Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

για να κανόνισε η κοπέλα κάτι άλλο, κάποια άλλα σχέδια,

σημαίνει ότι αυτή είναι η συνήθειά τους, η ρουτίνα τους, τα Σάββατα δηλαδή να βρίσκονται νωρίς, ή να την ενημερώνει όταν είναι κάτι να κάνει.

Δεν την ενημέρωσε όμως.

Το θέμα στην προκειμένη, που ήταν ένα παράδειγμα, δεν είναι ότι είχε κάνει εκείνη σχέδια με βάση μια ρουτίνα, αλλά το ότι εκείνος πρέπει να μην κανονίζει τίποτα αν δεν της το πει πρώτα. Εμένα, προσωπικά, κάτι τέτοιο μου τη δίνει. Εδώ ο άντρας μου μπορεί να κανονίσει ένα Σάββατο πρωί καφέ και να ξεχάσει να μου το πει και δεν το κάνω θέμα... που σε μας υπάρχουν και παιδιά και οικογένεια που είναι αλλιώς.

Πάντως, ειδικά όταν ήμουν ελεύθερη (σε σχέση εννοώ, όχι να συζούμε και τέτοια) πολλές φορές είχα κανονίσει καφέδες, εξόδους, κλπ. με φίλους ή φίλες και όταν ο δεσμός μου με ρωτούσε αν θα κάναμε τίποτα απλά έλεγα πιο αργά ή την επόμενη, γιατί είχα κανονίσει και αντίστοιχα κι ο άλλος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μαλλον γι αυτο τον ειδες προβληματισμενο οταν μιλησατε, δηλαδη απο τη μια του αρεσει, και περναει καλα, αλλα τον ενοχλει το θεμα κτητικοτητας και ζηλειας. ετσι οπως τα περιγραφεις δεν θα τον αφηνει να αναπνευσει.

Βασικά, και πάλι, παρόλο που στην κοπέλα αναφέρθηκα στα προηγούμε πόστ, η ευθύνη είναι δική του. Του το είπα κιόλας. Αφού δε γουστάρει στενό μαρκάρισμα, κακώς το "ανεχόταν" τόσο καιρό. Μετά από 1 χρόνο είναι δύσκολο να γυρίσει και να πεις στον άλλον "αυτό μου τη δίνει" και να απαιτήσεις να το σταματήσει... Έδωσε πατήματα και έφτιαξε μια σχέση μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο... Έπαιξε και μάλλον έχασε...

Αν και κάτι μου λέει ότι προετοιμάζεται ο επόμενος χωρισμός του...:?

σε τι φαση ειναι τωρα? ειναι μαζι αλλα υποτιθεται οτι της εδωσε διορια ενα διαστημα να αλλαξει?

Μπούρδες του Κ. είναι όλα αυτά. Αυτός, απ' ότι έχω καταλάβει του τελειώνει και προετοιμάζει το έδαφος να βρει αφορμή να χωρίσει.

Κι εγώ "προκατειλημένη" είμαι, με την έννοια ότι τον βλέπω τώρα να πιέζεται, είναι και δικός μου άνθρωπος, δεν την ξέρω και την κοπέλα, οπότε "παίρνω το μέρος του" μέσα μου. Αλλά αν το δεις το πράγμα αντικειμενικά κι εκείνος έκανε πολλά λάθη... και ίσως να έχει κάνει και περισσότερα και να μην τα βλέπει κιόλας...

Διαφημίσεις

και εγω αυτο νομιζω !

αλλα ακομα και να μην το ανεχοταν απο τη πρωτη στιγμη, εκεινη το μαρκαρισμα θα το εκανε , γιατι λογικα θα ειναι ο χαρακτηρας της ετσι.

Πιθανά να έκανε... αλλά μπορεί και όχι. Αυτό δεν το ξέρει κανείς...

Το θέμα είναι, ότι εκτός από ιδιόρρυθμος σε ορισμένα θέματα είναι και επιπόλαιος και ειδικά στις σχέσεις του. Δεν αντιλέγω ότι και η κοπέλα μπορεί να είναι του στυλ όχι οικογένεια, κλπ., αλλά όπως και να το κάνεις δε συμπεριφέρεσαι σε μια σχέση σε ηλικία 35 χρονών, όπως σε σχέση όπου είσαστε 25...

Εγώ, πάντως, του είπα, αν τελικά δεν τα βρουν, στην επομενη σχέση του να ψάξει να βρει στοιχεία τέτοια που να ανταποκρίνονται στα κριτήρια που θα έβαζε αν αποφάσιζε να κάνει οικογένεια... Να αρχίσει να χτίζει τουλάχιστον κάτι που δε θα του "τελειώσει" μέσα σε 1 - 2 χρόνια....

Πιθανά να έκανε... αλλά μπορεί και όχι. Αυτό δεν το ξέρει κανείς...

Το θέμα είναι, ότι εκτός από ιδιόρρυθμος σε ορισμένα θέματα είναι και επιπόλαιος και ειδικά στις σχέσεις του. Δεν αντιλέγω ότι και η κοπέλα μπορεί να είναι του στυλ όχι οικογένεια, κλπ., αλλά όπως και να το κάνεις δε συμπεριφέρεσαι σε μια σχέση σε ηλικία 35 χρονών, όπως σε σχέση όπου είσαστε 25...

Εγώ, πάντως, του είπα, αν τελικά δεν τα βρουν, στην επομενη σχέση του να ψάξει να βρει στοιχεία τέτοια που να ανταποκρίνονται στα κριτήρια που θα έβαζε αν αποφάσιζε να κάνει οικογένεια... Να αρχίσει να χτίζει τουλάχιστον κάτι που δε θα του "τελειώσει" μέσα σε 1 - 2 χρόνια....

Πολύ σωστή συμβουλή του έδωσες.

Όπως τα περιγράφεις, δεν θα τα βρουν. Έχω την αίσθηση ότι και η κοπέλα και ο φίλος είναι δύσκολοι στις σχέσεις

συμφωνω και επ αυξανω με τη συμβουλη !!

δηλαδη μονο κρεας ψαρι αυγο οπως ειπες, για πρωινο τι τρως? γαλοπουλα βραστη και αυγο? λες αν το κανω και εγω θα ξεκολλησω?

Cacao, που είσαι, ρε; Τι έχεις να πεις για τις 3 μέρες μόνο πρωτεΐνες; Μοιάζει λίγο με την ντούκαν νομίζω, ε;

Τωρα μπηκα!Δεν ημουν σπιτι απο τη Πεμπτη το απογευμα.Και χωρις κινητο...

Ναι νομιζω μοιαζει με τη πρωτη φαση αλλα δεν εχει το αγαπητο πιτουρο:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...