Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Πάρε λοιπόν τώρα τη σύριγγα και μπήξε τη βελόνα χαχχα Ήρθε η ώρα να το χαρεις:lol:

αυτο ειπα και στον αντρα μου ...μηπως ηρθε η ωρα να βγαλω το αχτι μου !!!! μου λεει ... τωρα που ειναι καιρος ..ορμα !!!!:D:D μου ειπε χθες οτι μαλλον τριτη θα τις ξεκινησει. τριβωωω τα χερακια μουυυυυ!!!!:lol:

αα και επισης ειπε οποτε θελω να παμε να παρει στη μικρη παλτο, αλλα για να μην το παρει μονη της , να παμε και εμεις μαζι για να το διαλεξω. :cool: πηγα να της πω ασε σε μαθαμε τωρα !!!! και εκει να δειτε βρε τι νυφη ειμαι , εβγαλα και το ονομα της !! ο μεγαλος ακομα να το ξεπερασει !! του λεω κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μπααα εγω δε της μιλαω ετσι, ουτε και ο αντρας μου !! απλα ειμαστε πολυ σοβαροι και μετρημενοι!! πολυ τυπικα, ναι εδω ειμαι οτι χρειαστει, να την εξυπηρετησω σε οτι ζητησει , δεν τα ξεχναω τα παλια μη νομιζεις , γιατι αν τα ξεχνουσα θα αλλαζα και σταση. αλλα στο θεμα σπιτιου-παιδιων δεν σηκωνω κουβεντα !!! εχθες που ανεβηκε της ειπα να μπει για καφε αλλα ειπε οτι ειχε δουλειες και επρεπε να φυγει. ειναι ¨θυμωμενη¨τωρα γιατι δεν μου κραταει τη μικρη, την παιρνω παντα μαζι. ουτε οταν πηγαινοφερνω τα παιδια στο σχολειο. και το βλεπει παλι αυτο και τσαντιζεται. εχθες μου λεει βαφτιστηκε τον αυγουστο το ανηψακι. αα ωραιο λεω. να ζησει. και μου λεει ναι η θεια σου ( θεια του αντρα μου δηλ) το κραταει, το ταιζει κανει φρουτοκρεμες, σαν να μου λεει εγω δε τα κανω αυτα !! αα ωραια της ξαναλεω . αυτο σα καθυστερημενη δηλ. δεν απανταω σε πολλα.. ή κανω πως δεν ακουω ... για να περναει η ζωη.

Εγώ πάλι της απαντάω κανονικά και με το νόμο κι επίσης, έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν εξυπηρετώ κανέναν. Πώς οι γονείς μου τα έχουν βρει μεταξύ τους και δε χρειάζονται βοήθεια, έτσι να κάνουν κι εκείνοι... Και φυσικά της έχει κακοφανεί που δεν πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο στο χωριό να τους "βοηθάμε" σε δουλειές όπως: να σηκώσουν λεφτά από την τράπεζα, να πληρώσουν λογαριασμούς, κλπ.

Όσο για τα παιδιά... και η δικιά μου λυσσάει που δεν της τα παρκάρω 3 μήνες το καλοκαίρι.... Αν και σε περίπτωση που αποφάσιζα να το κάνω (που δεν πρόκειται) θα έβρισκε κάτι για να μην τα πάρει (κάπου θα πόναγε, κάποια αρρώστια θα είχε).

αυτο ειπα και στον αντρα μου ...μηπως ηρθε η ωρα να βγαλω το αχτι μου !!!! μου λεει ... τωρα που ειναι καιρος ..ορμα !!!!:D:D μου ειπε χθες οτι μαλλον τριτη θα τις ξεκινησει. τριβωωω τα χερακια μουυυυυ!!!!:lol:

αα και επισης ειπε οποτε θελω να παμε να παρει στη μικρη παλτο, αλλα για να μην το παρει μονη της , να παμε και εμεις μαζι για να το διαλεξω. :cool: πηγα να της πω ασε σε μαθαμε τωρα !!!! και εκει να δειτε βρε τι νυφη ειμαι , εβγαλα και το ονομα της !! ο μεγαλος ακομα να το ξεπερασει !! του λεω κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο !!!

Εγώ πάλι ΔΕΝ της το έβγαλα - είναι άθλιο - εκείνη λέει ότι είναι ιδιαίτερο....

ευτυχως σε δουλειες και τα υπολοιπα θεματα , ειναι εντελως ανεξαρτατη , οδηγει παει παντου, δεν εχω θεμα. αν χρειαστει ομως να της βρω γιατρο. ενεσεις που δεν ειχε , κτλ . θα την βοηθησω. καμια φορα μου λεει και ο δικος μου μην ασχολεισαι, να κοψει το λαιμο της ,επειδη τη ξερει τι ειναι . αλλα εγω δυσκολα να αρνηθω .

αυτο δεν αντεχω ειναι ο αυταρχισμος της ρε παιδι μου, το ..κανω κουμαντο σε ολους και σε ολα. ειναι ετσι στη κορη της και νομιζε οτι θα το εκανε και σε μενα αυτο. σου λεει μικρο ειναι αυτο( 21 τοτε) θα το κανουμε οτι θελουμε !

αυτο με το καλοκαιρι και με γιορτες , το ζηταει καθε χρονο , καθε χρονο λεω οχι. καθε χρονο μουτρωνει, καθε χρονο αρνουμαι ! δεν ξερω ποτε θα το σταματησει, δεν το εχει παρει αποφαση, και δεν εχει και αξιοπρεπεια. 13 χρ δεν εχει βαρεθει.

Εγώ πάλι ΔΕΝ της το έβγαλα - είναι άθλιο - εκείνη λέει ότι είναι ιδιαίτερο....

καλα εκανες !!! εγω λυπομουνα τον αντρα μου και τι θα περνουσε παλι! δεν εχω και αντοχες για αλλες φασαριες. βλεπεις εμεις την εχουμε και στη δουλεια και στο σπιτι , διπλο το κακο !!

Διαφημίσεις

το μηνυμα της σημερινης μερας ειναι μην γινομαστε κακες νυφες και κακες πεθερας !! ο καθενας στο σπιτι του και στη θεση του !!! :wink:

παω να μαζεψω τα αγορια μου !!!

καλα εκανες !!! εγω λυπομουνα τον αντρα μου και τι θα περνουσε παλι! δεν εχω και αντοχες για αλλες φασαριες. βλεπεις εμεις την εχουμε και στη δουλεια και στο σπιτι , διπλο το κακο !!

Μπα, εμένα ο άντρας μου μου είχε πει πριν καν μπούμε σε φάση γάμου, κλπ. ότι το όνομα της μάνας του δεν πρόκειται να το βγάλει ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!

ααα και στα δικα μας ... εφαγα μισο πιατο σπανακορυζο... δεν μπηκα ακομα παλι στο προγραμμα !!

Εγώ gmnth είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πειθαρχημένη αυτό τον καιρό. Το έχω πάρει πάρα πολύ ζεστά και επειδή ανταμείβομαι αδρά από το αποτέλεσμα δεν εγκαταλείπω.

Τώρα που έχουν μείνει σχετικά λίγα κιλά και το ένα ακόμη κάνει τη διαφορά θα γίνει πολύ bitch με τον εαυτό μου!

Αρχηγέ, αυτό με τα τζινάκια ενέπνευσε και μένα και έβαλα στόχο να μπω στις φόρμες που φορούσα στην αρχή της εγκυμοσύνης και έπειτα στα τζιν μου.

Αλήθεια για την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης κάνατε ειδική γυμναστική; θέλω να ξεκινήσω κάτι, αλλά δεν ξέρω τί σίγουρα. Δυστυχώς έχουν περιοριστεί οι καροτσάδες.

Διαφημίσεις

Αρχηγέ, αυτό με τα τζινάκια ενέπνευσε και μένα και έβαλα στόχο να μπω στις φόρμες που φορούσα στην αρχή της εγκυμοσύνης και έπειτα στα τζιν μου.

Αλήθεια για την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης κάνατε ειδική γυμναστική; θέλω να ξεκινήσω κάτι, αλλά δεν ξέρω τί σίγουρα. Δυστυχώς έχουν περιοριστεί οι καροτσάδες.

:-) :-) :-) :-) :-)

Εγώ ευτυχώς τις κοιλιές τις έχασα σχεδόν αμέσως - πλάκα είναι η δικιά μου - γιατί δεν είναι το προβληματικό μου σημείο. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο και το ότι δεν έκανα καισαρικές...

Θα σου πω εγώ τι έκανα. Ότι δεν υπάρχει χαχαχαχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

:-) :-) :-) :-) :-)

Εγώ ευτυχώς τις κοιλιές τις έχασα σχεδόν αμέσως - πλάκα είναι η δικιά μου - γιατί δεν είναι το προβληματικό μου σημείο. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο και το ότι δεν έκανα καισαρικές...

Κι εμένα κανονικά δεν είναι το προβληματικό μου σημείο και μάζεψε αμέσως, αλλά στο σημείο πλάκα που ήμουν προ εγκυμοσυνης δεν είναι.

Κι εμένα κανονικά δεν είναι το προβληματικό μου σημείο και μάζεψε αμέσως, αλλά στο σημείο πλάκα που ήμουν προ εγκυμοσυνης δεν είναι.

Θα επανελθει ιοιο σιγουρα. Ειναι νωρις ακομα!! Κ καποια κιλακια απο αυτα που σου εχουν μεινει ειναι κ απο εκει! Μολις σου φυγουν κ αυτα θα γινεις οπως ησουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...