Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κι εγώ μαύρο μικρό δερμάτινο φορεματάκι έχω βάλει στόχο..... Για να δούμε....(Την τελευταία φορά βέβαια που το φόρεσα ήμουν και 6 χρόνια νεότερη, οπότε ίσως να μην είναι ο μόνος παράγοντας που θα καθορίσει το αν θα το φορέσω τα κιλά :confused: ).

Βρηκα στη ντουλαπα τις προαλες μια τελεια τζιν φουστα που φορουσα 10 χρονια.Δεν εμπαινα ουτε προ εγκυμοσυνης στα 47 κιλα κι ας τη φορουσα στα 49-50 τοτε.Μην γινονομαστε υπερβολικες...Δε προκειται να τη ξαναβαλω ποτε αλλα δε γουσταρω και να τη δωσω.Ας την βαλει η κορη μου:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Η αλήθεια είναι, ότι στην περίπτωση που δε γυμνάζεσαι (όπως εγώ) η πτώση στη ζυγαριά συνοδεύει απαραίτητα την πτώση σε πόντους. Αν πάλι γυμνάζεσαι, πιθανά να μειώνονται οι πόντοι, αλλά να αυξάνεται το βάρος.
Αν ειναι να χασεις θα χασεις και με γυμναστικη.Ή εστω δεν θα παρεις.Αυτο που λες γινεται μονο οταν δεν εχεις περισσευμα για να χασεις βαρος.

3231580x15ta1yz3w.gif

Η αλήθεια είναι, ότι στην περίπτωση που δε γυμνάζεσαι (όπως εγώ) η πτώση στη ζυγαριά συνοδεύει απαραίτητα την πτώση σε πόντους. Αν πάλι γυμνάζεσαι, πιθανά να μειώνονται οι πόντοι, αλλά να αυξάνεται το βάρος.

Είχα ρωτήσει μια γυμνάστρια μου κάποτε και μου είχε πει ότι η αύξηση αυτή είναι υγρά και αν συνεχίσεις να γυμνάζεσαι φεύγουν. Ο χρόνος που χρειάζεται εξαρτάται από τον οργανισμό.

Βρηκα στη ντουλαπα τις προαλες μια τελεια τζιν φουστα που φορουσα 10 χρονια.Δεν εμπαινα ουτε προ εγκυμοσυνης στα 47 κιλα κι ας τη φορουσα στα 49-50 τοτε.Μην γινονομαστε υπερβολικες...Δε προκειται να τη ξαναβαλω ποτε αλλα δε γουσταρω και να τη δωσω.Ας την βαλει η κορη μου:tongue:

Γιατί καλέ να μην μπεις. Δε λέω θα μπεις 100%, αλλά μην προδικάζεις κιόλας. Εσύ με την ντούκαν θα χάσεις πάρα πολύ λίπος... Οπότε ποτέ μη λες ποτέ!!!! ;)

Διαφημίσεις

Η τζιν φούστα είναι διαχρονική, θα την καταευχαριστηθεί η μικρή :)

Είχα ρωτήσει μια γυμνάστρια μου κάποτε και μου είχε πει ότι η αύξηση αυτή είναι υγρά και αν συνεχίσεις να γυμνάζεσαι φεύγουν. Ο χρόνος που χρειάζεται εξαρτάται από τον οργανισμό.

Βασικά έχει να κάνει με το ότι η μυϊκή μάζα πιάνει λιγότερο χώρο από το λίπος. Οπότε μπορεί να αυξάνεται το βάρος σου γιατί αυξάνεται η μυϊκή μάζα, αλλά να χάνεις σε πόντους γιατί το 1κιλο π.χ. μυϊκής μάζας που χτίζεις καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από το 1 κιλό λίπος που είχες.

Βασικά έχει να κάνει με το ότι η μυϊκή μάζα πιάνει λιγότερο χώρο από το λίπος. Οπότε μπορεί να αυξάνεται το βάρος σου γιατί αυξάνεται η μυϊκή μάζα, αλλά να χάνεις σε πόντους γιατί το 1κιλο π.χ. μυϊκής μάζας που χτίζεις καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από το 1 κιλό λίπος που είχες.

Αυτό χρειάζεται πολύ χρόνο και προϋποθέτει ειδική διατροφή - και αυτό το είχα ρωτήσει. Νόμιζα ότι έλεγες για την αύξηση που βλέπεις αμέσως όταν πας γυμναστήριο.

Αυτό χρειάζεται πολύ χρόνο και προϋποθέτει ειδική διατροφή - και αυτό το είχα ρωτήσει. Νόμιζα ότι έλεγες για την αύξηση που βλέπεις αμέσως όταν πας γυμναστήριο.

Διατροφή χρειάζεται συγκεκριμένη (για την ακρίβεια συνδυασμό υδατανθράκων πρωτεϊνών και καθόλου λίπος), αλλά χρόνο δε χρειάζεται πάρα πολύ. Αν ακολουθήσεις σωστά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης σε συνδυασμό με τις αεροβικές 5 φορές την εβδομάδα βλέπεις εντός του πρώτου μήνα τα πρώτα αποτελέσματα. Μέσα σε 12 εβδομάδες μπορείς να χτίσεις σώμα (όχι μποντυ μπιλντερά, για γράμμωση μιλάμε και μυϊκή μάζα). Το θέμα είναι να έχεις το χρόνο και το μεράκι να το κάνεις αυτό. Εγώ έχω διαπιστώσει πως δεν το έχω...

Διατροφή χρειάζεται συγκεκριμένη (για την ακρίβεια συνδυασμό υδατανθράκων πρωτεϊνών και καθόλου λίπος), αλλά χρόνο δε χρειάζεται πάρα πολύ. Αν ακολουθήσεις σωστά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης σε συνδυασμό με τις αεροβικές 5 φορές την εβδομάδα βλέπεις εντός του πρώτου μήνα τα πρώτα αποτελέσματα. Μέσα σε 12 εβδομάδες μπορείς να χτίσεις σώμα (όχι μποντυ μπιλντερά, για γράμμωση μιλάμε και μυϊκή μάζα). Το θέμα είναι να έχεις το χρόνο και το μεράκι να το κάνεις αυτό. Εγώ έχω διαπιστώσει πως δεν το έχω...

Ούτε εγώ το έχω...

Διαφημίσεις

:D:D:D:DΟπότε, το ράβουμε και πορευόμαστε έτσι ;):tongue:

LOL Ακριβώς! Άλλωστε έχουμε personal trainers στο σπίτι. Η μικρή θέλει για 1-2 ώρες να χορεύουμε. Δλδ εγω χορεύω και την έχω αγκαλίτσα :)

LOL Ακριβώς! Άλλωστε έχουμε personal trainers στο σπίτι. Η μικρή θέλει για 1-2 ώρες να χορεύουμε. Δλδ εγω χορεύω και την έχω αγκαλίτσα :)

Αυτό το έκανα με τη μεγάλη... Ο μικρός είναι πιο macho, χορεύει μόνος του, αλλά θέλει να είναι αγκαλιά μου όταν μαγειρεύω :confused:.

Καλημέρα!!

Ιοιο η μικρη είναι ένας εφιάλτης,,δεν είναι αρνητικη ως προς τον μικρο αντίθετα τον αγαπάει πολύ αλλα με διεκδικεί συνεχεια. Βεβαια πρόκειται για ένα συνδυασμο γεγονότων που την εχουν αγχωσει απίστευτα. Ελειψα μεσα σε 3 μηνες 3 φορες ,,μια στην εγκυμοσυνη (10 μερες), μια όταν γεννησα και μια τωτα οπου νοσηλευτηκε ο μικρος για 10 μερες οποτε της επεσαν πολλα μαζι.

Cacao δεν είναι η εποχη τους,, προσπαθησε να βρίσκεις από αυτά με τις ριγες που είναι πολύ νοστιμα.

mkcm δεν είμαι εγκρατης, δεν εκανα διαιτα ,,μονα τους εφυγαν αλλα τωρα βλεπω μια σταση στη ζυγαρια

kRl9p2.png kRl9p2.png

Καλημέρα!!

Ιοιο η μικρη είναι ένας εφιάλτης,,δεν είναι αρνητικη ως προς τον μικρο αντίθετα τον αγαπάει πολύ αλλα με διεκδικεί συνεχεια. Βεβαια πρόκειται για ένα συνδυασμο γεγονότων που την εχουν αγχωσει απίστευτα. Ελειψα μεσα σε 3 μηνες 3 φορες ,,μια στην εγκυμοσυνη (10 μερες), μια όταν γεννησα και μια τωτα οπου νοσηλευτηκε ο μικρος για 10 μερες οποτε της επεσαν πολλα μαζι.

Cacao δεν είναι η εποχη τους,, προσπαθησε να βρίσκεις από αυτά με τις ριγες που είναι πολύ νοστιμα.

mkcm δεν είμαι εγκρατης, δεν εκανα διαιτα ,,μονα τους εφυγαν αλλα τωρα βλεπω μια σταση στη ζυγαρια

Πάντως είσαι τυχερη εμένα δεν έφευγαν μόνα τους γκρρρ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...