Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Τρέχω και δε φτάνω... :rolleyes:

Καλημέρα σε όλες!

53,4 η ζυγαριά σήμερα. Κάτι μου λέει ότι αρχίζουν να στρώνουν κάπως οι ορμόνες γιατί παρατήρησα ένα ξαφνικό συμμάζεμα κι άλλες σχετικές αλλαγές ;).

Πάμε δυνατά για χαμηλότερα, κορίτσια!

Πάω για διάβασμα όσο ακόμη κοιμάται το βλαστάρι μου :)!

κικη να σου ζησει η μπεμπα, καλη χριστιανη !! δεν θυμαμαι αν σου ευχηθηκα !!!!

αχχχχχχ ποτε θα δω και εγω το 53 ?!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ρε, τι midlife crisis σε έχει πιάσει.... Είπαμε σαν το ουίσκυ (όχι σαν την ντομάτα), έχεις δει ποτέ ουίσκυ να σαπίζει;;; Ε; Έχεις;

αα τωρα που ειπες για ντοματα, η επιχειρηση ντοματα προχωραει μια χαρα !! τα βαζα μου τελειωσαν μονο !! βγαινει καταπληκτικη η σαλτσα !!!

αα τωρα που ειπες για ντοματα, η επιχειρηση ντοματα προχωραει μια χαρα !! τα βαζα μου τελειωσαν μονο !! βγαινει καταπληκτικη η σαλτσα !!!

Ναι!!! Κι εγώ από τότε που άρχισα να φτιάχνω μόνη μου δε μου αρέσει καθόλου το πουμαρό το έτοιμο.

Γιατί σου τελείωσαν τα βάζα καλέ; Δεν τα ξαναχρησιμοποιείς;

Ναι!!! Κι εγώ από τότε που άρχισα να φτιάχνω μόνη μου δε μου αρέσει καθόλου το πουμαρό το έτοιμο.

Γιατί σου τελείωσαν τα βάζα καλέ; Δεν τα ξαναχρησιμοποιείς;

παιρνω συνεχεια ντοματες , και μου τελειωσαν, πηρα προχθες 5 κιλα , την προηγουμενη παλι αλλα 4 . και αυτα που ειχα τα εχω χρησιμοποιησει.

τα αλλα τα ειχα δωσει στη μαμα για μαρμελαδα . :rolleyes:

παιρνω συνεχεια ντοματες , και μου τελειωσαν, πηρα προχθες 5 κιλα , την προηγουμενη παλι αλλα 4 . και αυτα που ειχα τα εχω χρησιμοποιησει.

τα αλλα τα ειχα δωσει στη μαμα για μαρμελαδα . :rolleyes:

Τότε πήγαινε να αγοράσεις λίγα βαζάκια από κανένα τζάμπο ή ικεα. Θα σου μείνουν κιόλας, γιατί βαζάκια από μαρμελάδες, μαγιονέζες, κλπ. δύσκολα να μαζέψεις πολλά εντός λίγων ημερών.

Διαφημίσεις

Τότε πήγαινε να αγοράσεις λίγα βαζάκια από κανένα τζάμπο ή ικεα. Θα σου μείνουν κιόλας, γιατί βαζάκια από μαρμελάδες, μαγιονέζες, κλπ. δύσκολα να μαζέψεις πολλά εντός λίγων ημερών.

ναι και εγω αυτο σκεφτηκα, και να φανταστεις καποτε τα πετουσα, λεω τοσσααα εχω τι να τα κανω !! και τωρα ανεβαινω στα ντουλαπια και ψαχνω, βρηκα και δυο καταχωνιασμενα , στο βαθοςςς και αλλα δυο που ειχα βαλει μεσα σακουλακια απο παπρικα πιπερι κτλ, θα τα βαλω καπου αλλου , για να χρησιμοποιησω και αυτα.

ναι και εγω αυτο σκεφτηκα, και να φανταστεις καποτε τα πετουσα, λεω τοσσααα εχω τι να τα κανω !! και τωρα ανεβαινω στα ντουλαπια και ψαχνω, βρηκα και δυο καταχωνιασμενα , στο βαθοςςς και αλλα δυο που ειχα βαλει μεσα σακουλακια απο παπρικα πιπερι κτλ, θα τα βαλω καπου αλλου , για να χρησιμοποιησω και αυτα.

Α! Εύρηκα! Ξέρεις τι άλλο μπορείς να χρησιμοποιήσεις; Αυτές τις σακουλίτσες για την κατάψυξη. Βράζεις ντομάτα κανονικά, την αφήνεις, όμως να κρυώσει, τη βάζεις στις σακουλίτσες και μετά κατάψυξη. Σε έφτιαξα; Πες μου ότι σε έφτιαξα (είναι πιο οικονομική λύση).

ΠΙΝΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

__________αρχικό βάρος _____29/09 ___05/10__απώλεια__στόχος

Ioio___________________________69,9______68,3_______-1,6______60

mkcm________68_______________58________57,5______-0,5______50

kiki v__________________________53,6______53,4______-0,2______51

gmnth_______74_______________59,3_______59,2______-0,1______50

katerina71____92_______________82,3______82,3_______0________75

Iouliana______68________________________58,5________________53

Cacao_________________________55________??________????______49

Cacao, περιμένουμε τη μέτρησή σου για να κάνω UPDATE!!!!!!!!!!!!

Τελικά ζυγιστηκα σήμερα αντί για Παρασκευή 54.200

Λέω δε ζυγιζομαι μιας και είμαι σπίτι τελικά.Η μικρή είναι με πυρετό και δεν τη πηγα παιδικο.Λογικα από το εμβόλιο χθες.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ΠΙΝΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ UPDATE

__________αρχικό βάρος _____29/09 ___05/10__απώλεια__στόχος

Cacao_________________________55,5________54,2______-1,3______49

Ioio___________________________69,9______68,8_______-1,1______60

mkcm________68_______________58________57,5______-0,5______50

kiki v__________________________53,6______53,4______-0,2______51

gmnth_______74_______________59,3_______59,2______-0,1______50

katerina71____92_______________82,3______82,3_______0________75

Iouliana______68________________________58,5________________53

Liana________90,1______________67________67________0________65

Τελικά ζυγιστηκα σήμερα αντί για Παρασκευή 54.200

Λέω δε ζυγιζομαι μιας και είμαι σπίτι τελικά.Η μικρή είναι με πυρετό και δεν τη πηγα παιδικο.Λογικα από το εμβόλιο χθες.

Σε κόβω να πιάνεις στόχο στις 17/10 αντί για 17/11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπααα.Τωρα σε 1-2 βδομάδες θα ξεκινήσω και τα ανεκτά οπότε ίσως χάνω λιγότερο. Επισης κάποια στιγμή όσο χάνω ίσως κολλήσω.Θα δείξει....Θα ξεκινησω και αλάτι σιγά σιγά αλλά όχι ακόμα.

Το πινακάκι είναι λάθος ήμουνα 55.500 τη προηγουμενη βδομαδα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μπααα.Τωρα σε 1-2 βδομάδες θα ξεκινήσω και τα ανεκτά οπότε ίσως χάνω λιγότερο. Επισης κάποια στιγμή όσο χάνω ίσως κολλήσω.Θα δείξει....Θα ξεκινησω και αλάτι σιγά σιγά αλλά όχι ακόμα.

Το πινακάκι είναι λάθος ήμουνα 55.500 τη προηγουμενη βδομαδα.

Τι λες ρε θηρίο;;;;;;;;; 1,3 κιλά!!!!!!!!! Πετάει η ομάδα λεμέεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...