Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μπορεί να το ρίξω στις βόλτες, στις εκδρομές με τα καπη, κλπ. (αν δε μου κάτσει το θέμα με τα πιπίνια φυσικά), αλλά χειροτεχνίες και οικοκυρικά είναι κάτι που απλά απεχθάνομαι. Μια φορά ζήτησα από τη μαμά μου να μου μάθει πλέξιμο... 2 βδομάδες προσπαθούσε να μου μάθει πως να κρατάω τις βελόνες και να περνάω το μαλλί.... Τζίφος.... Δεν μπορούσα να μάθω με τίποτα....

εγω τρελαινομαι για χειροτεχνιες !!!!! υλικα για decoupage θελω να παρω καποια στιγμη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

εγω τρελαινομαι για χειροτεχνιες !!!!! υλικα για decoupage θελω να παρω καποια στιγμη

Καλά, ε... Είμαι τελείως εκτός quilting, decoupage.... σα να διαβάζω κινέζικα ένα πράγμα.

Καλά, ε... Είμαι τελείως εκτός quilting, decoupage.... σα να διαβάζω κινέζικα ένα πράγμα.

Χαχαχαχα ε θα τα μάθεις αργότερα είπαμε. Ουδεμία σχέση πάντως το ένα με το αλλο

gmnth03 μια φορά τη βδομάδα είναι. Άλλωστε είναι αρκετά κουραστικό αυτό το τρίωρο χωρίς διάλειμμα κι εγώ είμαι και μακριά.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Χαχαχαχα ε θα τα μάθεις αργότερα είπαμε. Ουδεμία σχέση πάντως το ένα με το αλλο

gmnth03 μια φορά τη βδομάδα είναι. Άλλωστε είναι αρκετά κουραστικό αυτό το τρίωρο χωρίς διάλειμμα κι εγώ είμαι και μακριά.

απο που πας ?

Διαφημίσεις

Κοπτικη -ραπτικη κανονικά. Την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσουμε πατρόν για μπλούζα.

θα ερχεσαι σε μενα , για να τα κανεις εξασκηση !! οχι τιποτα αλλο να δουμε μαθαινεις τιποτα, ή τσαμπα πηγαινοερχεσαι !!!!:tongue::tongue:

θα ερχεσαι σε μενα , για να τα κανεις εξασκηση !! οχι τιποτα αλλο να δουμε μαθαινεις τιποτα, ή τσαμπα πηγαινοερχεσαι !!!!:tongue::tongue:

Αει μωρή!:tongue:

Από σένα πάντως καλύτερα κενταω χαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ασε και το άλλο. Σιγά μη πηγαινοερχομαι κι εκεί πάνω που είσαι εσυ:tongue::tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Αει μωρή!:tongue:

Από σένα πάντως καλύτερα κενταω χαχαχαχα

αυτο ειναι το μονο σιγουρο !!!!:tongue:

με εκλεψε ο αντρας μου !!! και η μανα μου τα ιδια λεει, αμαν και εσυ εκει πανω που πηγες !!!

καλα ενταξει θα ερχομαι εγω !!! θα κουβαλαω και τα παιδια μαζι , να παιζουν με τη κορη σου !! παιδοτοπο θα σε κανουμε !!!

αυτο ειναι το μονο σιγουρο !!!!:tongue:

με εκλεψε ο αντρας μου !!! και η μανα μου τα ιδια λεει, αμαν και εσυ εκει πανω που πηγες !!!

καλα ενταξει θα ερχομαι εγω !!! θα κουβαλαω και τα παιδια μαζι , να παιζουν με τη κορη σου !! παιδοτοπο θα σε κανουμε !!!

Και που θα τα βάλουμε όλα μαζί στο σαλονι;χαχαχα ασε δε θα πάρω χαχαχαχα εκτός κι αν τα βγάλουμε έξω στη βεράντα μαζί με τις γατες:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Και που θα τα βάλουμε όλα μαζί στο σαλονι;χαχαχα ασε δε θα πάρω χαχαχαχα εκτός κι αν τα βγάλουμε έξω στη βεράντα μαζί με τις γατες:lol::lol::lol:

ααα αλλο που δε θελουνε, αν εχεις και γατες, ακομα καλυτερα !!! :P

εχω λυσσαξει να σας βαλω μια φωτο με ενα αλμπουμ που μου εφτιαξε η μαμα, αλλα μου φαινεται πολυπλοκο . μπαινω και διαβαζω τις οδηγιες

Εμένα με θέλετε; Να φέρω και τα δικά μου; 4,5 και 1,5 είναι... Πολύ φρόνιμα παιδιά :rolleyes: δεν διαλύουν το σπίτι ποτέ :rolleyes: και δεν κάνουν ούτε ψίχουλο :rolleyes:.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...