Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ααα αλλο που δε θελουνε, αν εχεις και γατες, ακομα καλυτερα !!! :P

εχω λυσσαξει να σας βαλω μια φωτο με ενα αλμπουμ που μου εφτιαξε η μαμα, αλλα μου φαινεται πολυπλοκο . μπαινω και διαβαζω τις οδηγιες

Τις καημένες τις γάτες :lol:

Ανέβασε το σε σάιτ με φωτός και στείλε λινκ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εμένα με θέλετε; Να φέρω και τα δικά μου; 4,5 και 1,5 είναι... Πολύ φρόνιμα παιδιά :rolleyes: δεν διαλύουν το σπίτι ποτέ :rolleyes: και δεν κάνουν ούτε ψίχουλο :rolleyes:.

Να δω που θα σας βάλω στα 65 τμ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Να δω που θα σας βάλω στα 65 τμ

Ενοίκιο ή δικό σας είναι; Σε ρωτάω, γιατί αν είναι ενοίκιο μπορείτε κάλλιστα να βρείτε μεγαλύτερο με την ίδια τιμή... Εμείς ήμασταν σε ένα παλιοδιαμέρισμα 80τμ με χάλια διαρρύθμιση (έμοιαζε με 50 τμ), παλιό και όταν έμεινα έγκυος ψάχναμε για μεγαλύτερο και βρήκαμε 150τμ μεζονέτα με βεραντάρες και όλα τα κομφόρ (μπόιλερ, ηλιακό, αυτόνομη θέρμανση) καινούργια με τα ίδια λεφτά!!!!

Να φέρω και την πεθερά μου για ανιματέρ; :tongue:

Εγώ λέω να αφήσει η μία τα παιδιά στη πεθερα (εσένα λέω με την ανιματερ) και η άλλη στη μάνα της στον άγιο Δημήτριο που είναι δίπλα και να παμε για καφέ. Άλλωστε εσύ mkcm ούτε ράβεις ούτε κεντας. Τι θα έρθεις να κανεις;Για μπουγιο;:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ενοίκιο ή δικό σας είναι; Σε ρωτάω, γιατί αν είναι ενοίκιο μπορείτε κάλλιστα να βρείτε μεγαλύτερο με την ίδια τιμή... Εμείς ήμασταν σε ένα παλιοδιαμέρισμα 80τμ με χάλια διαρρύθμιση (έμοιαζε με 50 τμ), παλιό και όταν έμεινα έγκυος ψάχναμε για μεγαλύτερο και βρήκαμε 150τμ μεζονέτα με βεραντάρες και όλα τα κομφόρ (μπόιλερ, ηλιακό, αυτόνομη θέρμανση) καινούργια με τα ίδια λεφτά!!!!

Μη ξύνεις πληγές γιατί θέλω να φύγω και δεν βρίσκουμε σπίτι.

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ λέω να αφήσει η μία τα παιδιά στη πεθερα (εσένα λέω με την ανιματερ) και η άλλη στη μάνα της στον άγιο Δημήτριο που είναι δίπλα και να παμε για καφέ. Άλλωστε εσύ mkcm ούτε ράβεις ούτε κεντας. Τι θα έρθεις να κανεις;Για μπουγιο;:tongue:

Η πεθερά δε θα τα κρατήσει για να πάω για καφέ κάτι θα έχει: καρδιά, στομάχι, πονοκέφαλο, νευρική ανορεξία :lol::lol::lol::lol:, είπαμε κλαούρα φουλ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Η πεθερά δε θα τα κρατήσει για να πάω για καφέ κάτι θα έχει: καρδιά, στομάχι, πονοκέφαλο, νευρική ανορεξία :lol::lol::lol::lol:, είπαμε κλαούρα φουλ!!!!!!!

Εντάξει αφού εσένα είναι ήσυχα πάρτα μαζί. Εγώ πακετάκι πάω με τη μικρη αλλά κάθεται όπου πάμε δεν έχω θεμα συνήθως.

3231580x15ta1yz3w.gif

Μη ξύνεις πληγές γιατί θέλω να φύγω και δεν βρίσκουμε σπίτι.

Α, είστε σε τέτοια φάση, ε; Ψάξτο. Σου λέω, εμείς ξεκινήσαμε με τρομερό άγχος, γιατί τότε τα οικονομικά μας ήταν μαύρα χάλια και δεν μπορούσαμε να δίνουμε με τίποτα ενοίκιο μεγαλύτερο από αυτό που δίναμε και εκπλαγήκαμε ευχάριστα. Είχαμε βρει βέβαια και ορισμένα απαράδεκτα για τα οποία ζητούσαν τη μάνα τους και τον πατέρα τους, αλλά σε γενικές γραμμές πολύ μειωμένες τιμές.

Εντάξει αφού εσένα είναι ήσυχα πάρτα μαζί. Εγώ πακετάκι πάω με τη μικρη αλλά κάθεται όπου πάμε δεν έχω θεμα συνήθως.

Καλά, κι εγώ με τα παιδιά είμαι αυτοκόλλητη τις ώρες που δε δουλεύω. Δεν τα έχω αφήσει ΠΟΤΕ για να πάω για καφέ και δε σκοπεύω μέχρι να μου πουν τα ίδια: "Άδειασέ μας ρε μάνα λίγο τη γωνιά".

Ξέρεις τι σκεφτόμουνα τώρα που είπες νευρική ανορεξια;Θυμήθηκα ότι είναι γιουβαρλακι η πεθερά σου χαχαχα αλλά είχα μια αναλαμπη.Υπαρχει η περίπτωση η κόρη σου να της μοιάζει σαν σωματοτυπος ε;;;Από τη μία δεν θα έχει ψωμάκια από την άλλη χαρά η πεθερά ε;;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Α, είστε σε τέτοια φάση, ε; Ψάξτο. Σου λέω, εμείς ξεκινήσαμε με τρομερό άγχος, γιατί τότε τα οικονομικά μας ήταν μαύρα χάλια και δεν μπορούσαμε να δίνουμε με τίποτα ενοίκιο μεγαλύτερο από αυτό που δίναμε και εκπλαγήκαμε ευχάριστα. Είχαμε βρει βέβαια και ορισμένα απαράδεκτα για τα οποία ζητούσαν τη μάνα τους και τον πατέρα τους, αλλά σε γενικές γραμμές πολύ μειωμένες τιμές.

Σε ποιες περιοχές όλα αυτα;Εδώ δεν έχει ούτε σπίτια να νοικιάζονται πολλα και καινούργια δεν υπάρχουν είναι απλησιαστα γτ μιλάμε για 700 και πανω (700 τα οικονομικα καινούργια δλδ).Το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχουν σπίτια για ενοικίαση και βέβαια ούτε και πιο φτηνά σε κατάσταση όπως αυτό που μενουμε

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...