Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ναι όντως έτσι μου είπες!!!!!!

η ζυγαριά όμως δεν πολυκινείται η πτνα!!!!

Να σου πω, νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνεις με τη διατροφή σου. Παραλλαγές εννοώ. Παίζει ο οργανισμός σου να έχει πέσει σε plateau. Έψαξα λίγο στο γκούγκλ και σου στέλνω μερικά λινκ μπας και σε βοηθήσουν:

http://www.builtlean.com/2012/05/22/weight-loss-plateau/

http://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/weight-loss/in-depth/weight-loss-plateau/art-20044615

http://www.prevention.com/weight-loss/weight-loss-plateau

http://www.jillianmichaels.com/fit/lose-weight/break-through-weight-loss-plateau

https://www.pritikin.com/your-health/health-benefits/healthy-weight-loss/69-the-last-30-pounds-10-tips-for-breaking-through-your-weight-loss-plateau.html

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κορίτσια, καλημέρα!!!!!!!!

Το Σ/Κ σχετικά καλά πήγε, αν και χθες το έριξα τελείως έξω :oops:. Είχε μαγειρέψει ο άντρας μου, είχε φτιάξει και γλυκά και δεν μπορούσα να τον περιφρονήσω... χεχεχεχεχε. Για αποκατάσταση της ζημιάς θα κάνω 3 μέρες την αρχική και σκληροπυρηνική άτκινς που έχει 0 υδατάνθρακες, τουτέστιν 3 μέρες θα τρώω μόνο πρωτεΐνη (κρέας, ψάρια κι αβγά)!!!!!!!!!!!

Εσείς πως πάτε;

καλημέρα mkcm μου, καλημέρα κόρες

μαγείρεψε ο αντρούλης? και γλυκά? ε καλά έκανες και τον τίμησες!!!

κι εγώ σχετικά καλά, θα μπορούσα και καλύτερα

τι έγινε με τον φίλο σου?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια!

Mckm, αφού μαγεόρεψε ο άντρας σου, καλά έκανες και το έριξες έξω!

Με το φίλο σου τί έγινε;

Κατερίνα, κι εγώ σαν κι εσένα, καλά πήγα θα μπορούσα και καλύτερα.

καλημερα κοριτσια !! σκ δεν ζυγιστηκα, ειχα μεινει στο 59.2 . ουτε σημερα τολμησα, παρ ολο που δεν εφαγα, τις βουλιμικες τασεις τις εχω ακομα ομως. περναω μια φαση που δεν χορταινω οτι και να φαω. εχθες πηγαμε μια εκδρομουλα αιγινα, να προσκυνησουμε τον αγιο νεκταριο . πρωινο μονο νερο ηπια, εναν μικρο αρτο στο μοναστηρι, και το μεσημερι καλαμαρακια λιγη σαλατα και δυο-τρεις πατατουλες.βραδινο λιγο κεκακι. μου ειχε πεσει το σακχαρο :rolleyes:

αα μαγειρευει ο συζυγος ζηλευωωωωωω !!! και γλυκακια ?? εμενα ζητημα στα 13 χρονια να εχει μαγειρεψει 3-4 φορες, ειχε κανει κατι πετυχημενο , και του ειπα καλα τελειο ειναι, μου λεει ειναι που δεν εχω ασχοληθει ακομα !!

οταν του ειπα μωρο μου ποτε θα μου μαγειρεψεις , ( ηταν αυγουστ) μου λεει 31 σεπτεμβριου , παω ολο χαρα στον αδελφο μου και του λεωω , δεν θα το πιστεψεις ο αντρας μου 31 σεπτεμ θα μου μαγειρεψει, και μου λεει βρε βουρλο ο σεπτεμ ειναι μεχρι 30 !!!:twisted::twisted:

απο ψησιματα ομως κατι κανουμε !!!κοτοσουβλια κοκορετσια αρνια εκει το εχουμε !!!:rolleyes:

καλη εβδομαδα !!!

Ναι, η αγάπη μου.... <3

Ο κολλητός μου ήρθε το Σάββατο από νωρίς και φάγαμε όλοι παρέα, μετά πήγαμε βοΛτίτσα όλοι μαζί (ξελιγώθηκε η μικρή, έπρεπε να τη βλέπατε, και ο νονός, βέβαια), τα κοιμίσαμε παρεούλα όλοι το βράδυ και μετά βγήκαμε οι δυό μας. Κορίτσια, περάσαμε τέλεια (4 το πρωί γύρισα, γι' αυτό και ανέλαβε χθες μαγειρέματα ο άντρας μου, σερνόμουν εγώ :?).

Τελικά, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση... Η κοπέλα απ' ότι μου είπε είναι πολύ κτητική μαζί του. Όχι μόνο σε σχέση με μένα, αλλά και με τους άλλους φίλους μας/ του. Του γκρινιάζει αν αργήσει να της στείλει μήνυμα, αν αργήσει να την πάρει τηλέφωνο. Μπορεί να είναι στη δουλειά και να τον πάρει και να μην μπορεί να το σηκώσει και να τον παίρνει 6 - 7 φορές καπάκι, κοκ. (Για του λόγου το αληθές, μετά τις 10.30 τον έπαιρνε σχεδόν κάθε 20 λεπτά να ρωτήσει που είναι και τι κάνει).

Στην αρχή μου είπε ότι κολακευόταν, γιατί ήταν καψούρης, τώρα που έχει χαλαρώσει λίγο κουράζεται. Το έχει συζητήσει αρκετά μαζί της, αλλά δε βλέπει προκοπή...

Γενικά, εκτός από αυτό περνάνε καλά. Δηλαδή, έχουν να πουν πράγματα, γελάνε πολύ, ταιριάζουν και στο άλλο θέμα... και γι' αυτό το είχε κάνει στην άκρη στην αρχή το στενό μαρκάρισμα...

Μιλήσαμε αρκετά. Του είπα τη γνώμη μου, ότι δηλαδή είναι καιρός να δει τι θα κάνει στη ζωή του, γιατί τώρα στα 35 εντάξει μπορεί να βγαίνει, να γκομενίζει, να περνάει καλά, να αλλάζει κοπέλες, αλλά σε 5 - 10 χρόνια δε θα είναι το ίδιο. Να σκεφτεί τι θα κάνει σε 20 - 30 χρόνια που δε θα υπάρχουν γονείς, κλπ. π.χ. τα Χριστούγεννα, που μπορεί εγώ ή οι άλλοι φίλοι του να είμαστε καλεσμένοι σε συμπεθέρια, πως φαντάζεται τη ζωή του τότε; Να σκεφτεί με την κοπέλα αυτή πως θα προχωρήσει...

Εκείνη, δε θέλει να κάνει παιδιά. Είναι κάθετη σε αυτό. Δεν τα χωνεύει, δε θέλει να εγκλωβιστεί σε μεγαλώματα, ταΐσματα, κλπ., όμως τη συντροφικότητα γενικά στη ζωή της τη θέλει.

Εκείνος, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του για το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της.

Το προηγούμενο Σάββατο μου είπε ότι είχαν τσακωθεί άσχημα για το θέμα της καταπίεσης, γιατί είχε βρεθεί με έναν συνάδελφο για καφέ να συζητήσουν για ένα θέμα που προέκυψε στη δουλειά και επειδή δεν της το είχε πει κι εκείνη είχε κάνει σχέδια να πάνε παρέα για ψώνια και για φαγητό το μεσημέρι μετά έγινε της κακομοίρας. Εκεί της έδωσε τελεσίγραφο ότι αν δεν αλλάξει δε γίνεται να μείνει άλλο μαζί της, αλλά δε βλέπει φως στο τούνελ.

Τώρα, μου είπε ότι η μεγαλύτερη μ@λ@κια που έκανε ήταν που είχε χαθεί τόσο από τη ζωή της μικρής και τη δική μου και αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει, ότι τόσο καιρό υπήρχε ένα τεράστιο κενό που τον βάρυνε.

Αυτά εν ολίγοις....

Διαφημίσεις

δύσκολη κατάσταση φαίνεται

αν και για το προηγούμενο Σάββατο της δίνω ένα δίκιο.

Γιατί, ρε συ Κατερίνα; Αφού δεν είχαν κανονίσει κάτι... Δεν την παράτησε Σαββατόβραδο. Για έναν καφέ πήγε με συνάδελφο το Σάββατο το πρωί για να συζητήσουν κάτι σε σχέση με τη δουλειά. Δεν πήγε εκδρομή και της το είπε εκ των υστέρων...

Πωπω, αυτό το στενό μαρκάρισμα δεν το μπορώ καθόλου. Και την γκρίνια δλδ. Ο φίλος σου γενικά θέλει παιδιά ή όχι;

Γενικά παρουσιάζεται ως ορκισμένος εργένης. Το Σάββατο, βέβαια, που κουβεντιάσαμε, φάνηκε να έχει αρχίσει να σκέφτεται λίγο πιο πολύ το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

για να κανόνισε η κοπέλα κάτι άλλο, κάποια άλλα σχέδια,

σημαίνει ότι αυτή είναι η συνήθειά τους, η ρουτίνα τους, τα Σάββατα δηλαδή να βρίσκονται νωρίς, ή να την ενημερώνει όταν είναι κάτι να κάνει.

Δεν την ενημέρωσε όμως.

1527894gvxcsdbcpz.gif

και επειδη δεν την ενημερωσε , πρεπει να το κανει θεμα ?

ρε συ αν ο αλλος ειναι κτητικος , και σου τη σπαει, μπορει να υποχωρησεις σε αυτο?

ειναι και αυτο το θεμα, θελει παιδια ο φιλος ή οχι? αλλα αν τα παει τοσο καλα με τη κορη σου , δε νομιζω να μη θελει.

μαλλον γι αυτο τον ειδες προβληματισμενο οταν μιλησατε, δηλαδη απο τη μια του αρεσει, και περναει καλα, αλλα τον ενοχλει το θεμα κτητικοτητας και ζηλειας. ετσι οπως τα περιγραφεις δεν θα τον αφηνει να αναπνευσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...