Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μπράβο και στην gmnth03, στην κικι και στην matri!!!!

Κατερίνα, matri, Ioio και Liana έχουν παλιές μετρήσεις. Δυστυχώς δε μας έχουν δώσει εδώ και βδομάδες νέα νούμερα, οπότε πιθανά να έχουν χάσει περισσότερο!!!!

Gmnth, kiki v, και Cacao όμως τα σπάνε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα, κορίτσια! Από βδομάδα θα σας δώσω μέτρηση, να ξεφουσκώσω πρώτα!

Gmnth03, ναι 5 μηνών είναι η μικρή μου.

Φιλάκια!

Όποτε θες, απ' ότι βλέπεις ορισμένες από μας θα είμαστε για καιρό ακόμα εδώ....

αχ mkcm μου βάλε μου στόχο 78 γιατί αγχώνομαι και δεν κάνει στην ηλικία μου...

Λέω να σε αφήσω στα 75 μέχρι μέσα Οκτώβρη. Εκεί θα φανεί αν τελικά θέλει αναπροσαρμογή ο στόχος. Οκ;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κομμωτηριάζομαι για τη βάφτιση.

Mkcm, ψυχολογία στα ύψη ;).

Είδες, τα λένε οι ξένοι κι η πεθερά... την πάπια. Τυχαίο; δε νομίζω!

Είπαμε, εμένα η πεθερά μου είναι μια κατηγορία από μόνη της. Της τα συγχωρούμε όλα γιατί μας διασκεδάζει τρελλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λέω να σε αφήσω στα 75 μέχρι μέσα Οκτώβρη. Εκεί θα φανεί αν τελικά θέλει αναπροσαρμογή ο στόχος. Οκ;

ok!!! σε εμπιστεύομαι

Υ.Γ πίνω τσουκνίδα με λουίζα και πράσινο τσαι!!!καλό είναι!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Είπαμε, εμένα η πεθερά μου είναι μια κατηγορία από μόνη της. Της τα συγχωρούμε όλα γιατί μας διασκεδάζει τρελλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν παχύνεις (φτου κακά) τότε θα σου πει ότι αδυνάτισες!!!

τις ξέρω αυτές τις μικροπρεπείς καρακαηδόνες!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

αν παχύνεις (φτου κακά) τότε θα σου πει ότι αδυνάτισες!!!

τις ξέρω αυτές τις μικροπρεπείς καρακαηδόνες!!

Αν αδυνατίσω κι άλλο θα λέει σε όλο της το σόι ότι έχω νευρική ανορεξία. Το είχε κάνει όταν παντρευτήκαμε και έλεγαν οι δικοί της ότι είμαι πολύ αδύνατη. Απ' ότι μου είπε ο άντρας μου τους κλαιγόταν ότι δε θα έβλεπε εγγόνια λόγω της "πάθησής" μου... Δεν άντεξε πολύ η κλαούρα, τον επόμενο μήνα του γάμου ήμουν έγκυος.....:lol::lol::lol::lol::lol:

Αν αδυνατίσω κι άλλο θα λέει σε όλο της το σόι ότι έχω νευρική ανορεξία. Το είχε κάνει όταν παντρευτήκαμε και έλεγαν οι δικοί της ότι είμαι πολύ αδύνατη. Απ' ότι μου είπε ο άντρας μου τους κλαιγόταν ότι δε θα έβλεπε εγγόνια λόγω της "πάθησής" μου... Δεν άντεξε πολύ η κλαούρα, τον επόμενο μήνα του γάμου ήμουν έγκυος.....:lol::lol::lol::lol::lol:

μπουαααααααααα

έλεος, δεν έβλεπε ότι όλοι σου η πατρική οικογένεια είναι στυλάτοι? μπα όχι ......πως θα κακολογήσουμε την νύφη.

1527894gvxcsdbcpz.gif

μπουαααααααααα

έλεος, δεν έβλεπε ότι όλοι σου η πατρική οικογένεια είναι στυλάτοι? μπα όχι ......πως θα κακολογήσουμε την νύφη.

Δεν έχεις καταλάβει... Στόχος δεν είναι να με κακολογήσει, αλλά να δημιουργήσει δράμα γύρω από τον εαυτό της!!!!!!!!!

Η τσουκνίδα ενδείκνυται τρελά στη δίαιτα, μου το έχει πει η γιαγιά μου.

το γράφει και πάνωτο κουτάκι

λέει είναι "κατάλληλο για παχυσαρκία, ζάχαρο, ουρικό οξύ, υπερταση και πετρες στην χολή".

Και γράφει επίσης οτι είναι "υπέροχο αφροδισιακό και διουρητικό".

1527894gvxcsdbcpz.gif

Δεν έχεις καταλάβει... Στόχος δεν είναι να με κακολογήσει, αλλά να δημιουργήσει δράμα γύρω από τον εαυτό της!!!!!!!!!

ωωωω, δηλαδή μάρθα βούρτση συνεχώς!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...