Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γεια σας κοριτσια εδω κ εγω κρατα τα παλια δεν ξερω δεν εχω ζυγαρια(χμμμ πρεπει να παρω δεν γινεται) ελπιζω να εχασα η εστω να ειμαι στα ιδια.θελω να δω κ τον θυροειδη μηπως αλλαξω χαπι.ποσα εχετε γραψει τι να σχολιασω δεν ξερω χαθηκα χαχαχα

ωωω μία από τις μεγάλες μου αγάπες το ράψιμο!!!!

Ασχολείσαι με το ραψιμο;Εμένα πιο πολύ με ενδιαφέρει το quilting αλλά μιας και στο χέρι δεν ξέρω και πάρα πολλα (και αφου κανονικά από εκεί ξεκινας) τα κάνω όλα από την αρχή.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σας κοριτσια εδω κ εγω κρατα τα παλια δεν ξερω δεν εχω ζυγαρια(χμμμ πρεπει να παρω δεν γινεται) ελπιζω να εχασα η εστω να ειμαι στα ιδια.θελω να δω κ τον θυροειδη μηπως αλλαξω χαπι.ποσα εχετε γραψει τι να σχολιασω δεν ξερω χαθηκα χαχαχα

Γεια σου Λιάνα!!Μη πάρεις ζυγαριά δε πειράζει.Τρελη εισαι;Να έχεις πάρει και να στεναχωριεσαι;:tongue:Αστο θα το δεις στα ρουχα σου αν είναι. Κι εγώ δεν έχω. Τώρα αφού έπρεπε να ζυγιστω λόγω της συγκεκριμένης διαιτας ανοίγω το wii board και ζυγιζομαι.

Κι εγώ πρέπει να κάνω για τον θυρεοειδή και το έχω αμελησει:|

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!! Πως είστε; Εγώ έχω πολύ καλά νέα... Θυμάστε το 34άρι που είχα βάλει στόχο να φορέσω την επόμενη εβδομάδα;

Ε, λοιπόν.... σας γράφω σήμερα φορώντας το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:. Είμαι σούπερ ευτυχισμένη λέμε!!!!!!!!!!!!!!!! Και η ευτυχία μου αυτή αντικατέστησε τη χθεσινή νίλα που έφαγα:

Φεύγω λοιπόν από την εταιρεία να πάω να μαζέψω τα παιδιά μου και σκάει τηλέφωνο από τα εργαστήρια ότι ένα δείγμα βγάζει ό,τι να' ναι τιμές. Ο εργαστηριακός μιλάμε ήταν σε πλήρη σύγχιση. Του λέω, πάρε τους τεχνικούς, μήπως έχω πρόβλημα ο αντιδραστήρας. Όχι, μου λέει, δεν έχει. Το δείγμα έχει θέμα. Τέσπα, του λέω μέχρι να πάω τα παιδιά σπίτι και να έρθει ο άντρας μου να αναλάβει θα είμαστε σε τηλεφωνική επαφή και μετά αν χρειαστεί θα ξαναανέβω στην εταιρία.

Έρχεται ο άντρας μου κατά τις 4.30, το θέμα δεν είχε λυθεί και πάω πίσω...

Τελικά, ο αντιδραστήρας είχε πρόβλημα, απλά ο εργαστηριακός είπε το θέμα στον τεχνικό από το τηλέφωνο (αν και ήταν στο κτίριο!) κι εκείνος με αυτά που του είπε ο εργαστηριακός (ο οποίος φυσικά και δεν μπορούσε να έχει πλήρη εικόνα για το μηχάνημα) θεώρησε ότι ο αντιδραστήρας δεν είχε θέμα.

Με τούτα και με κείνα έφτασα σπίτι κατάκοπη κατά τις 9, ενώ είχαν ήδη κοιμηθεί τα παιδάκια μου :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( (ο μικρούλης ευτυχώς έχει αρχίσει παράλληλα με το θηλασμό να πίνει και φρέσκο γάλα και δεν κοιμήθηκε νυστικός, που αυτό ήταν το άγχος μου)!!!!!

Αυτά τα ωραία!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!! Πως είστε; Εγώ έχω πολύ καλά νέα... Θυμάστε το 34άρι που είχα βάλει στόχο να φορέσω την επόμενη εβδομάδα;

Ε, λοιπόν.... σας γράφω σήμερα φορώντας το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:. Είμαι σούπερ ευτυχισμένη λέμε!!!!!!!!!!!!!!!! Και η ευτυχία μου αυτή αντικατέστησε τη χθεσινή νίλα που έφαγα:

Φεύγω λοιπόν από την εταιρεία να πάω να μαζέψω τα παιδιά μου και σκάει τηλέφωνο από τα εργαστήρια ότι ένα δείγμα βγάζει ό,τι να' ναι τιμές. Ο εργαστηριακός μιλάμε ήταν σε πλήρη σύγχιση. Του λέω, πάρε τους τεχνικούς, μήπως έχω πρόβλημα ο αντιδραστήρας. Όχι, μου λέει, δεν έχει. Το δείγμα έχει θέμα. Τέσπα, του λέω μέχρι να πάω τα παιδιά σπίτι και να έρθει ο άντρας μου να αναλάβει θα είμαστε σε τηλεφωνική επαφή και μετά αν χρειαστεί θα ξαναανέβω στην εταιρία.

Έρχεται ο άντρας μου κατά τις 4.30, το θέμα δεν είχε λυθεί και πάω πίσω...

Τελικά, ο αντιδραστήρας είχε πρόβλημα, απλά ο εργαστηριακός είπε το θέμα στον τεχνικό από το τηλέφωνο (αν και ήταν στο κτίριο!) κι εκείνος με αυτά που του είπε ο εργαστηριακός (ο οποίος φυσικά και δεν μπορούσε να έχει πλήρη εικόνα για το μηχάνημα) θεώρησε ότι ο αντιδραστήρας δεν είχε θέμα.

Με τούτα και με κείνα έφτασα σπίτι κατάκοπη κατά τις 9, ενώ είχαν ήδη κοιμηθεί τα παιδάκια μου :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( (ο μικρούλης ευτυχώς έχει αρχίσει παράλληλα με το θηλασμό να πίνει και φρέσκο γάλα και δεν κοιμήθηκε νυστικός, που αυτό ήταν το άγχος μου)!!!!!

Αυτά τα ωραία!!!!!!!!!!

Ελαααα;Αντε μωρή χαζή που θες να αδυνατίσεις κι άλλο. Αφού χώρας εκεί μέσα με 2 κιλάκια το πολύ θα είσαι σούπερ.

Επίσης καταλαβαίνεις τώρα πόση διαφορά έχουμε πέρα από τη διαφορά του ύψους. Εγώ πρέπει να χάσω τουλάχιστον 4 κιλά για να ξαναμπώ στο 34.Ηδη στα 36 άρια που δεν έχουν ελαστικότητα ζορίζονται.Εχω ελαφρύ σκελετο και ενώ είμαι σχετικά ελαφριά είμαι πιο γεμάτη.

Για τη δουλειά δε θα σχολιάσω :tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

καλημερα κοριτσια !! τι να πω οτι δε σκαω απο τη ζηλεια μου !!!! :cool:

καλα αντε ενα μπραβο μεσα απο τα δοντια μου θα στο πω !!! μη χαιρεσαι τυπικο ειναι !!!:lol::lol::tongue:

δηλαδη τελος καλα ολα καλα !!?

καλυτερα λιανα που δεν εχεις, γιατι και εγω που εχω τι καταλαβαινω?? μισο κιλο με εδειξε σημερα, εφαγα μισο γεμιστο το μεσημερι και ενα ολοοοκληροο κολοκυθακι το απογευμα!! με επιασε η αληθεια ειναι πεινα !! και δε μπορεσα να συγκρατηθω! απο σημερα το ραβω, τι ηθελα εχθες να χαλαρωσω!!

αα ρε κακαο, μου αρεσει πολυ η ραπτικη, μεχρι και μηχανη πηρα την εχω εδω στο γραφειο και τη καμαρωνω , πηρα μια της πλακας, ξεκινησα να κανω κατι χαζα, αλλα μια εφευγε η κλωστη , μια εσπαγε η βελονα , μια μαζευε το υφασμα , τελικα τα παρατησα . μου ειχε πει μια φιλη να παω στην χεν που ειναι κατω στην αθηνα, και πανω που το πηρα αποφαση, ηρθε το μπεμπε. και βελονες ειχα παρει να μαθω πλεξιμο. και αυτες καπου καταχωνιασμενες στη ντουλαπα ειναι. :-(

Διαφημίσεις

ακομα θηλαζεις? απ ολα οσα ειπες αυτο συγκρατησα !:tongue:

Όπως λέει ο άντρας μου, όταν περάσει περιοδεύον να κλείσει και μια θέση για μένα για το καθημερινό του γάλα!!!!!!! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

καλημερα κοριτσια !! τι να πω οτι δε σκαω απο τη ζηλεια μου !!!! :cool:

καλα αντε ενα μπραβο μεσα απο τα δοντια μου θα στο πω !!! μη χαιρεσαι τυπικο ειναι !!!:lol::lol::tongue:

δηλαδη τελος καλα ολα καλα !!?

καλυτερα λιανα που δεν εχεις, γιατι και εγω που εχω τι καταλαβαινω?? μισο κιλο με εδειξε σημερα, εφαγα μισο γεμιστο το μεσημερι και ενα ολοοοκληροο κολοκυθακι το απογευμα!! με επιασε η αληθεια ειναι πεινα !! και δε μπορεσα να συγκρατηθω! απο σημερα το ραβω, τι ηθελα εχθες να χαλαρωσω!!

αα ρε κακαο, μου αρεσει πολυ η ραπτικη, μεχρι και μηχανη πηρα την εχω εδω στο γραφειο και τη καμαρωνω , πηρα μια της πλακας, ξεκινησα να κανω κατι χαζα, αλλα μια εφευγε η κλωστη , μια εσπαγε η βελονα , μια μαζευε το υφασμα , τελικα τα παρατησα . μου ειχε πει μια φιλη να παω στην χεν που ειναι κατω στην αθηνα, και πανω που το πηρα αποφαση, ηρθε το μπεμπε. και βελονες ειχα παρει να μαθω πλεξιμο. και αυτες καπου καταχωνιασμενες στη ντουλαπα ειναι. :-(

Τι μηχανή εχεις;Παντως και για του lidl έχω ακούσει καλά σχόλια. Εγώ έχω singer.Και βελονες έχω κι έχω αφήσει στη μέση κάτι σκούφια. Πρέπει να τα βρω να τα τελειώσω γτ χειμωνιάζει και θα πάνε χαμένα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ελαααα;Αντε μωρή χαζή που θες να αδυνατίσεις κι άλλο. Αφού χώρας εκεί μέσα με 2 κιλάκια το πολύ θα είσαι σούπερ.

Επίσης καταλαβαίνεις τώρα πόση διαφορά έχουμε πέρα από τη διαφορά του ύψους. Εγώ πρέπει να χάσω τουλάχιστον 4 κιλά για να ξαναμπώ στο 34.Ηδη στα 36 άρια που δεν έχουν ελαστικότητα ζορίζονται.Εχω ελαφρύ σκελετο και ενώ είμαι σχετικά ελαφριά είμαι πιο γεμάτη.

Για τη δουλειά δε θα σχολιάσω :tongue:

Ναι, ρε συ παίζει ρόλο και το ύψος, δε λέω... Αλλά εμένα στόχος πλέον δεν είναι τα κιλά, είναι τα 25άρια Diesel. Όπως έχω πει, μόλις μπω σε αυτά, ανεξάρτητα από το βάρος, σταματάω τη δίαιτα. Βέβαια, το ταβάνι μου είναι τα 50 κιλά, παρακάτω δεν πάω κι ας μην ξαναβάλω ποτέ τα 25άρια.

Τι μηχανή εχεις;Παντως και για του lidl έχω ακούσει καλά σχόλια. Εγώ έχω singer.Και βελονες έχω κι έχω αφήσει στη μέση κάτι σκούφια. Πρέπει να τα βρω να τα τελειώσω γτ χειμωνιάζει και θα πάνε χαμένα.

Ρε τι προκομένες είστε εσείς; Εμάς τρυπάει μια κάλτσα στο μεγάλο δάχτυλο και πάει σούμπιτη στα σκουπίδια....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...