Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι διαφωνώωωωωωωωωωωωωωωωω

κάθε άνθτρωπος έχει ελαττώματα κανείς δεν είναι τέλειος να το παλέψει

και να τον βοηθήσεις σε αυτό

η ζηλεια κοριτσια μου δεν ειναι ελαττωμα , ειναι παθος !!

μακρια απο ανθρωπους που ζηλευουν ειτε ειναι συγγενεις ειτε φιλοι ή συντροφοι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Έχω την αίσθηση ότι έχεις καεί ...

Αγαπητή mkcm εγώ θα σου έλεγα να μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί της.

Αυτό που συμβαίνει με εσένα και τον φίλο σου και το ότι ταίριαξε και με τον άντρα σου (που όπως είπες πριν ακόμα παντρευτειτε) δεν συμβαίνει με όλους. Εγώ σου λέω πως εκείνη πράγματι νιώθει παρατερη όταν είστε οι 4 σας.

Από τη μία έχεις δίκιο. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνετε όλοι μαζί και ειδικά αν δεν συμπαθείτε τον σύντροφό του άλλου όπως κάνατε λες παλιότερα.Για μένα και συγνώμη που θα το πω έτσι για τον φίλο σου δεν φταίει η κοπελα του αλλά ο ίδιος γιατί έπαψε να σας επισκέπτεται μόνος του και βασικά τη βαφτιστήρα του.Εγώ δεν είμαι όπως εσύ και προτιμώ να μη βγαινω με άτομα που δεν είναι φίλοι μου .Και πιστεύω κι εμένα θα με χάλαγε πολύ να βγαινω με τον φίλο μου και να πρέπει να βλέπω και άλλα άτομα ειδικά όταν όλα είναι μια ωραία παρέα κι εγώ θα καθομαι και θα τους κοιτάω.

Να ξέρεις πάντως ότι η φιλία δεν μετριέται με το να είστε συνέχεια μαζί.Αυτα..

Μα κακάο μου, ακριβώς αυτό λέω ότι το θέμα μου δεν είναι εκείνη. Καταρχήν δεν την ξέρω την κοπέλα, μια φορά την έχω δει. Το θέμα μου είναι εκείνος τη στάση κρατάει και πως προστατεύει και τη σχέση του και τη φιλία του. Όπως και χει το Σάββατο θα ξεκαθαριστούν όλα. Τελικά Σάββατο γιατί παντρεύεται μια ξαδέρφη της και θα είναι ελεύθερος ο κολλητός.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια;

Τι κάνετε; Εγώ χθες τα πήγα πολύ καλά. Σαλατούλα πλούσια με τόνο και αβγουλάκι και φρουτάκια είχε το μενού!!!!!!!!!!!!!

Προσπάθησα να ξαναβάλω και το ντιζελάκι (ο ψυχαναγκασμός στο ζενίθ μιλάμε) και μου φάνηκε πως ανέβηκε λίγο περισσότερο, αν και κολλάει ακόμη στα ψωμάκια :cool:!!!!!!!!!

καλημέρα κόρες, καλημέρα mkcm

Παρασκευούλααααα !!!!!!!!!

κι εμένα μου φάνηκε πως έπαιζε λίγο καλύτερα η βέρα στο χέρι μου, και το ρολόι μου φάρδυνε!!!! (καθένας με τον πόνο του!!!)

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλά δεν το συζητώ, αν είναι σε σημείο τέτοιο ναι, αλλά δεν είπε ο ίδιος ότι είναι ζηλιάρα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

........Και πιστεύω κι εμένα θα με χάλαγε πολύ να βγαινω με τον φίλο μου και να πρέπει να βλέπω και άλλα άτομα ειδικά όταν όλα είναι μια ωραία παρέα κι εγώ θα καθομαι και θα τους κοιτάω.

+100000000000

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

με τις άλλες κοπέλες του/σχέσεις του, τι σχέση/επαφές είχατε mkcm?

Είχαμε πάντα πολύ καλές σχέσεις. Εντάξει δεν ήμουν ποτέ "κολλητή" με καμία τους, αλλά μπορούσαμε να βγαίνουμε να πιούμε ένα ποτό, να πούμε μια κουβέντα σαν άνθρωποι, ακόμη και με αυτές που δεν κάναμε "κλικ". Με κανά - δυο είχαμε ταιριάξει και περισσότερο και είχε τύχει να βγούμε και μόνες για καφέ, ενώ οι άντρες είχαν πάει γήπεδο.

Χθες με είχε πάρει ο κολλητός, ενώ ήμουν στο μπάνιο και σήκωσε ο άντρας μου το τηλέφωνο και μιλήσανε λίγο. Και νομίζω τον βοήθησε ο άντρας μου να το δει το πράγμα και από την πλευρά της κοπέλας. Του είπε, δηλαδή, ότι η σχέση που έχουμε μεταξύ μας φεύγει από τη νόρμα, ότι δεν μπορεί εύκολα ένας σύντροφος να την κατανοήσει για να την αποδεχτεί. Του έφερε μάλιστα για παράδειγμα και τον εαυτό του, που ενώ τον πήγαινε με 1000 και περνούσε πάρα πολύ καλά όταν βρισκόμασταν όλοι μαζί, το πρώτο διάστημα τον ενοχλούσε η σχέση που είχαμε, ζήλευε, είχε ανασφάλειες, ένιωθε εκτός γιατί πολλά πράγματα που λέγαμε δεν τα καταλάβαινε (τα γνωστά inside joke) και αρκετά εξακολουθεί να μην τα καταλαβαίνει, αλλά καθοριστικός ήταν ο ρόλος που έπαιξα εγώ στο να την κατανοήσει, να την αποδεχτεί τη σχέση αυτή και να χαίρεται που έχω στη ζωή μου έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον αγαπάω τόσο.

Εγώ όταν μιλήσαμε δεν έκανα νύξη στο θέμα καθόλου, θέλω να τα πούμε από κοντά, δε νομίζω ότι τηλεφωνικά συζητιούνται τέτοια πράγματα, λέγαμε τις γνωστές μ@λ@κίες μας...

Κοντός ψαλμός, κορίτσια. Αύριο θα βρεθούμε. Αν και, κάτι μου λέει ότι εκείνος έχει την ευθύνη. Νομίζω, τώρα που κάθισα και το σκέφτηκα πιο ψύχραιμα και επειδή τον ξέρω και απ' έξω και ανακατωτά, ότι στην αρχή η "απομόνωση" αυτή δεν τον πείραζε γιατί α) συνέπεσε με την περίοδο που ήμουν κι εγώ πιο πιεσμένη με δυο παιδιά και δη θηλάζον μωρό και β) ήταν και αυτός στην περίοδο της μεγάλης καψούρας. Μάλλον, τώρα άρχισε να ξεφουντώνει το πράγμα και νιώθει εγκλωβισμένος σε μια κατάσταση που στην ουσία ο ίδιος έχει δημιουργήσει. Γιατί δεν μπορείς να έχεις "μάθει" τον άλλον επί ένα χρόνο σε μια κατάσταση (να περνάνε όλες τις μέρες μαζί, να μην πολυβγαίνει και να πολυβρίσκεται με τους φίλους και τις παρέες του) και ξαφνικά να του τσαμπουνάς κάτι του τύπου: "Θέλω το χώρο και το χρόνο μου, να βλέπω τους φίλους μου, κοκ". Νομίζω κι εγώ θα στράβωνα. Γι' αυτό και δε βιάστηκα να τη χαρακτηρίσω την κοπέλα ως ζηλιάρα ή ο,τιδήποτε άλλο. Βέβαια, δεν ξέρω κιόλας... Δεν την ξέρω... μπορεί να είναι συνδυασμός.

Από τη μία έχεις δίκιο. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνετε όλοι μαζί και ειδικά αν δεν συμπαθείτε τον σύντροφό του άλλου όπως κάνατε λες παλιότερα.Για μένα και συγνώμη που θα το πω έτσι για τον φίλο σου δεν φταίει η κοπελα του αλλά ο ίδιος γιατί έπαψε να σας επισκέπτεται μόνος του και βασικά τη βαφτιστήρα του.Εγώ δεν είμαι όπως εσύ και προτιμώ να μη βγαινω με άτομα που δεν είναι φίλοι μου .Και πιστεύω κι εμένα θα με χάλαγε πολύ να βγαινω με τον φίλο μου και να πρέπει να βλέπω και άλλα άτομα ειδικά όταν όλα είναι μια ωραία παρέα κι εγώ θα καθομαι και θα τους κοιτάω.

Κοίτα, νομίζω ότι και η κοπέλα δε μας έδωσε το χρόνο να τη γνωρίσουμε κι να μας γνωρίσει. Τι να καταλάβεις από έναν άνθρωπο σε έναν καφέ, όπου ταυτόχρονα κυνηγάς και 2 παιδιά... Δε διαφωνώ στο ότι η ίδια μπορεί να μη γουστάρει να κάνουμε παρέα μαζί με τα παιδιά. Είναι όντως πολύ αγχωτικό κι εξοντωτικό να βλέπεις μια να προσπαθεί να αρθρώσει μια κουβέντα και να τη διακόπτουν συνέχεια δύο μικρά...:D, όμως μετά δε θέλησε ούτε για ένα ποτό να πάμε να γνωριστούμε, να έρθουν ένα βράδυ - εφόσον έχουν κοιμηθεί τα παιδιά - από το σπίτι να πιούμε ένα κρασί, να πούμε μια κουβέντα, να παίξουμε ένα επιτραπέζιο... Αυτό δε μου άρεσε...και αυτό είναι και το μόνο που μπορώ να της χρεώσω... όλα τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν, νομίζω με τη στάση του κολλητού μου.

καλημερα κοριτσια , ξεκινησα παλι τη διαιτα γιατι ειχα χαλαρωσει τις προηγουμενες μερες, ευχομαι την επομενη βδομαδα να δω το 58 , εστω 58.9 !

για να μη παρεξηγηθω , γιατι ευκολα παρεξηγησε οταν διαβαζεις τι σου γραφει ο αλλος .την κοπελα δεν την ξερω εννοειται , υποθεσεις κανουμε, για το τι μπορει να συμβαινει σε μια σχεση ή σε μια παρεα. γιατι συνηθως φερονται ετσι οι ανθρωποι. ( το καμμενο χαρτι το ειπα εντελως αστιευομενη καταρχην) σε κατι τετοιες σχεσεις ισως καμια φορα ειμαι λιγο επιθετικη , γιατι εχω περασει παρομοιες καταστασεις αρκετες φορες.και δεν τις " συγχωρω " ευκολα . και ειναι και ενας λογος που δεν κανω φιλους πλεον.

καλη και αγια μπορει να ειναι η κοπελα, αλλα εγω τη κακοχαρακτηριζω αυτη τη σταση, δηλαδη να βγαινεις με ενα ζευγαρι με παιδια , και να στραβωνεις και να μουτρωνεις . οπως ειπες, αν υπαρχει η διαθεση λυσεις υπαρχουν για να βρισκεσαι με φιλους . ευθυνη εχει ο φιλος γιατι εδωσε το εδαφος σε εκεινη να απομακρυνθειτε . και εκεινη γιατι δεν σας γουσταρει,και με τη γκρινια και τη μουρμουρα τον επεισε. και ως συνηθως οι ανθρωποι βολευονται , λιγο το κρεββατι λιγο ο ενθουσιασμος της νεας σχεσης , δεν θελει και πολυ για να σε " κινει" ο αλλος.

και ατομισμος υπαρχει και ζηλεια και εγωισμος , σκεφτεται τα θελω της , και δεν κοιταει τις υποχρεωσεις ή τις αναγκες του αλλου. ουτε σεβεται και τη ζωη που ειχε δημιουργησει πριν γνωρισει τον αλλον.ο νονος παλι πεφτει με τα μουτρα στη κοπελα ( απ οτι φαινεται) και δε της χαλαει χατηρι.

και εμενα ο αντρας μου ειχε φιλους οταν με γνωρισε, με συστησε , βγαιναμε ολοι μαζι, αλλα ποτε μα ποτε δεν ειπα, ωχ με αυτον θα βγουμε δεν τον αντεχω και να εχω μουρμουρα. σεβομουνα την επιθυμια του , οπως εκανε και εκεινος μαζι μου ! αυτο λεγεται αλληλουποχωρηση και αγαπη, να χαιρεσαι με τη χαρα του αλλου !! και οχι να κοιτας μονο τον εαυτο σου ! και ας ειναι ενα χρονο μαζι ,και ας ειναι μονο γκομενος και οχι συζυγος , γιατι μεχρι να καταληξεις στο γαμο , απο αυτο το σταδιο θα περασεις .

καλημέρα κόρες, καλημέρα mkcm

Παρασκευούλααααα !!!!!!!!!

κι εμένα μου φάνηκε πως έπαιζε λίγο καλύτερα η βέρα στο χέρι μου, και το ρολόι μου φάρδυνε!!!! (καθένας με τον πόνο του!!!)

Είδες που σου το είπα ότι θα τη βάλεις τη βέρα στα τέλη του Σεπτέμβρη!!!!!!!!!!!!

Κοίτα να δεις που θα πιάσεις και τα 75 μέχρι τα Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...