Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κορίτσια, καλημέρα και απο εμένα!

Η ζυγαριά έδειξε 68,3 αρχηγέ αν δεν είναι κόπος, βάλε τη νέα μέτρηση!

Βλέπω όλες λίγο πολύ κάτι χάσαμε! Συγχαρητήρια στην διαιτοπαρέα!

Φιλιά σε όλες!

Αλλάζει αμέσως!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ρε συ, ειλικρινά δεν έχω χρόνο για πολλά μαγειρέματα. Μετά τη δουλειά θέλω να ασχολούμε αποκλειστικά με τα παιδιά, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα μετατίθενται την ώρα που έχουν πέσει τα παιδιά για ύπνο: άπλωμα, σίδερο, μαγείρεμα, καθαριότητα κουζίνας - μπάνιων, ατομική μου υγιεινή, χρόνος με τον άντρα μου, που να κάτσω να μαγειρεύω και εξτρά... Δε βγαίνει ο χρόνος με τπτ!!!!!

Βλεπεις εγω δεν σιδερωνω.Κι έχω και το θέμα με τον γείτονα με το βραδινό μπάνιο οπότε πολλές φορές κάνω μαζί με τη μικρη νωρίτερα.Ετσι έχω χρόνο για μαγείρεμα :tongue::lol:

Πάντως εγώ γενικά έφτιαχνα γλυκά κλπ γτ μ αρέσει να φτιάχνω διαφορα. Τα οποία βέβαια μετά τα τρώω κιολας:rolleyes:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Φιλιά σε όλες!

BTW έδωσες ρέστα αυτή την εβδομάδα, έτσι; ;)

Βλεπεις εγω δεν σιδερωνω.Κι έχω και το θέμα με τον γείτονα με το βραδινό μπάνιο οπότε πολλές φορές κάνω μαζί με τη μικρη νωρίτερα.Ετσι έχω χρόνο για μαγείρεμα :tongue::lol:

Πάντως εγώ γενικά έφτιαχνα γλυκά κλπ γτ μ αρέσει να φτιάχνω διαφορα. Τα οποία βέβαια μετά τα τρώω κιολας:rolleyes:

Αυτό με το γείτονα δεν το ξέρω, να μας το πεις... Δυστυχώς, εμένα με αντικατέστησε ο μικρός στην μπανιέρα μαζί με τη μεγάλη, οπότε....μετά (και σας ορκίζομαι κορίτσια τις περισσότερες μέρες είμαι τόσο κομμάτια που τελικά σηκώνομαι μισή ώρα νωρίτερα το πρωί για να κάνω μπάνιο)

Διαφημίσεις

Φιλιά σε όλες!

Καλημερα!!!!!:P

3231580x15ta1yz3w.gif

Συν ότι γενικότερα δεν χρειάζομαι χρόνο με τον άντρα μου χαχαχαχ

Αυτό κι αν είναι..... Έχει και τα καλά του το επάγγελμα του ναυτικού. Επίσης, δεν έχεις συν μαγειρέματα (τρώει το παιδί στον παιδικό και μαγειρεύεις μόνο για σένα), δεν έχεις επιπλέον πλύσιμο και σίδερο... Εγώ μόνο τα ρούχα της δουλειάς μου που πρέπει να σιδερώσω... του άντρα μου που θέλουν κάθε 3 μέρες τουλάχιστον πλυντήριο και των παιδιών που τα σιδερώνω οπωσδήποτε.... Ζήτω που καήκαμε... Τις καλές εβδομάδες έχω στάνταρ 5 πλυντήρια!!!!!!! :?

Αυτό με το γείτονα δεν το ξέρω, να μας το πεις... Δυστυχώς, εμένα με αντικατέστησε ο μικρός στην μπανιέρα μαζί με τη μεγάλη, οπότε....μετά (και σας ορκίζομαι κορίτσια τις περισσότερες μέρες είμαι τόσο κομμάτια που τελικά σηκώνομαι μισή ώρα νωρίτερα το πρωί για να κάνω μπάνιο)

Ο γείτονας έχει γενικά θεμα (με τον εαυτό μάλλον περισσότερο χαχαχα απορώ πως τον αντεχει:tongue:)

Δε μπορεί λέει να κοιμηθεί. Άμα κάνουμε μπάνιο, πλυνουμε πιατα, περπατήσουμε, βηξουμε ,αναπνευσουμε, ξυθουμε κλπ κλπ:rolleyes:

Πωπωωωω πραγματικά προτιμώ να μείνω βρωμιάρα από το να κάνω μπάνιο το πρωί χαχαχαχα γι αυτό ακόμα και στις 2 θα κάνω μπάνιο δε μπορώ το πρωινό.Γενικα είμαι βραδινό τύπος.

3231580x15ta1yz3w.gif

Αυτό κι αν είναι..... Έχει και τα καλά του το επάγγελμα του ναυτικού. Επίσης, δεν έχεις συν μαγειρέματα (τρώει το παιδί στον παιδικό και μαγειρεύεις μόνο για σένα), δεν έχεις επιπλέον πλύσιμο και σίδερο... Εγώ μόνο τα ρούχα της δουλειάς μου που πρέπει να σιδερώσω... του άντρα μου που θέλουν κάθε 3 μέρες τουλάχιστον πλυντήριο και των παιδιών που τα σιδερώνω οπωσδήποτε.... Ζήτω που καήκαμε... Τις καλές εβδομάδες έχω στάνταρ 5 πλυντήρια!!!!!!! :?

Καλα τωρα είναι εδώ και μαγειρεύω 2-3 φαγια...:rolleyes:

Για τα πλυντήρια δεν θα σχολιάσω αστο.Ενα θα σου πω έρχεται η μάνα μου μια φορά τη βδομάδα και με πρήζει. Όλα άπλυτα τα έχεις βάλε κανένα πλυντήριο. Είναι η κλασική της ατάκα πλέον :lol::lol::lol:

Του άντρα πολλά πάνε καθαριστηριο (στολές κλπ)

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ο γείτονας έχει γενικά θεμα (με τον εαυτό μάλλον περισσότερο χαχαχα απορώ πως τον αντεχει:tongue:)

Δε μπορεί λέει να κοιμηθεί. Άμα κάνουμε μπάνιο, πλυνουμε πιατα, περπατήσουμε, βηξουμε ,αναπνευσουμε, ξυθουμε κλπ κλπ:rolleyes:

Για το σ@ξ έχει θέμα ή αυτό δεν τον απασχολεί, αλλά τον βοηθάει να "απασχολείται";

Καλα τωρα είναι εδώ και μαγειρεύω 2-3 φαγια...:rolleyes:

Για τα πλυντήρια δεν θα σχολιάσω αστο.Ενα θα σου πω έρχεται η μάνα μου μια φορά τη βδομάδα και με πρήζει. Όλα άπλυτα τα έχεις βάλε κανένα πλυντήριο. Είναι η κλασική της ατάκα πλέον :lol::lol::lol:

Του άντρα πολλά πάνε καθαριστηριο (στολές κλπ)

Εγώ αναγκαστικά πλένω γιατί:

α) πρέπει να έρθω ντυμένη στη δουλειά

β) πρέπει να ντυθεί ο άντρας μου να πάει στη δουλειά

γ) πρέπει να ντύνονται τα παιδιά να πάνε στο σταθμό

Οπότε, δεν πρόκειται περί προκοπής, αλλά ανάγκης...

Για το σ@ξ έχει θέμα ή αυτό δεν τον απασχολεί, αλλά τον βοηθάει να "απασχολείται";

Χαχαχαχα δε ξέρω δεν λέει τίποτα γι αυτό :lol::lol:

Σου λέω έχει φέρει την αστυνομία επειδή έπλενα πιάτα χαχαχα

Και απειλητικό σημειωματακι ότι αν ξαναπλυνω θα φέρει την αστυνομια:rolleyes:

Βασικα να ξέρεις ότι είναι χεστης. Όλα τα κάνει όταν είμαι μόνη μου.Παιρνει συνέχεια τηλ τον ιδιοκτήτη και είμαι αναγκασμένη εγώ κάθε φορά να του δίνω εξηγήσεις γτ άκουσε θόρυβο το βράδυ ο π@π@ρ@ς πο κάτω.Καπου βαρέθηκα και με τον άλλον τον ηλιθιο που με παίρνει κάθε τρεις και λίγο και γι αυτό ψάχνουμε για σπίτι. Θα φυγαμε αλλά σε μερικά χρόνια. Ε λέω ας φυγουμε νωρίτερα.Βεβαια κι εκεί που θα πάμε ποιος ξέρει τι θα βρουμε:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ αναγκαστικά πλένω γιατί:

α) πρέπει να έρθω ντυμένη στη δουλειά

β) πρέπει να ντυθεί ο άντρας μου να πάει στη δουλειά

γ) πρέπει να ντύνονται τα παιδιά να πάνε στο σταθμό

Οπότε, δεν πρόκειται περί προκοπής, αλλά ανάγκης...

Κι εγω πρέπει να ντυθώ χαχαχα όπως και η μικρη.Μαλλον έχω πολλά ρούχα και δε με νοιάζει χαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Χαχαχαχα δε ξέρω δεν λέει τίποτα γι αυτό :lol::lol:

Σου λέω έχει φέρει την αστυνομία επειδή έπλενα πιάτα χαχαχα

Και απειλητικό σημειωματακι ότι αν ξαναπλυνω θα φέρει την αστυνομια:rolleyes:

Βασικα να ξέρεις ότι είναι χεστης. Όλα τα κάνει όταν είμαι μόνη μου.Παιρνει συνέχεια τηλ τον ιδιοκτήτη και είμαι αναγκασμένη εγώ κάθε φορά να του δίνω εξηγήσεις γτ άκουσε θόρυβο το βράδυ ο π@π@ρ@ς πο κάτω.Καπου βαρέθηκα και με τον άλλον τον ηλιθιο που με παίρνει κάθε τρεις και λίγο και γι αυτό ψάχνουμε για σπίτι. Θα φυγαμε αλλά σε μερικά χρόνια. Ε λέω ας φυγουμε νωρίτερα.Βεβαια κι εκεί που θα πάμε ποιος ξέρει τι θα βρουμε:rolleyes:

Οπότε την άλλη φορά που θα πλένεις πιάτα και θα στην πει απάντησέ του ότι ήταν στα πλαίσια του σ@ξ, για να μη σε ξαναενοχλήσει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...