Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

.......... Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, κι ας μην το δείχνει ο καιρός!!!!

έχεις δίκιο που πλησιάζουν!!!!

προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη!!!

στο κάτω κάτω, δεν πειράζει, ας είναι και το Πάσχα να φτάσουμε τον στόχο και το καλοκαιράκι άσχημα θα είναι?

ξέρω για σας που είστε πιο μικρές σας φαίνεται μακριά και θέλετε πιο γρήγορα αποτελέσματα και δίκιο έχετε, όλες το θέλουμε....

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κοίτα, κι εγώ βαριέμαι τραγικά να πλένω σαλάτες. Με έχει σώσει το εξής: παίρνω τα σαλατοειδή και τα πλένω με τη μία (λάχανο δεν πλένω εννοείται αφαιρώ μόνο τις εξωτερικές φλούδες). Το μαρούλι το μουλιάζω πρώτα σε νερό με ξύδι, το στραγγίζω και μετά το έχω έτοιμο κομμένο σε ειδικά σακουλάκια. Το λάχανο δεν το κόβω όλο με τη μία (μαυρίζει) αλλά κάθε 3 - 4 μέρες έχω κομμένο στο ψυγείο. Άνηθο, μαϊντανό και σέληνο τα πλένω και τα ψιλοκόβω και τα βάζω στην κατάψυξη και είναι έτοιμα για χρήση κάθε φορά.

Επίσης, υπάρχουν στα σούπερ οι έτοιμες κομμένες σαλάτες. ;)

Μη κοβεις το μαρουλι απο πριν πραγματικα δε μενει καμια θρεπτικη αξια ετσι.Για το πλυσιμο ετσι εκανα κι εγω αλλα τελευταια δε ξερω το βαριεμαι γενικα και επςιδη φτιαχνω σαλατα τελευταια στιγμη πλενω μονο για τοτε.Λαχανο δε πλενω κι εγω αλλα παιρνω κινεζικο καποιες φορες και αυτο το πλενω.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

στο κάτω κάτω, δεν πειράζει, ας είναι και το Πάσχα να φτάσουμε τον στόχο και το καλοκαιράκι άσχημα θα είναι?

ξέρω για σας που είστε πιο μικρές σας φαίνεται μακριά και θέλετε πιο γρήγορα αποτελέσματα και δίκιο έχετε, όλες το θέλουμε....

Κατερίνα, όποτε νομίζεις... Όμως, η συνεχής μετάθεση του στόχο κρύβει μια παγίδα: τον εφησυχασμό. Εγώ προσωπικά, αν το βάλω πολύ μακριά πιθανά να λέω καθημερινά: Έεεεεχω χρόνοοοοο.

Μη κοβεις το μαρουλι πραγ!ατικα δεν μει καμια θρεπτικη αξια ετσι.Για το πλυσι!ο ετσι εκανακι εγω αλλα τελευταια δε ξερω το βαριεμαι γενικα και επςιδη φτιαχνω σαλατα τελευταια στιγμη πλενω μονο για τοτε.Λαχανο δε πλενω κι εγω αλλα παιρνω κινεζικο καποιες φορες και αυτο το πλενω.

Το κόβω με τα χέρια, όχι με μαχαίρι (έτσι μου είχαν πει κάποτε). Χάνει θρεπτικές αξίες και όταν είναι κομμένο από πριν;

Πάντως εμάς οι σαλάτες μας είναι πάντα γκράντε: μαρούλι, λάχανο, ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά και όταν δεν κάνω πρωτεϊνική βάζω μέσα και τριμμένο καρότο και καλαμπόκι μαζί με το ντρέσινγκ που σας είπα.... Συνήθως μένει φαγητό κι εξαφανίζεται η σαλάτα σε χρόνο dt.

Διαφημίσεις

Καροτα απαγορευονται

στα curves που πήγαινα παλιότερα, μου είχε προτείνει η ιδιοκτήτρια να ψήνω μελιτζάνα κολοκύθι και μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες σκέτα στο φούρνο με λαδόκολα και μετά στο ψυγείο σε ταπεράκι για πολλές μέρες.

ίσως αυτό είναι μία λύση, αλλά και πάλι θέλει μία προετοιμασία,

δεν είναι εύκολο κοπέλα μου το γνωρίζω, αλλά αφού ξεκίνησες δυναμικά, θα σε βοηθήσει.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Εγω Χριστουγεννα θα ειμαι στο στοχο μου σιγουρα.Κι επειδη θα κανω συντηρηση δεν θα παρω κιολας.Γιουπιιιι!

3231580x15ta1yz3w.gif

στα curves που πήγαινα παλιότερα, μου είχε προτείνει η ιδιοκτήτρια να ψήνω μελιτζάνα κολοκύθι και μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες σκέτα στο φούρνο με λαδόκολα και μετά στο ψυγείο σε ταπεράκι για πολλές μέρες.

ίσως αυτό είναι μία λύση, αλλά και πάλι θέλει μία προετοιμασία,

δεν είναι εύκολο κοπέλα μου το γνωρίζω, αλλά αφού ξεκίνησες δυναμικά, θα σε βοηθήσει.

Αυτό το κάνω κι εγώ... Επειδή λατρεύω τα ψητά λαχανικά τα κόβω ροδέλες, τα ψήνω και τα έχω στο ψηγείο. Και πολλές φορές τα τρώω σκέτα με λίγο γιαουρτάκι!!!!

Επίσης, νόστιμο και πολύ ελαφρύ για τα παιδιά αντί για τηγανιτές πατάτες να κάνεις τις πατάτες κομμένες σε ψιλές ροδέλες σε λαδόκολα με ελάχιστο λαδάκι και αλατάκι στο φούρνο. Γίνονται σαν τσιπς.

Το κόβω με τα χέρια, όχι με μαχαίρι (έτσι μου είχαν πει κάποτε). Χάνει θρεπτικές αξίες και όταν είναι κομμένο από πριν;

Πάντως εμάς οι σαλάτες μας είναι πάντα γκράντε: μαρούλι, λάχανο, ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά και όταν δεν κάνω πρωτεϊνική βάζω μέσα και τριμμένο καρότο και καλαμπόκι μαζί με το ντρέσινγκ που σας είπα.... Συνήθως μένει φαγητό κι εξαφανίζεται η σαλάτα σε χρόνο dt.

μία από τα ίδια και εμείς με τον άντρα μου, θέλουμε μία σαλατάρα ο καθένας!!!!

τώρα τελευταία το έχω ρίξει στα χόρτα, τα σέσκουλα είναι σούπερ!!!! έτοιμα βρασμένα στο ψυγείο.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Εγω Χριστουγεννα θα ειμαι στο στοχο μου σιγουρα.Κι επειδη θα κανω συντηρηση δεν θα παρω κιολας.Γιουπιιιι!

Μου αρέσεις. Μου αρέσει η αποφασιστικότητά σου!!!!!!!! Είσαι θεά!!!!!!!!!!! Και σε ακολουθώ!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ε ναι βρε αμα μενει ετσι κομμενο...Αυτο που λες ειναι αλλο.Να μην ειναι πολυ ψιλοκομμενο δλδ.Αλλα οπως κι αν το κοψεις αν μεινει ετσι δε λεει τιποτα μετα.

Εγω εζω μθει οτι και πλυμμεο δεν κανει αλλα δεν θυμαμαι τον λογο.Παντως δεν ειναι αυτος ο λογος που δεν τα πλενω απο πριν :lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Αυτό το κάνω κι εγώ... Επειδή λατρεύω τα ψητά λαχανικά τα κόβω ροδέλες, τα ψήνω και τα έχω στο ψηγείο. Και πολλές φορές τα τρώω σκέτα με λίγο γιαουρτάκι!!!!

Επίσης, νόστιμο και πολύ ελαφρύ για τα παιδιά αντί για τηγανιτές πατάτες να κάνεις τις πατάτες κομμένες σε ψιλές ροδέλες σε λαδόκολα με ελάχιστο λαδάκι και αλατάκι στο φούρνο. Γίνονται σαν τσιπς.

γιαμι!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κατερίνα, όποτε νομίζεις... Όμως, η συνεχής μετάθεση του στόχο κρύβει μια παγίδα: τον εφησυχασμό. Εγώ προσωπικά, αν το βάλω πολύ μακριά πιθανά να λέω καθημερινά: Έεεεεχω χρόνοοοοο.

Φεεεεεεεεεετααααααα!!! Χαχαχαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...