Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

να μπω στη παρεα σας??

λεω να αρχισω διαιτα για να μου φυγουν τα κιλα της εγκυμοσύνης! ποτε ζυγιζεστε?

Καλώς την! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Πες μας λίγα πράγματα για σένα και πόσα κιλά θέλεις να χάσεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Λοιπον γεννησα πριν 1,5 μηνα το δευτερο παιδακι μου (αγορακι) και εχω και μια κορουλα 2,5 χρονων.

Ξεκινησα την εγκυμοσυνη στα 55 και τερματισα στα 68,,,τωρα είμαι 58-58,5 και θελω να φτασω 55-54. Θα κανουμε και τη βαφτιση σε 2 μηνες οποτε θελω να τα ξεφορτωθώ. Επισης θηλαζω αποκλειστικα και πειναωωωωωωωωωωωωω συνεχεια.

Ιοιο ειδα ότι εχεις και εσυ μωρακι. Το θηλαζεις?

kRl9p2.png kRl9p2.png

Λοιπον γεννησα πριν 1,5 μηνα το δευτερο παιδακι μου (αγορακι) και εχω και μια κορουλα 2,5 χρονων.

Ξεκινησα την εγκυμοσυνη στα 55 και τερματισα στα 68,,,τωρα είμαι 58-58,5 και θελω να φτασω 55-54. Θα κανουμε και τη βαφτιση σε 2 μηνες οποτε θελω να τα ξεφορτωθώ. Επισης θηλαζω αποκλειστικα και πειναωωωωωωωωωωωωω συνεχεια.

Ιοιο ειδα ότι εχεις και εσυ μωρακι. Το θηλαζεις?

Ναι, η μικρή μου είναι σχεδόν πέντε μιση μηνών και τη θηλάζω κι εγω αποκλειστικά. Αυτό το αίσθημα της συνεχόμενης πείνας το έχω κι εγώ! Βέβαια, τα πήγες τόσο καλά μέχρι τώρα, που τα λίγα κιλάκια που θέλεις να ξεφορτωθείς θα φύγουν τσάκα τσάκα.

Αλήθεια, η κόρη σου πώς αντιμετωπίζει την άφιξη του μωρού; σκέφτομαι κι εγω το δεύτερο να μην το αργήσω πολύ, για να μεγαλώσουν μαζί.

Καλησπέρα κορίτσια!!

να μπω στη παρεα σας??

καλημέρα κόρες

καλώς ήρθες iouliana,

με το καλό να χάσεις τα κιλάκια σου!!

θα κάνεις κάποια συγκεκριμένη δίαιτα/διατροφή?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

να μπω στη παρεα σας??

Καλώς την!!! Εννοείται πως σε θέλουμε στην παρέα μας!!!!!!

Τα έχεις πάει πάρα πολύ καλά μέχρι τώρα, έχοντας χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, που ομολογουμένως δεν ήταν και πολλά. Εγκρατείς πολύ είσαι!!!!!!

Στην αρχή κι εγώ πεινούσα συνέχεια. Με το που μπήκαν οι στέρεες πολύ λιγότερο και τώρα που ο πασάς μου είναι 18 μηνών και οι θηλασμοί είναι βασικά πρωί - βράδυ, άντε και κανένα μεσημέρι τα Σ/Κ δεν επηρεάζει ο θηλασμός καθόλου την πείνα μου!!!!!!!

ΖΥγιζόμαστε κάθε Τετάρτη, όπου καταγράφουμε σε πινακάκι το βάρος της προηγούμενης εβδομάδας και το βάρος της τρέχουσας κι έχουμε ως σταθερές το αρχικό βάρος και το στόχο. Εσένα να σε βάλω αρχικό 68 και στόχο 54 υποθέτω.

Επίσης, κουβεντιάζουμε εκτός από τα της δίαιτας και επί παντώς επιστητού!!!!

Κοριτσάρες, καλημέρα!!!!!!!! Πως τα πάτε;

Εγώ τα πηγαίνω αρκετά καλά. Το μόνο κακό είναι, ότι τις τελευταίες μέρες λόγω υποχρεώσεων μένω μέσα στη μέρα σχεδόν νηστική και τρώω το βράδυ, ευτυχώς όχι μεγάλες ποσότητες και βλακείς, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι χειρότερο να τρως το βράδυ....

Πάντως, μπορώ να πω πως το μισόκιλο θα το έχω ρίξει μέχρι αύριο!!!!!!! :D

Εγώ τα πηγαίνω αρκετά καλά. Το μόνο κακό είναι, ότι τις τελευταίες μέρες λόγω υποχρεώσεων μένω μέσα στη μέρα σχεδόν νηστική και τρώω το βράδυ, ευτυχώς όχι μεγάλες ποσότητες και βλακείς, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι χειρότερο να τρως το βράδυ....

Σε αντίστοιχη φάση είχα μαζί μου ένα τοστ από τπ σπίτι και σε ένα ταπεράκι καθαρισμένο αγγούρι.

Σε αντίστοιχη φάση είχα μαζί μου ένα τοστ από τπ σπίτι και σε ένα ταπεράκι καθαρισμένο αγγούρι.

Έχω, αλλά μου τα τρώνε τα παιδιά... Άσε Ioio.... δεν τολμώ να πάω να βάλω κάτι στο στόμα μου και μου το παίρνουν. Και εντάξει ο μικρός που το έχουμε καταλάβει ότι είναι φαγάνας... η μεγάλη που κάνουμε τάματα να φάει μια μπουκιά φαγητό... Με το που θα με δει να τρώω (και σκ@τα που λέει ο λόγος να είναι) θα μου το πάρει από το χέρι.....

Εσένα σε βλέπω να χώρας στο 26 την άλλη βδομαδα:lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Έχω, αλλά μου τα τρώνε τα παιδιά... Άσε Ioio.... δεν τολμώ να πάω να βάλω κάτι στο στόμα μου και μου το παίρνουν. Και εντάξει ο μικρός που το έχουμε καταλάβει ότι είναι φαγάνας... η μεγάλη που κάνουμε τάματα να φάει μια μπουκιά φαγητό... Με το που θα με δει να τρώω (και σκ@τα που λέει ο λόγος να είναι) θα μου το πάρει από το χέρι.....

Βρε κορίτσια πήρα κάτι αγγούρια και έφτιαξα σαλατα την άλλη φορά και ήταν απαίσια. Τόσο απαίσια που το σκέφτομαι να τα βγάλω από το ψυγείο και να φτιάξω σαλατα.Μπλιαχ.Απο την άλλη τα Λυπάμαι να τα πετάξω ουφφ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

στη δουλειά να παίρνεις κάτι από το σπίτι,

φρούτα ή σαλάτα με κοτατζ ή τοστ με μπόλικη γαλοπούλα

πάντως mkcm έχεις από πριν το καλοκαίρι (και στις διακοπές) που χάνεις συνέχεια, μπράβο κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!είσαι παράδειγμα!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Βρε κορίτσια πήρα κάτι αγγούρια και έφτιαξα σαλατα την άλλη φορά και ήταν απαίσια. Τόσο απαίσια που το σκέφτομαι να τα βγάλω από το ψυγείο και να φτιάξω σαλατα.Μπλιαχ.Απο την άλλη τα Λυπάμαι να τα πετάξω ουφφ

δεν είναι και η εποχή τους τώρα, ίσως για αυτό

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...