Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γεια σας κοριτσια !! αχ αυτες οι γλυκιες πεθερουλες μας !!

η δικια μου ξερετε τι μου ζητησε ?? να τις κανω αντιπηκτικες ενεσεις 4 μερες . εχει καταρρακτη και θελει μεσα στη βδομαδα να κανει την επεμβαση.

με βριζει ολη μερα, αλλα μετα σε μενα επιστρεφει ;)

σημερα χαλαρωσα το μεσημερι, εφαγα ενα μικρο γεμιστο ! απο αυριο παλι σε προγραμμα !!

Διαφημίσεις

Κορίτσια είχα μπει πολύ στα γρήγορα γτ είχα μάθημα. Τώρα γυρίζω να πάρω τη μικρη από τον παιδικό και να μαζευτούμε σπιτι

cacao επιτρεπεται να ρωτησω τι μαθημα?

Εσύ, μωρή, τελικά είσαι έγκυος ή όχι;

ενα ενα τωρα προσπαθω να διαβασω τα μηνυματα σας !!

δεν πηρα τεστ τελικα ! ξερω και εγω μωρε, απιθανο μου φαινεται, βαση στατιστικης νομιζω οτι πιθανοτητες ειναι μηδαμινες !! ποσο ποια τυχη , να επεσα μεσα στη μερες που ισως να ειχα ωορρηξια και χωρις περιοδο, μου φαινεται απιθανο. αλλωστε επρεπε να ειμαι τουλαχιστον 5-6 εβδομαδων,το λιγοτερο , δεν θα ειχα καταλαβει κατι? ασε που δεν εχω καθολου πρηξιμο στη κοιλια πλεον. μπα με τιποτα !!!

το γράφει και πάνωτο κουτάκι

λέει είναι "κατάλληλο για παχυσαρκία, ζάχαρο, ουρικό οξύ, υπερταση και πετρες στην χολή".

Και γράφει επίσης οτι είναι "υπέροχο αφροδισιακό και διουρητικό".

τη τσουκνιδα να την πινω μονη της ή πειραζει να την βαζω μαζι με το πρασινο τσαι και τη λουιζα? γιατι εγω τα αναμειγνυω .

γεια σας κοριτσια !! αχ αυτες οι γλυκιες πεθερουλες μας !!

η δικια μου ξερετε τι μου ζητησε ?? να τις κανω αντιπηκτικες ενεσεις 4 μερες . εχει καταρρακτη και θελει μεσα στη βδομαδα να κανει την επεμβαση.

με βριζει ολη μερα, αλλα μετα σε μενα επιστρεφει ;)

σημερα χαλαρωσα το μεσημερι, εφαγα ενα μικρο γεμιστο ! απο αυριο παλι σε προγραμμα !!

Γιατί δεν τις κάνει μόνη της;Εγω μόνη μου τις έκανα τις ενέσεις. Μέχρι και στον κωλο έχω βαρέσει χαχαχαχα στην ανάγκη πάνω τι να κανεις;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γιατί δεν τις κάνει μόνη της;Εγω μόνη μου τις έκανα τις ενέσεις. Μέχρι και στον κωλος έχω βαρέσει χαχαχαχα στην ανάγκη πάνω τι να κανεις;

δεν μπορει φοβαται ! και εγω τα ιδια μονη μου τις εκανα. και μου ειπε θα μου τις κανεις εσυ? ή να πηγαινω στο φαρμακειο? έεε τι να της πω τωρα? οχι δεν στις κανω? της ειπα , να στις κανω, αλλα αμα σας πονεσω να πατε μετα στο φαρμακειο, οχι καλε τι να με πονεσεις ?

Διαφημίσεις

δεν μπορει φοβαται ! και εγω τα ιδια μονη μου τις εκανα. και μου ειπε θα μου τις κανεις εσυ? ή να πηγαινω στο φαρμακειο? έεε τι να της πω τωρα? οχι δεν στις κανω? της ειπα , να στις κανω, αλλα αμα σας πονεσω να πατε μετα στο φαρμακειο, οχι καλε τι να με πονεσεις ?

Το ότι έφτασα τον κωλο μου για να κάνω την ένεση δεν βλέπω να το σχολιάζεις χαχαχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...