Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

θα βγω σε λιγο, λες ? περιμενω τη πριγκιπισσα να ξυπνησει αλλα δε βλεπω φως !!

Ναι, ρε το παίρνεις σούμπιτο, το κάνεις ακόμα πιο σούμπιτο και μας λες το θετικό αποτέλεσμα κι εγώ θα ζηλεύω μέχρι τον ουρανό, αλλά θα χαίρομαι κιόλας τρομερά με τη χαρά σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Και θα σου φτιάξω και ειδικό πινακάκι για τα + κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μα μια αδελφουλα , να εχει να μαλλιοτραβιεται να μην της κανω !!!???

τι θα φορεσεις στη βαφτιση ?? χρωμα κ τα σχετικα?

Είναι αυτό της πρώτης φωτό. Το χρώμα δε φαίνεται καλά. Στην πραγματικότητα είναι πολύυυ λεπτές ρίγες άσπρο-γαλαζογκρί, με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν απαλό γκρι ;).

Πώς σας φαίνεται, κοριτσούδια;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Ναι, ρε το παίρνεις σούμπιτο, το κάνεις ακόμα πιο σούμπιτο και μας λες το θετικό αποτέλεσμα κι εγώ θα ζηλεύω μέχρι τον ουρανό, αλλά θα χαίρομαι κιόλας τρομερά με τη χαρά σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Και θα σου φτιάξω και ειδικό πινακάκι για τα + κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D καλα το πηγαινες στην αρχη !!!! αυτο το τελευταιο τι το ηθελες !!!!!!!!!!!!!??

Είναι αυτό της πρώτης φωτό. Το χρώμα δε φαίνεται καλά. Στην πραγματικότητα είναι πολύυυ λεπτές ρίγες άσπρο-γαλαζογκρί, με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν απαλό γκρι ;).

ποια πρωτη φωτο? εχασα επεισοδια ??!!!

Θεά θα είσαι στη βάφτιση. Μπράβο ρε kiki!!!!!!! Ναι, για πες τι θα φορέσεις. Κρύωσε κι ο άτιμος ο καιρός (εγώ σήμερα τουρτουρίζω λέμε).

Ευτυχώς λένε 30άρι για το σ/κ! Όχι τίποτα άλλο, μην ξυλιάσει το παιδάκι μου!

12 εβοδμάδες για τα Χριστούγεννα!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;

Λοιπόν, τέρμα από σήμερα τα χαζά.... Μπαίνουμε δυναμικά!!!!!!!! (Θέλω να φορέσω στενό φορεματάκι δερμάτινο που έχω από παλιά να με βγάλει το μωρό μου τσάρκα)!!!!!!!!!!!!!!!

Το 'χεις! Σιγουράκι ;)!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καμία σχέση. Απλά τρως: κρέατα μαγειρεμένα όπως θες (ακόμα και τηγανητά) όχι όμως παναρισμένα.

Σαλάτες, δεν τρώς όμως καλαμπόκι και καρότο, γιατί είναι αμιλούχα. Μπορείς να βάλεις για ντρέσσινγκ ακόμα και μαγιονέζα (όχι όμως λάιτ, γιατί έχει υδατάνθρακες). Εγώ τις τρώω με λαδάκι και ξυδάκι.

Λαχανικά μαγειρεμένα όπως θες.

Θαλασσινά μαγειρεμένα όπως θες.

Τυριά κίτρινα, όχι λευκά.

Αυτά στην πρώτη φάση.

Στη δεύτερη φάση βάζεις και φρούτα και ξηρούς καρπούς, γιαούρτι, γάλα και νομίζω και όσπρια.

Το "δύσκολο" είναι ότι πρέπει να φροντίζεις να μην ξεπερνάς ορισμένα γραμμάρια υδατάνθρακα τη μέρα από τα λαχανικά και τις σαλάτες (στο σάιτ έχει ανά τροφή ακριβώς τα γραμμάρια), αλλά είναι δύσκολο να ξεπεράσεις τα γραμμάρια αυτά αν τρως με μέτρο και όχι όλη την ώρα.

Στη δεύτερη φάση που μπαίνουν περισσότερες τροφές είναι λίγο πιο δύσκολο το μέτρημα. Γι' αυτό εγώ συνήθως περιορίζομαι σε κρέας - σαλάτα και 1 - 2 φρούτα τη μέρα, γιατί βαριέμαι να μετράω....

Χμμμμ προτιμω να μην εχω να ζυγισω υδατανθρακες παντως.Και για το τηγανισμα μου κανει καπως που επιτρεπεται.

Προφανως ειναι πιο χαλαρη διαιτα αλλα μηπως ειναι πιο φλου;Εχει δλδ συντηρηση κλπ;Γιατι η ντουκαν εχει φαση σταθεροποιησης και συντηρησης μετα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

που είναι οι φωτος? δώσε φωτος στο λαό!!!

ΥΓ. το είδα!!! σούπερ!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Λοιπόν, τέρμα από σήμερα τα χαζά.... Μπαίνουμε δυναμικά!!!!!!!! (Θέλω να φορέσω στενό φορεματάκι δερμάτινο που έχω από παλιά να με βγάλει το μωρό μου τσάρκα)!!!!!!!!!!!!!!!

δερματινο εγω εχω παντελονι, που το ειχα φορεσει μονο μια φορα, αα και μια φορμα, αλλα ημουν 45 κιλα , πριν καμια 8 ετια !!!!

έτσι!!!!!!!!!!!!!!! μαζί σου!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

.......

Τα δικά μου νέα για το αυριανό πινακάκι είναι 53,6!!! Και για 2-3 βδομάδες εκεί με βλέπω να γυροφέρνω :?! Τεσπα, το καλό είναι ότι προχωράμε με την αλληλοϋποστήριξη.

μπράβο κοπέλα μου!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Δεν παίρνω πια και μου έχει βγει σε καλό. κάποια στιγμή, ως φοιτήτρια, για καμιά διετία τα κατάπινα τα ντεπόν, πονστάν, παναντόλ σαν καραμέλες για ό,τι κι αν είχα, με αποτέλεσμα μετά από ένα σημείο να μη με πιάνουν.

Τώρα πια θα πιω ένα χαπάκι ντεπόν όταν π.χ. έχω τρελλό πονόδοντο ή απάλευτο πονοκέφαλο ή πυρετό πάνω από 38,5 και με πιάνει με τη μία. Οπότε, όσο είμαι λειτουργική δεν παίρνω παυσίπονο για κανέναν λόγο.

καλά κάνεις!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλα εννοειται οτι με τις περισσοτερες διαιτες συμβαινει αυτο. αυτο της ειπα και εγω!! αυτη τη βδομαδα δεν εχω αγγουροζουμο, εχω μια αλλη βλακεια με φλουδες μηλου δεν το πινω ομως :rolleyes::rolleyes::rolleyes: τσαι πινω, λουιζα ή πρασινο ή τουρλου τουρλου

δεν είναι βλακεία αυτό!!! το είχα κάνει και με είχε βοηθήσει στα κιλά της εγκυμοσύνης, τώρα το θυμήθηκα!!! αλλά δνε θυμάμαι τι άλλο έβαζα μέσα!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...