Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κι εμένα μ' αρέσουν πολύ αλλά ήθελα να έχει κουμπιά μπροστά γιατί κάτι μου λέει ότι θα χρειαστεί να θηλάσω :rolleyes:

Ευχαριστώ, κόρες, για τις ευχές!

και εγω κατι τετοιο εψαχνα , τελικα γδυθηκα ολοκληρη για να θηλασω. ευτυχως μου δωσανε δωματιο ,διαφορετικα θα την εβγαζα στο αυτοκ. και ειναι τοσοοοο κοντα μου το μαγαζι !!! πολυ ρομαντικο κικη !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κορίτσια....

Πώς είστε; Εγώ καλά, αν και με έχει ξετινάξει η περίοδος (μεγάλη ροή!). Η ζυγαριά εννοείται ότι παραμένει κολλημένη στα 58, καθότι αδιάθετη και καθώς τις τελευταίες μέρες δεν έπινα πολύ νερό (1,5l περίπου).

Περιμένω ζυγαριές....

Ο πεθερός επέστρεψε, η πεθερά μας μιλάει πάλι σα να μη συνέβη τπτ...:D

Χαχα, είναι που πείσατε τον πεθερό να επιστρέψει :P

Συμπάσχω για την περίοδο, πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό! Δεν ζυγίστηκα σήμερα, περιμένω να ξεφουσκώσω.

Κατερίνα μου, δεν κάνω συγκεκριμένη διατροφή. Λίγο από όλα, σαλάτα μεσημέρι βράδυ, φρούτα και περιορίζω τα γλυκά. Την προηγούμενη βδομάδα έφαγα μόνο λίγη μαύρη σοκολάτα και μία μπάλα παγωτό. Θηλάζω και δεν θέλω να λείψουν θρεπτικά συστατικά από το μωρό μου.

Συμπάσχω για την περίοδο, πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό! Δεν ζυγίστηκα σήμερα, περιμένω να ξεφουσκώσω.

Μπα, σιγά μην την ένοιαξε που έφυγε ή επέστεψε ο πεθερός. Απλά η γυναίκα είναι τσίρκο!!!!!!!!!

καλως την δεχτηκες ιοιο !!να ρωτησω αν σου ελειψε ,... μπα την ξερω την απαντηση !!!:tongue::tongue:

ειναι 4 ή 5 μηνων το μπουμπουκακι σου ? καλα θυμαμαι?

Διαφημίσεις

καλως την δεχτηκες ιοιο !!να ρωτησω αν σου ελειψε ,... μπα την ξερω την απαντηση !!!:tongue::tongue:

ειναι 4 ή 5 μηνων το μπουμπουκακι σου ? καλα θυμαμαι?

Εσύ, μωρή, τελικά είσαι έγκυος ή όχι;

Λοιπόν, κορίτσια. Μόλις έφυγε από το γραφείο μου ένας συνάδελφος που εδώ και 6 μήνες έχει μετατεθεί σε άλλη θυγατρική του εξωτερικού. Και τι δε μου είπε: Πως αδυνάτισες έτσι, έχεις αλλάξει όψη, κοντεύεις να φτάσεις τα παλιά σου και άλλες τόσες φιλοφρονήσεις!!!!!!!!!! Είμαι τόσο χαρούμενη. (Όπως επίσης, είμαι χαρούμενη που δεν υπέκυψα στις πιέσεις του άντρα μου να φάμε βρώμικο χθες βράδυ)!!!!!

ωωω!!!! καλώς την δέχτηκες!!!!

κόρες καλημέρα

μπράβο mkcm!!! αυτές οι φιλοφρονήσεις είναι το βραβείο μας!!!!

(στα ίδια με αφήνεις και αλλάζεις το στόχο για τα Χριστούγεννα σε 78 όπως είχα υπολογίσει αρχικά)

cacao 1,5-2 κιλά απώλεια?!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

ΠΙΝΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

__________αρχικό βάρος _____21/09 ___29/09__απώλεια__στόχος

Cacao_________________________56,7______55________-1,7______49

gmnth_______74_______________60,3_______59,3______-1________50

katerina71____92_______________82,3______82,3_______0________75

kiki v__________________________53,9______53,6______-0,3______51

mkcm________68_______________58________58_________0_______50

matri__________________________68,4______69________-0,6______65 Ioio___________________________69,9______69,9_______0________60

Liana________90,1______________67________67________0________65

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...