Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τον εαυτό μου,

αγωνίζομαι ενάντια στο χρόνο.....

σύνδρομο του πιτερ παν νομίζω λέγεται

Εμ νομίζω λέγεται σύνδρομο γυναίκας ;)

Όλες τον άτιμο το χρόνο παλεύουμε :)

Δύναμη κορίτσια :*

καλησπερα κοριτσια , τι κανετε, καταρχην ευχαριστω για τα περαστικα !!

περασε ο πυρετος,αλλα εμειναν τα υπολοιπα !!

απο διαιτα προσεχα μεν αλλα δεν εκανα και αυστηρη. δεν θα εχω κανει πολλα πραγματα αυτη τη βδομαδα. ενω δεν ειχα ορεξη, ( με την ιωση πως να χεις) αλλαγη στη ζυγαρια ακομα δεν ειδα ! απο σημερα ξαναμπαινω στο προγραμμα !!περπατησα και ενα διωρο . φιλια πολλα σε ολες

κατερινα εμεις για τα επιπλα πηγαμε σε ξυλουργο

Καλημέρα κορασίδες!!!!!!!

Μη μου αγχώνεστε για το χρόνο. Δεν υπάρχουν σύνδρομα σε αυτό το θέμα... Εμείς είμαστε σαν το καλό ουίσκυ (και τον Sean Connery) δε γερνάμε ωριμάζουμε....

Και τώρα στα δικά μας... Γκλινγκ, γκλινγκ.... Ημέρα ζυγίσματοοοοοοοος....

Ευπειθώς αναφέρω ότι έχω φτάσει τα 57,5. Γιουπίιιιιιιι!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα !! ααα τι ομορφα νεα διαβαζω !!!! μπραβοοοοοοο mkcm !!!!! και εις κατωτερα !!!:P βλεπω συντομα να πιανεις το στοχο σου !!!

εγω οχι σπουδαια πραγματα, το περιμενα αλλωστε 59.2 αντε την αλλη εβδομαδα ελπιζω για καλυτερα !! εχθες με επιασε βουλιμια , αυτη η κριση της περιοδου που δεν μπορεις να ελεγξεις τι τρως ?!! εε ακριβως αυτο!!

ενα κομματακι κεικ, ενα μπισκοτο βουτυρου, 4 μπισκοτα digestive , μια μπουκιτσα ντονατς κανελλας , ψαρι για μεσημεριανο βραστο( εε μη χαλασουμε και τη διαιτα ) κατα τ αλλα απο χθες μπηκα παλι σε προγραμμα, που ναμην εμπαινα δηλαδη:rolleyes:. πραγματικα ενιωθα οτι σημερα θα αδιαθετουσα , ολη την ωρα ηθελα γλυκο και δεν μπορουσα να χορτασω, αα και ενα μικρο κομματακι κρουασαν με γεμιση βανιλιας ( ο μεγαλος φταιει που το ανοιξε και δεν το εφαγε και ολο ) μπουκιτσες εδω μπουκιτσες εκει μαζευονται οι θερμιδες !!

ευτυχως που ακομα ειμαι αρρωστη και δεν εχω ορεξη !!!:evil:

Τρέχω και δε φτάνω... :rolleyes:

Καλημέρα σε όλες!

53,4 η ζυγαριά σήμερα. Κάτι μου λέει ότι αρχίζουν να στρώνουν κάπως οι ορμόνες γιατί παρατήρησα ένα ξαφνικό συμμάζεμα κι άλλες σχετικές αλλαγές ;).

Πάμε δυνατά για χαμηλότερα, κορίτσια!

Πάω για διάβασμα όσο ακόμη κοιμάται το βλαστάρι μου :)!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρα κορασίδες!!!!!!!

Μη μου αγχώνεστε για το χρόνο. Δεν υπάρχουν σύνδρομα σε αυτό το θέμα... Εμείς είμαστε σαν το καλό ουίσκυ (και τον Sean Connery) δε γερνάμε ωριμάζουμε....

Και τώρα στα δικά μας... Γκλινγκ, γκλινγκ.... Ημέρα ζυγίσματοοοοοοοος....

Ευπειθώς αναφέρω ότι έχω φτάσει τα 57,5. Γιουπίιιιιιιι!!!!!!!

αχ mkcm μου, η ωρίμανση είναι η αρχή της σήψης.....

στα ίδια εγώ, περίμενω να αδιαθετήσω οπότε όλα οκ, θα ήθελα να είχα χάσει αλλά.....

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλησπερα κοριτσια , τι κανετε, καταρχην ευχαριστω για τα περαστικα !!

περασε ο πυρετος,αλλα εμειναν τα υπολοιπα !!

απο διαιτα προσεχα μεν αλλα δεν εκανα και αυστηρη. δεν θα εχω κανει πολλα πραγματα αυτη τη βδομαδα. ενω δεν ειχα ορεξη, ( με την ιωση πως να χεις) αλλαγη στη ζυγαρια ακομα δεν ειδα ! απο σημερα ξαναμπαινω στο προγραμμα !!περπατησα και ενα διωρο . φιλια πολλα σε ολες

κατερινα εμεις για τα επιπλα πηγαμε σε ξυλουργο

δίωρο περπάτημα??????????????

μπράβοοοοοοοοο

σας στοίχισε παραπάνω στον ξυλουργό?

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημερα !! ααα τι ομορφα νεα διαβαζω !!!! μπραβοοοοοοο mkcm !!!!! και εις κατωτερα !!!:P βλεπω συντομα να πιανεις το στοχο σου !!!

εγω οχι σπουδαια πραγματα, το περιμενα αλλωστε 59.2 αντε την αλλη εβδομαδα ελπιζω για καλυτερα !! εχθες με επιασε βουλιμια , αυτη η κριση της περιοδου που δεν μπορεις να ελεγξεις τι τρως ?!! εε ακριβως αυτο!!

ενα κομματακι κεικ, ενα μπισκοτο βουτυρου, 4 μπισκοτα digestive , μια μπουκιτσα ντονατς κανελλας , ψαρι για μεσημεριανο βραστο( εε μη χαλασουμε και τη διαιτα ) κατα τ αλλα απο χθες μπηκα παλι σε προγραμμα, που ναμην εμπαινα δηλαδη:rolleyes:. πραγματικα ενιωθα οτι σημερα θα αδιαθετουσα , ολη την ωρα ηθελα γλυκο και δεν μπορουσα να χορτασω, αα και ενα μικρο κομματακι κρουασαν με γεμιση βανιλιας ( ο μεγαλος φταιει που το ανοιξε και δεν το εφαγε και ολο ) μπουκιτσες εδω μπουκιτσες εκει μαζευονται οι θερμιδες !!

ευτυχως που ακομα ειμαι αρρωστη και δεν εχω ορεξη !!!:evil:

άντε, κάτι έκανες!!!!μισό κιλάκι!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Τρέχω και δε φτάνω... :rolleyes:

Καλημέρα σε όλες!

53,4 η ζυγαριά σήμερα. Κάτι μου λέει ότι αρχίζουν να στρώνουν κάπως οι ορμόνες γιατί παρατήρησα ένα ξαφνικό συμμάζεμα κι άλλες σχετικές αλλαγές ;).

Πάμε δυνατά για χαμηλότερα, κορίτσια!

Πάω για διάβασμα όσο ακόμη κοιμάται το βλαστάρι μου :)!

τι ωραία νέα είναι αυτά!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

αχ mkcm μου, η ωρίμανση είναι η αρχή της σήψης.....

στα ίδια εγώ, περίμενω να αδιαθετήσω οπότε όλα οκ, θα ήθελα να είχα χάσει αλλά.....

Ρε, τι midlife crisis σε έχει πιάσει.... Είπαμε σαν το ουίσκυ (όχι σαν την ντομάτα), έχεις δει ποτέ ουίσκυ να σαπίζει;;; Ε; Έχεις;

άντε, κάτι έκανες!!!!μισό κιλάκι!!!

τι μισο κιλακι καλεεε, 100γρ απο την προηγουμενη βδομαδα !!

τα μισα χρηματα μας στοιχισαν , αλλα ειναι σε κλασσικη γραμμη .

καλυτερα νεοκλασσικη . ειχαμε παει στα 120 και σε αλλα μεγαλα επιπλαδικα , μας βγαινανε πιο ακριβα. και ετσι καταληξαμε εκει. εσυ απ οτι ειδα ομως ψαχνεις μοντερνο, αυτος κανει τα παντα, αλλα η τιμη που ειδα ,αν ειναι αυτη 200 ευρω δηλαδη . μου φαινονται λιγα . δεν ξερω τις τιμες του ξυλουργου . πρεπει να ρωτησεις .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...