Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ασχολείσαι με το ραψιμο;Εμένα πιο πολύ με ενδιαφέρει το quilting αλλά μιας και στο χέρι δεν ξέρω και πάρα πολλα (και αφου κανονικά από εκεί ξεκινας) τα κάνω όλα από την αρχή.

και που πας για μάθημα? για πες και λεπτομέρεις, κόστος και τέτοια.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

βρε mkcm , και αυτο το ειχες πει οτι ειχες διαβητη κυησης ???? ή αστιευτηκες?

Ναι, ρε. Αφού την Κατερίνα την παρότρυνα εγώ να κάνει εξετάσεις, γιατί κάτι είχα μυριστεί και είχα την εμπειρία του ζαχάρου...

Σταμπωτα εφτιαξες;:tongue:Σαν τα μικρούλια χαχαχα

πονοκεφαλιαστηκα !! δεν βρηκα πως βαζεις φωτο.

πηρα φωτοτυπια το σχεδιο, και μετρουσα πανω στο υφασμα !!!

δεν ειχε σταμπα πανω στο υφασμα.

η σταμπα ηταν μονο στη μαξιλαροθηκη, ( ειναι για τις αρχαριες , μολις πηρα το κολαι, συνεχισα με τη κουβερτα):rolleyes:

Ποτέ δε φεύγουν, όχι, αλλά όταν είμαι σούπερ σκίνυ δε βγάζουν μάτι, ίσα - ίσα που είναι πολύ θηλυκά!!!!!!! ;)

Ε ναι μαλλον ενώ εγώ είμαι οδοντογλυφιδακι χαχαχα.Γενικα κάτω από 47-48 θεωρώ ότι πάω προς το άσχημο αδύνατο πλέον και ούτε καν το επιδιώκω.Δηλαδη το 45 μου ακουγεται απιστευτα λιγο.Παντως για να χωράνε τα φοβερά σου ψωμάκια στο 34 δεν μου φαίνονται και τόσο μεγάλα :tongue:

Όσο για το βάρος από ένα κιλό το κάθε βυζι θα είναι είμαι σίγουρη :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ποτέ δε φεύγουν, όχι, αλλά όταν είμαι σούπερ σκίνυ δε βγάζουν μάτι, ίσα - ίσα που είναι πολύ θηλυκά!!!!!!! ;)

mkcm

πρωτον= το ότι έχεις ψωμάκια δεν είναι μόνο ελάττωμα, σε βοηθάει και να μην παχύνεις πολύ, για σκέψου το

δευτερον= πιστεύω πως τα ψωμάκια ελαττώνονται και πολύ με την κίνηση τρόπο ζωής δηλαδή πχ περπατημα όχι μόνο με γυμναστική καθώς επίσης και με το τι τρως δηλαδή αν τρως υγιεινά ή πατατακια και τέτοια.

έχει η αδερφή μου το ίδο ακριβώς θέμα. όταν δουλευε σε γραφείο ήταν παρα πολυ αδύνατη και με ψωμάκια, τώρα εξακολουθεί να είναι αδύνατη και εξαφανίστηκαν τα ψωμάκια γιατί έχει μαγαζί δνε κάνει δηλαδή καθιστική εργασία γραφείου, και έχει βελτιώσει πολύ τη διατροφή της.

1527894gvxcsdbcpz.gif

στην χεν που μου ειχαν πει κατερινα ειναι νομιζω 10-20 ευρω το μηνα, μια φορα τη βδομαδα , απο το πρωι νομιζω μεχρι το απογευμα. ξεκινανε τωρα τον οκτωβριο

mkcm

πρωτον= το ότι έχεις ψωμάκια δεν είναι μόνο ελάττωμα, σε βοηθάει και να μην παχύνεις πολύ, για σκέψου το

δευτερον= πιστεύω πως τα ψωμάκια ελαττώνονται και πολύ με την κίνηση τρόπο ζωής δηλαδή πχ περπατημα όχι μόνο με γυμναστική καθώς επίσης και με το τι τρως δηλαδή αν τρως υγιεινά ή πατατακια και τέτοια.

έχει η αδερφή μου το ίδο ακριβώς θέμα. όταν δουλευε σε γραφείο ήταν παρα πολυ αδύνατη και με ψωμάκια, τώρα εξακολουθεί να είναι αδύνατη και εξαφανίστηκαν τα ψωμάκια γιατί έχει μαγαζί δνε κάνει δηλαδή καθιστική εργασία γραφείου, και έχει βελτιώσει πολύ τη διατροφή της.

Λαικ λαικ!Κι εγώ πιστεύω ότι θέλει άσκηση.Τωρα αφού η κάτοχος τους λέει το αντίθετο δεν θα επιμείνω. Κάτι ξέρει παραπάνω για το σώμα της Όπως και ότι όλες οι βλακειες εκεί πάνε και κάθονται. Εγώ τώρα που έχω πιο πολύ κοιλιά από πριν (αν και είναι και η χαλάρωση που τη χειροτερεύει) εκεί κάθονται το πιο πολλά πιστεύω. Παντού δλδ αλλά κι εκεί ιδιαίτερα.

3231580x15ta1yz3w.gif

mkcm

Σε όλα ναι.

Όντως, όταν παχαίνω εκεί μαζεύεται πρώτα το λίπος και καμουφλάρεται λίγο το πράγμα.

2ον, με την άσκηση λιγότερο (βέβαια, εννοείται πως αν κάθεσαι όλη μέρα επιβαρυντικά λειτουργεί), με τη διατροφή εννοείται, γιατί απλά περιορίζεις το λίπος που αποθηκεύει ο οργανισμός...

Διαφημίσεις

Ναι ειμαι σιγουρη:tongue:Αστο θα το ρίξεις στα οικοκυρικα και χειροτεχνία τότε.

Μπορεί να το ρίξω στις βόλτες, στις εκδρομές με τα καπη, κλπ. (αν δε μου κάτσει το θέμα με τα πιπίνια φυσικά), αλλά χειροτεχνίες και οικοκυρικά είναι κάτι που απλά απεχθάνομαι. Μια φορά ζήτησα από τη μαμά μου να μου μάθει πλέξιμο... 2 βδομάδες προσπαθούσε να μου μάθει πως να κρατάω τις βελόνες και να περνάω το μαλλί.... Τζίφος.... Δεν μπορούσα να μάθω με τίποτα....

Στο κατάστημα της singer Νίκεας.Πληρωνεις 50 ευρώ για 10 3ωρα μαθήματα.Βασικα λένε και καλά για τα υλικά αλλά με τίποτα δεν κοστίζουν τόσο.

Για quilting θα πάω αλλού δεν κάνουν εκεί.

3231580x15ta1yz3w.gif

Στο κατάστημα της singer Νίκεας.Πληρωνεις 50 ευρώ για 10 3ωρα μαθήματα.Βασικα λένε και καλά για τα υλικά αλλά με τίποτα δεν κοστίζουν τόσο.

εκεί τι μαθαίνεις δηλαδή? γαζωμα και ράψιμο? καλή τιμή για 10 τρίωρα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ρε κορίτσια, πάντως άτιμο πράγμα η ψυχολογία. Όσο δε χωρούσα στα ρούχα μου απλά δεν το πάλευα τόσο πολύ, ενώ εκεί θα έπρεπε να πεισμώσω. Τώρα που αρχίζω να χωράω (που λες, αγάλι - αγάλι φτάνω στο στόχο μου) τώρα είναι που έχω πεισμώσει και κρατιέμαι και το παλεύω πιστεύω πολύ καλά!!!!!!!!

καθε ποτε πας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...