Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Α! Εύρηκα! Ξέρεις τι άλλο μπορείς να χρησιμοποιήσεις; Αυτές τις σακουλίτσες για την κατάψυξη. Βράζεις ντομάτα κανονικά, την αφήνεις, όμως να κρυώσει, τη βάζεις στις σακουλίτσες και μετά κατάψυξη. Σε έφτιαξα; Πες μου ότι σε έφτιαξα (είναι πιο οικονομική λύση).

ααα με εφτιαξεςςςςς γιατι εχω σακουλακια απο οταν εβγαζα το γαλα κ το πηγαινα στην μενν σουπερ ιδεααααα

re κακαο μηπως να ξεκινησω κ εγω ντουνκαν???

Δε θα σου πω ψέματα πέφτει πολύ μαγειρεμα.Αν δεν έχεις πρόβλημα γιατί οχι;Εγω βλέπω πως χάνουν όλοι έστω και πόντους γι αυτό και το πήρα απόφαση.Αλλιως με τις άλλες διατροφες ένα σκάλωμα το είχα γενικά.Επεσα στα 55 με μια δίαιτα που έκανα αλλά δεν ειχε συντήρηση και φυσικά τα πήρα όλα πίσω αφού το έριξα στο φαι.Αυτη μ αρέσει γτ είναι οργανωμενη και γενικά δεν πείνας (εκτός κι αν δεν έχεις μαγειρέψει τα συγκεκριμένα που μπορείς να φας)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Νι αλλά αδιαθέτησα κιολας λίγο μετά. Ίσως να μην ήμουν ακριβώς τόσο.Αν ήμουν ακόμα καλύτερα :tongue:

Αδιαθέτησεεεεεεεεες; Ρε φίλε, στάνταρ θα έχεις χάσει παραπάνω.

Αν δεν είχε την αηδία το πίτουρο θα έκανα μια δοκιμή.... Με ξενερώνει όμως, ρε γαμώτο. Δεν μπορώ με τίποτα να το φάω....:?

Αν δεν είχε την αηδία το πίτουρο θα έκανα μια δοκιμή.... Με ξενερώνει όμως, ρε γαμώτο. Δεν μπορώ με τίποτα να το φάω....:?

Ναι, και το πολύ μαγείρεμα με ξενερώνει......

Διαφημίσεις

ολη μερα μαγειρευω δεν ειναι εκει το προβλημα μου !!βαριεμαι το ψαξιμο μονο , τι θα μαγειρεψω, και να φτιαξω δικο μου προγραμμα, τα θελω ετοιμα. σημερα θα φαω κοτοπουλο αυριο ψαρι κτλ. διαφορετικα δεν μπορω να πω σε προγραμμα. θα τρωω οτι φτιαχνω και στους υπολοιπους. ενταξει με τη δικη μου καλα παω, αυτη τη βδομαδα εγω τα εχ@σα !! ενω στην αρχη δεν πεινουσα , τωρα αρχιζω παλι και πειναω , ισως ειναι και ορμονικο γιατι ειχα προβλημα κ στο στηθος, ειχα πονακια αυτη τη βδομα δα

Αν σ αρέσει το κουακερ οι νιφάδες βρώμης δλδ δεν έχει μεγάλη διαφορά. Ασε που έχει ένα σωρό συνταγές για να το χώσεις μέσα. Πάντως να ξέρεις ότι δεν τρως λάδι σ αυτη τη διαιτα και πιστεύω είναι το πιο αποθαρρυντικο

3231580x15ta1yz3w.gif

Αν σ αρέσει το κουακερ οι νιφάδες βρώμης δλδ δεν έχει μεγάλη διαφορά. Ασε που έχει ένα σωρό συνταγές για να το χώσεις μέσα. Πάντως να ξέρεις ότι δεν τρως λάδι σ αυτη τη διαιτα και πιστεύω είναι το πιο αποθαρρυντικο

Ούτε κουάκερ, ούτε νιφάδες βρώμης μου αρέσουν και το λαδάκι μου εγώ το θέλω.... και στο φαγητό (όχι πολύ, έτσι κι αλλιώς ελαφριά μαγειρεύω) και στη σαλατίτσα μου. Επίσης, θέλω οπωσδήποτε τυράκι....

Να, αυτό δε μου πάει καθόλου... Οι πολλές συνταγές... Είμαι του τρίπτυχου κρέας/ ψάρι - μακαρόνια/ ρύζι/ πατάτες (για τους άλλους) - σαλάτες και 2 φορές την εβδομάδα λαδερό και όσπριο (μία και μία). Απλά, λιτά κι απέριττα...

ολη μερα μαγειρευω δεν ειναι εκει το προβλημα μου !!βαριεμαι το ψαξιμο μονο , τι θα μαγειρεψω, και να φτιαξω δικο μου προγραμμα, τα θελω ετοιμα. σημερα θα φαω κοτοπουλο αυριο ψαρι κτλ. διαφορετικα δεν μπορω να πω σε προγραμμα. θα τρωω οτι φτιαχνω και στους υπολοιπους. ενταξει με τη δικη μου καλα παω, αυτη τη βδομαδα εγω τα εχ@σα !! ενω στην αρχη δεν πεινουσα , τωρα αρχιζω παλι και πειναω , ισως ειναι και ορμονικο γιατι ειχα προβλημα κ στο στηθος, ειχα πονακια αυτη τη βδομα δα
Πάντως αν το αποφασίσεις μην τη σταματήσεις πιστεύω θα είναι μεγάλη βλακεια.Και τα τσιμπολογηματα επίσης. Είναι κρίμα να μπεις σε τόσο αυστηρή διατροφή και να πισωγυριζεις.Γιατι ναι μεν δεν πείνας αλλά κανείς τον κόπο να φτιάχνεις διάφορα συνέχεια και στερείσαι αρκετά πράγματα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Να, αυτό δε μου πάει καθόλου... Οι πολλές συνταγές... Είμαι του τρίπτυχου κρέας/ ψάρι - μακαρόνια/ ρύζι/ πατάτες (για τους άλλους) - σαλάτες και 2 φορές την εβδομάδα λαδερό και όσπριο (μία και μία). Απλά, λιτά κι απέριττα...

Εσύ φάε το κρέας ψάρι σαλάτες χαχαχα

Σιγα ρε συ πόσο καιρό θα την κάνεις αν ειναι;Σε 1 μήνα θα έχεις ξεμπερδέψει και μετά 10 μέρες για κάθε χαμένο κιλό συντήρηση.Το πολύ 3 μηνες συνολο;Καλά κι εγώ όταν το σκέφτομαι σε μήνες χαλιέμαι χαχαχα αλλά πέρασε ήδη 2μιση βδομάδες και δεν μου φαίνεται τραγικό.

3231580x15ta1yz3w.gif

Πάντως αν το αποφασίσεις μην τη σταματήσεις πιστεύω θα είναι μεγάλη βλακεια.Και τα τσιμπολογηματα επίσης. Είναι κρίμα να μπεις σε τόσο αυστηρή διατροφή και να πισωγυριζεις.Γιατι ναι μεν δεν πείνας αλλά κανείς τον κόπο να φτιάχνεις διάφορα συνέχεια και στερείσαι αρκετά πράγματα.

Κακάο, μπράβο σου πάντως και για την υπομονή στην κουζίνα και για την εγκράτεια.... Ακόμη κι εγώ που γενικά την παλεύω με στερητικές... αυτή μου φαίνεται αρκετά απαιτητική.... Μπράβο και πάλι μπράβο.... Και οι κόποι σου ανταμοίβονται!!!!

Ούτε κουάκερ, ούτε νιφάδες βρώμης μου αρέσουν και το λαδάκι μου εγώ το θέλω.... και στο φαγητό (όχι πολύ, έτσι κι αλλιώς ελαφριά μαγειρεύω) και στη σαλατίτσα μου. Επίσης, θέλω οπωσδήποτε τυράκι....

Λαδάκι έχει ως ανεκτό νομίζω 1μιση κουταλιά του γλυκού. Δεν θυμάμαι σίγουρα γτ δεν έχω αρχίσει τα ανεκτά ακομα.Και τυράκι έχει. Συγκεκριμένα ομως

3231580x15ta1yz3w.gif

Εσύ φάε το κρέας ψάρι σαλάτες χαχαχα

Σιγα ρε συ πόσο καιρό θα την κάνεις αν ειναι;Σε 1 μήνα θα έχεις ξεμπερδέψει και μετά 10 μέρες για κάθε χαμένο κιλό συντήρηση.Το πολύ 3 μηνες συνολο;Καλά κι εγώ όταν το σκέφτομαι σε μήνες χαλιέμαι χαχαχα αλλά πέρασε ήδη 2μιση βδομάδες και δεν μου φαίνεται τραγικό.

Ρε συ, ειλικρινά δεν έχω χρόνο για πολλά μαγειρέματα. Μετά τη δουλειά θέλω να ασχολούμε αποκλειστικά με τα παιδιά, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα μετατίθενται την ώρα που έχουν πέσει τα παιδιά για ύπνο: άπλωμα, σίδερο, μαγείρεμα, καθαριότητα κουζίνας - μπάνιων, ατομική μου υγιεινή, χρόνος με τον άντρα μου, που να κάτσω να μαγειρεύω και εξτρά... Δε βγαίνει ο χρόνος με τπτ!!!!!

Κορίτσια, καλημέρα και απο εμένα!

Η ζυγαριά έδειξε 68,3 αρχηγέ αν δεν είναι κόπος, βάλε τη νέα μέτρηση!

Βλέπω όλες λίγο πολύ κάτι χάσαμε! Συγχαρητήρια στην διαιτοπαρέα!

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...