Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Ιοιο η μικρη είναι ένας εφιάλτης,,δεν είναι αρνητικη ως προς τον μικρο αντίθετα τον αγαπάει πολύ αλλα με διεκδικεί συνεχεια. Βεβαια πρόκειται για ένα συνδυασμο γεγονότων που την εχουν αγχωσει απίστευτα. Ελειψα μεσα σε 3 μηνες 3 φορες ,,μια στην εγκυμοσυνη (10 μερες), μια όταν γεννησα και μια τωτα οπου νοσηλευτηκε ο μικρος για 10 μερες οποτε της επεσαν πολλα μαζι.

Cacao δεν είναι η εποχη τους,, προσπαθησε να βρίσκεις από αυτά με τις ριγες που είναι πολύ νοστιμα.

mkcm δεν είμαι εγκρατης, δεν εκανα διαιτα ,,μονα τους εφυγαν αλλα τωρα βλεπω μια σταση στη ζυγαρια

Με τη μικρή να είσαι πολύ υπομονετική. Κι εμένα στην αρχή με διεκδικούσε τρομερά, βγάζοντας πολύ αρνητισμό και γινόταν πραγματικά αγρίμι. Μετά τους πρώτους 3 μήνες συνήλθε σχετικά (αν και ακόμα έχουμε κατά καιρούς ορισμένα ξεσπάσματα). Ειδικά την ώρα που θήλαζα γινόταν το έλα να δεις. Αυτό που εμένα βοήθησε ήταν να είμαι ήρεμη μαζί της. Όποτε ξέφευγα, φώναζα, κλπ. η κατάσταση γινόταν χειρότερη.

Η στάση στη ζυγαριά είναι λογικό να υπάρχει. Έχασες μέσα σε ενάμιση μήνα 10 κιλά (!!!!), απλά αναδιατάσσεται ο οργανισμός σου. Ίσως παραμείνει σταθερή για 1 - 2 βδομάδες ακόμα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τροποποιήσεις λίγο τη διατροφή σου, να αυξομειώνεις θερμίδες κάθε μέρα για να πάρει πάλι ο μεταβολισμός σου μπρος. Επίσης, στη φάση που είσαι βοηθούν πολύ οι σούπες. Και για την παραγωγή γάλακτος και επίσης είναι και πολύ χαμηλές σε θερμίδες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Η τζιν φούστα είναι διαχρονική, θα την καταευχαριστηθεί η μικρή :)

Ε ναι.Γραμμη αλφα με κουμπάκια μεταλλικα μπροστα και θεοκοντη:rolleyes: ωραιότατη θα είναι στη μικρη και στην εποχή της μετα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ε ναι.Γραμμη αλφα με κουμπάκια μεταλλικα μπροστα και θεοκοντη:rolleyes: ωραιότατη θα είναι στη μικρη και στην εποχή της μετα

Και όταν θα τη βλέπει ο μπαμπάς θα παθαίνει εγκεφαλικά!!!!!!!! :D:D:D:D:D

καραάσχετο: Θέλω να αγοράσω ένα μπουφέ για το σαλόνι μου, (αυτό με τον καθρέφτη από πάνω), ξέρετε κανένα με έπιπλα που να μην μου πιάσουν τον πωπό? εκτός από πράκτικερ κια ικέα που θα πάω να ρίξω μια ματιά.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

καραάσχετο: Θέλω να αγοράσω ένα μπουφέ για το σαλόνι μου, (αυτό με τον καθρέφτη από πάνω), ξέρετε κανένα με έπιπλα που να μην μου πιάσουν τον πωπό? εκτός από πράκτικερ κια ικέα που θα πάω να ρίξω μια ματιά.

Σειτανίδης. Έχει παρα πολυ ωραία έπιπλα και πολύ καλές τιμές.

Και στο jysk έχουν αν θες κάτι αντίστοιχο αλλά σε κάποιο άλλο σχεδιο

3231580x15ta1yz3w.gif

Και στο Μαρμαριδη νομίζω είναι οικονομικα.Αυτο που έχω καταλάβει πάντως είναι ότι όταν πας κάπου για ένα κομμάτι δεν είναι και ιδιαίτερα οικονομικά ενώ αν πάρεις πολλά έπιπλα σου κάνουν καλες τιμές. Για τα επιπλαδικα γενικά δλδ.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

κορες από τα τρία που μου είπατε έχω τρελαθεί με τον μαρμαρίδη!!!!!!!!!!

http://www.marmaridis.gr/trapezaries/mpoyfedes/mpoyfes-mavril_p_1319.html

http://www.marmaridis.gr/trapezaries/mpoyfedes/mpoyfes-dona-180_p_1185.html

Και στο Σειτανίδη έχει ωραία. Νομίζω ότι το σάιτ του τον αδικεί. Αν δεν το βιάζεσαι, πάντως, κι έχεις χρόνο να ψάξεις, αξίζει τον κόπο να ρίξεις σε αρκετά καταστήματα μια ματιά.

Και στο Σειτανίδη έχει ωραία. Νομίζω ότι το σάιτ του τον αδικεί. Αν δεν το βιάζεσαι, πάντως, κι έχεις χρόνο να ψάξεις, αξίζει τον κόπο να ρίξεις σε αρκετά καταστήματα μια ματιά.

ναι mkcm μου θα τα δω όλα, δεν το βιάζομαι, έως τα χριστούγεννα θέλω να μεταμορφώσω το σπιτάκι μου κια να μεταμορφωθώ κι εγώ!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

ναι mkcm μου θα τα δω όλα, δεν το βιάζομαι, έως τα χριστούγεννα θέλω να μεταμορφώσω το σπιτάκι μου κια να μεταμορφωθώ κι εγώ!!!

Ολική μεταμόρφωση.... Τρελαίνομαι.... Εσύ ποιον έχεις βαλθεί να τρελάνεις; Καμιά πεθερά, καμιά ξαδέρφη;

Ολική μεταμόρφωση.... Τρελαίνομαι.... Εσύ ποιον έχεις βαλθεί να τρελάνεις; Καμιά πεθερά, καμιά ξαδέρφη;

τον εαυτό μου,

αγωνίζομαι ενάντια στο χρόνο.....

σύνδρομο του πιτερ παν νομίζω λέγεται

1527894gvxcsdbcpz.gif

το σπιτάκι μου είναι με τα φοιτητικ/εργένικα έπιπλα και σιγά σιγά τα αλλάζω.

όσο για μένα, η υγεία και η ομορφιά που με κόπους αποκτιούνται, πιστεύω πως βοηθούν και στην ψυχική υγεία

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...