Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μια γρηγορη σκεψη που εκανα ειναι οτι ζηλευει τη σχεση που εχεις με τον κουμπαρο ! και προφανως δεν μπορει να το δεχτει. εσυ μπορει να νιωθεις αδελφικη αγαπη για εκεινον. η κοπελα ομως το βλεπει αυτο?? οτι η σχεση σας ειναι φιλικη καθαρα ? ή μηπως νιωθει και κατι πιο βαθυ ο κουμπαρος ?!και εκεινη το αντιλαμβανεται αυτο ! και προσπαθει να σας ξεκοψει. απο την αλλη ισως ειναι και ενθουσιασμενος μαζι της γι αυτο και της κανει τα "χατηρια" και δεχεται οτι του πει. ( οπως να μη βγειτε, να μην ερθει να δει το παιδι κτλ) . τωρα αν δεν βγαινετε γενικοτερα με παρεες , να ειναι και αλλοι μαζι , και δεν εχει μονο το προβλημα μαζι σου, τοτε νομιζω οτι απλα ειναι μονοχνωτη , και δυσκολος ανθρωπος, . ( ηταν ετσι ο αντρας της κουμπαρας μου, πριν παντρευτει ημασταν αχωριστες , συνεχεια επισκεψεις μιλουσαμε στο τηλκτλ μολις τον παντρευτηκε , χαθηκαμε . δεν μας ηθελε, οχι ομως μονο εμας, ουτε τις αλλες φιλεναδες της .μολις τον χωρισε , ξανα εφτιαξε η σχεση μας !!( η νονα του μεγαλου μου)

Ο κουμπάρος μου δε νιώθει βαθύτερα πράγματα για μένα. Αυτό είναι δεδομένο. Αν υπήρχε κάτι, νομίζω, ότι θα το είχα καταλάβει. Εμείς οι γυναίκες είμαστε μανούλες σε αυτά :wink:.

Το θέμα μου, gmnth, δεν είναι η κοπέλα. Με εκείνη δεν έχω τίποτα. Έναν καφέ ήπιαμε και αυτό ήταν όλο. Δεν την ξέρω δηλαδή για να της χρεώσω κάτι ή όχι.

Το θέμα μου είναι ο κολλητός μου... Αν μου έλεγε: "Ξέρεις την έχω πατήσει άσχημα μαζί της και θέλω να είμαστε μαζί 24/7", θα του έλεγα όρμα κι εδώ είμαστε εμείς. Στη συζήτηση, όμως, μου είπε ότι από τη μια πιέζεται από την όλη κατάσταση, από την άλλη όμως νιώθει κι εγκλωβισμένος... Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι, ότι επειδή όλοι οι υπόλοιποι με τον έναν ή άλλο τρόπο έχουμε αποκατασταθεί (παντρευμένοι, αρραβωνιασμένοι, να συζούμε, να έχουμε παιδιά, κλπ.) κι εκείνος παραμένει "ορκισμένος εργένης" κάνει πίσω σε πράγματα που θέλει προκειμένου να την παλέψει τη σχέση... Τον ρώτησα βέβαια πως το βλέπει το πράγμα, αν το βλέπει σοβαρά, κλπ. (1 1/2 ώρα μιλούσαμε) κι εκείνος μου είπε ότι η γνώμη του για γάμο και για παιδιά δεν έχει αλλάξει (είναι κατά), αλλά προς το παρόν δε θέλει να χωρίσει κιόλας, γιατί μαζί περνάνε καλά. Παρόλα αυτά του λείπω και θέλει να με βλέπει, κλπ., αλλά στο θέμα αυτό όποτε γίνεται αναφορά εκείνη τα παίρνει κρανίο. Ίσως, πράγματι να νιώθει μια απειλή, άλλωστε δεν είναι σύνηθες άντρας και γυναίκα να έχουν μια τέτοια σχέση, αλλά του χρεώνω ότι από την αρχή δεν είχε βάλει τα πράγματα στη θέση τους, να αμβλύνει δηλαδή τις ανασφάλειες της κοπέλας και τώρα πάλι δεν κάνει κάτι να αντιστρέψει το κλίμα.

Είναι πολύ ευαίσθητο παιδί (φαντάσου χθες κάποια στιγμή που του είπα ότι μου λείπει η φυσική του παρουσία κλαίγαμε μαζί) και από τη μιά τον θέλω πλάι μου (20 χρόνια τώρα είμαστε συνέχεια μαζί) από την άλλη δε θέλω να τον φορτώσω με περισσότερες έγνοιες, τύψεις, κλπ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κοριτσάρες, τι κάνετε; Λιάνα μου, δεν είχες δώσει μέτρηση, γι' αυτό δε σε έβαλα, αλλά αφού είσαι στα ίδια θα κάνω ένα update.

Θέλω κορίτσια τη γνώμη σας για ένα θέμα προσωπικό.

..... Α, ναι. Δεν έχει χαθεί μόνο με μένα, αλλά και με τους υπόλοιπους της παρέας μας...

αυτό σημαίνει πολλά

μια γρηγορη σκεψη που εκανα ειναι ... τοτε νομιζω οτι απλα ειναι μονοχνωτη , και δυσκολος ανθρωπος, .

θα συμφωνούσα με την gmnth03 ότι ζηλεύει (άλλωστε δεν πιστευω στην φιλία των δύο αντίθετων φύλων αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) αλλά αφού έχει χαθεί και με τους υπόλοιπους σημαίνει ότι η κοπέλα δεν είναι πολύ κοινωνική?, είναι δύσκολη?, είναι μονόχνωτη? κάτι τέτοιο πιστεύω.

κόρες cacao και Ιοιο τι νά πω? 1 κιλό και κάτι σε μία εβδομάδα? μπράβοοοοοοοοοο!!!!!!!

Λιάνα μου πολύ χαίρομαι που συνεχίζεις, κοίτα τον θυροειδή σου (κι εγώ αν διαβάσεις τα παλιά) πήγα σε ενδοκρινολόγο και μου βρήκε όζους και μου έδωσε χάπι )και μου βρήκε επίσης μεταβολικό σύνδρομο κια για υτό μου έδωσε χάπι).

κικι κι εσύ σούπερ είσαι!!!! Ιouliana καλή αρχή κοπέλα μου!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

(άλλωστε δεν πιστευω στην φιλία των δύο αντίθετων φύλων αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

Αυτό έλεγε κι ο άντρας μου μέχρι να γνωρίσει τον κολλητό μου! Πλέον, λέει ότι δεν πιστεύει στη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών, με εξαίρεση τη δική μας :lol::lol::lol::lol::lol::lol:.

αν αγαπάς τον φίλο σου, βοήθησέ τον να κάνει οικογένεια, να έχει μία σύντροφο, μαγκούφης θα μείνει? αφού την θέλει γιατί να μην το παλέψει.

άλλωστε οι απόψεις αναθεωρούνται, όπως του άντρα σου που άλλαξε (για την φιλία αντρα-γυναίκας), έτσι κι η άποψη ότι είναι ορκισμένος εργένης μπορεί να αλλάξει σιγά σιγά πιθανόν άπο εσωτερική ανάγκη, άλλωστε δεν νοείται ορκισμένος εργένης 35 χρονών! είναι πολύ μικρός για τέτοια ταμπέλα.

μου είχε πει κάποτε μία ψυχή: ¨ολοι είμαστε μισά κουλούρια και ψάχνουμε για τό άλλο μας μισό!!!

(πω πω κουλούρια Θεσσαλονίκης θυμήθηκα ζεστά ζεστά!! με σουσάμι!!!)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

οταν του ειπες οτι μου λειπεις και τα σχετικα , τι σου ειπε? ποιος ειναι ο λογος που εχει χαθει ? σου ειπε καθαρα οτι δε θελει η κοπελα ?

μααα με μπερδευεις !!

δεν μπορω να καταλαβω αν αυτος απο μονος του τελικα εχει απομακρυνθει, ή αν η κοπελα δεν σας θελει και του βαζει λογια.

και αφου ειναι ορκισμενος εργενης γιατι παλευει τη σχεση ? δεν ξερει και αυτος τι θελει. ειναι αυτο που λες, ολοι εχετε αποκατασταθει , και αυτος ειναι σε μια φαση που ισως απο τη μια να την θελει , και απο την αλλη να φοβαται να προχωρησει. το ζηλευει γιατι εχετε οικογενεια και συντροφο . μηπως και εκεινη το ψιλοπιεζει το θεμα για πιο σοβαρα ?!! και ολα μαζι στο μυαλο του τα εχει κανει αχταρμα . μηπως νιωθει κατι περισσοτερο , και κρυβεται πισω απο τη φιλια και τη κουμπαρια , και δεν το εχεις καταλαβει. γιατι εσυ μπορει να τον βλεπεις ετσι αθωα , αλλα δεν μπορει να ξερεις τι κρυβει μεσα του ο αλλος!!

νομιζω οτι πιεζεται απο σενα , συναισθηματικα !! οχι οτι εσυ κανεις κατι κακο, αλλα αν νιωθει πραγματα, με τη νεα σχεση , ξερει οτι θα χασει αυτο που ειχατε.

αν αγαπάς τον φίλο σου, βοήθησέ τον να κάνει οικογένεια, να έχει μία σύντροφο, μαγκούφης θα μείνει? αφού την θέλει γιατί να μην το παλέψει.

άλλωστε οι απόψεις αναθεωρούνται, όπως του άντρα σου που άλλαξε (για την φιλία αντρα-γυναίκας), έτσι κι η άποψη ότι είναι ορκισμένος εργένης μπορεί να αλλάξει σιγά σιγά πιθανόν άπο εσωτερική ανάγκη, άλλωστε δεν νοείται ορκισμένος εργένης 35 χρονών! είναι πολύ μικρός για τέτοια ταμπέλα.

μου είχε πει κάποτε μία ψυχή: ¨ολοι είμαστε μισά κουλούρια και ψάχνουμε για τό άλλο μας μισό!!!

(πω πω κουλούρια Θεσσαλονίκης θυμήθηκα ζεστά ζεστά!! με σουσάμι!!!)

Αυτό είναι κάτι που του λέω συνέχεια, γιατί το πιστεύω ακράδαντα. Όπως ακριβώς το λες. Και πραγματικά παιδιά με την προηγούμενη κοπέλα του ήταν στο τσακ να κατασταλάξει και εκεί που είχαν μείνει μαζί, έκαναν σχέδια για το μέλλον, κλπ. ξαφνικά μου έρχεται μια μέρα και μου λέει: Χώρησα!!! :shock::shock: Τη μια μέρα όλα καλά, την επόμενη το διάλυσε. Ακόμη δεν έχω καταλάβει το γιατί, ούτε κι εκείνος. Απλά μου είπε ότι ξύπνησε ένα πρωί και του είχε τελειώσει. Όσο και να το αναλύσαμε.... άκρη δεν έβγαλα.

Τώρα για την κοπέλα αυτή δεν έχουμε πει και πάρα πολλά (δε λέγονται και τέτοια από το τηλέφωνο) με εξαίρεση τη χθεσινή κουβέντα. Απ' ότι μου είπε δεν το βλέπει σοβαρά... Κάναμε κι επ' αυτού μια συζήτηση, ότι δηλαδή δεν είναι πλέον 25 χρονών να χαζολογάει, και ακόμη κι αν εκείνος θεωρεί ότι έχει περιθώρια, πρέπει να σκέφτεται και την κοπέλα που επίσης είναι στην ηλικία μας και δεν έχει τόσα περιθώρια να χαζολογάει. Εκείνος μου είπε ότι και η κοπέλα δε θέλει παιδιά, είναι κατά του γάμου, κοκ. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τηλεφωνική συνομιλία, αν δε βρεθούμε από κοντά. Ίδωμεν...

οταν του ειπες οτι μου λειπεις και τα σχετικα , τι σου ειπε? ποιος ειναι ο λογος που εχει χαθει ? σου ειπε καθαρα οτι δε θελει η κοπελα ?

μααα με μπερδευεις !!

δεν μπορω να καταλαβω αν αυτος απο μονος του τελικα εχει απομακρυνθει, ή αν η κοπελα δεν σας θελει και του βαζει λογια.

και αφου ειναι ορκισμενος εργενης γιατι παλευει τη σχεση ? δεν ξερει και αυτος τι θελει. ειναι αυτο που λες, ολοι εχετε αποκατασταθει , και αυτος ειναι σε μια φαση που ισως απο τη μια να την θελει , και απο την αλλη να φοβαται να προχωρησει. το ζηλευει γιατι εχετε οικογενεια και συντροφο . μηπως και εκεινη το ψιλοπιεζει το θεμα για πιο σοβαρα ?!! και ολα μαζι στο μυαλο του τα εχει κανει αχταρμα . μηπως νιωθει κατι περισσοτερο , και κρυβεται πισω απο τη φιλια και τη κουμπαρια , και δεν το εχεις καταλαβει. γιατι εσυ μπορει να τον βλεπεις ετσι αθωα , αλλα δεν μπορει να ξερεις τι κρυβει μεσα του ο αλλος!!

νομιζω οτι πιεζεται απο σενα , συναισθηματικα !! οχι οτι εσυ κανεις κατι κακο, αλλα αν νιωθει πραγματα, με τη νεα σχεση , ξερει οτι θα χασει αυτο που ειχατε.

Κοίτα, γενικά είναι πολύ ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Εκείνος ξεκίνησε με το ότι του λείπω, κλπ. και του είπα ότι μου λείπει κι αυτός. Την κοπέλα τη θέλει. Περνάει λέει καλά μαζί της. Δεν είναι κατά της συντροφικότητας, ίσα - ίσα που σπάνια μένει χωρίς σχέση (όχι του μήνα, τις κρατάει συνήθως 2 - 3 χρόνια), μόλις όμως πάει να σοβαρέψει το πράγμα, εκείνος το διαλύει.

Για τη συγκεκριμένη μου είπε χθες ότι κι εκείνη είναι της ίδιας φιλοσοφίας, όχι γάμος, όχι παιδιά. Το πρόβλημά του είναι καθαρά το εξής: εκείνη δε θέλει να βρισκόμαστε όλοι μαζί (για μένα και την οικογένειά μου μιλήσαμε, δεν επεκτάθηκα στους υπόλοιπους της παρέας), δε θέλει όμως και να βρίσκεται εκείνος με μας. Δεν του το λέει έτσι, αλλά άμα βγει μόνος του τον αρχίζει μετά "με άφησες μόνη μου και αντί να περάσουμε χρόνο μαζί εσύ βγήκες με τους φίλους σου" και τέτοια.

Αυτό είναι κάτι που του λέω συνέχεια, γιατί το πιστεύω ακράδαντα. Όπως ακριβώς το λες. Και πραγματικά παιδιά με την προηγούμενη κοπέλα του ήταν στο τσακ να κατασταλάξει και εκεί που είχαν μείνει μαζί, έκαναν σχέδια για το μέλλον, κλπ. ξαφνικά μου έρχεται μια μέρα και μου λέει: Χώρησα!!! :shock::shock: Τη μια μέρα όλα καλά, την επόμενη το διάλυσε. Ακόμη δεν έχω καταλάβει το γιατί, ούτε κι εκείνος. Απλά μου είπε ότι ξύπνησε ένα πρωί και του είχε τελειώσει. Όσο και να το αναλύσαμε.... άκρη δεν έβγαλα.

Τώρα για την κοπέλα αυτή δεν έχουμε πει και πάρα πολλά (δε λέγονται και τέτοια από το τηλέφωνο) με εξαίρεση τη χθεσινή κουβέντα. Απ' ότι μου είπε δεν το βλέπει σοβαρά... Κάναμε κι επ' αυτού μια συζήτηση, ότι δηλαδή δεν είναι πλέον 25 χρονών να χαζολογάει, και ακόμη κι αν εκείνος θεωρεί ότι έχει περιθώρια, πρέπει να σκέφτεται και την κοπέλα που επίσης είναι στην ηλικία μας και δεν έχει τόσα περιθώρια να χαζολογάει. Εκείνος μου είπε ότι και η κοπέλα δε θέλει παιδιά, είναι κατά του γάμου, κοκ. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τηλεφωνική συνομιλία, αν δε βρεθούμε από κοντά. Ίδωμεν...

προφανως δεν εχει γνωρισει την καταλληλη να του βγαλει ολη αυτη την δεσμευση την οικογενεια τη συντροφικοτητα !! γι αυτο και αιωρειται, μια θελει και μια οχι .

Διαφημίσεις

Κοίτα, γενικά είναι πολύ ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Εκείνος ξεκίνησε με το ότι του λείπω, κλπ. και του είπα ότι μου λείπει κι αυτός. Την κοπέλα τη θέλει. Περνάει λέει καλά μαζί της. Δεν είναι κατά της συντροφικότητας, ίσα - ίσα που σπάνια μένει χωρίς σχέση (όχι του μήνα, τις κρατάει συνήθως 2 - 3 χρόνια), μόλις όμως πάει να σοβαρέψει το πράγμα, εκείνος το διαλύει.

Για τη συγκεκριμένη μου είπε χθες ότι κι εκείνη είναι της ίδιας φιλοσοφίας, όχι γάμος, όχι παιδιά. Το πρόβλημά του είναι καθαρά το εξής: εκείνη δε θέλει να βρισκόμαστε όλοι μαζί (για μένα και την οικογένειά μου μιλήσαμε, δεν επεκτάθηκα στους υπόλοιπους της παρέας), δε θέλει όμως και να βρίσκεται εκείνος με μας. Δεν του το λέει έτσι, αλλά άμα βγει μόνος του τον αρχίζει μετά "με άφησες μόνη μου και αντί να περάσουμε χρόνο μαζί εσύ βγήκες με τους φίλους σου" και τέτοια.

Να σου πω την αλήθεια... Κι εγώ είμαι στη φάση τώρα που προσπαθώ να βγάλω άκρη για το τι και πως. Γιατί με εξαίρεση τη χθεσινή συζήτηση, δεν είχα μπει στη διαδικασία να ανοίξω κουβέντα για το ότι χαθήκαμε. Για να είμαι ειλικρινής, έλεγα λίγο η δουλειά, λίγο η νέα σχέση, κλπ. λογικό είναι να χαθούμε για λίγο. Όταν το παιδί τον ζήτησε και μου είπε ότι έχει να δει το νονό τοοοοοσο καιρό συνειδητοποίησα ότι έχουμε αραιώσει επικίνδυνα πολύ.

προφανως δεν εχει γνωρισει την καταλληλη να του βγαλει ολη αυτη την δεσμευση την οικογενεια τη συντροφικοτητα !! γι αυτο και αιωρειται, μια θελει και μια οχι .

Μάλλον, αν και 2-3 κοπέλες που είχε στο παρελθόν ήταν ταμάμ για εκείνον. Μάλλον όμως ήταν bad timing...

Χθες μου φάνηκε αρκετά μπερδεμένος... Ένιωσα και τύψεις να σου πω, που τόσο καιρό δεν είχα θίξει το θέμα, δε θέλω να νομίζει ότι δε με νοιάζει που δε βρισκόμαστε, γιατί τώρα έχω την οικογένειά μου και μου είναι περιττός...

Ξέρω κι εγώ. Μακάρι να βρεθούμε από κοντά να τα πούμε... Μόλις μου έστειλε μήνυμα, ότι θα το παλέψει να έρθει το Σάββατο το απόγευμα να δει τα παιδιά και τον άντρα μου και όταν τα κοιμήσω να πάμε για μια μπύρα να τα πούμε οι δυό μας...

ζηλιαρα ειναι, να του πεις μακρια . και αν σοβαρεψει θα του κανει τη ζωη δυσκολη. καποιοι ανθρωποι φαινονται πες του απο μιλια μακρια !!!πως μου τη σπανε αυτα , δεν μπορεις να φανταστεις , ειτε τα κανουν αντρες ειτε γυναικες !!

και θα σου πω και το αλλο, αφου βγηκατε μια φορα, ποτε προλαβε να σας αντιπαθησει ? γενικα ειναι δυσκολος ανθρωπος ετσι την κοβω .

Μπράβο!!!!!!!!! Μαρή, τη βέρα την έβαλες τελικά;

α ναι!!! ξέχασα να σας το πω!!!! την Παρασκευή που μας πέρασε!!!

το έχωνα απο εδώ, απο εκεί, και με μαλακτική κρέμα μαλλιών τα κατάφερα!!!! κια γενικά τα μπλουζάκια μου ρε κόρες μεγαλώνουν στις πλάτες!!! τι κουφό είναι αυτό, σαν να ξεχειλώνουν

μαζεύω δηλαδή στο πάνω μέρος του σώματος.

1527894gvxcsdbcpz.gif

ζηλιαρα ειναι, να του πεις μακρια . και αν σοβαρεψει θα του κανει τη ζωη δυσκολη. καποιοι ανθρωποι φαινονται πες του απο μιλια μακρια !!!πως μου τη σπανε αυτα , δεν μπορεις να φανταστεις , ειτε τα κανουν αντρες ειτε γυναικες !!

και θα σου πω και το αλλο, αφου βγειτε μια φορα, ποτε προλαβε να σας αντιπαθησει ? γενικα ειναι δυσκολος ανθρωπος ετσι την κοβω .

Δεν την ξέρω, δεν μπορώ να σου πω... Δεν ξέρω κι εκείνος τι προσπάθειες έχει κάνει. Κι εμένα ο άντρας μου όταν πρωτογνωριστήκαμε τη φιλία μας δεν την έβλεπε με καλό μάτι, αν και οι δύο τους ταιριάξανε σαν προσωπικότητες από την αρχή. Αλλά προσπάθησα και κατάφερα τις ανασφάλειές του να του τις διαλύσω. Με κόπο κατάφερα να τον κάνω να αποδεχτεί την ιδιαίτερη σχέση που έχω με τον κολλητό μου. Ίσως επειδή δεν είχε τεθεί θέμα με τις προηγούμενες κοπέλες του, να είχε επαναπαυτεί και τώρα... Αλλά αφού τη νοιάζεται και αγαπάει κι εμάς (βάζω και την οικογένειά μου) θα πρέπει να βρει ισορροπίες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...