Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Έχω, αλλά μου τα τρώνε τα παιδιά... Άσε Ioio.... δεν τολμώ να πάω να βάλω κάτι στο στόμα μου και μου το παίρνουν. Και εντάξει ο μικρός που το έχουμε καταλάβει ότι είναι φαγάνας... η μεγάλη που κάνουμε τάματα να φάει μια μπουκιά φαγητό... Με το που θα με δει να τρώω (και σκ@τα που λέει ο λόγος να είναι) θα μου το πάρει από το χέρι.....

Εννοούσα να τρως στη δουλειά.

Πάντως τα παιδιά βοηθούν στη δίαιτα ;)

Η δική μου πλέον δεν με αφήνει να φάω μετά τις 9

Κάνουμε αγκαλίτσες για να κοιμηθεί:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Βρε κορίτσια πήρα κάτι αγγούρια και έφτιαξα σαλατα την άλλη φορά και ήταν απαίσια. Τόσο απαίσια που το σκέφτομαι να τα βγάλω από το ψυγείο και να φτιάξω σαλατα.Μπλιαχ.Απο την άλλη τα Λυπάμαι να τα πετάξω ουφφ

Λοιπόν, θα κάνεις την εξής σαλάτα, όπου το αγγούρι ακούγεται ελάχιστα:

Κόβεις τα αγγούρια σε ροδέλες και τα βάζεις σε ένα μπωλ. Στου μίξερ βάζεις λαδάκι, ξυδάκι, γιαούρι και άνηθο και τα χτυπάς και βάζεις το ντρέσινγκ στο αγγούρι (εγώ το ντρέσινγκ αυτό το κάνω πολύ συχνά και για τις καθημερινές μας σαλάτες μαρούλι και λάχανο). Αυτό μπορείς να το αφήσεις 2 - 3 μέρες στο ψυγείο και είναι υπέροχο.

:rolleyes:

Λοιπόν, θα κάνεις την εξής σαλάτα, όπου το αγγούρι ακούγεται ελάχιστα:

Κόβεις τα αγγούρια σε ροδέλες και τα βάζεις σε ένα μπωλ. Στου μίξερ βάζεις λαδάκι, ξυδάκι, γιαούρι και άνηθο και τα χτυπάς και βάζεις το ντρέσινγκ στο αγγούρι (εγώ το ντρέσινγκ αυτό το κάνω πολύ συχνά και για τις καθημερινές μας σαλάτες μαρούλι και λάχανο). Αυτό μπορείς να το αφήσεις 2 - 3 μέρες στο ψυγείο και είναι υπέροχο.

Δεν τα τρωω ολα αυτα καλο μου:roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

στη δουλειά να παίρνεις κάτι από το σπίτι,

φρούτα ή σαλάτα με κοτατζ ή τοστ με μπόλικη γαλοπούλα

πάντως mkcm έχεις από πριν το καλοκαίρι (και στις διακοπές) που χάνεις συνέχεια, μπράβο κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!είσαι παράδειγμα!!!!!!!!!!

Παίρνω στη δουλειά, αλλά είναι δύσκολο μερικές μέρες να φάω εδώ πέρα. Χθες π.χ. που μπαινόβγαινε συνέχεια κόσμος, δεν μπορούσα να φάω. Σήμερα έχω φάει ήδη φρουτάκια.

Κατερίνα, σε ευχαριστώ. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι... Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, κι ας μην το δείχνει ο καιρός!!!!

Διαφημίσεις

Εννοούσα να τρως στη δουλειά.

Πάντως τα παιδιά βοηθούν στη δίαιτα ;)

Η δική μου πλέον δεν με αφήνει να φάω μετά τις 9

Κάνουμε αγκαλίτσες για να κοιμηθεί:)

Εμένα δεν κοιμούνται με τίποτα μαζί μας. Και να έρθουν στο κρεβάτι στριφογυρίζουν μέχρι να τα ξαναπάμε στα δικά τους, οπότε.... αναγκαστικά τρώω το βράδυ. Σήμερα, πάντως, νομίζω πως θα τα καταφέρω να φάω το μεσημέρι...

Διαφημίσεις

Ασε που κοιταω να γλιτωσω το πλυσιμο απο μαρουλι-λαχανο.Αμα ειναι να κανω τον κοπο...

Κοίτα, κι εγώ βαριέμαι τραγικά να πλένω σαλάτες. Με έχει σώσει το εξής: παίρνω τα σαλατοειδή και τα πλένω με τη μία (λάχανο δεν πλένω εννοείται αφαιρώ μόνο τις εξωτερικές φλούδες). Το μαρούλι το μουλιάζω πρώτα σε νερό με ξύδι, το στραγγίζω και μετά το έχω έτοιμο κομμένο σε ειδικά σακουλάκια. Το λάχανο δεν το κόβω όλο με τη μία (μαυρίζει) αλλά κάθε 3 - 4 μέρες έχω κομμένο στο ψυγείο. Άνηθο, μαϊντανό και σέληνο τα πλένω και τα ψιλοκόβω και τα βάζω στην κατάψυξη και είναι έτοιμα για χρήση κάθε φορά.

Επίσης, υπάρχουν στα σούπερ οι έτοιμες κομμένες σαλάτες. ;)

Cacao πόσο γλουκοφαζ παίρνεις την ημέρα και κάθε πότε το παίρνεις?

έχεις παρατηρήσει πότε σε πειράζει? όταν τρως πολύ ή λίγο?

Κατερινα οταν τρωω λιγο με πειραζει στο εντερο.Ειδικα οταν δεν προκειται για μια μερα μονο η αλλαγη.Αλλα εχω και ευαιαθησια εκει οποτε γι αυτο.Καλα τωρα με πειραζει αυτη η βλακεια το πιτουρο.Αφου φαντασου παοινω και σιδηρο και παλι το ιδο θεμα εχω.Καθε τρεις και λιγο στη τουαλετα κατα διαστηματα:rolleyes:

Παιρνω 2 των 850.Ενα μεσημερι κι ενα βραδυ.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...