Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημεραααααα γοργονες!!!

Ντινα μου περαστικα στη μικρουλα σου....ολα καλα!!!

Ο γυμναστης.....δεν μ αρεσει καθολου!!!!....γενικα δεν μου αρεσει αυτος ο τυπος του σφιχτερμαν....που εχει κανει καλυτερη αποτριχωση και απο την αποτριχωτρια χαχαχαχαχαχαχα;)

Καλημερα Ζωηηηηηηηηηηη !!!....κ εγω διακοπες θελω....αλλα φετος μαλλον με κανα 2 τριημερα θα τη βγαλουμε και λογω δουλειας και λογω γαμου....

Ελλη μου Χρονια Πολλάαααα οτι επιθυμεις ΠΑΝΤΑ με υγεια & πολλες πολλες χαρες!!!

Γιωργια μου....ριξε μια βουτια και για μενα στη δεξαμενη !!! :mrgreen:

επισης να σημειωσω οτι εχει αποφοιτησει και η Mina G ;)

Maestria μου πως παμε???

ο πεθερός βγηκε???

ο μικρος σου ολα ΟΚ ?

εσυ πως πας με τη διατροφη....ξεκινησες κατι με προγραμμα?...οτι χρειαστεις εδω ειμαστε ;)

Αχιλεας ολα οκ?....πηγες στο γιατρο?

κοριτσακια μου πηζω λιγο αυτες τις μέρες....σορρυ

φιλια στα μουτρα σας :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ο γυμναστης.....δεν μ αρεσει καθολου!!!!....γενικα δεν μου αρεσει αυτος ο τυπος του σφιχτερμαν....που εχει κανει καλυτερη αποτριχωση και απο την αποτριχωτρια χαχαχαχαχαχαχα;)

καλημερα αρχηγε αντε βρε που δεν σου αρεσει !! δεν το πιστευω χαχαχα!! αληθεια ειναι καλο τυπακι και πολυ καλο παιδι μπορω να πω εμενα παντος οσο αφορα το θεμα αποτριχωση επειδι γενικα στους αντρες ειμαι εναντιον ειναι ο μονος που θα πω οτι μου αρεσε το θεαμα και δεν ειναι τυπος καστε πως το ειπες σφιχτερμαν ειναι ολα του φυσιλογικου για το βαρος του και το υψος του !! εγω παντος δεν θα πω οτι δεν μου αρεσει γιατι ειναι και ΨΕΜΑ καλε μην το πειτε στον αντρα μου χαχαχαχαχαχα!!!!!!!! :-D:mrgreen::tongue:

Καλημερα Ζωηηηηηηηηηηη !!!....κ εγω διακοπες θελω....αλλα φετος μαλλον με κανα 2 τριημερα θα τη βγαλουμε και λογω δουλειας και λογω γαμου....

Ελλη μου Χρονια Πολλάαααα οτι επιθυμεις ΠΑΝΤΑ με υγεια & πολλες πολλες χαρες!!!

Γιωργια μου....ριξε μια βουτια και για μενα στη δεξαμενη !!! :mrgreen:

επισης να σημειωσω οτι εχει αποφοιτησει και η Mina G ;)

Maestria μου πως παμε???

ο πεθερός βγηκε???

ο μικρος σου ολα ΟΚ ?

εσυ πως πας με τη διατροφη....ξεκινησες κατι με προγραμμα?...οτι χρειαστεις εδω ειμαστε ;)

Αχιλεας ολα οκ?....πηγες στο γιατρο?

κοριτσακια μου πηζω λιγο αυτες τις μέρες....σορρυ

φιλια στα μουτρα σας :mrgreen:

Αρχηγέεεεε!!!!!!

Καλή δουλίτσα!!!!...που θα πάει θα ξεμπερδέψεις και εσύ με τις δουλειές!;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

καλημέρα κοριτσάκια!!!!!! ντίνα μου περαστικά για την κορούλα σου!!!!!!!! Στη Θήβα μένεις καλό μου;;;;;; Πήγαινα στις Πλαταίες αλλά και Θήβα (για 2 χρονάκια έκανα παραπέντε , αλέξίπτωτο πλαγιάς)

πηγαμε μας ακουσε ολοι η θηβα

Ζωή μου κι εγώ θέλω ένα τρίμηνο στην ξαπλώστρα να χαλαρώνω!!!!!!

Αρχηγέ καλώς την !!!!!

σε όλες φιλιά!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!!!! ντίνα μου περαστικά για την κορούλα σου!!!!!!!! Στη Θήβα μένεις καλό μου;;;;;; Πήγαινα στις Πλαταίες αλλά και Θήβα (για 2 χρονάκια έκανα παραπέντε , αλέξίπτωτο πλαγιάς)

Ζωή μου κι εγώ θέλω ένα τρίμηνο στην ξαπλώστρα να χαλαρώνω!!!!!!

Αρχηγέ καλώς την !!!!!

σε όλες φιλιά!

σε χωριο διπλα στην θηβα χιχιχι!! αμα σε βγαλει καμια φορα παλι ο δρομος πες για να βρεθουμε !! καλημερα κατα αλλα η ζουζουνα ειναι καλα απλα ειναι μικρουλα μωρε και φοβηθηκε λιγο η ψιχουλα μου!!

Μα που είστε οι υπόλοιπες γοργόνεεςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;

maestria, Μου φαίνεται πήρες τα λεφτά και έγινες ΚΑΠΝΟΣ!!!!!!!!!! 000203D1.gif

Θα με ματιάσεις και δεν θα πάρω άλλα καλέ!! Φτου, φτου!

Εδώ είμαι, αλλά έρχομαι αργά στη δουλειά, ε, και μέχρι να μπω στο φόρουμ, περνάει η ώρα. :mrgreen:

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif

(Μη σας παραξενεύει η ώρα, οι Γάλλοι για πρώτο χαιρετισμό - ότι ώρα και να σε δουν - έχουν το καλημέρα :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θα με ματιάσεις και δεν θα πάρω άλλα καλέ!! Φτου, φτου!

Εδώ είμαι, αλλά έρχομαι αργά στη δουλειά, ε, και μέχρι να μπω στο φόρουμ, περνάει η ώρα. :mrgreen:

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif

(Μη σας παραξενεύει η ώρα, οι Γάλλοι για πρώτο χαιρετισμό - ότι ώρα και να σε δουν - έχουν το καλημέρα :mrgreen:)

Βρε βρεεεεεεεεεεεεεεεεε....καλώς τους "απογευματινούς"!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

000200D6.gif

Μακάρι να τα πάρεις όλααααααααα!!!!!!!φτου φτου!;)

Εγώ σας είπα, το παρεάκι με τη θετική ενέργεια κάνει δουλειά!

Λοιπόν εμας εδώ είπαν ότι θα πάρουμε 1 μισθό+θα γίνει προσπάθεια (λέμε τωρα) για το επίδομα!

για να δούμε!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Υ.Γ γοργόνες συγγνώμη εαν σας ζαλίσαμε με τα Money:oops::oops::oops::oops::oops:

sig.asp?img=ad1

Γοργονίτσες μου !!!

έχουμε πεί οτι πρέπει να πίνουμε πολυ νερό....εχουμε πεί όμως γιατι???...πως μας βοηθαέι και σε τι???

ρίξτε μια ματια....

Το ισχυρότερο όπλο σου κατά των παραπανίσιων κιλών σου είναι το νερό. Το χρησιμοποιείς;

Είναι φτηνό και το βρίσκεις παντού. Δεν έχει καθόλου θερμίδες και χωρίς αμφιβολία κάνει το δέρμα σου να λάμπει. Μπορεί να σε βοηθήσει και να αδυνατίσεις.

Νερό πριν από κάθε γεύμα

-Είναι πολύ δύσκολο για τον οργανισμό σου να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ της πείνας και της δίψας. Έτσι, αν για παράδειγμα περπατήσεις για μισή ώρα, νιώθεις ξαφνικά ότι πεινάς ενώ στην πραγματικότητα μπορεί απλά να είσαι αφυδατωμένη.

-Δοκίμασε να πιεις ένα ποτήρι νερό αντί να “καταβροχθίσεις” ένα σνακ.

-Επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι ένα ποτήρι νερό πριν το γεύμα σου βοηθάει να αισθάνεσαι πιο χορτάτη και να τρως λιγότερο. Πρόσφατη μελέτη, για παράδειγμα, διαπίστωσε ότι τα άτομα που έπιναν νερό πριν τα γεύματα έτρωγαν κατά μέσο όρο 75 θερμίδες λιγότερες σε κάθε γεύμα.

-Σε πρώτη φάση μπορεί να μην ακούγεται εντυπωσιακό αλλά αν πολλαπλασιάσεις τις 75 θερμίδες επί 365 ημέρες το χρόνο θα καταλάβεις τι σημαίνει στην πραγματικότητα. Ακόμα και αν πίνεις νερό μόνο πριν από το δείπνο καθημερινά, θα πάρεις 27.000 λιγότερες θερμίδες στη διάρκεια ενός έτους.

Επιδρά ευεργετικά στο πεπτικό σου σύστημα...

-Πίνοντας αρκετό νερό δεν πετυχαίνεις μόνο να ελέγχεις την ποσότητα φαγητού που τρως, αλλά και να χωνεύεις σωστά αυτά που τρως.

-Οι άνθρωποι που πίνουν καθημερινά πολύ νερό τείνουν να τρέφονται περισσότερο υγιεινά.

-Το νερό αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα. Συμβαίνει πολύ συχνά όσοι δεν παίρνουν αρκετά υγρά να υποφέρουν από δυσκοιλιότητα. Έχει διαπιστωθεί μάλιστα ότι η συχνότερη αιτία, που κρύβεται πίσω από τις πέτρες στα νεφρά, είναι η χρόνια αφυδάτωση.

Ο σωστός τρόπος να πιεις νερό

-Το νερό για να αξιοποιείται σωστά από τον οργανισμό πρέπει να πίνεται και σωστά.

-Η απορρόφηση του κρύου νερού από τον οργανισμό είναι πολύ μικρή, αν σκεφτείς ότι στα 200 ml (ένα ποτήρι νερό) απορροφώνται μόνο τα 15ml, γιατί η ταχύτητα κένωσης του κρύου νερού από το στομάχι είναι πολύ μεγάλη.

-Αντίθετα, από τα 200 ml νερού της βρύσης απορροφάται το 22,5% (περίπου 45 ml), ενώ το ζεστό νερό απορροφάται σχεδόν όλο από τον οργανισμό (γιʼ αυτό στις τροπικές χώρες πίνουν ζεστά ροφήματα).

-Αν πιεις ένα ζεστό ρόφημα, είναι σαν να έχεις πιεί 5 ποτήρια νερού της βρύσης ή 15 ποτήρια κρύο νερό.

-Επίσης, η συχνότητα που πίνουμε νερό στη διάρκεια της ημέρας είναι σημαντικότερη της ποσότητας. Το ιδανικό είναι να πίνεις από λίγο κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

-Οι άνθρωποι που πίνουν καθημερινά πολύ νερό τείνουν να τρέφονται περισσότερο υγιεινά.

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Γοργονίτσες μου !!!

έχουμε πεί οτι πρέπει να πίνουμε πολυ νερό....εχουμε πεί όμως γιατι???...πως μας βοηθαέι και σε τι???

ρίξτε μια ματια....

Το ισχυρότερο όπλο σου κατά των παραπανίσιων κιλών σου είναι το νερό. Το χρησιμοποιείς;

Είναι φτηνό και το βρίσκεις παντού. Δεν έχει καθόλου θερμίδες και χωρίς αμφιβολία κάνει το δέρμα σου να λάμπει. Μπορεί να σε βοηθήσει και να αδυνατίσεις.

Νερό πριν από κάθε γεύμα

-Είναι πολύ δύσκολο για τον οργανισμό σου να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ της πείνας και της δίψας. Έτσι, αν για παράδειγμα περπατήσεις για μισή ώρα, νιώθεις ξαφνικά ότι πεινάς ενώ στην πραγματικότητα μπορεί απλά να είσαι αφυδατωμένη.

-Δοκίμασε να πιεις ένα ποτήρι νερό αντί να “καταβροχθίσεις” ένα σνακ.

-Επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι ένα ποτήρι νερό πριν το γεύμα σου βοηθάει να αισθάνεσαι πιο χορτάτη και να τρως λιγότερο. Πρόσφατη μελέτη, για παράδειγμα, διαπίστωσε ότι τα άτομα που έπιναν νερό πριν τα γεύματα έτρωγαν κατά μέσο όρο 75 θερμίδες λιγότερες σε κάθε γεύμα.

-Σε πρώτη φάση μπορεί να μην ακούγεται εντυπωσιακό αλλά αν πολλαπλασιάσεις τις 75 θερμίδες επί 365 ημέρες το χρόνο θα καταλάβεις τι σημαίνει στην πραγματικότητα. Ακόμα και αν πίνεις νερό μόνο πριν από το δείπνο καθημερινά, θα πάρεις 27.000 λιγότερες θερμίδες στη διάρκεια ενός έτους.

Επιδρά ευεργετικά στο πεπτικό σου σύστημα...

-Πίνοντας αρκετό νερό δεν πετυχαίνεις μόνο να ελέγχεις την ποσότητα φαγητού που τρως, αλλά και να χωνεύεις σωστά αυτά που τρως.

-Το νερό αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα. Συμβαίνει πολύ συχνά όσοι δεν παίρνουν αρκετά υγρά να υποφέρουν από δυσκοιλιότητα. Έχει διαπιστωθεί μάλιστα ότι η συχνότερη αιτία, που κρύβεται πίσω από τις πέτρες στα νεφρά, είναι η χρόνια αφυδάτωση.

Ο σωστός τρόπος να πιεις νερό

-Το νερό για να αξιοποιείται σωστά από τον οργανισμό πρέπει να πίνεται και σωστά.

-Η απορρόφηση του κρύου νερού από τον οργανισμό είναι πολύ μικρή, αν σκεφτείς ότι στα 200 ml (ένα ποτήρι νερό) απορροφώνται μόνο τα 15ml, γιατί η ταχύτητα κένωσης του κρύου νερού από το στομάχι είναι πολύ μεγάλη.

-Αντίθετα, από τα 200 ml νερού της βρύσης απορροφάται το 22,5% (περίπου 45 ml), ενώ το ζεστό νερό απορροφάται σχεδόν όλο από τον οργανισμό (γιʼ αυτό στις τροπικές χώρες πίνουν ζεστά ροφήματα).

-Αν πιεις ένα ζεστό ρόφημα, είναι σαν να έχεις πιεί 5 ποτήρια νερού της βρύσης ή 15 ποτήρια κρύο νερό.

-Επίσης, η συχνότητα που πίνουμε νερό στη διάρκεια της ημέρας είναι σημαντικότερη της ποσότητας. Το ιδανικό είναι να πίνεις από λίγο κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

αρχηγε την ηταν αυτο που εργαψες σημερα καλα σου μηλαω ειληκρινα η καλη μου η μαμα στο θεμα με την δισκιλιοτητα υποφερει θα το εκτυπωσω και θα της το δωσω για να βρει την υγεια της η χριστιανη αν ξερατε τι περναει!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . αχ!! και το νερο θα το βαλω στο προγραμα με αυτη την μορφη ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΙΔΕς ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕς ΣΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ!!!!!!!!!!!

μια ερωτηση μια κουταλια μελι στο γιουρτι 2% τι ανεβασμα θερμιδων εχει!!! οεο!!!!!!!!!

Γεια σας γλυκες μου γοργονιτσες και ζαργανες, και κορτσουδια. και ομορφες και οτι αλλο θελετε.

Jenia, δε μας τα λες καλα!!!!!!!!!!!!!!!!! Γυμναστης, σφιχτερμαν, αποτριχωμενος........ icon4.gif. Για να προσγειωνομαστε λιγο. Ειπαμε γοργονες, οχι ...... πεταλουδες!!! Στριψατε κεφαλην προς Κωσυτακη μερια, εμπρος!!! Ενα- δυο!!! (κατα το στρατιωτικον προσταγμα)!!!

Ελπιζω να γελασες κι εσυ οπως εγω με το μηνυμα!!!!! Και μην ξεχασεις να το διαγραψεις, εεεε!!!!!!

Και, τι ειναι το "μιμι" που ζητουσε η μικρουλα σου?

Mpap, ευχαριστω για την υπενθυμιση. Τι να μου κανει ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι. Με βαρεθηκε κι αυτο και με παρατησε.

Αχιλλεας, νεα απο doctor???

Τσιπουριτσα, βρηκες σπιτι? Και περπατημα, εεεε!!!! Μην ξεχναμε. Δε θα λιωσουμε εμεις αν δε λιωσουμε παπουτσια.

Maestria, ελπιζω η αναρρωση να βαινει αισιως. Τι ειναι το φακιολι?

Και ξερεις, αν σκουπιζεις μεσα στη ζεστη καις περισσοτερο λιπος.

Χασαμε και την angel mammy!!! Μπαινω καμια φορα στο αλλο, αλλα δεν φαινεται...... Φυγαμε εμεις οι πολυλογουδες και νεκρωθηκε. Καλα, οπου παμε εμεις αφηνουμε ιστορια!!

Σας θυμιζω συναντηση 19-8-2010 Αχεροντας Πρεβεζας.Οσες πιστες προσελθετε.

Θα μπω να διορθωσω στοιχεια στη λιστα. Αν εχετε εντοπισει κατι λαθος ΠΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Μου βγηκε εκτακτη δουλεια. Σας αφηνω

ΥΓ. Σημειωστε τις πιθανες διορθωσεις στη λιστα να τις κανω ολες μαζι μετα.

Φιλια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Μωρέ μια χαρά αναρρώνουνε και ο εγγονός (παιδί μου!) και ο παππούς! :mrgreen:

Εγώ κι ο χάζμπαντ θα πάθουμε υπερκόπωση!

Το φακιόλι είναι αυτό που φοράει στο κεφάλι το ανθρωπάκι που είχα να σκουπίζει! :tongue:

Μαρή, το φακιόλι δεν ξέρεις;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αρχηγέεεε, help!!!

ψάχνω να βρω το post το δικό σου που έγραφες 1) για τη διατροφή και 2) για τους καλούς και κακούς συνδυασμούς- δεν το βρίσκω, μήπως είναι εύκολο να το κάνεις ξανά Post;;;;

Ευχαριστώωωω

Γεια σας γλυκες μου γοργονιτσες και ζαργανες, και κορτσουδια. και ομορφες και οτι αλλο θελετε.

Jenia, δε μας τα λες καλα!!!!!!!!!!!!!!!!! Γυμναστης, σφιχτερμαν, αποτριχωμενος........ icon4.gif. Για να προσγειωνομαστε λιγο. Ειπαμε γοργονες, οχι ...... πεταλουδες!!! Στριψατε κεφαλην προς Κωσυτακη μερια, εμπρος!!! Ενα- δυο!!! (κατα το στρατιωτικον προσταγμα)!!!

Ελπιζω να γελασες κι εσυ οπως εγω με το μηνυμα!!!!! Και μην ξεχασεις να το διαγραψεις, εεεε!!!!!!

Και, τι ειναι το "μιμι" που ζητουσε η μικρουλα σου?

Mpap, ευχαριστω για την υπενθυμιση. Τι να μου κανει ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι. Με βαρεθηκε κι αυτο και με παρατησε.

Αχιλλεας, νεα απο doctor???

Τσιπουριτσα, βρηκες σπιτι? Και περπατημα, εεεε!!!! Μην ξεχναμε. Δε θα λιωσουμε εμεις αν δε λιωσουμε παπουτσια.

Χασαμε και την angel mammy!!! Μπαινω καμια φορα στο αλλο, αλλα δεν φαινεται...... Φυγαμε εμεις οι πολυλογουδες και νεκρωθηκε. Καλα, οπου παμε εμεις αφηνουμε ιστορια!!

Σας θυμιζω συναντηση 19-8-2010 Αχεροντας Πρεβεζας.Οσες πιστες προσελθετε.

Θα μπω να διορθωσω στοιχεια στη λιστα. Αν εχετε εντοπισει κατι λαθος ΠΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Μου βγηκε εκτακτη δουλεια. Σας αφηνω

ΥΓ. Σημειωστε τις πιθανες διορθωσεις στη λιστα να τις κανω ολες μαζι μετα.

Φιλια

Δεν ζηλευω τον γυμναστη καλε ας τον εχει οποια θελει εγω εχω τον ντινακο μου σε ξανθια αποχρωση δεν θελω μελαχρη χιχιχιχι!!! να σας πω κατι ποτε δεν θα εκανα μια σχεση με μελαχρινο δεν ειναι στη φυση μου παντα τα παιδια που μου αρεσαν ειναι ξανθοι δεν ξερω γιατι!!!!!!!!!! δεν σας εχω πει οτι τον αντρα μου τον παντρευτηκα γιατι ηταν τον πρωτηπο μου σαν σωματοτυπος μπορει φαστουλα να μην ειναι τελειως ειναι γλυκουλης ομως να λεγεται αλλα το σωμα το αντρουλι μου ειναι τελειο θελω και εγω να εχω το σωμα του γινεται θελει πολυ προσπαθεια και πολυ κουβαλημα απο σιδερα και λαμαρινες αφιστεμε καλε στον πονο μου ιχιχιχιχιχι !!! :cry::cry::rolleyes::tongue::mrgreen:

οσο γιωργια μου το μιμι ειναι το χτυπημα της μυτης το υποτιθεμενο που ειχε κανει η ξενια για να την λοιπηθουμε και να της αγορασουμε ολο το σουπερ μαρκετ και να της περασει ο πονος . για τετοιο παιδι μηλαμε οχι για οτι νανε !!

ΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΣΩΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! :-D :-D :-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...