Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αν δεν ηταν ζηλεια, θα κοιτουσε να γνωρισει την οικογενεια , να δει τη σχεση εχουν , πως τα πανε τοσα χρονια. η παροιμια τι λεει, και δεν τη θυμαμαι καλα, να γνωρισω του φιλους σου για να δω ποιος εισαι ( περιληπτικα το ειπα :tongue:) εκεινη δεν εκανε καμια προσπαθεια ! και μετα να βγαλει το συμπερισμα για τη σχεση σας !!!

περιληπτικα η κοπελα ειναι καμμενο χαρτι ( οπως λεει και ο συζυγος )

αν το αγαπας να του τα πεις να τον προβληματισεις λιγο.

όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι διαφωνώωωωωωωωωωωωωωωωω

κάθε άνθτρωπος έχει ελαττώματα κανείς δεν είναι τέλειος να το παλέψει

και να τον βοηθήσεις σε αυτό

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μακάρι να βρεθούμε το Σάββατο... Βασικά, εγώ θέλω να ακούσω πρώτα τι θέλει να μου πει εκείνος. Γιατί, κορίτσια, κακά τα ψέμματα, άμα έχεις κάνει οικογένεια, όσο και να αγαπάς τους φίλους σου και την πατρική σου οικογένεια, στη ΔΙΚΗ σου οικογένεια βρίσκεις όσα χρειάζεσαι σε αυτή τη ζωή. Τη μεγαλύτερη δηλαδή ανάγκη για επαφή μεταξύ μας την έχει αντικειμενικά εκείνος, όχι εγώ.

όχι Σάββατο, θα αφήσει την κοπέλα μόνη της Σαββατιάτικα για να δει τους φίλους του? πως σου φαίνεται?

1527894gvxcsdbcpz.gif

όχι Σάββατο, θα αφήσει την κοπέλα μόνη της Σαββατιάτικα για να δει τους φίλους του? πως σου φαίνεται?

Δεν το πρότεινα εγώ. Εκείνος μου έστειλε μήνυμα για το Σάββατο. Εγώ του είπα χθες, όποτε θέλει θα κόψω το κεφάλι μου και θα βρω χρόνο να βρεθούμε. Ίσως να έχει η κοπέλα κάποια οικογενειακή υποχρέωση και να τον βόλεψε το Σάββατο. Δε ρώτησα γιατί και πως. Απλά του απάντησα ότι όποτε θέλει εμείς θα είμαστε διαθέσιμοι.

όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι διαφωνώωωωωωωωωωωωωωωωω

κάθε άνθτρωπος έχει ελαττώματα κανείς δεν είναι τέλειος να το παλέψει

και να τον βοηθήσεις σε αυτό

Κι εγώ της ίδιας αντίληψης είμαι. Για να περνάει καλά μαζί της, όπως λέει, κάτι έχει να του δώσει. Για το θέμα της απομόνωσης, πρέπει ο ίδιος να βάλει ισορροπίες και να τη βοηθήσει να ξεπεράσει ανασφάλειες ή ο,τιδήποτε είναι αυτό που την κάνει να μη θέλει να έχει παρτίδες μαζί μας κλπ.

Διαφημίσεις

Μακάρι να βρεθούμε το Σάββατο... Βασικά, εγώ θέλω να ακούσω πρώτα τι θέλει να μου πει εκείνος. Γιατί, κορίτσια, κακά τα ψέμματα, άμα έχεις κάνει οικογένεια, όσο και να αγαπάς τους φίλους σου και την πατρική σου οικογένεια, στη ΔΙΚΗ σου οικογένεια βρίσκεις όσα χρειάζεσαι σε αυτή τη ζωή. Τη μεγαλύτερη δηλαδή ανάγκη για επαφή μεταξύ μας την έχει αντικειμενικά εκείνος, όχι εγώ.

Συμφωνώ κι εγώ άκουσε τον πρώτα. Το ένστικτο μου λέει ότι δεν είναι πια ορκισμένος εργένης, δεν ξέρω αν η κοπέλα είναι η κατάλληλη. Γενικά, όπου ακούω ότι ο ένας προσπαθεί να απομακρύνει τον άλλο από τους φίλους του, υπάρχει πρόβλημα...

Στα δικά μας τωρα. Χθες η μέρα μου πήγε σούπερ.... Ειδικά το βράδυ, μετά το εν λόγω τηλεφώνημα, που με έριξε λίγο ψυχολογικά (ευτυχώς με ανέβασε μετά ο άντρας μου :wink: ) δεν είχα καμία όρεξη για φαγητό!!!!

Αγαπητή mkcm εγώ θα σου έλεγα να μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί της.

Αυτό που συμβαίνει με εσένα και τον φίλο σου και το ότι ταίριαξε και με τον άντρα σου (που όπως είπες πριν ακόμα παντρευτειτε) δεν συμβαίνει με όλους. Εγώ σου λέω πως εκείνη πράγματι νιώθει παρατερη όταν είστε οι 4 σας.

Από τη μία έχεις δίκιο. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνετε όλοι μαζί και ειδικά αν δεν συμπαθείτε τον σύντροφό του άλλου όπως κάνατε λες παλιότερα.Για μένα και συγνώμη που θα το πω έτσι για τον φίλο σου δεν φταίει η κοπελα του αλλά ο ίδιος γιατί έπαψε να σας επισκέπτεται μόνος του και βασικά τη βαφτιστήρα του.Εγώ δεν είμαι όπως εσύ και προτιμώ να μη βγαινω με άτομα που δεν είναι φίλοι μου .Και πιστεύω κι εμένα θα με χάλαγε πολύ να βγαινω με τον φίλο μου και να πρέπει να βλέπω και άλλα άτομα ειδικά όταν όλα είναι μια ωραία παρέα κι εγώ θα καθομαι και θα τους κοιτάω.

Να ξέρεις πάντως ότι η φιλία δεν μετριέται με το να είστε συνέχεια μαζί.Αυτα..

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αγαπητή mkcm εγώ θα σου έλεγα να μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί της.

Αυτό που συμβαίνει με εσένα και τον φίλο σου και το ότι ταίριαξε και με τον άντρα σου (που όπως είπες πριν ακόμα παντρευτειτε) δεν συμβαίνει με όλους. Εγώ σου λέω πως εκείνη πράγματι νιώθει παρατερη όταν είστε οι 4 σας.

Από τη μία έχεις δίκιο. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνετε όλοι μαζί και ειδικά αν δεν συμπαθείτε τον σύντροφό του άλλου όπως κάνατε λες παλιότερα.Για μένα και συγνώμη που θα το πω έτσι για τον φίλο σου δεν φταίει η κοπελα του αλλά ο ίδιος γιατί έπαψε να σας επισκέπτεται μόνος του και βασικά τη βαφτιστήρα του.Εγώ δεν είμαι όπως εσύ και προτιμώ να μη βγαινω με άτομα που δεν είναι φίλοι μου .Και πιστεύω κι εμένα θα με χάλαγε πολύ να βγαινω με τον φίλο μου και να πρέπει να βλέπω και άλλα άτομα ειδικά όταν όλα είναι μια ωραία παρέα κι εγώ θα καθομαι και θα τους κοιτάω.

Να ξέρεις πάντως ότι η φιλία δεν μετριέται με το να είστε συνέχεια μαζί.Αυτα..

Δεν θα έδινες λίγο χρόνο μήπως ενσωματωθείς στην παρέα; ειδικά όταν είναι οι πιο καλοί φίλοι του φίλου σου; εγω και να μην τους συμπαθούσα αρχικά, θα έβγαινα κπ φορές μαζί τους.

Σημασία έχει ότι μέσα της εσένα θα κατηγορεί. Πιθανόν να έκανα κι εγώ το ίδιο...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Δεν θα έδινες λίγο χρόνο μήπως ενσωματωθείς στην παρέα; ειδικά όταν είναι οι πιο καλοί φίλοι του φίλου σου; εγω και να μην τους συμπαθούσα αρχικά, θα έβγαινα κπ φορές μαζί τους.

Μπαααα οχι μαλλον.Τι να σου πω δεν το έχω περάσει. Όμως επειδή μιλάει εδώ η mkcm για ιδιαίτερη σχέση άρα δεν μιλάμε για μια φορά το μήνα που θα βγούνε όλοι μαζί αλλά για συνέχεια. Έτσι το αντιλήφθηκα εγώ τουλάχιστον.

3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σας κοριτσια θα μπω μετα να διαβασω νεα σας.δεν προλαβαινω..εγω ζυγιστηκα σημερα κ ναιιιιι ειμαι 65 εφτασα τον στοχο μου...( μη με διωξετε ομως χαχα) κ πηγα για τον θυροειδη σουπερ κ εκει πολυ χαρηκα

Γεια σας κοριτσια θα μπω μετα να διαβασω νεα σας.δεν προλαβαινω..εγω ζυγιστηκα σημερα κ ναιιιιι ειμαι 65 εφτασα τον στοχο μου...( μη με διωξετε ομως χαχα) κ πηγα για τον θυροειδη σουπερ κ εκει πολυ χαρηκα

Μπράβο! Και πάλι μπράβο! Εδώ θα σε κρατήσουμε για τη συντήρηση!

Καλημέρα!!

mckm για μενα είναι το θεμα η σταση που κρατησε ο δικο σου φιλος που από τη μια θα την δικαιολογουσα αν εισασταν απλα φιλοι αλλα ειστε και κουμπαροι . Καταλαβαίνω πως είναι σε εντελως διαφορετικη φαση η ζωη της και σκυλοβαριεται τα παιδια αλλα πρεπει να σεβεται και τις υποχρεώσεις του συντροφου της (για τη μικρη μιλαω). Αυτό για μενα αποτελει δειγμα ενός κακου χαρακτηρα αλλα και ο φιλος σου της εδωσε το <εδαφος> ωστα να σας απομακρυνει. Κατι παρομοιο εγινε και με τη δικη μου κουμπαρα και να σου πω την αληθεια από τοτε είμαι πολύ κατά να κουμπαριάζεις με εργενηδες γιατι κατά πασα πιθανοτητα μολις <ζευγαρωσει> θα χαθεις.

υ.γ. η μικρη μου εχει βγαλει το λαδι, κάθε μερα λεω ότι σημερα θα είμαι πολύ υπομονετικη και καταληγω να τσιριζω σαν υστερικη ρε κοριτσια

kRl9p2.png kRl9p2.png

υ.γ. η μικρη μου εχει βγαλει το λαδι, κάθε μερα λεω ότι σημερα θα είμαι πολύ υπομονετικη και καταληγω να τσιριζω σαν υστερικη ρε κοριτσια

Μια από τα ιδια Ιουλιανα ασε...και δεν έχω και μωρό. Φαντάζομαι εκεί τι θα γίνεται.Εχουμε μερικές πολύ καλές μέρες αλλά κάποιες μέρες πραγματικά δεν παιζονται

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...