Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Θα επανελθει ιοιο σιγουρα. Ειναι νωρις ακομα!! Κ καποια κιλακια απο αυτα που σου εχουν μεινει ειναι κ απο εκει! Μολις σου φυγουν κ αυτα θα γινεις οπως ησουν.

Μακάρι! Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κοράκλες!!!!!!! Τι κάνετε; Πως είστε; Πως πήγε το ΣΚ; Εμένα σχετικά καλά, εκτός από το Σαββατόβραδυ, όπου είχαμε φίλους στο σπίτι και παραγγείλαμε βρώμικο και με παρέσυραν οι άτιμοι. Αλλά δεν πειράζει... το αξίζω (όπως λέει κι ο Μπέζος).

Καλημέρα κοράκλες!!!!!!! Τι κάνετε; Πως είστε; Πως πήγε το ΣΚ; Εμένα σχετικά καλά, εκτός από το Σαββατόβραδυ, όπου είχαμε φίλους στο σπίτι και παραγγείλαμε βρώμικο και με παρέσυραν οι άτιμοι. Αλλά δεν πειράζει... το αξίζω (όπως λέει κι ο Μπέζος).

Καλημέρα και από εμένα! Κι εμένα το ΣΚ πήγε καλά, μόνο την Κυριακή είμασταν καλεσμένοι για φαγητό. Βέβαια, δεν έκανα υπερβολές Αλήθεια, όταν τρώτε σε εστιατόριο τί τρώτε;

καλημερα και απο μενα !! και βεβαια τ αξιξεις mkcm !! ;)

διατροφικα καλα πηγε ! απο υγεια δεν πηγαμε καλα, τη πεμπτη μου ξεκινησε ο μεγαλος με ιωση, και κολλησαμε οι υπολοιποι, μονο ο συζυγος τη γλυτωσε μεχρι στιγμης. η μικρη ειναι απο το σαββατο με 39, συναχι μπουκωμα λιγο βηχα και λογικα πονολαιμο . ο μικρος δεν εκανε πυρετο αλλα ολα τα υπολοιπα, και το ιδιο και εγω. προβλεπεται δυσκολος χειμωνας !!

Καλημέρα και από εμένα! Κι εμένα το ΣΚ πήγε καλά, μόνο την Κυριακή είμασταν καλεσμένοι για φαγητό. Βέβαια, δεν έκανα υπερβολές Αλήθεια, όταν τρώτε σε εστιατόριο τί τρώτε;

Όταν θεωρώ ότι με παίρνει ελεύθερη μέρα... τα πάντα.

Όταν δε με παίρνει παραγγέλνω κάτι σε κρέας ψητό και ζητάω το συνοδευτικό (που συνήθως είναι πατάτες ή ρύζι) να μου το αντικαταστήσουν με ψητά λαχανικά.

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα !! και βεβαια τ αξιξεις mkcm !! ;)

διατροφικα καλα πηγε ! απο υγεια δεν πηγαμε καλα, τη πεμπτη μου ξεκινησε ο μεγαλος με ιωση, και κολλησαμε οι υπολοιποι, μονο ο συζυγος τη γλυτωσε μεχρι στιγμης. η μικρη ειναι απο το σαββατο με 39, συναχι μπουκωμα λιγο βηχα και λογικα πονολαιμο . ο μικρος δεν εκανε πυρετο αλλα ολα τα υπολοιπα, και το ιδιο και εγω. προβλεπεται δυσκολος χειμωνας !!

Ωχ, περαστικούλια σας. Κι εμένα ο μικρός είναι λίγο αδιάθετος, έκανε και λίγα δεκατάκια και που και που βηχαλάκι, αλλά σε γενικές γραμμές την έβγαλε πολύ ελαφριά... Πάντως, τα μικράκια άστα να πάνε. Εμάς εντωμεταξύ είναι και ο πρώτος χειμώνας στο σταθμό και θα μας ταράξει ο μικρούλης...Ευτυχώς εγώ και η μεγάλη δεν κολλάμε εύκολα. Ο μπαμπάς μας τις αρπάζει τις ιώσεις με τη μία.

Όταν θεωρώ ότι με παίρνει ελεύθερη μέρα... τα πάντα.

Όταν δε με παίρνει παραγγέλνω κάτι σε κρέας ψητό και ζητάω το συνοδευτικό (που συνήθως είναι πατάτες ή ρύζι) να μου το αντικαταστήσουν με ψητά λαχανικά.

Πολύ ωραία ιδέα η αντικατάσταση της γαρνιτούρας!

Gmnth 03, περαστικά σας!

A, επίσης, κορίτσια, σήμερα έχει μειωθεί λίγο το φαινόμενο muffin: όπου muffin εγώ και χαρτάκι το παντελόνι μου.... Μπούχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Συγχαρητήρια! Μέχρι τα Χριστούγεννα θα είσαι λαμπάδα!

Συγχαρητήρια! Μέχρι τα Χριστούγεννα θα είσαι λαμπάδα!

Για να δούμε, για να δούμε... Το ελπίζω. Μέχρι στιγμής βοηθάει κι ο καιρός που όσο να 'ναι όλο και κάτι αποκαλυπτικό σε αφήνει να φορέσεις, οπότε μόλις τσιμπήσεις λίγο μαζεύεσαι. Όταν πια χειμωνιάσει και θα έχουμε από πάνω μας σκεπάσματα ρούχων εκεί με φοβάμαι.

Για απόψε, πάντως, είμαι εξασφαλισμένη. Έχω μαραθώνιο σίδερο (αλλαγή καλοκαιρινών - χειμωνιάτικων γαρ) οπότε θα απασχολούμε και μόλις τελειώσω θα είμαι τόσο κομμάτια που μόνο την κρεβατάρα μου θα σκέφτομαι!!!!!!!

Διαφημίσεις

Για να δούμε, για να δούμε... Το ελπίζω. Μέχρι στιγμής βοηθάει κι ο καιρός που όσο να 'ναι όλο και κάτι αποκαλυπτικό σε αφήνει να φορέσεις, οπότε μόλις τσιμπήσεις λίγο μαζεύεσαι. Όταν πια χειμωνιάσει και θα έχουμε από πάνω μας σκεπάσματα ρούχων εκεί με φοβάμαι.

Για απόψε, πάντως, είμαι εξασφαλισμένη. Έχω μαραθώνιο σίδερο (αλλαγή καλοκαιρινών - χειμωνιάτικων γαρ) οπότε θα απασχολούμε και μόλις τελειώσω θα είμαι τόσο κομμάτια που μόνο την κρεβατάρα μου θα σκέφτομαι!!!!!!!

Α, ωραίο απόγευμα θα περάσεις ;)

Α, ωραίο απόγευμα θα περάσεις ;)

Δυστυχώς βράδυ... Τα απογεύματα δεν κάνω τίποτε άλλο παρά να παίζω και να διασκεδάζω με τα παιδιά μου. Προτιμώ να χάνω ώρες από τον ύπνο μου παρά δευτερόλεπτα από τα παιδάκια μου ;)

Δυστυχώς βράδυ... Τα απογεύματα δεν κάνω τίποτε άλλο παρά να παίζω και να διασκεδάζω με τα παιδιά μου. Προτιμώ να χάνω ώρες από τον ύπνο μου παρά δευτερόλεπτα από τα παιδάκια μου ;)

Ώρες ώρες νομίζω ότι είσαι υπεράνθρωπος και τα προλαβαίνεις όλα! Μπράβο! Και πάλι μπράβο!

Ώρες ώρες νομίζω ότι είσαι υπεράνθρωπος και τα προλαβαίνεις όλα! Μπράβο! Και πάλι μπράβο!

Καθόλου υπεράνθρωπος. Απλά βάζω προτεραιότητες: 1. η οικογένειά μου και δη τα παιδιά μου, 2. η δουλειά μου (εντός ωραρίου 8ωρο), 3. οι φίλοι κι οι φίλες μου, 4. το νοικοκυριό μου.

Δεν είμαι από αυτές που παθαίνουν εγκεφαλικό με λίγα ψίχουλα στο πάτωμα ή λίγη σκόνη στα έπιπλα. Δε με νοιάζει να είναι το σπίτι συνέχεια τακτοποιημένο και τζάμι. Προτιμώ να είναι τα παιδιά μου ελεύθερα να ζωγραφίσουν, να παίξουν, να λερωθούν παρά να τρέχω από πίσω τους.

Έτσι, απλά δεν αγχώνομαι για τις δουλειές τους σπιτιού, π.χ. Θα ταΐσω τον άντρα μου και αβγά τηγανιτά και σουβλάκια και πίτσες, θα πάρω το κέικ από το φούρνο, εκτός κι αν είναι ο καιρός βροχερός κι αναγκαστούμε να μείνουμε μέσα με τα παιδιά, οπότε φτιάχνουμε ένα παίζοντας (και κάνοντας την κουζίνα άνω - κάτω)!!!!

Τον ύπνο εννοείται ότι τον λατρεύω, αλλά έχω καταλήξει ότι λατρεύω περισσότερο τα ζουζουνάκια μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...