Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημέρα κόρες

Παρασκευουλααααααααααααααααα!!!!!!!!

τσ τσ τσ τι να πω για τις καλτσες? δεν ξέρετε να μαντάρετε? δεν ξέρετε να ράβετε ένα κουμπί? δνε ξέρετε να ανοίγετε φύλλο?

απαράδεκτη η νέα γενιά!!

(πλάκα κάνω εννοείται)

Λιάνα είσαι σούπερ ότι και να έχεις κάνει!!! μην ξεχνάς ήσουν 90!!!!

cacao και gmnth03 έχω κι εγώ μία singer (300 ευρώ από κωτσόβλο την είχα πάρει το 2009). όταν την είχα πρωτοπάρει έραβα τόσο πολύ που την έπιανες και έκαιγε!!!! και επίσης λατρεύω το πλέξιμο με βελονάκι όχι βελόνες και το κέντημα. Πιθανόν το αυχενικό με έπιασε από αυτά.

τώρα, κι από όταν με έπιασε το αυχενικό δηλαδή, δεν κάνω τίποτα.

θέλω να φτιάξω καλλύματα για το σαλόνι μου γιατί τα βαρέθηκα τα ριχτάρια, αλλά δεν έχω όρεξη και κυρίως χρόνο.

αυτό που θέλω είναι να σταματήσω να δουλεύω!!!!κια να κάνω άλλα πολλά πάρα πολλάαααα. να φτιάξω το σπιτάκι μου στο χωριό και να πηγαίνω πολύ καιρό τα καλοκαίρια,

να πάω στο γυμναστήριο μου, να κάνω το περπάτημά μου, να κάνω χορό, να ράβω, να πλέκω,να καθαρίζω το σπιτάκι μου με την ησυχία μου.αχ όνειρα.....παλιά (έως τα 40-42 μου περίπου) έτρεμα στην ιδέα να μην δουλεύω!! τώρα έχω 2-3 χρόνια που έχει αλλάξει αυτό.

αστα και εγω αυτα σκεφτομαι !!! που πρεπει να ειμαι πανω απο ενα τηλεφωνο ολη μερα !!

κεντημα εκανα λιγο παλια. βλακειες δηλαδη. αλλα τωρα με τη μπεμπα, με βοηθησε η μαμα, και της κεντησα κουβερτα . μου εχει μεινει η μαξιλαροθηκη ομως !! :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Έχεις τοπικό ε;Εγω ομολογώ ότι παίρνω και χάνω από παντού.Εν ολίγης χάνω τελευταία από παντού και ιδιαίτερα από μπράτσα, μηρούς εσωτερικά και κοιλιά. Ψωμακια εγώ δεν κάνω. Εντάξει αν πάρω παντού εννοειται θα πάρω κι εκεί.Παντου ή αδύνατη θα είμαι ή κανονική ή αφρατουλα:rolleyes:Οπότε προφανώς κρίνω από μένα.

Είδες, παίζει ρόλο και ο σωματότυπος... Εμένα αυτά τα ψωμάκια με έχουν καταστρέψει. Αν δεν τα είχα θα έμενα στο βάρος που είμαι τώρα, αλλά πραγματικά είναι πολύ αντιαισθητικό να βλέπεις να προεξέχουν δύο καπούλια δεξιά κι αριστερά. Υπομονή, όμως, θα φύγουν κι αυτά. Και ξέρετε, ε, αυτά μόνο με δίαιτα φεύγουν...με γυμναστική όχι. Είναι πολύ περίεργη η περιοχή αυτή και δε γυμνάζεται.... (δεν υπάρχει μυϊκός ιστός).

αστα και εγω αυτα σκεφτομαι !!! που πρεπει να ειμαι πανω απο ενα τηλεφωνο ολη μερα !!

κεντημα εκανα λιγο παλια. βλακειες δηλαδη. αλλα τωρα με τη μπεμπα, με βοηθησε η μαμα, και της κεντησα κουβερτα . μου εχει μεινει η μαξιλαροθηκη ομως !! :rolleyes:

Αχ τι ωραία!! κέντημα η άλλη μου αγάπη.

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημέρα κόρες

Παρασκευουλααααααααααααααααα!!!!!!!!

τσ τσ τσ τι να πω για τις καλτσες? δεν ξέρετε να μαντάρετε? δεν ξέρετε να ράβετε ένα κουμπί? δνε ξέρετε να ανοίγετε φύλλο?

απαράδεκτη η νέα γενιά!!

(πλάκα κάνω εννοείται)

Λιάνα είσαι σούπερ ότι και να έχεις κάνει!!! μην ξεχνάς ήσουν 90!!!!

cacao και gmnth03 έχω κι εγώ μία singer (300 ευρώ από κωτσόβλο την είχα πάρει το 2009). όταν την είχα πρωτοπάρει έραβα τόσο πολύ που την έπιανες και έκαιγε!!!! και επίσης λατρεύω το πλέξιμο με βελονάκι όχι βελόνες και το κέντημα. Πιθανόν το αυχενικό με έπιασε από αυτά.

τώρα, κι από όταν με έπιασε το αυχενικό δηλαδή, δεν κάνω τίποτα.

θέλω να φτιάξω καλλύματα για το σαλόνι μου γιατί τα βαρέθηκα τα ριχτάρια, αλλά δεν έχω όρεξη και κυρίως χρόνο.

αυτό που θέλω είναι να σταματήσω να δουλεύω!!!!κια να κάνω άλλα πολλά πάρα πολλάαααα. να φτιάξω το σπιτάκι μου στο χωριό και να πηγαίνω πολύ καιρό τα καλοκαίρια,

να πάω στο γυμναστήριο μου, να κάνω το περπάτημά μου, να κάνω χορό, να ράβω, να πλέκω,να καθαρίζω το σπιτάκι μου με την ησυχία μου.αχ όνειρα.....παλιά (έως τα 40-42 μου περίπου) έτρεμα στην ιδέα να μην δουλεύω!! τώρα έχω 2-3 χρόνια που έχει αλλάξει αυτό.

Ρε παιδιά, εγώ στο σπίτι έχω όλο κι όλο ένα κουτάκι με κλωστές και βελόνες από τη λαϊκή. Ούτε βελόνες, ούτε βελονάκια, ούτε μηχανές, τίποτα... Σα να βγάζω καντήλες όταν πλησιάζω σε τέτοια μαραφέτια....:tongue:

Αχ τι ωραία!! κέντημα η άλλη μου αγάπη.

μου ελεγε η μαμα, αα αυτο το εκανα οταν ημουν εγκυος σε σενα, αυτο το εκανα στη αδελφη σου στον αδελφο σου κτλ. της λεω εγω στη κορη μου τι θα λεω ???? :P:p πηγαμε στο εργοχειρο , πηρα τα συνεργα , και ξεκινησε το ραψιμο, εκανα μια μαξιλαροθηκη, που λεει επανω it s a girl και εχει και κατι αλλα σχεδιακια, και μια κουβερτα , με κατι παπακια πεταλουδες λουλουδακια κ μια κοπελιτσα, και τωρα μου εμεινε η μαξιλαροθηκη, μεχρι να παντρευτει πιστευω να την εχω κανει :tongue::tongue::tongue::tongue:

θα παω να το βγαλω φωτο να δω πως θα το βαλω να το δειτε !!:tongue:

Διαφημίσεις

μου ελεγε η μαμα, αα αυτο το εκανα οταν ημουν εγκυος σε σενα, αυτο το εκανα στη αδελφη σου στον αδελφο σου κτλ. της λεω εγω στη κορη μου τι θα λεω ???? :P:p πηγαμε στο εργοχειρο , πηρα τα συνεργα , και ξεκινησε το ραψιμο, εκανα μια μαξιλαροθηκη, που λεει επανω it s a girl και εχει και κατι αλλα σχεδιακια, και μια κουβερτα , με κατι παπακια πεταλουδες λουλουδακια κ μια κοπελιτσα, και τωρα μου εμεινε η μαξιλαροθηκη, μεχρι να παντρευτει πιστευω να την εχω κανει :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ ξέρω τι θα λέω στην κόρη μου: Α, αυτό το έτρωγα όταν ήμουν έγκυος σε σένα, κι αυτό το έτρωγα όταν ήμουν έγκυος σε σένα κι αυτό το έτρωγα όταν ήμουν έγκυος σε σένα και όλα αυτά τα έτρωγα και όταν ήμουν έγκυος στον αδερφό σου, μέχρι να μου διαγνώσουν το διαβήτη κύησης....

Εγώ ξέρω τι θα λέω στην κόρη μου: Α, αυτό το έτρωγα όταν ήμουν έγκυος σε σένα, κι αυτό το έτρωγα όταν ήμουν έγκυος σε σένα κι αυτό το έτρωγα όταν ήμουν έγκυος σε σένα και όλα αυτά τα έτρωγα και όταν ήμουν έγκυος στον αδερφό σου, μέχρι να μου διαγνώσουν το διαβήτη κύησης....

χαχαχαχαχαχχαχ

Σταμπωτα εφτιαξες;:tongue:Σαν τα μικρούλια χαχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Είδες, παίζει ρόλο και ο σωματότυπος... Εμένα αυτά τα ψωμάκια με έχουν καταστρέψει. Αν δεν τα είχα θα έμενα στο βάρος που είμαι τώρα, αλλά πραγματικά είναι πολύ αντιαισθητικό να βλέπεις να προεξέχουν δύο καπούλια δεξιά κι αριστερά. Υπομονή, όμως, θα φύγουν κι αυτά. Και ξέρετε, ε, αυτά μόνο με δίαιτα φεύγουν...με γυμναστική όχι. Είναι πολύ περίεργη η περιοχή αυτή και δε γυμνάζεται.... (δεν υπάρχει μυϊκός ιστός).
Όπως το λες όμως λογικά πότε δεν θα φεύγουν εντελώς.Παντως όπως και να το κάνεις για να χάσεις από εκεί πολύ θα πρέπει να γίνεις οδοντογλυφιδα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

Εσύ θα είσαι από αυτές που θα πιάσουν βελόνα στα 55:tongue:Σε κόβω εγώ

3231580x15ta1yz3w.gif

και ήθελα να στο πω να το βάλεις φωτο, αλλά λέω άσε μην την παιδεύω την κοπέλα!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

αχαχαχαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Όπως το λες όμως λογικά πότε δεν θα φεύγουν εντελώς.Παντως όπως και να το κάνεις για να χάσεις από εκεί πολύ θα πρέπει να γίνεις οδοντογλυφιδα.

Ποτέ δε φεύγουν, όχι, αλλά όταν είμαι σούπερ σκίνυ δε βγάζουν μάτι, ίσα - ίσα που είναι πολύ θηλυκά!!!!!!! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...