Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

α ναι!!! ξέχασα να σας το πω!!!! την Παρασκευή που μας πέρασε!!!

το έχωνα απο εδώ, απο εκεί, και με μαλακτική κρέμα μαλλιών τα κατάφερα!!!! κια γενικά τα μπλουζάκια μου ρε κόρες μεγαλώνουν στις πλάτες!!! τι κουφό είναι αυτό, σαν να ξεχειλώνουν

μαζεύω δηλαδή στο πάνω μέρος του σώματος.

Αυτό μωρή δεν είναι και το προβληματικό σου;!!!!!!!!! :-P:-P:-P:-P:-P:-P Γοργονιτσα θα γίνεις!!!!!!!!! Να σε προσέχει ο άντρας σου μη σου την πέσει κανένα πιπινάκι!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

το έχωνα απο εδώ, απο εκεί, και με μαλακτική κρέμα μαλλιών τα κατάφερα!!!! κια γενικά τα μπλουζάκια μου ρε κόρες μεγαλώνουν στις πλάτες!!! τι κουφό είναι αυτό, σαν να ξεχειλώνουν

εγω τη βερα δεν την εχω βαλει ακομα ! μου μπαινει, αλλα μετα θελει σαπουνι για να βγει :rolleyes:

Συμφωνώ με την Gmnth03, ζηλιάρα φαίνεται. Και για να ζηλεύει γυναίκα με παιδιά, σκέψου πόσο.

Δεν δικαιολογώ με τίποτα με μία φορά να βγάλει συμπέρασμα. Εκτός αν αντιπαθεί τα παιδιά, (γενικά, όχι μόνο τα δικά σου) που και αυτό για μένα δείχνει κακό άνθρωπο, normal δεν είναι.

εγω τη βερα δεν την εχω βαλει ακομα ! μου μπαινει, αλλα μετα θελει σαπουνι για να βγει :rolleyes:

Εμένα πάλι μου μπαίνει, αλλά δεν τη βρίσκω :oops:. Κάπου την είχα βάλει, μετά την πήγα για ασφάλεια αλλού και τώρα δε θυμάμαι που είναι το αλλού :(. Και φυσικά, ο άντρας μου δε με βοηθάει να τη βρω, γιατί τις έχει χ@σμένες τις βέρες :mad:

Μπράβο!

Μπράβο και για τη ζυγαριά!

Να σημειώσω ότι η διαφορά του κιλού έγινε σε 2-3 βδομαδες, είχα καιρό να δώσω μέτρηση.

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι μου μπαίνει, αλλά δεν τη βρίσκω :oops:. Κάπου την είχα βάλει, μετά την πήγα για ασφάλεια αλλού και τώρα δε θυμάμαι που είναι το αλλού :(. Και φυσικά, ο άντρας μου δε με βοηθάει να τη βρω, γιατί τις έχει χ@σμένες τις βέρες :mad:

Το παθαίνω κι εγω αυτό

........

..και αν θέλει να διατηρήσουμε τη σχέση που έχουμε (που απ' ότι φαίνεται θέλει, γιατί αλλιώς δε θα μιλούσαμε 5 - 6 φορές τη μέρα στο τηλέφωνο) πρέπει να το δουλέψει και με την κοπέλα του και με τον εαυτό του.

....

τι λέτε καλέ 5-6 φορές την μέρα στο τηλέφωνο?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Συμφωνώ με την Gmnth03, ζηλιάρα φαίνεται. Και για να ζηλεύει γυναίκα με παιδιά, σκέψου πόσο.

Δεν δικαιολογώ με τίποτα με μία φορά να βγάλει συμπέρασμα. Εκτός αν αντιπαθεί τα παιδιά, (γενικά, όχι μόνο τα δικά σου) που και αυτό για μένα δείχνει κακό άνθρωπο, normal δεν είναι.

Αν είναι να περνάει εκείνος καλά, ας είναι ό,τι θέλει... Δε με απασχολεί... Κι αν δεν τον πείραζε που δε βρισκόμαστε, γιατί είχε δαγκώσει τη λαμαρίνα, πάλι θα έλεγα χαλάλι του... Θα τη χορτάσει τη φάση της απομόνωσης λόγω έρωτα και εδώ είμαι εγώ... Σε αυτό το κομμάτι όμως απ' ότι μου είπε χθες δεν είναι καλά...

τσ τσ τσ τσ τσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

αν δεν ηταν ζηλεια, θα κοιτουσε να γνωρισει την οικογενεια , να δει τη σχεση εχουν , πως τα πανε τοσα χρονια. η παροιμια τι λεει, και δεν τη θυμαμαι καλα, να γνωρισω του φιλους σου για να δω ποιος εισαι ( περιληπτικα το ειπα :tongue:) εκεινη δεν εκανε καμια προσπαθεια ! και μετα να βγαλει το συμπερισμα για τη σχεση σας !!!

περιληπτικα η κοπελα ειναι καμμενο χαρτι ( οπως λεει και ο συζυγος )

αν το αγαπας να του τα πεις να τον προβληματισεις λιγο.

Διαφημίσεις

Αυτό μωρή δεν είναι και το προβληματικό σου;!!!!!!!!! :-P:-P:-P:-P:-P:-P Γοργονιτσα θα γίνεις!!!!!!!!! Να σε προσέχει ο άντρας σου μη σου την πέσει κανένα πιπινάκι!!!!!!!!!!!

ναι αυτό είναι το προβληματικό μου, ήμουν σαν....άντρας νταλικιέρης χαχαχα!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Αν είναι να περνάει εκείνος καλά, ας είναι ό,τι θέλει... Δε με απασχολεί... Κι αν δεν τον πείραζε που δε βρισκόμαστε, γιατί είχε δαγκώσει τη λαμαρίνα, πάλι θα έλεγα χαλάλι του... Θα τη χορτάσει τη φάση της απομόνωσης λόγω έρωτα και εδώ είμαι εγώ... Σε αυτό το κομμάτι όμως απ' ότι μου είπε χθες δεν είναι καλά...

εε τοτε κοντος ψαλμος αλληλουια ... σε λιγο καιρο θα σου πει οτι την εδιωξε !! φαση περασε, ισως και κριση ηλικιας !!!:rolleyes:

αν δεν ηταν ζηλεια, θα κοιτουσε να γνωρισει την οικογενεια , να δει τη σχεση εχουν , πως τα πανε τοσα χρονια. η παροιμια τι λεει, και δεν τη θυμαμαι καλα, να γνωρισω του φιλους σου για να δω ποιος εισαι ( περιληπτικα το ειπα :tongue:) εκεινη δεν εκανε καμια προσπαθεια ! και μετα να βγαλει το συμπερισμα για τη σχεση σας !!!

περιληπτικα η κοπελα ειναι καμμενο χαρτι ( οπως λεει και ο συζυγος )

αν το αγαπας να του τα πεις να τον προβληματισεις λιγο.

Μακάρι να βρεθούμε το Σάββατο... Βασικά, εγώ θέλω να ακούσω πρώτα τι θέλει να μου πει εκείνος. Γιατί, κορίτσια, κακά τα ψέμματα, άμα έχεις κάνει οικογένεια, όσο και να αγαπάς τους φίλους σου και την πατρική σου οικογένεια, στη ΔΙΚΗ σου οικογένεια βρίσκεις όσα χρειάζεσαι σε αυτή τη ζωή. Τη μεγαλύτερη δηλαδή ανάγκη για επαφή μεταξύ μας την έχει αντικειμενικά εκείνος, όχι εγώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...