Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

E ναι αλλά γίνεται αντιπαθητική. Δε φταίτε εσείς και ο άντρας της που έχει αυτό το σύνδρομο γτ κάπως λέγεται αυτό που θες να τραβάς τη προσοχή αλλά τώρα δεν το θυμάμαι.

Ναι, αν είναι να την έχεις συνέχεια στα πόδια σου σου σπάει τα νεύρα. Ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια (κάθε φορά με άλλη βερσιόν βεβαίως, βεβαίως) και μιλάει ακατάπαυστα, διακόπτοντας σα μικρό παιδί μια συζήτηση αν δεν μπορεί να συμμετάσχει για να πει κάτι άσχετο. Συνήθως την αγνοούμε επιδεικτικά και τότε υψώνει τη φωνή και λέει: "Μιλάω!" ΕΚεί συνήθως της απαντάει ο άντρας μου στο ίδιο ύφος "Χεστήκαμε!"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Απαπαπαπαπα Πειραιάς, τραγική περιοχή. Ούτε απ' έξω δεν περνάω....

Εμένα ο Πειραιάς μου αρεσει (πειραϊκή και προς τα εκει) αλλά εκτός ότι τα σπίτια είναι παλιά τα πιο πολλά εκεί αυτό που δε γουστάρω καθόλου είναι ο κόσμος του Πειραιά.Στο λέω εγώ που μεγάλωσα εκεί και όταν έφυγα και μετά κατάλαβα τη διαφορά. Πριν όλοι νορμάλ μου φαίνονταν. Ασε που έχουν μαζευτεί σε κάποιες περιοχές όλοι οι κίτρινοι, πράσινοι, μαυροι (χωρίς παρεξηγηση) αλλά δε μιλάω για οικογένειες κλπ.Καταλαβαινεις τι ενοω

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Mε νιωθεις δηλαδη που την εχω απο κατω ....:rolleyes:

Δε θα το άντεχα με τίποτα. Είσαι απλά ΗΡΩΙΔΑ. Για την ακρίβεια... ούτε τη μάνα μου δε θα άντεχα από κάτω!!! Είμαι κι εγώ ιδιότροπη...

Mε νιωθεις δηλαδη που την εχω απο κατω ....:rolleyes:

Πωπωωω ρε συ!!!Ευτυχως εγώ δεν έχω τέτοια. Φτου φτου φτου μακριά. Αν και η δικιά μου είναι τον μισό χρόνο διακοπές και τον άλλον μισό στο κόσμο της χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Χάνεις, χάνεις.... Η περιπτερού κι η ψιλικατζού είναι όλα τα λεφτά.... δεν τις φτάνει ούτε η κομμώτρια....

Ψιλικατζού είχαμε αλλά πήρε σύνταξη και το έδωσε.Τωρα ένα πιτσιρικά βλέπω συνέχεια. Αλλά γενικά δεν είναι τόσο πυκνοκατοικημενα για να πέφτει το τρελό κουτσομπολιό. Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτα για κανέναν.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Πωπωωω ρε συ!!!Ευτυχως εγώ δεν έχω τέτοια. Φτου φτου φτου μακριά. Αν και η δικιά μου είναι τον μισό χρόνο διακοπές και τον άλλον μισό στο κόσμο της χαχαχα

Το θέμα πεθερικά - γονείς για μένα είναι πολύ ευαίσθητο. Θες γιατί έφυγα νωρίς από το σπίτι μου για σπουδές, κλπ. Θες γιατί γενικά μου αρέσει η ιδιωτικότητά μου και αποσυντονίζομαι με πολλούς ανθρώπους παρέα και θέλω γενικά την ησυχία μου, θες που αρπάζομαι εύκολα όταν κάποιος πει τη γνώμη του χωρίς να τη ζητήσω για θέματα που ΔΕΝ τον αφορούν... όταν πάμε να τους επισκεφτούμε και περνάμε πάνω από 5 μέρες μαζί τους... εγώ αρχίζω και εκνευρίζομαι τρομερά. Ακόμα και με φίλους όταν πάμε διακοπές, απαράβατος όρος για μένα είναι να έχω το ΧΩΡΟ μου... Αν μας καλέσουν δηλαδή κάπου θα πάω αν έχω την οικονομική δυνατότητα να νοικάσω, προκειμένου να μη με φιλοξενήσουν (δυστυχώς αυτό δεν παίζει με πεθερικά - γονείς...)

Ψιλικατζού είχαμε αλλά πήρε σύνταξη και το έδωσε.Τωρα ένα πιτσιρικά βλέπω συνέχεια. Αλλά γενικά δεν είναι τόσο πυκνοκατοικημενα για να πέφτει το τρελό κουτσομπολιό. Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτα για κανέναν.

Δε μιλάω απαραίτητα για κουτσομπολιό. Γενικά για τη συζήτηση... Είτε επικαιρότητα, είτε τα νέα της γειτονιάς (όχι κατηγόριες για άλλους και τέτοια). Έχει κι αυτό την πλάκα του.

Το θέμα πεθερικά - γονείς για μένα είναι πολύ ευαίσθητο. Θες γιατί έφυγα νωρίς από το σπίτι μου για σπουδές, κλπ. Θες γιατί γενικά μου αρέσει η ιδιωτικότητά μου και αποσυντονίζομαι με πολλούς ανθρώπους παρέα και θέλω γενικά την ησυχία μου, θες που αρπάζομαι εύκολα όταν κάποιος πει τη γνώμη του χωρίς να τη ζητήσω για θέματα που ΔΕΝ τον αφορούν... όταν πάμε να τους επισκεφτούμε και περνάμε πάνω από 5 μέρες μαζί τους... εγώ αρχίζω και εκνευρίζομαι τρομερά. Ακόμα και με φίλους όταν πάμε διακοπές, απαράβατος όρος για μένα είναι να έχω το ΧΩΡΟ μου... Αν μας καλέσουν δηλαδή κάπου θα πάω αν έχω την οικονομική δυνατότητα να νοικάσω, προκειμένου να μη με φιλοξενήσουν (δυστυχώς αυτό δεν παίζει με πεθερικά - γονείς...)

Μια από τα ιδια αλλά για τους φίλους αν είναι πραγματικοί φίλοι δεν έχω τέτοιο θέμα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Δε μιλάω απαραίτητα για κουτσομπολιό. Γενικά για τη συζήτηση... Είτε επικαιρότητα, είτε τα νέα της γειτονιάς (όχι κατηγόριες για άλλους και τέτοια). Έχει κι αυτό την πλάκα του.

Αααα Μάλιστα. Μπα δεν έχω τέτοια. Δεν πολύ ψωνιζω κιολας γτ δεν έχει και το γάλα της μικρης εκεί. Μόνο σε καμία έκτακτη λιγουρα κάνω επιδρομή για παγωτά ,πατατάκια κλπ.Ειναι τόσο κοντά και τα σουπερμάρκετ που λέω δε πάω λίγο πιο κάτω να πάρω από εκει;Τα παίρνω και φτηνότερα και γενικά όλο και κάτι άλλο θα θέλω που δεν το έχουν στο ψιλικατζιδικο.Γι αυτό έχω σπάσει τόσο με τα καρφουρ.Γιατι πήγαινα και δεν ειχαν τπτ.Ουτε πατατάκια.Κυριε ελέησον:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

πολλοι μου ελεγαν μαζεψε τα και φυγε .. αλλα εγω εκει επεμενα !! υπομονη δεν μπορω να πω οτι κανω , γιατι οπως λες,εγω και αν ειμαι ιδιοτροπη.

που αν το καλο σκεφτειτε δεν ειναι ιδιοτροπια , να θελεις να εχεις το χωρο σου το χρονο σου , και θελεις εσυ να κανεις ¨κουμαντο¨στην οικογενεια σου !! ωρες ωρες νομιζω οτι περιγραφεις τη δικια μου , ετσι οπως τα λες !!!

να σου πω περιστατικο εχθες βραδυ , ενα απλο, και εγω ποσο τσουχτρα ειμαι !! γυριζω 9.30 απο τη μπαλα ( ο μικρος οχι εγω ) ανεβαινω , και στις 10 συνειδητοποιω οτι ξεχασα το κινητο στο αυτοκ. ξανακατεβαινω, κοιταω επανω κλειστα τα παραθυρα, γυριζοντας απο το αυτοκ. τη βλεπω κρυμμενη στην κυριολεξια πισω απο τα λουλουδια ( απο τη ζαρντινιερα) συνηθως κανω οτι δε τη βλεπω , και προχωραω. εχθες μου τη βαρεσαι , και σηκωνω χερι κ την χαιρεταω . αυτη κοκαλωσε , και τι να κανει, βγηκε προς τα εξω , και με χαιρετησε. και μετα απο λιγο λεει, ωραια βραδια , ειναι για τους ρομαντικους αποψε !! τι θελω να πω, μη κλ@.. με και δεν μυρισει. ποτε βγαινω ποτε μπαινω, παρακολουθει τα παντα!!!! μην ακουσει ασανσερ, πορτα , σκαλα, θα πεταχτει εξω !!

Διαφημίσεις

πολλοι μου ελεγαν μαζεψε τα και φυγε .. αλλα εγω εκει επεμενα !! υπομονη δεν μπορω να πω οτι κανω , γιατι οπως λες,εγω και αν ειμαι ιδιοτροπη.

που αν το καλο σκεφτειτε δεν ειναι ιδιοτροπια , να θελεις να εχεις το χωρο σου το χρονο σου , και θελεις εσυ να κανεις ¨κουμαντο¨στην οικογενεια σου !! ωρες ωρες νομιζω οτι περιγραφεις τη δικια μου , ετσι οπως τα λες !!!

να σου πω περιστατικο εχθες βραδυ , ενα απλο, και εγω ποσο τσουχτρα ειμαι !! γυριζω 9.30 απο τη μπαλα ( ο μικρος οχι εγω ) ανεβαινω , και στις 10 συνειδητοποιω οτι ξεχασα το κινητο στο αυτοκ. ξανακατεβαινω, κοιταω επανω κλειστα τα παραθυρα, γυριζοντας απο το αυτοκ. τη βλεπω κρυμμενη στην κυριολεξια πισω απο τα λουλουδια ( απο τη ζαρντινιερα) συνηθως κανω οτι δε τη βλεπω , και προχωραω. εχθες μου τη βαρεσαι , και σηκωνω χερι κ την χαιρεταω . αυτη κοκαλωσε , και τι να κανει, βγηκε προς τα εξω , και με χαιρετησε. και μετα απο λιγο λεει, ωραια βραδια , ειναι για τους ρομαντικους αποψε !! τι θελω να πω, μη κλ@.. με και δεν μυρισει. ποτε βγαινω ποτε μπαινω, παρακολουθει τα παντα!!!! μην ακουσει ασανσερ, πορτα , σκαλα, θα πεταχτει εξω !!

Πωπωωωω ρε συ είχα μια τέτοια γειτόνισσα στο Πειραιά όταν έμενα. Τσουρέκια πια μου τα είχε κάνει. Να μη μπορώ να φέρω έναν γκομενο στο σπίτι. Που να έφερνα και άλλον μετά την άλλη μέρα δλδ.χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Κι εμένα αν ήταν κοντά έτσι θα ήταν!!! Αν καμιά φορά μιλάμε χαμηλόφωνα με τον άντρα μου ρωτάει: "Τι είπατε; Δεν άκουσα;" Και βεβαίως της απαντάμε, είτε εγώ, είτε ο άντρας μου: " Αν θέλαμε να το ακούσεις θα το λέγαμε δυνατά". Εκεί κατεβάζει μούτρα, αλλά τη γράφουμε κανονικά εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Εγώ το μόνο που λυπάμαι είναι τον πεθερό μου... Θα μου πεις, δεν την έβαζε στη θέση της όσο ήταν νωρίς, αλλά τι να έκανε κι αυτός που δούλευε 18 ώρες το 24ωρο. Τώρα που βγήκε ο καημένος στη σύνταξη, τώρα τα λούζεται καθημερινά!!!

ειχαμε ολα τα χρονια πως θα ερχεται επανω, εκεινη θελει οποτε θελει, με ανοιχτη πορτα με κλειδια,οπως ναναι , αρκει να μην με ρωταει .δεν γινεται ελεγε να παρω τηλεφ για να μπω στο σπιτι μου , στη περιουσια μου, δεν μπορει να το δεχτει τοσα χρονια με τιποτα. εγω δε το δεχομουν αυτο, κ σκοτωνομασταν .

κατα περιοδους το κανει, δηλ ισως παρει τηλεφ. ή την καλεσω εγω. τωρα παλι αρχισε κατι τετοια, με τη προφαση οτι μου εφερε ελιες, πιτα , εχθες τις ενεσεις που τις εδωσα κτλ. αλλες φορες τις ανοιγα αλλες οχι.

παει και λεει μετα στον αντρα μου οτι δεν της ανοιγω . καιτης λεει εκεινος, μπορει να λειπει, παρε τηλ πριν ανεβεις. ειλικρινα εχω χρονια να μην της ανοιξω , εκτος απο το καλοκαιρι , που μου χτυπησε 8.30 το πρωι. εε ημουν με το βρακι και δεν της ανοιξα εκανα οτι κοιμομουν . τωρα αυτες τις μερες λεει οτι μου χτυπαει, και παει και το λεει στον αντρα μου, οτι δεν ανοιγω. μεταξυ μας δεν εχω ακουσει κουδουνι. τι ψιλιαζομαι? οτι χτυπαει, κατεβαινει βλεπει αν ειμαι εδω( απο το καροτσι) αλλα μετα πηγαινει και λεει στο γιο της οτι δεν ανοιγω για να βαζει λογια ( μας τα εκανα και παλια αυτα )

ειχαμε ολα τα χρονια πως θα ερχεται επανω, εκεινη θελει οποτε θελει, με ανοιχτη πορτα με κλειδια,οπως ναναι , αρκει να μην με ρωταει .δεν γινεται ελεγε να παρω τηλεφ για να μπω στο σπιτι μου , στη περιουσια μου, δεν μπορει να το δεχτει τοσα χρονια με τιποτα. εγω δε το δεχομουν αυτο, κ σκοτωνομασταν .

κατα περιοδους το κανει, δηλ ισως παρει τηλεφ. ή την καλεσω εγω. τωρα παλι αρχισε κατι τετοια, με τη προφαση οτι μου εφερε ελιες, πιτα , εχθες τις ενεσεις που τις εδωσα κτλ. αλλες φορες τις ανοιγα αλλες οχι.

παει και λεει μετα στον αντρα μου οτι δεν της ανοιγω . καιτης λεει εκεινος, μπορει να λειπει, παρε τηλ πριν ανεβεις. ειλικρινα εχω χρονια να μην της ανοιξω , εκτος απο το καλοκαιρι , που μου χτυπησε 8.30 το πρωι. εε ημουν με το βρακι και δεν της ανοιξα εκανα οτι κοιμομουν . τωρα αυτες τις μερες λεει οτι μου χτυπαει, και παει και το λεει στον αντρα μου, οτι δεν ανοιγω. μεταξυ μας δεν εχω ακουσει κουδουνι. τι ψιλιαζομαι? οτι χτυπαει, κατεβαινει βλεπει αν ειμαι εδω( απο το καροτσι) αλλα μετα πηγαινει και λεει στο γιο της οτι δεν ανοιγω για να βαζει λογια ( μας τα εκανα και παλια αυτα )

Πάρε λοιπόν τώρα τη σύριγγα και μπήξε τη βελόνα χαχχα Ήρθε η ώρα να το χαρεις:lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Κι εμένα αν ήταν κοντά έτσι θα ήταν!!! Αν καμιά φορά μιλάμε χαμηλόφωνα με τον άντρα μου ρωτάει: "Τι είπατε; Δεν άκουσα;" Και βεβαίως της απαντάμε, είτε εγώ, είτε ο άντρας μου: " Αν θέλαμε να το ακούσεις θα το λέγαμε δυνατά". Εκεί κατεβάζει μούτρα, αλλά τη γράφουμε κανονικά εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Εγώ το μόνο που λυπάμαι είναι τον πεθερό μου... Θα μου πεις, δεν την έβαζε στη θέση της όσο ήταν νωρίς, αλλά τι να έκανε κι αυτός που δούλευε 18 ώρες το 24ωρο. Τώρα που βγήκε ο καημένος στη σύνταξη, τώρα τα λούζεται καθημερινά!!!

μπααα εγω δε της μιλαω ετσι, ουτε και ο αντρας μου !! απλα ειμαστε πολυ σοβαροι και μετρημενοι!! πολυ τυπικα, ναι εδω ειμαι οτι χρειαστει, να την εξυπηρετησω σε οτι ζητησει , δεν τα ξεχναω τα παλια μη νομιζεις , γιατι αν τα ξεχνουσα θα αλλαζα και σταση. αλλα στο θεμα σπιτιου-παιδιων δεν σηκωνω κουβεντα !!! εχθες που ανεβηκε της ειπα να μπει για καφε αλλα ειπε οτι ειχε δουλειες και επρεπε να φυγει. ειναι ¨θυμωμενη¨τωρα γιατι δεν μου κραταει τη μικρη, την παιρνω παντα μαζι. ουτε οταν πηγαινοφερνω τα παιδια στο σχολειο. και το βλεπει παλι αυτο και τσαντιζεται. εχθες μου λεει βαφτιστηκε τον αυγουστο το ανηψακι. αα ωραιο λεω. να ζησει. και μου λεει ναι η θεια σου ( θεια του αντρα μου δηλ) το κραταει, το ταιζει κανει φρουτοκρεμες, σαν να μου λεει εγω δε τα κανω αυτα !! αα ωραια της ξαναλεω . αυτο σα καθυστερημενη δηλ. δεν απανταω σε πολλα.. ή κανω πως δεν ακουω ... για να περναει η ζωη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...