Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ναι, ρε συ παίζει ρόλο και το ύψος, δε λέω... Αλλά εμένα στόχος πλέον δεν είναι τα κιλά, είναι τα 25άρια Diesel. Όπως έχω πει, μόλις μπω σε αυτά, ανεξάρτητα από το βάρος, σταματάω τη δίαιτα. Βέβαια, το ταβάνι μου είναι τα 50 κιλά, παρακάτω δεν πάω κι ας μην ξαναβάλω ποτέ τα 25άρια.

Ναι βρε αλλά αυτό σου εξηγώ. Ότι και ίδιο ύψος να είχαμε θα ήμουν πιο χοντρή από σένα στα ίδια κιλά.

Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι επειδή το σώμα αλλάζει και μπορει να μη μπορείς να μπεις σε ένα ρούχο στα ίδια κιλά με άλλη στιγμή της ζωής σου πρέπει να κοιτάς τα κιλά και όχι τα νούμερα.Θελω να πω εφόσον είσαι το ίδιο αγυμναστη με πριν και δεν εχεις βάρος από επιπλέον μυϊκή μάζα και ήδη χωράς εκεί που χωράς είσαι αρκετά αδύνατη.Πραγματικα εφόσον είσαι πιο ψηλή από μένα και μόνο από αυτό τα 50 κιλά που θες να φτάσεις μου φαίνεται πολύ λίγο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Τι μηχανή εχεις;Παντως και για του lidl έχω ακούσει καλά σχόλια. Εγώ έχω singer.Και βελονες έχω κι έχω αφήσει στη μέση κάτι σκούφια. Πρέπει να τα βρω να τα τελειώσω γτ χειμωνιάζει και θα πάνε χαμένα.

οι σινγκερ ειναι οι καλυτερες !! τοyota ειναι , τσιγκουνευτηκα τα 30 ευρω , νομιζω τοση ηταν η διαφορα, μικρη ερασιτεχνικη ειναι. κανα 100αρι νομιζω την ειχα παρει. καλη ειναι μωρε , απλα μαλλον εγω δεν την χειριζομαι σωστα !!

αυτο με τις καλτσες συμβαινει και με μενα !! του λεω δεν πειραζει αεριζονται τα δαχτυλα !!!:):lol:

Ρε τι προκομένες είστε εσείς; Εμάς τρυπάει μια κάλτσα στο μεγάλο δάχτυλο και πάει σούμπιτη στα σκουπίδια....:rolleyes:

Ναι ενώ εγώ θα κάτσω να τη μανταρω:roll:τι λες μωρή τρελη;:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

εγω στα τζιν μου πρεπει να παω 45 για να μπω !!! δε θελω να το σκεφτομαι απο τωρα !!

μα εφαγα κολλημα τωρα, απο τοτε που μπαινω απο τον ιουλιο νομιζω , το ειχες ξαναπει οτι θηλαζεις ???? kakao δεν σε πιστευω να μου βρεις μηνυμα που το ειχε πει !! και εγω θα βαλω στοχο, τα 45 μεχρι τα χριστουγεννα :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

οι σινγκερ ειναι οι καλυτερες !! τοyota ειναι , τσιγκουνευτηκα τα 30 ευρω , νομιζω τοση ηταν η διαφορα, μικρη ερασιτεχνικη ειναι. κανα 100αρι νομιζω την ειχα παρει. καλη ειναι μωρε , απλα μαλλον εγω δεν την χειριζομαι σωστα !!

αυτο με τις καλτσες συμβαινει και με μενα !! του λεω δεν πειραζει αεριζονται τα δαχτυλα !!!:):lol:

Εμμμ χμμμμ ναι μαλλον εσύ κάτι κάνεις. Μα πως σου σπάει η βελονα;Δεν μου έχει τύχει ποτέ. Πρέπει να κάνεις βλακεια και να βάζεις λάθος βελόνα για λάθος ύφασμα.Πηγαινε παιδι μου πάρε διαφορετικές βελονες.Δε πάει η ίδια βελόνα στο τζιν πχ με το λινο:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

εγω στα τζιν μου πρεπει να παω 45 για να μπω !!! δε θελω να το σκεφτομαι απο τωρα !!

μα εφαγα κολλημα τωρα, απο τοτε που μπαινω απο τον ιουλιο νομιζω , το ειχες ξαναπει οτι θηλαζεις ???? kakao δεν σε πιστευω να μου βρεις μηνυμα που το ειχε πει !! και εγω θα βαλω στοχο, τα 45 μεχρι τα χριστουγεννα :lol::lol::lol::lol::lol:

Έλα κορίτσια τώρα που γυρίζει εγώ θα βάλω στόχο 17 νοεμβρη τα 43 κιλά.Δε μας παρατάτε μωρέ και οι δυο;

Αρχίζω και σκέφτομαι πρέπει να συναντηθουμε ειδικά με την mkcm για να της τα χώσω από κοντα:tongue:Όχι γτ από εδώ δεν βλέπουμε και πως είναι ο αλλος:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι βρε αλλά αυτό σου εξηγώ. Ότι και ίδιο ύψος να είχαμε θα ήμουν πιο χοντρή από σένα στα ίδια κιλά.

Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι επειδή το σώμα αλλάζει και μπορει να μη μπορείς να μπεις σε ένα ρούχο στα ίδια κιλά με άλλη στιγμή της ζωής σου πρέπει να κοιτάς τα κιλά και όχι τα νούμερα.Θελω να πω εφόσον είσαι το ίδιο αγυμναστη με πριν και δεν εχεις βάρος από επιπλέον μυϊκή μάζα και ήδη χωράς εκεί που χωράς είσαι αρκετά αδύνατη.Πραγματικα εφόσον είσαι πιο ψηλή από μένα και μόνο από αυτό τα 50 κιλά που θες να φτάσεις μου φαίνεται πολύ λίγο.

Κοίτα να δεις, εγώ τώρα αντικειμενικά είμαι κανονική προς αδύνατη (οδεύω, δεν έχω φτάσει ακόμα), αλλά ουσιαστικά έχω μπει στην τελική ευθεία. Τι εννοώ: έχω χάσει ήδη αρκετά από τα μη προβληματικά σημεία μου (χέρια, πρόσωπο, κοιλιά - αν και μου έχουν μείνει λίγα love handles, που όμως σε λίγο καιρό θα φύγουν και πόδια) που θα μπορούσες να πεις ότι πλέον είναι οκ (αν κι εγώ τα θέλω σκίνυ) και τώρα αρχίζω και χάνω από την προβληματική περιοχή: τα ψωμάκια μου!!! Πλέον δηλαδή σταματάω να χάνω από τα παραπάνω σημεία και αρχίζουν να μαζεύονται τα ψωμάκια, γι' αυτό δε σταματάω ακόμα τη δίαιτα.

Εμμμ χμμμμ ναι μαλλον εσύ κάτι κάνεις. Μα πως σου σπάει η βελονα;Δεν μου έχει τύχει ποτέ. Πρέπει να κάνεις βλακεια και να βάζεις λάθος βελόνα για λάθος ύφασμα.Πηγαινε παιδι μου πάρε διαφορετικές βελονες.Δε πάει η ίδια βελόνα στο τζιν πχ με το λινο:rolleyes:

αααα το χοντραινεις εσυ , ακου εκει τζιν, ποια τζιν καλε, ουτε πανι δεν μπορω να ραψω. ειχα κατι ριχταρια , τα εκοψα γιατι ηταν μεγαλα , περισσεψε υφασμα, το τρυπωσα γυρω γυρω, και το εβαλα στη μηχανη, αλλα ηταν χοντρο το υφασμα, και εσπασε , πηρα αλλη, καλα πηγε το θεμα, αλλα μου φευγει , κανει ζικ ζακ. και προσπαθουσα να μαθω να το κραταω ισιο .

σε κατι αλλα υφασματα που ηθελα , να βαλω δαντελα , τα μισα τα εκανα στο χερι και τα αλλα μισα στη μηχανη, για ασχετη καλα πηγε παντως !!! τωρα εχω και καποια ακομα, αλλα τα εχω στο ντουλαπι, και περιμενω να μου ερθει η χαρα. τωρα με τη δουλεια που αναγκαστικα θα καθομαι περισσοτερες ωρες στο γραφειο, μπορει να ξεκινησω παλι.

Διαφημίσεις

Κοίτα να δεις, εγώ τώρα αντικειμενικά είμαι κανονική προς αδύνατη (οδεύω, δεν έχω φτάσει ακόμα), αλλά ουσιαστικά έχω μπει στην τελική ευθεία. Τι εννοώ: έχω χάσει ήδη αρκετά από τα μη προβληματικά σημεία μου (χέρια, πρόσωπο, κοιλιά - αν και μου έχουν μείνει λίγα love handles, που όμως σε λίγο καιρό θα φύγουν και πόδια) που θα μπορούσες να πεις ότι πλέον είναι οκ (αν κι εγώ τα θέλω σκίνυ) και τώρα αρχίζω και χάνω από την προβληματική περιοχή: τα ψωμάκια μου!!! Πλέον δηλαδή σταματάω να χάνω από τα παραπάνω σημεία και αρχίζουν να μαζεύονται τα ψωμάκια, γι' αυτό δε σταματάω ακόμα τη δίαιτα.

αυτο το τελευταιο συμβαινει σε μενα κατω απο 50 , απο 50 εως 45 , χανω απο μπουτακια .

Έλα κορίτσια τώρα που γυρίζει εγώ θα βάλω στόχο 17 νοεμβρη τα 43 κιλά.Δε μας παρατάτε μωρέ και οι δυο;

Αρχίζω και σκέφτομαι πρέπει να συναντηθουμε ειδικά με την mkcm για να της τα χώσω από κοντα:tongue:Όχι γτ από εδώ δεν βλέπουμε και πως είναι ο αλλος:rolleyes:

ααα εγω θελω συναντηση οταν παω 50 !! :rolleyes:

αααα το χοντραινεις εσυ , ακου εκει τζιν, ποια τζιν καλε, ουτε πανι δεν μπορω να ραψω. ειχα κατι ριχταρια , τα εκοψα γιατι ηταν μεγαλα , περισσεψε υφασμα, το τρυπωσα γυρω γυρω, και το εβαλα στη μηχανη, αλλα ηταν χοντρο το υφασμα, και εσπασε , πηρα αλλη, καλα πηγε το θεμα, αλλα μου φευγει , κανει ζικ ζακ. και προσπαθουσα να μαθω να το κραταω ισιο .

σε κατι αλλα υφασματα που ηθελα , να βαλω δαντελα , τα μισα τα εκανα στο χερι και τα αλλα μισα στη μηχανη, για ασχετη καλα πηγε παντως !!! τωρα εχω και καποια ακομα, αλλα τα εχω στο ντουλαπι, και περιμενω να μου ερθει η χαρα. τωρα με τη δουλεια που αναγκαστικα θα καθομαι περισσοτερες ωρες στο γραφειο, μπορει να ξεκινησω παλι.

Ειναι χοντρό το ύφασμα για ριχταρια θέλει χοντρή βελόνα. Πάρε μερικές διαφορετικές και δοκίμαζε.

3231580x15ta1yz3w.gif

καλημέρα κόρες

Παρασκευουλααααααααααααααααα!!!!!!!!

τσ τσ τσ τι να πω για τις καλτσες? δεν ξέρετε να μαντάρετε? δεν ξέρετε να ράβετε ένα κουμπί? δνε ξέρετε να ανοίγετε φύλλο?

απαράδεκτη η νέα γενιά!!

(πλάκα κάνω εννοείται)

Λιάνα είσαι σούπερ ότι και να έχεις κάνει!!! μην ξεχνάς ήσουν 90!!!!

cacao και gmnth03 έχω κι εγώ μία singer (300 ευρώ από κωτσόβλο την είχα πάρει το 2009). όταν την είχα πρωτοπάρει έραβα τόσο πολύ που την έπιανες και έκαιγε!!!! και επίσης λατρεύω το πλέξιμο με βελονάκι όχι βελόνες και το κέντημα. Πιθανόν το αυχενικό με έπιασε από αυτά.

τώρα, κι από όταν με έπιασε το αυχενικό δηλαδή, δεν κάνω τίποτα.

θέλω να φτιάξω καλλύματα για το σαλόνι μου γιατί τα βαρέθηκα τα ριχτάρια, αλλά δεν έχω όρεξη και κυρίως χρόνο.

αυτό που θέλω είναι να σταματήσω να δουλεύω!!!!κια να κάνω άλλα πολλά πάρα πολλάαααα. να φτιάξω το σπιτάκι μου στο χωριό και να πηγαίνω πολύ καιρό τα καλοκαίρια,

να πάω στο γυμναστήριο μου, να κάνω το περπάτημά μου, να κάνω χορό, να ράβω, να πλέκω,να καθαρίζω το σπιτάκι μου με την ησυχία μου.αχ όνειρα.....παλιά (έως τα 40-42 μου περίπου) έτρεμα στην ιδέα να μην δουλεύω!! τώρα έχω 2-3 χρόνια που έχει αλλάξει αυτό.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Έχεις τοπικό ε;Εγω ομολογώ ότι παίρνω και χάνω από παντού.Εν ολίγης χάνω τελευταία από παντού και ιδιαίτερα από μπράτσα, μηρούς εσωτερικά και κοιλιά. Ψωμακια εγώ δεν κάνω. Εντάξει αν πάρω παντού εννοειται θα πάρω κι εκεί.Παντου ή αδύνατη θα είμαι ή κανονική ή αφρατουλα:rolleyes:Οπότε προφανώς κρίνω από μένα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...