Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα και από εμένα!

Αρχηγέ, γράψε 68,3 για την αυριανή μέτρηση. Αν προλάβω θα ζυγιστώ και αύριο. Δυστυχώς δεν με πολύ πάει η Τετάρτη. Όλο κτ γίνεται και δεν ζυγίζομαι.

Καλημέρα και από εμένα!

Αρχηγέ, γράψε 68,3 για την αυριανή μέτρηση. Αν προλάβω θα ζυγιστώ και αύριο. Δυστυχώς δεν με πολύ πάει η Τετάρτη. Όλο κτ γίνεται και δεν ζυγίζομαι.

μπράβοοο!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

τα πραγματα ειναι απλα μαθηματικα

οσο τρως παραπανω απο αυτο που καις τοτε παχαινεις

οταν τρως το ιδιο μενεις στα ιδια,

και αν τρως λιγοτερο αδυνατιζεις

στην πραξη και στην εφαρμογη ειναι το δυσκολακι

αχ υπομονη

1527894gvxcsdbcpz.gif

τα πραγματα ειναι απλα μαθηματικα

οσο τρως παραπανω απο αυτο που καις τοτε παχαινεις

οταν τρως το ιδιο μενεις στα ιδια,

και αν τρως λιγοτερο αδυνατιζεις

στην πραξη και στην εφαρμογη ειναι το δυσκολακι

αχ υπομονη

Έτσ ακριβώς! Μέχρι να εκπαιδευτεί το στομάχι σε μικρές ποσότητες.

Καλησπέραααα!

Λοιπόν εγώ σήμερα κοιμήθηκα στις 6 το πρωί. Μη ρωτάτε λεπτομέρειες...Μέχρι να κοιμηθούμε πήγε 4 και τότε θυμήθηκε η μικρή να ξυπνήσει γκρρρρρ

Κατερίνα συνεχίζω κανονικά αν και δε ξέρω γιατί νιώθω λες και έχω χαλάσει τη διαιτα ή ότι είμαι έτοιμη να τη παρατήσω.Χωρις να έχω τέτοια διάθεση όμως. Κάτι ένα μιλκο φρι που ήπια και είναι αμφιλεγόμενο το αν επιτρέπεται, κάτι που ψιλό πεινάω τελευταία και ξεκίνησα μερικά ανεκτά τροφιμα (όπως λάδι και τυρί βασικά μη φανταστείς ) νιώθω λες και χαλάω τη δίαιτα.

Επίσης φταίει και το ότι σε άλλη φάση με άλλη διατροφή ίσως να τη παρατουσα τώρα γιατί έχω δει κάποιο αποτέλεσμα.Μαλλον αυτό είναι που με κάνει να νιώθω έτσι.

Πλάκα έχει που είχα ενθουσιαστεί ότι θα πάω γυμναστήριο τον άλλο μήνα και χθες το σκεφτόμουν και βαριόμουνα χαχαχαχσ. Κι ακόμα δεν πήγα μόνο απ έξω περνούσα χαχαχαχα

Τώρα γι αυτό που λες για τις ποσότητες φαγητού και τη πρόσληψη βάρους αυτά μόνο στους φυσιολογικους ανθρώπους ισχύουν.Σε εσενα κι εμενα με μεταβολικο συνδρομο δεν είναι και πάντα ο κανόνας να το θυμάσαι αυτό κάθε φορά που μπορεί να κολλάς ή να παίρνεις. (όταν χάνεις μην σε απασχολεί τουλάχιστον χάνεις χαχαχα)

Εγώ πχ μπορεί να σκαλωσω και να μπορώ να χάσω και μετά να πάρω μπρος και να χανω και χωρίς δίαιτα.Αλλα πάλι μπορεί και να παχυνω παραπάνω με το παραμικρο πχ φάρμακα που μπορεί να είναι ένα ποσοστό του 1% η πιθανότητα να αυξηθεί το βάρος σου εγώ πάντα θα πέσω μέσα.

Mkcm να το αντέξεις.:tongue:αλλιως τι τις ήθελες τις λιχουδιτσες;

Τα άλλα κορίτσια τι κανετε;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπερα και από μενα!!

και εγω προσπαθω να μειωσω θερμιδες αλλα ολο και κατι προσθετω:roll::roll::roll::roll: θα αρχισω γυμναστηριο τον άλλο μηνα

cacao τι είναι το μεταβολικο συνδρομο?

kRl9p2.png kRl9p2.png

Bonjour κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!

Ζύγι σήμερα, ε; Έλα εδώ το καλό το κρέας!!!!!!!!!

Εγώ κορίτσια ξεφορτώθηκα άλλο μισό κιλάκι!!!!!!!!

Gmnth, μην αγχώνεσαι ρε... στο πρόγραμμα είναι και να ξεφύγουμε!!!!!!

Cacao, δεν την πάλεψα με τίποτα μιλάμε, την έφαγα τη σαλατούλα μου, αλλιώς η μπριζόλα δε θα κατέβαινε, θα έμενα νηστική και θα έτρωγα όση σαβούρα μπορείς να φανταστείς μετά!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα, γοργονίτσες! :D

Έχω πέσει με τα μούτρα στα κορίτσια μου, το διάβασμα για το μεταπτυχιακό και τις φθινοπωρινές δουλειές, που πρέπει να γίνουν (έξτρα των καθημερινών, φυσικά) κι ο χρόνος μου για σερφάρισμα έχει μειωθεί σημαντικά. Σας διαβάζω, όμως, όποτε μπορώ για να παίρνω κουράγιο ;)!

Τα σημερινά μου νέα είναι -παραδόξως :rolleyes:- καλά: 52,8 για το πινακάκι μας, αρχηγέ :)

!

Πραγματικά πιστεύω ότι κάποιο ορμονικό κλικ έγινε γιατί, αφενός δεν εξηγείται αλλιώς με βάση την απλή λογική που ανέφερε η Κατερίνα παραπάνω, αφετέρου το καταλαβαίνω κι από άλλα πράγματα, όπως είπα και την προηγούμενη Τετάρτη (π.χ. διάθεση για επαφές).

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλες, κοριτσάκια!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...