Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Χαχαχαχα δε ξέρω δεν λέει τίποτα γι αυτό :lol::lol:

Σου λέω έχει φέρει την αστυνομία επειδή έπλενα πιάτα χαχαχα

Και απειλητικό σημειωματακι ότι αν ξαναπλυνω θα φέρει την αστυνομια:rolleyes:

Βασικα να ξέρεις ότι είναι χεστης. Όλα τα κάνει όταν είμαι μόνη μου.Παιρνει συνέχεια τηλ τον ιδιοκτήτη και είμαι αναγκασμένη εγώ κάθε φορά να του δίνω εξηγήσεις γτ άκουσε θόρυβο το βράδυ ο π@π@ρ@ς πο κάτω.Καπου βαρέθηκα και με τον άλλον τον ηλιθιο που με παίρνει κάθε τρεις και λίγο και γι αυτό ψάχνουμε για σπίτι. Θα φυγαμε αλλά σε μερικά χρόνια. Ε λέω ας φυγουμε νωρίτερα.Βεβαια κι εκεί που θα πάμε ποιος ξέρει τι θα βρουμε:rolleyes:

Ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει με τί έχει να κάνει; Πάντως, όταν φύγετε πες στον ιδιοκτήτη ότι ο από κάτω ήταν η αιτία. Να το σκέφτεται τους μήνες που είναι άδειο το σπίτι.

Εννοειται ότι τα ξέρει ο ιδιοκτήτης. Αφού αυτός με παίρνει τηλ κάθε φορά.Μας εκτιμάει και τους δύο λέει. ..Γι αυτό τα χω παρει και μ αυτον τον ηλιθιο.Αυτος μου φαίνεται είναι χειρότερος.

Πωπωωω τα χωσα στη διαχειριστρια μόλις τώρα με απάντηση σε σημειωματακι της για τα κοινόχρηστα. Παιδιά μας έχει πρήξει στα σημειώματα. Της έγραψα πίσω πρώτη φορά .Τα νεύρα μου δλδ.Και έχω να τη πληρώσω από μήνες και είναι τόσα τα λεφτά και βλακειες.Πριν λίγο καιρό μου έστειλε άλλο που μου έλεγε θα είμαι σπίτι το απόγευμα έλα να με πληρώσεις. Λες και το θέμα μου είναι το πότε θα είναι αυτή σπίτι. Αντε από κει κι αυτή. Μιλαμε τα χω παρει τώρα. Θα μου χτυπήσει αυτές τις μέρες σίγουρα γτ της έγραψα ότι αν δε σταματήσει τα σημειώματα δεν θα πληρώσω τέλος του μήνα όπως είχα αποφασίσει αλλά οπότε μου περισσεψουν πραγματικά. Εεε μα πια

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Πάντως αν το αποφασίσεις μην τη σταματήσεις πιστεύω θα είναι μεγάλη βλακεια.Και τα τσιμπολογηματα επίσης. Είναι κρίμα να μπεις σε τόσο αυστηρή διατροφή και να πισωγυριζεις.Γιατι ναι μεν δεν πείνας αλλά κανείς τον κόπο να φτιάχνεις διάφορα συνέχεια και στερείσαι αρκετά πράγματα.

καλα θα το κρατησω καμια βδομαδα ακομα, και θα δω πως θα παει ,δεν ειναι οτι βαριεμαι να τρωω ψαρι και κοτοπουλο καθε μερα, απλα ηθελα να χασω πιο γρηγορα. θα μου πεις ουτε μισο τη βδομαδα δεν μπορω, θελω και περισσοτερο ?!!τελος παντων , ξανα μπηκα σημερα σε σειρα και βλεπουμε πως θα παει, αφου επεσα και κατω απο τα 60 , καλα ειναι . ολο το καλοκαιρι ειχα κολλησει μια 62 μια 63 !! τωρα που ζυγιζομαι και βραδυ το 59 βλεπω

καλα θα το κρατησω καμια βδομαδα ακομα, και θα δω πως θα παει ,δεν ειναι οτι βαριεμαι να τρωω ψαρι και κοτοπουλο καθε μερα, απλα ηθελα να χασω πιο γρηγορα. θα μου πεις ουτε μισο τη βδομαδα δεν μπορω, θελω και περισσοτερο ?!!τελος παντων , ξανα μπηκα σημερα σε σειρα και βλεπουμε πως θα παει, αφου επεσα και κατω απο τα 60 , καλα ειναι . ολο το καλοκαιρι ειχα κολλησει μια 62 μια 63 !! τωρα που ζυγιζομαι και βραδυ το 59 βλεπω

Μα με τη Ντουκαν χάνεις γρήγορα. Δε πιστεύω ότι αυτό που κάνεις τώρα είναι για πιο γρήγορη απώλεια.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Μα με τη Ντουκαν χάνεις γρήγορα. Δε πιστεύω ότι αυτό που κάνεις τώρα είναι για πιο γρήγορη απώλεια.

αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι εσυ τι κανεις? μονη σου ρυθμιζεις τι θα μαγειρευεις καθε μερα, ή εχεις βρει ενα εβδομαδιαιο προγραμμα?

εγω παλια για λιγες μερες την ειχα κανει, αλλα δε θυμαμαι τι ετρωγα.

μπηκα και τη ξαναδιαβασα, τωρα θυμηθηκα , απο αυτη τη διαιτα ειχα μαθει να τρωω το πιτουρο βρωμης με γιαουρτι. δεν μου αρεσε καθολου αλλα μολις εφαγα δυο τρεις φορες το συνηθισα και μετα μη σου πω οτι το ετρωγα και ευχαριστα !!! λες μωρε να την κανω παλι, δεν ειχα μπει ποτε σε σταδιο συντηρησης !

μπηκα και τη ξαναδιαβασα, τωρα θυμηθηκα , απο αυτη τη διαιτα ειχα μαθει να τρωω το πιτουρο βρωμης με γιαουρτι. δεν μου αρεσε καθολου αλλα μολις εφαγα δυο τρεις φορες το συνηθισα και μετα μη σου πω οτι το ετρωγα και ευχαριστα !!! λες μωρε να την κανω παλι, δεν ειχα μπει ποτε σε σταδιο συντηρησης !

Βασικά λένε ότι πρέπει να κάνεις και τη φάση της σταθεροποιησης και συντήρησης ακόμα κι όταν συνεχίζεις να χανεις (απλά με μικρές αλλαγες) για να μπεις σταδιακά ξανά στη φυσιολογική διατροφή.

Τι να σου πω αν πιστεύεις ότι μπορείς να τη κάνεις ξεκινα.

Τώρα μεταξύ μας εγώ το πίτουρο δεν θα το ξανά φάω μετά τη δίαιτα κατά πάσα πιθανότητα ούτε και στη δ φάση που κάνεις μια πρωτεινικη μέρα τη βδομάδα.Πρωτον γιατί μου δημιουργεί πρόβλημα στο έντερο και δεύτερον γιατί μ αρέσουν οι νιφάδες περισσότερο. Ασε που μέχρι τότε (καλό Μάρτιο δλδ) θα το έχω σιχαθεί κι αυτό και το κρέας χαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες, τι κάνετε; Λιάνα μου, δεν είχες δώσει μέτρηση, γι' αυτό δε σε έβαλα, αλλά αφού είσαι στα ίδια θα κάνω ένα update.

Θέλω κορίτσια τη γνώμη σας για ένα θέμα προσωπικό.

Λοιπόν, αφορά τον κουμπάρο μου. Με το παιδί αυτό είμαστε κολλητοί από το Λύκειο. Οι συνθήκες τα έφεραν έτσι που μαζί σπουδάσαμε στο προπτυχιακό, μαζί και στο μεταπτυχιακό και γενικότερα από την Α' Λυκείου μέχρι και πολύ πρόσφατα είμασταν αυτοκόλλητοι. Μας πάντρεψε κιόλας και είναι και νονός της μεγάλης μου κόρης.

Γενικά, όλα αυτά τα χρόνια, είτε είμασταν μόνοι, είτε είχαμε σχέσεις δεν κάναμε ποτέ "διάλλειμμα" από τη φιλία μας. Βρισκόμασταν οπωσδήποτε 3 - 4 φορές την εβδομάδα, βγαίναμε και μόνοι μας και με παρέα και με τις σχέσεις μας, με τον άντρα μου κόλλησε κατευθείαν (μάλιστα μόλις τον γνώρισε εκείνος μου είπε ότι αυτόν θα τον παντρευτώ), κάναμε μαζί διακοπές, κλπ., κλπ.

Όταν γέννησα την κόρη μου τη μεγάλη όσο διάστημα δεν ήμουν σε θέση να βγαίνω βράδια κανονίζαμε κι ερχόταν σπίτι, πηγαίναμε απογεύματα για καφέ και στη συνέχεια αρχίσαμε πάλι να βρισκόμαστε βράδυα, κλπ.

Αυτό που με έχει προβληματίσει να το πω, ενοχλήσει να το πω... είναι ότι τελευταία (εδώ κι έναν περίπου χρόνο) έχει κάνει μια νέα σχέση και στην κυριολεξία τον κυνηγάω να βρεθούμε. Μιλάμε, βέβαια, στο τηλέφωνο αρκετές φορές μέσα στη μέρα, αλλά μέσα στον τελευταίο χρόνο έχουμε βρεθεί τετ α τετ.... χμ 6 φορές!!!

Το θέμα μου είναι το εξής: με την κοπέλα αυτή βρεθήκαμε στην ουσία 1 φορά που είχαμε πάει για καφέ στην αρχή της σχέσης τους για να τη γνωρίσουμε. Πρώτη εντύπωση αρκετά θετική, του το είπα κιόλας. Από εκεί και πέρα όποτε βρισκόμαστε (τις ελάχιστε φορές), είτε για ποτό, είτε στα σπίτια, είτε για καφέ εκείνη είναι απούσα.

Χθες το μεσημέρι, η μικρή (που είναι πολύ δεμένη με το νονό της, καθώς έχει παίξει ουσιαστικό ρόλο μέχρι τώρα στη ζωή της) μου ζητούσε το νονό, τον οποίο έχει να δει από πριν το καλοκαίρι.

Τον πήρα τηλέφωνο, του είπα τα καθέκαστα και να κανονίσουμε να βρεθούμε άμεσα. Τέλος πάντων, αυτό που βγήκε από τη συζήτηση είναι ότι η κοπέλα "δεν πολυψήνεται" να βρίσκεται μαζί μας γιατί δεν το "πολυέχει" με τα παιδιά και όταν βγαίνει μόνος του του πρίζει μετά τα συκώτια. Εγώ τον ρώτησα, αν θέλει τη γνώμη μου (γιατί μπορεί και να γουστάρει την όλη φάση και στην περίπτωση αυτή δε μου πέφτει λόγος) και μου είπε ναι.

Ε, του είπα ότι κατά τη γνώμη μου, ούτε το πρώτο επιχείρημα στέκει, γιατί σε όλη την κοινή μας ζωή, είτε εκείνος, είτε εγώ πάνω από μια φορά συμβιβαστήκαμε με "γκ@μενους και γκ@μενες" του άλλου που δε γουστάραμε και ιδιαίτερα και παρόλα αυτά δεν είχαμε ποτέ χάσει επαφή. Και το δεύτερο επιχείρημα δε στέκει, γιατί το να κάνουμε μια σχέση ή να παντρευόμαστε δε σημαίνει ότι γινόμαστε και σιαμαίοι. Εδώ εγώ είμαι διατεθειμένη να "παρατήσω" τον άντρα μου με τα παιδιά ένα βράδυ για να βγούμε κι ας σέρνομαι την επόμενη μέρα κι αν θέλει η κοπέλα μπορούμε να βγούμε για ποτάκι οι τρεις μας, χωρίς παιδιά. Εκεί μου είπε ότι δε γουστάρει η κοπέλα να βγούμε οι τρεις μας, γιατί νιώθει εκτός, επειδή έχουμε την ιστορία που έχουμε. Κορίτσια στενοχωρέθηκα πάρα πολύ και το μόνο που του είπα, είναι ότι δε θέλω να τον πιέσω κι εγώ από τη μεριά μου, αλλά θα πρέπει κι εκείνος να βάλει προτεραιότητες και αν θέλει να διατηρήσουμε τη σχέση που έχουμε (που απ' ότι φαίνεται θέλει, γιατί αλλιώς δε θα μιλούσαμε 5 - 6 φορές τη μέρα στο τηλέφωνο) πρέπει να το δουλέψει και με την κοπέλα του και με τον εαυτό του.

Ρε κορίτσια, στενοχωρέθηκα πάρα πολύ, γιατί μέχρι τώρα νόμιζα ότι λόγω δουλειάς κλπ. είχαμε ψιλοχαθεί. Τώρα στενοχωρέθηκα και επειδή δέχεται τέτοια πίεση, αλλά και επειδή και ο ίδιος κάνει τόσο πίσω στα "θέλω" του.

Ειλικρινά, δεν ξέρω πως να το χειριστώ το όλο θέμα. Μπορώ να δεχτώ το ότι ενδεχομένως δε με πάει η κοπέλα, εντάξει, δεν ταιριάζουμε με όλους. Δε θα έπρεπε, όμως, για χάρη του είτε να συμβιβαστεί, είτε τέλος πάντων να μην του βάζει τέτοια εμπόδια; Α, ναι. Δεν έχει χαθεί μόνο με μένα, αλλά και με τους υπόλοιπους της παρέας μας...

Βασικά λένε ότι πρέπει να κάνεις και τη φάση της σταθεροποιησης και συντήρησης ακόμα κι όταν συνεχίζεις να χανεις (απλά με μικρές αλλαγες) για να μπεις σταδιακά ξανά στη φυσιολογική διατροφή.

Τι να σου πω αν πιστεύεις ότι μπορείς να τη κάνεις ξεκινα.

Τώρα μεταξύ μας εγώ το πίτουρο δεν θα το ξανά φάω μετά τη δίαιτα κατά πάσα πιθανότητα ούτε και στη δ φάση που κάνεις μια πρωτεινικη μέρα τη βδομάδα.Πρωτον γιατί μου δημιουργεί πρόβλημα στο έντερο και δεύτερον γιατί μ αρέσουν οι νιφάδες περισσότερο. Ασε που μέχρι τότε (καλό Μάρτιο δλδ) θα το έχω σιχαθεί κι αυτό και το κρέας χαχαχαχα

εμενα οι νιφαδες δεν μου αρεσουν, το πιτουρο στο γιαουρτι ομως το τρωω , δεν μου προκαλει προβλημα, οσο για το εντερο, μητε κλαιει μητε γελαει !

για λιγο διαστημα θα το ανεχτω, για μηνες ισως εχω προβλημα.

σημερα εχουμε και παιδιατρο να δω τι θα μου πει για τα γαλακτοκομικα , αν μου δωσει το οκ. θα ξεκινησω το γιαουρτι για βραδυνο με πιτουρο.

ΠΙΝΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ UPDATE

__________αρχικό βάρος _____29/09 ___05/10__απώλεια__στόχος

Cacao_________________________55,5________54,2______-1,3______49

Ioio___________________________69,9______68,8_______-1,1______60

mkcm________68_______________58________57,5______-0,5______50

kiki v__________________________53,6______53,4______-0,2______51

gmnth_______74_______________59,3_______59,2______-0,1______50

katerina71____92_______________82,3______82,3_______0________75

Iouliana______68________________________58,5________________53

Liana________90,1______________67________67________0________65

εμενα οι νιφαδες δεν μου αρεσουν, το πιτουρο στο γιαουρτι ομως το τρωω , δεν μου προκαλει προβλημα, οσο για το εντερο, μητε κλαιει μητε γελαει !

για λιγο διαστημα θα το ανεχτω, για μηνες ισως εχω προβλημα.

σημερα εχουμε και παιδιατρο να δω τι θα μου πει για τα γαλακτοκομικα , αν μου δωσει το οκ. θα ξεκινησω το γιαουρτι για βραδυνο με πιτουρο.

Έχεις π.μ. :wink:

μια γρηγορη σκεψη που εκανα ειναι οτι ζηλευει τη σχεση που εχεις με τον κουμπαρο ! και προφανως δεν μπορει να το δεχτει. εσυ μπορει να νιωθεις αδελφικη αγαπη για εκεινον. η κοπελα ομως το βλεπει αυτο?? οτι η σχεση σας ειναι φιλικη καθαρα ? ή μηπως νιωθει και κατι πιο βαθυ ο κουμπαρος ?!και εκεινη το αντιλαμβανεται αυτο ! και προσπαθει να σας ξεκοψει. απο την αλλη ισως ειναι και ενθουσιασμενος μαζι της γι αυτο και της κανει τα "χατηρια" και δεχεται οτι του πει. ( οπως να μη βγειτε, να μην ερθει να δει το παιδι κτλ) . τωρα αν δεν βγαινετε γενικοτερα με παρεες , να ειναι και αλλοι μαζι , και δεν εχει μονο το προβλημα μαζι σου, τοτε νομιζω οτι απλα ειναι μονοχνωτη , και δυσκολος ανθρωπος, . ( ηταν ετσι ο αντρας της κουμπαρας μου, πριν παντρευτει ημασταν αχωριστες , συνεχεια επισκεψεις μιλουσαμε στο τηλκτλ μολις τον παντρευτηκε , χαθηκαμε . δεν μας ηθελε, οχι ομως μονο εμας, ουτε τις αλλες φιλεναδες της .μολις τον χωρισε , ξανα εφτιαξε η σχεση μας !!( η νονα του μεγαλου μου)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...