Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μία από τα ίδια και εμείς με τον άντρα μου, θέλουμε μία σαλατάρα ο καθένας!!!!

τώρα τελευταία το έχω ρίξει στα χόρτα, τα σέσκουλα είναι σούπερ!!!! έτοιμα βρασμένα στο ψυγείο.

Εμείς τρελαινόμαστε και για ρόκα. Και η μεγάλη τρώει σαλάτες, αλλά δεν της αρέσουν οι μπερδεμένες γεύσεις. Οπότε αναγκαστικά κόβω για εκείνη σκέτα λαχανικά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κατερίνα, όποτε νομίζεις... Όμως, η συνεχής μετάθεση του στόχο κρύβει μια παγίδα: τον εφησυχασμό. Εγώ προσωπικά, αν το βάλω πολύ μακριά πιθανά να λέω καθημερινά: Έεεεεχω χρόνοοοοο.

Κι εγώ για αυτό έχω βάλει να χάσω 10 κιλά ως στόχο για τα Χριστούγεννα. Όποτε πάω να κάνω παρασπονδία σκέφτομαι τα μικρό μαύρο φόρεμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Εμείς τρελαινόμαστε και για ρόκα. Και η μεγάλη τρώει σαλάτες, αλλά δεν της αρέσουν οι μπερδεμένες γεύσεις. Οπότε αναγκαστικά κόβω για εκείνη σκέτα λαχανικά.

Κι εγω προτιμω να μην ειναι αχταρμας.Εκτος απο αγγουρι-κρεμυδι που μπορε να βαλω και πιπερια.Τωρα μαρουλι με λαχανο πχ δεν μ αρεσει αλλα μ αρεσει με ανηθο-μαραθο και φρεσκο κρεμυδακι.Γενικα καροτο ή λαχανο ταθελω σκετα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Να βάλω κι εγώ δηλαδή 7 κιλά σε 1,5 μήνα; Λοιπόν, το αποφάσισα. Τυπικά αφήνω τα Χριστούγεννα και άτυπα θα το παλέψω για 17/11!!!!!!!!!!

Εσυ απλα θες ξυλο θα ελεγα χαχαχαχα.Ακου 7 κιλα!

3231580x15ta1yz3w.gif

Εσυ απλα θες ξυλο θα ελεγα χαχαχαχα.Ακου 7 κιλα!

Εσένα πόσα σου έχουν μείνει 4 - 5, ε; Κοντεύεις, φιλενάδα, κοντεύεις...

Εγώ πρέπει νομίζω να μεζουριστώ λιγάκι, γιατί βλέπω το τζην να εφαρμόζει καλύτερα, τα κιλά όμως να μη φεύγουν αντίστοιχα... Τώρα, βέβαια, μπορεί απλά το άμοιρο το τζηνάκι να παίρνει φόρμα και να με ξεγελάει... Αλλά άμα δε μιλήσει η μεζούρα....

7 κιλάκια άνετα πρέπει να χάσω για να μπω στα ντιζελάκια...

Να βάλω κι εγώ δηλαδή 7 κιλά σε 1,5 μήνα; Λοιπόν, το αποφάσισα. Τυπικά αφήνω τα Χριστούγεννα και άτυπα θα το παλέψω για 17/11!!!!!!!!!!

Ωωωωω, για να δούμε! Θα βάλω τα 63 ως στόχο για τις 17/11. Ανέβηκα χθες στη ζυγαριά και έδειξε 68,8. Αν αύριο δεν προλάβω να δώσω μέτρηση βάλε αυτό στο πινακάκι.

Ωωωωω, για να δούμε! Θα βάλω τα 63 ως στόχο για τις 17/11. Ανέβηκα χθες στη ζυγαριά και έδειξε 68,8. Αν αύριο δεν προλάβω να δώσω μέτρηση βάλε αυτό στο πινακάκι.

Έγινε Ioio. Μια χαρά θα τα φτάσεις, πιστεύω!!!!!!!!!!!!

Εσένα πόσα σου έχουν μείνει 4 - 5, ε; Κοντεύεις, φιλενάδα, κοντεύεις...

Εγώ πρέπει νομίζω να μεζουριστώ λιγάκι, γιατί βλέπω το τζην να εφαρμόζει καλύτερα, τα κιλά όμως να μη φεύγουν αντίστοιχα... Τώρα, βέβαια, μπορεί απλά το άμοιρο το τζηνάκι να παίρνει φόρμα και να με ξεγελάει... Αλλά άμα δε μιλήσει η μεζούρα....

7 κιλάκια άνετα πρέπει να χάσω για να μπω στα ντιζελάκια...

Αλλα 5-6.Ομως αν χανω ανετα θα το παω λιγο πιο πολυ για να μπορεσω να σταθεροποιηθω εκει που θελω μετα.Στανταρ θα παρω 1-2 στη συντηρηση.

Εγω ευτυχως δεν εχω ντιζελακια χαχαχαχα

Ομως αν εχεις χασει σε ποντους τι σε νοιαζει για τα κιλα;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Κι εγώ για αυτό έχω βάλει να χάσω 10 κιλά ως στόχο για τα Χριστούγεννα. Όποτε πάω να κάνω παρασπονδία σκέφτομαι τα μικρό μαύρο φόρεμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

έτσι!!!!!!

πολλά μου φαίνονται βέβαια τα 10 έως τα χριστούγεννα, αλλά και το μικρό μαύρο φορεματάκι είναι σούπερ!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Αλλα 5-6.Ομως αν χανω ανετα θα το παω λιγο πιο πολυ για να μπορεσω να σταθεροποιηθω εκει που θελω μετα.Στανταρ θα παρω 1-2 στη συντηρηση.

Εννοείται αυτό! Γι' αυτό και ως πρωταρχικό στόχο έχω βάλει τα ντιζελάκια. Όμως, μια πρόβα χθες μάλλον μου λέει ότι θα πρέπει να χάσω τα κιλάκια για να βάλω τα παντελονάκια :?.

Να πω την αμαρτία μου, καλοί οι πόντοι, αλλά θέλω να το βλέπω και στη ζυγαριά

έτσι!!!!!!

πολλά μου φαίνονται βέβαια τα 10 έως τα χριστούγεννα, αλλά και το μικρό μαύρο φορεματάκι είναι σούπερ!!!!

Κι εγώ μαύρο μικρό δερμάτινο φορεματάκι έχω βάλει στόχο..... Για να δούμε....(Την τελευταία φορά βέβαια που το φόρεσα ήμουν και 6 χρόνια νεότερη, οπότε ίσως να μην είναι ο μόνος παράγοντας που θα καθορίσει το αν θα το φορέσω τα κιλά :confused: ).

Να πω την αμαρτία μου, καλοί οι πόντοι, αλλά θέλω να το βλέπω και στη ζυγαριά

Η αλήθεια είναι, ότι στην περίπτωση που δε γυμνάζεσαι (όπως εγώ) η πτώση στη ζυγαριά συνοδεύει απαραίτητα την πτώση σε πόντους. Αν πάλι γυμνάζεσαι, πιθανά να μειώνονται οι πόντοι, αλλά να αυξάνεται το βάρος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...