Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Χμμμμ προτιμω να μην εχω να ζυγισω υδατανθρακες παντως.Και για το τηγανισμα μου κανει καπως που επιτρεπεται.

Προφανως ειναι πιο χαλαρη διαιτα αλλα μηπως ειναι πιο φλου;Εχει δλδ συντηρηση κλπ;Γιατι η ντουκαν εχει φαση σταθεροποιησης και συντηρησης μετα.

4 φάσεις έχει: 1η φάση εισαγωγή, 2η φάση συνεχιζόμενη απώλεια, 3η φάση προσυντήρηση, 4η φάση συντήρηση.

Δε ζυγίζεις υδαντάνθρακες. Υπάρχει στο σάιτ αναλυτικά για κάθε τρόφιμο εικόνα του πόσους υδατάνθρακες έχει. Την πρώτη εβδομάδα ίσως χρειάζεται να αντρέχεις, μετά το έχεις άνετα. Και η φιλοσοφία πίσω από τη δίαιτα είναι η εξής Low Carb High Fat. Στην ουσία χρησιμοποιεί το λίπος για να κάψει λίπος. Αυτό που βοηθάει το λίπος να αποθηκεύεται είναι οι υδατάνθρακες. Αφού δεν καταναλώνεις υδατάνθρακες και προσλαμβάνεις λίπος, ο οργανισμός σου αναγκάζεται να κάνει μεγάλες καύσεις για να κάψει το λίπος αυτό και καίει και ό,τι άλλο λίπος έχεις εφόσον δεν υπάρχει ο "αγωγός" που θα το αποθηκεύσει. Κάπως έτσι είναι.

Αν θες ρίξε μια ματιά:

http://eu.atkins.com/new-atkins/the-program/phase-1-induction.html

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εγώ έχω ένα berska τζην 34άρι και ανεβαίνει, αλλά δεν κουμπώνει. Είναι ο στόχος μου για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!

ρεεεε με μπερδέψατε με τα νούμερα!!

για 26 δεν μιλούσατε τις προάλλες?

αυτό που φοράω τώρα γράφει 36 (πήγα τουαλέτα και είδα χαχαχα)

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλα εννοειται οτι με τις περισσοτερες διαιτες συμβαινει αυτο. αυτο της ειπα και εγω!! αυτη τη βδομαδα δεν εχω αγγουροζουμο, εχω μια αλλη βλακεια με φλουδες μηλου δεν το πινω ομως :rolleyes::rolleyes::rolleyes: τσαι πινω, λουιζα ή πρασινο ή τουρλου τουρλου

Δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε κάποιο ζουμί να φτιάχνεις κάθε βδομαδα;Τρατζικ πραγματικά.Δεν τα μπορώ αυτά με τα σουποειδη.Τσαγια κλπ μ αρέσουν τα περισσότερα όμως.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

δεν είναι βλακεία αυτό!!! το είχα κάνει και με είχε βοηθήσει στα κιλά της εγκυμοσύνης, τώρα το θυμήθηκα!!! αλλά δνε θυμάμαι τι άλλο έβαζα μέσα!

παω να δω γιατι δε θυμαμαι

λοιπον φλουδες μηλου βασιλικο φασκομηλο γαρυφαλλο, τα βραζεις , σουρωνεις και το πινεις.

Αχαχαχαχα χαχα δε ξέρω εγώ για 26αρια.Μιλαω για παντελόνια από berska h&m κλπ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Είναι αυτό της πρώτης φωτό. Το χρώμα δε φαίνεται καλά. Στην πραγματικότητα είναι πολύυυ λεπτές ρίγες άσπρο-γαλαζογκρί, με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν απαλό γκρι ;).

Πώς σας φαίνεται, κοριτσούδια;

Είναι πάρα πολύ ρομαντικό. Εμένα, βέβαια, μου αρέσουν πολύ και τα εξώπλατα που έχει λίγο πιο κάτω....

4 φάσεις έχει: 1η φάση εισαγωγή, 2η φάση συνεχιζόμενη απώλεια, 3η φάση προσυντήρηση, 4η φάση συντήρηση.

Δε ζυγίζεις υδαντάνθρακες. Υπάρχει στο σάιτ αναλυτικά για κάθε τρόφιμο εικόνα του πόσους υδατάνθρακες έχει. Την πρώτη εβδομάδα ίσως χρειάζεται να αντρέχεις, μετά το έχεις άνετα. Και η φιλοσοφία πίσω από τη δίαιτα είναι η εξής Low Carb High Fat. Στην ουσία χρησιμοποιεί το λίπος για να κάψει λίπος. Αυτό που βοηθάει το λίπος να αποθηκεύεται είναι οι υδατάνθρακες. Αφού δεν καταναλώνεις υδατάνθρακες και προσλαμβάνεις λίπος, ο οργανισμός σου αναγκάζεται να κάνει μεγάλες καύσεις για να κάψει το λίπος αυτό και καίει και ό,τι άλλο λίπος έχεις εφόσον δεν υπάρχει ο "αγωγός" που θα το αποθηκεύσει. Κάπως έτσι είναι.

Αν θες ρίξε μια ματιά:

http://eu.atkins.com/new-atkins/the-program/phase-1-induction.html

Χμμμ μαλιστα.Και τρως πολύ λάδι κλπ;Καλά εγώ τώρα δεν αλλάζω διατροφή αλλά έτσι ενημερωτικά. Θα μπω στο σάιτ πιο αργά να δω από περιέργεια τι λέει.

3231580x15ta1yz3w.gif

Λοιπόν, τα τζην τύπου LEE, LEVIS, DIESEL που είναι αμιγώς μάρκες τζην παντελονιών (μετά βάλαν και τα άλλα) έχουν τα νούμερα τζην 24,25,26,27,28,29,30 κλπ.

Το τζην που προέρχοναι από καταστήματα τύπου bershka, pull and bear, zara, κλπ. μετράνε με βάση τα γυναικεία νούμερα ενδυμάτων 32,34,36,38,40, κλπ. (ευρωπαϊκά μεγέθη, γιατί στην αμερική έχουν τα 00,0,2,4,6,8, κλπ. στη ΗΒ άλλο, κλπ.)

Είναι αυτό της πρώτης φωτό. Το χρώμα δε φαίνεται καλά. Στην πραγματικότητα είναι πολύυυ λεπτές ρίγες άσπρο-γαλαζογκρί, με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν απαλό γκρι ;).

Πώς σας φαίνεται, κοριτσούδια;

Πολύ όμορφο.Με το καλό η βάφτιση!

3231580x15ta1yz3w.gif

Χμμμ μαλιστα.Και τρως πολύ λάδι κλπ;Καλά εγώ τώρα δεν αλλάζω διατροφή αλλά έτσι ενημερωτικά. Θα μπω στο σάιτ πιο αργά να δω από περιέργεια τι λέει.

Κοίτα κανονικλα ναι. Και λάδια και κρέμες γάλακτος και μαγιονέζες και βούτυρο και στη δεύτερη ή τρίτη φάση ακόμη και μαύρη σοκολάτα (αυτή με 100% κακάο).

Εγώ όμως δεν μπορώ τα πάρα πολύ λιπαρά και π.χ. κρέμες γάλακτος, μαγιονέζες και βούτυρα δεν τα προτιμώ... Δεν θα φάω βέβαια ούτε μαργαρίνη (αυτή είναι τίγκα στους υδατάνθρακες, ενώ το βούτυρο όχι).

Διαφημίσεις

Λοιπόν, τα τζην τύπου LEE, LEVIS, DIESEL που είναι αμιγώς μάρκες τζην παντελονιών (μετά βάλαν και τα άλλα) έχουν τα νούμερα τζην 24,25,26,27,28,29,30 κλπ.

Το τζην που προέρχοναι από καταστήματα τύπου bershka, pull and bear, zara, κλπ. μετράνε με βάση τα γυναικεία νούμερα ενδυμάτων 32,34,36,38,40, κλπ. (ευρωπαϊκά μεγέθη, γιατί στην αμερική έχουν τα 00,0,2,4,6,8, κλπ. στη ΗΒ άλλο, κλπ.)

Καλα ποιος χ@στηκε τώρα για την αμερικη:tongue: :tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Είναι πάρα πολύ ρομαντικό. Εμένα, βέβαια, μου αρέσουν πολύ και τα εξώπλατα που έχει λίγο πιο κάτω....

Κι εμένα μ' αρέσουν πολύ αλλά ήθελα να έχει κουμπιά μπροστά γιατί κάτι μου λέει ότι θα χρειαστεί να θηλάσω :rolleyes:

Ευχαριστώ, κόρες, για τις ευχές!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κοίτα κανονικλα ναι. Και λάδια και κρέμες γάλακτος και μαγιονέζες και βούτυρο και στη δεύτερη ή τρίτη φάση ακόμη και μαύρη σοκολάτα (αυτή με 100% κακάο).

Εγώ όμως δεν μπορώ τα πάρα πολύ λιπαρά και π.χ. κρέμες γάλακτος, μαγιονέζες και βούτυρα δεν τα προτιμώ... Δεν θα φάω βέβαια ούτε μαργαρίνη (αυτή είναι τίγκα στους υδατάνθρακες, ενώ το βούτυρο όχι).

Ρε συ.Εγω αν την κάνω αυτη τη διατροφή θα παχυνω κιολας.Πες μου τώρα ότι επιτρέπονται και πατατάκια χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Κι εμένα μ' αρέσουν πολύ αλλά ήθελα να έχει κουμπιά μπροστά γιατί κάτι μου λέει ότι θα χρειαστεί να θηλάσω :rolleyes:

Ευχαριστώ, κόρες, για τις ευχές!

Αχ, ναι... Έχουμε κι αυτό... Όλο το ξεχνάω.... Ευτυχώς δεν την έχω πατήσει ακόμα με κανένα ρούχο άβολο!!!!

Ρε συ.Εγω αν την κάνω αυτη τη διατροφή θα παχυνω κιολας.Πες μου τώρα ότι επιτρέπονται και πατατάκια χαχαχα

Εννοείται όχι. Υδατάνθρακες, you know!!!!!!!!!

Πάντως η πρώτη πρώτη βερσιόν της άτκινς (δεκαετία 70) ήταν για 5 μέρες μόνο πρωτεΐνη (κρέατα, ψάρια, κίτρινα τυριά) μια μέρα και λαχανικά και μετά πάλι 5 μέρες μόνο πρωτεΐνη και είχε λέει τρομερά αποτελέσματα. Απλά μετά την εξέλιξε προκειμένου να γίνει διατροφή που θα εγγυόταν τη διατήρηση του βάρους μετά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...