Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα!

Γύρισα από τριήμερο στο Ναύπλιο, διάβασα όλα αυτά που έχετε γράψει...

Μπράβο tsipoura και axileas για τις απώλειες!

Μπράβο Ζωή και Jenia για τη σούπερ διάθεση!

Αρχηγέ καλό τρέξιμο με τις ετοιμασίες!

Μπράβο σε όλες τις γοργόνες που προσπαθούν και συνεχίζουν δυναμικά!!!

Εγώ προσπάθησα να είμαι κιουρία και τα κατάφερα αρκετά καλά με μικρές παρασπονδίες:

Το πρωί οι άλλοι έτρωγαν "φτου κακά" από το φούρνο, εγώ φρυγανίτσες με μέλι ή κουλούρι Θεσσαλονίκης...

Το μεσημέρι ψαράκι ψητό, πολλή σαλατούλα, λίγα ορεκτικούλια και πατατούλες τηγανιτές :)

Το απόγευμα οι άλλοι έτρωγαν παγωτά, εγώ κορν φλέικς ή έπινα κρύο τσάι...

Το ένα βράδυ πήραμε σουβλάκια, έφαγα καλαμάκι...

Τα άλλα βράδια τους έφτιαχνα τοστάκια!!!

Από σήμερα συνεχίζω κανονικά...

Καλημέρα κι από εμένα!

Ελλη μου χρόνια σου πολλά, πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!!χιχιχιχιιι

(για αν συνεχίσω τη χαζομαρούλα μας)

τέλεια ιστορία!

Εγώ πολύ τρωω total 2 % + 2 φρουτάκια + 2φρυγανιές για μεσημεριανό στο γραφείο. Αυτό το γεύμα μπορώ να το αντικαταστήσω με το vitaline για αλλαγή :) όταν τρωω γιαούρτι για απογευματινό δεν μου το επιτρέπει για ευνόητους λόγους......

Εγώ χαίρομαι καμιά φορά όταν βρίσκω πραγματάκια για αλλαγή στη διατροφή μου, είναι σημαντικό για την συνέχεια και την συνέπεια στης διαίτά μου να έχω κάποια ποικιλία γιατί ... μπορώ να τα διαλύσω όλα ...... :(

Κατά τα υπόλοιπά όλα καλά όλα ανθηρά :)

Κεφάτες σας ακούω!!!! μπράβο μπράβο! άντε να παμε διακοπές δεν μπορώ αλλο μπάφιασα! φιλιά

Καλημέρα!

Γύρισα από τριήμερο στο Ναύπλιο, διάβασα όλα αυτά που έχετε γράψει...

Μπράβο tsipoura και axileas για τις απώλειες!

Μπράβο Ζωή και Jenia για τη σούπερ διάθεση!

Αρχηγέ καλό τρέξιμο με τις ετοιμασίες!

Μπράβο σε όλες τις γοργόνες που προσπαθούν και συνεχίζουν δυναμικά!!!

Εγώ προσπάθησα να είμαι κιουρία και τα κατάφερα αρκετά καλά με μικρές παρασπονδίες:

Το πρωί οι άλλοι έτρωγαν "φτου κακά" από το φούρνο, εγώ φρυγανίτσες με μέλι ή κουλούρι Θεσσαλονίκης...

Το μεσημέρι ψαράκι ψητό, πολλή σαλατούλα, λίγα ορεκτικούλια και πατατούλες τηγανιτές :)

Το απόγευμα οι άλλοι έτρωγαν παγωτά, εγώ κορν φλέικς ή έπινα κρύο τσάι...

Το ένα βράδυ πήραμε σουβλάκια, έφαγα καλαμάκι...

Τα άλλα βράδια τους έφτιαχνα τοστάκια!!!

Από σήμερα συνεχίζω κανονικά...

καλημεραααααααααααααααααααααααα γοργονες!!!!

ΠΟΛΥ ανεβασμενες σας βρησκω.....Yeahhhhhhhhhhhh :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

welcome back vicky!!!

τωρα πόσα μπραβο να σου πω??????......100000000 ΜΠΡΑΒΟ νομιζω δεν φτάνουν για το πως αντιμετωπισες το θεμα διακοπες-φαγητο !!!!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ γοργονιτσες!!!!!! :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα!

Ελλη μου χρόνια σου πολλά, πολύχρωμη και εντοιχισμένη!!!!χιχιχιχιιι

(για αν συνεχίσω τη χαζομαρούλα μας)

τέλεια ιστορία!

Εγώ πολύ τρωω total 2 % + 2 φρουτάκια + 2φρυγανιές για μεσημεριανό στο γραφείο. Αυτό το γεύμα μπορώ να το αντικαταστήσω με το vitaline για αλλαγή :) όταν τρωω γιαούρτι για απογευματινό δεν μου το επιτρέπει για ευνόητους λόγους......

Εγώ χαίρομαι καμιά φορά όταν βρίσκω πραγματάκια για αλλαγή στη διατροφή μου, είναι σημαντικό για την συνέχεια και την συνέπεια στης διαίτά μου να έχω κάποια ποικιλία γιατί ... μπορώ να τα διαλύσω όλα ...... :(

Κεφάτες σας ακούω!!!! μπράβο μπράβο! άντε να παμε διακοπές δεν μπορώ αλλο μπάφιασα! φιλιά

καλημερα τσιπουριτσα!!!!

πωωωωωωωωωω....πως τα ειχα ξεχασει αυτα τα γιαουρτακια?????....παλια μπορει απο το ψυγειο μου να ελλειπαν τα πάντα εκτος ομως απο αυτα τα γιαουρτια!!!!

κοριτσια σουπερ!!!.....ειναι οτι πρεπει!!!!.....είτε οταν ηθελα κατι γλυκο....είτε οταν πεινουσα στη δουλεια!!!!:mrgreen:

απο περπατημα πως παμε?

Καλησπέρα!!!!!!:D

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα χρόνια πολλά!:P να είστε όλες καλά!:P

Μαεστρία και Γιωργία πολύ καλά καταλάβατε! Έλλη με λένε, όχι Ηλιάννα... έχετε όρεξη να διαβάσετε μια ιστοριούλα;

Λοιπόν, ο πατέρας της γιαγιάς μου ήταν Μυτιληνιός, ζούσε σ΄ένα χωριό κι ήταν ψαράς. Ένα βράδυ πήγε για ψάρεμα μαζί με άλλους τέσσερεις, νομίζω. Έπιασε φουρτούνα, τούμπαρε η βάρκα, πνίγηκαν οι συνεπιβάτες.... έτυχε και περνούσε τότε το " ΕΛΛΗ ", αυτό που το βούλιαξαν αργότερα οι Ιταλοί, και τον έσωσε.

Η γυναίκα του ήταν οκτώ μηνών έγκυος κι ο παππούς έταξε το παιδί, αν γεννιόταν κορίτσι θα το ονόμαζε Έλλη. Έτσι βγήκε η γιαγιά μου η Έλλη.... όταν τη βάφτισαν ο παπάς του χωριού είπε ότι θα γιορτάζει του προφήτη Ηλία. Εγώ ακούω για το όνομά της και καθώς δεν ασχολούμαι με τα της εκκλησίας, γιορτάζω κι εγώ αυτή τη μέρα........:)

Σας άρεσε; ελπίζω να μη σας κούρασα......

Α! Μαεστρία η σωστή ευχή είναι: πολύχρωμη και να μαδήσεις! (από το πολύχρονη και να μας ζήσεις!):tongue::D

Ζωίτσα το i want you like last summer μου αρέσει τρελά!!!!!!!! θέλω να χορεύω!!!! μου αρέσει πολύ και το "κρυφά" από τις "μέλισσες"!!!!!

μου θυμίζουν φετινό καλοκαίρι........

Mpap, Jenia ευχαριστώ θερμά για τις ευχές!:D

Και για να κλείσω μην ξεχνάτε: "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!":mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν δε μας είπαν...........

καλημερα Ελλη μου!!!

ΤΙ συγκινητικη ιστορια?!!!!.....;)

κοριτσακια ...γεια σας ....

δεν σας προλαβαινω μιλαμε ...αλλα δε πειραζει!!!!απο σεπτεμβρη θα ξαναβρω τη σειρα μου....τα νεα μου ειναι οτι εχω χασει 10 κιλα απο το αρχικο μου βαρος....εχω ψιλομεινει ομως στασιμη στο λιπος.....αυτα περι κιλων....τωρα φευγω να παω να δω τα καμαρια μου στη κατασκηνωση...ο μεγαλος εχει καψει καρδιες...και δε μαζευεται....τι με περιμενει......οιμε!!!!

σημερα εμαθα τελικα οτι θα κανω επεβαση για την κυστη στην ωοθηκη....φανταζομαι απο σεπτεμβριο ......εχει ο θεος!!!

μαεστρια παλι με νοσοκομεια εχεις μπλεξει;;;;καλα πηρε το ματι μου;;περαστικα να ειναι κοπελα μου ......

αυτα γοργονες μου...πρεπει να την κανω......φιλακια πολλα και καλα να περνατε!!!!

βρε βρεεεεεεεεεεεεεεεε καλως το κοριτσι μας!!!! :mrgreen:

10 κιλα!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κοριτσακι μου.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο για το λιπος μην ανησυχεις καθολου!!!!!....για κόψε για λίγο τα τυρια και θα με θυμηθεις ;)

φιλια στα καμαρια σου !!!....και να περνας καλα....και που σαι????...κανε και καμια βουτια κ για μενα παρακαλω!!!! :mrgreen:

γεια σας κοριτσια

καλα γιατι μου κανει ενα περιεργο εδω το καφε

μια με κοβει

μια δε με συδεει

την αλλη μου βγαζει το πρωτο μηνυμα απο το Μαιο πρωτη μουρη

την αλλη βγαζει τα μηνυματα με ροη προς τα κατω και την αλλη στιγμη με ροη προς τα πνω θα μας κουζουλανει

το κανει και σε σας ;

μακια

καλημερα χαμομηλακι!!!

για κανε ενα τσεκ στον πινακα ελεγχου σου... ;)

τα νεα σου???....βρηκες ρουχαλακια για τον γαμο?

καλημεραααααααααααααααααααααααα γοργονες!!!!

ΠΟΛΥ ανεβασμενες σας βρησκω.....Yeahhhhhhhhhhhh :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

welcome back vicky!!!

τωρα πόσα μπραβο να σου πω??????......100000000 ΜΠΡΑΒΟ νομιζω δεν φτάνουν για το πως αντιμετωπισες το θεμα διακοπες-φαγητο !!!!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ γοργονιτσες!!!!!! :cool:

Ευχαριστώ βρε αρχηγέεεε

Με κάνεις και κοκκινίζω :oops:

Γι΄αυτό και τα γράφω για να πάρουν δύναμη οι υπόλοιπες γοργόνες!

Η αλήθεια είναι ότι μου ήταν σχετικά εύκολο γιατί πήγα πολύ οργανωμένη και αποφασισμένη να παραστρατίσω αλλά λίγο!

Κουβάλησα φρυγανιές, κορν φλέικς, μπάρες, υλικά τοστ, τοστιέρα!!!

Χαλάλι όμως, γιατί τη δύσκολη στιγμή του πειρασμού είχα τις εναλλακτικές μου!!! :)

Τις κανονικές διακοπές τον Αύγουστο λέω να φάω και ένα παγωτό :)

Ευχαριστώ βρε αρχηγέεεε

Η αλήθεια είναι ότι μου ήταν σχετικά εύκολο γιατί πήγα πολύ οργανωμένη και αποφασισμένη να παραστρατίσω αλλά λίγο!

Χαλάλι όμως, γιατί τη δύσκολη στιγμή του πειρασμού είχα τις εναλλακτικές μου!!! :)

ΜΠΡΑΒΟ !!! 0002013F.gif

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ τρώω πολύ total 2%!!!

Συνήθως προσθέτω φρούτα...

Όταν θέλω κάτι γλυκό βάζω δύο καρύδια τριμμένα, λίγο μέλι και κανέλλα!!!

Ευχαριστώ βρε αρχηγέεεε

μπραβοοοοοοοοο....10000000000000 μπραβο!!!!

και όχι μονο δεν παραστρατησες....αλλα πραγματικα πες μου δεν αισθανοσουν πιο ''ανετα''....πιο ελαφρια?????

ΟΚ καποιες παρασπονδιες στις διακοπες ειναι αναποφευκτες !!!όλα και για ουζακια θα παμε....ολο και κανα παγωτακι κτλ κτλ....όμως αν πας με τη λογικη....διακοπες ειμαι μωρεεε οκ δεν πειραζει....γυρνας πισω με τουλαχιστον +3 !!!.....με τον τροπο που σκεφτηκες εσυ σιγουρα και εχασες ή παρεμεινες σταθερη !!!

αυτη ειναι η σωστη νοοτροπια !!!.....διακοπες δεν σημαινει τρωω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!

ειλικρινα ΠΟΛΥ χαιρομαι !!!!!!!!

συνεχισε ετσι !!!!....εεεε....και οσον αφορα τις υπολοιπες διακοπες ....φυσικα και να τσακισεις κανα παγωτακι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:):):)

Ευχαριστώ τρελοκομείοοοοοοοοοοο!!! :)

Εγώ το έκλεψα από την αρχηγό!!!

χαχαχαχαχααχαχαχαχα :)

οι νομοτυπες να μην καλεσουν την αστυνομια σε εμας τα κλεφτρονια !!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

μπραβοοοοοοοοο....10000000000000 μπραβο!!!!

και όχι μονο δεν παραστρατησες....αλλα πραγματικα πες μου δεν αισθανοσουν πιο ''ανετα''....πιο ελαφρια?????

ΟΚ καποιες παρασπονδιες στις διακοπες ειναι αναποφευκτες !!!όλα και για ουζακια θα παμε....ολο και κανα παγωτακι κτλ κτλ....όμως αν πας με τη λογικη....διακοπες ειμαι μωρεεε οκ δεν πειραζει....γυρνας πισω με τουλαχιστον +3 !!!.....με τον τροπο που σκεφτηκες εσυ σιγουρα και εχασες ή παρεμεινες σταθερη !!!

αυτη ειναι η σωστη νοοτροπια !!!.....διακοπες δεν σημαινει τρωω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!

ειλικρινα ΠΟΛΥ χαιρομαι !!!!!!!!

συνεχισε ετσι !!!!....εεεε....και οσον αφορα τις υπολοιπες διακοπες ....φυσικα και να τσακισεις κανα παγωτακι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ούτε έχασα, ούτε πήρα!!!

και όντως αισθανόμουν ανάλαφρη...

να σου πω την αλήθεια λυπήθηκα τον κόπο μου σχεδόν 3 μήνες τώρα...

και σκεφτόμουν ότι είναι κρίμα να φάω, ούτε θα το ευχαριστηθώ και θα το μετανιώσω αμέσως μετά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...