Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εγώ έχω ένα berska τζην 34άρι και ανεβαίνει, αλλά δεν κουμπώνει. Είναι ο στόχος μου για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!

Καλα εμενα ειναι στοχος μου αυτο τον επομενο μηνα:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εσυ τωρα θελω να σε ρωτησω.Η Ατκις που λες δεν θελει μαγειρεματα ιδιαιτερα;;;;;Γιατι λιγο που την ειχα δει καπου μου φανηκε χειροτερη απο αυτη που κανω.

Καμία σχέση. Απλά τρως: κρέατα μαγειρεμένα όπως θες (ακόμα και τηγανητά) όχι όμως παναρισμένα.

Σαλάτες, δεν τρώς όμως καλαμπόκι και καρότο, γιατί είναι αμιλούχα. Μπορείς να βάλεις για ντρέσσινγκ ακόμα και μαγιονέζα (όχι όμως λάιτ, γιατί έχει υδατάνθρακες). Εγώ τις τρώω με λαδάκι και ξυδάκι.

Λαχανικά μαγειρεμένα όπως θες.

Θαλασσινά μαγειρεμένα όπως θες.

Τυριά κίτρινα, όχι λευκά.

Αυτά στην πρώτη φάση.

Στη δεύτερη φάση βάζεις και φρούτα και ξηρούς καρπούς, γιαούρτι, γάλα και νομίζω και όσπρια.

Το "δύσκολο" είναι ότι πρέπει να φροντίζεις να μην ξεπερνάς ορισμένα γραμμάρια υδατάνθρακα τη μέρα από τα λαχανικά και τις σαλάτες (στο σάιτ έχει ανά τροφή ακριβώς τα γραμμάρια), αλλά είναι δύσκολο να ξεπεράσεις τα γραμμάρια αυτά αν τρως με μέτρο και όχι όλη την ώρα.

Στη δεύτερη φάση που μπαίνουν περισσότερες τροφές είναι λίγο πιο δύσκολο το μέτρημα. Γι' αυτό εγώ συνήθως περιορίζομαι σε κρέας - σαλάτα και 1 - 2 φρούτα τη μέρα, γιατί βαριέμαι να μετράω....

κατερινα πινω νερακι!! να φουσκωνω για να μη σκεφτομαι το φαι :D:D

εχθες εκτος απο δυο ωρες περπατημα , καναμε και ¨γυμναστικουλα¨ !!

πηρα πρωτοβουλια βεβαιως βεβαιως... και μου λεει αν σ αφησω εσενα θα μου γεμισεις καμια δεκαρια απο δαυτα εδω μεσα ( εδειξε τη μπεμπα που κοιμοταν):D τεστακι ποτε να παρω ?? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κι από μένα!

Δε σας προλαβαίνω αυτές τις μέρες! Είστε εσείς λαλίστατες (βέβαια με την πεθερά της mkcm, πάλι λίγα είπατε! Καρικατούρα, ε, mkcm; :tongue:), τρέχω εγώ λόγω της βάφτισης το Σάββατο...

Cacao, καλώς τα δέχτηκες! Ήρωας μου φαίνεσαι εμένα, όχι για τη ντούκαν, για τη φάση "σύζυγος γενικά μακρυά". Για τη ντούκαν, τα θες και τα παθαίνεις :tongue:! Πλάκα κάνω, εννοείται! Καλά κουράγια, κορίτσι!

gmnth, μπράβο, μπράβο, μπράβο! Για σένα που είχε κολλήσει η ζυγαριά είναι μεγάλη υπόθεση το 59!

Τα δικά μου νέα για το αυριανό πινακάκι είναι 53,6!!! Και για 2-3 βδομάδες εκεί με βλέπω να γυροφέρνω :?! Τεσπα, το καλό είναι ότι προχωράμε με την αλληλοϋποστήριξη.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καλα εμενα ειναι στοχος μου αυτο τον επομενο μηνα:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

αα πας καλα αν εισαι σε μηνα !!!! εγω ουτε τα χριστουγεννα δε το βλεπω !! αληθεια ποσες βδομαδες εχουμε ????

Καλημέρα κι από μένα!

Δε σας προλαβαίνω αυτές τις μέρες! Είστε εσείς λαλίστατες (βέβαια με την πεθερά της mkcm, πάλι λίγα είπατε! Καρικατούρα, ε, mkcm; :tongue:), τρέχω εγώ λόγω της βάφτισης το Σάββατο...

Cacao, καλώς τα δέχτηκες! Ήρωας μου φαίνεσαι εμένα, όχι για τη ντούκαν, για τη φάση "σύζυγος γενικά μακρυά". Για τη ντούκαν, τα θες και τα παθαίνεις :tongue:! Πλάκα κάνω, εννοείται! Καλά κουράγια, κορίτσι!

gmnth, μπράβο, μπράβο, μπράβο! Για σένα που είχε κολλήσει η ζυγαριά είναι μεγάλη υπόθεση το 59!

Τα δικά μου νέα για το αυριανό πινακάκι είναι 53,6!!! Και για 2-3 βδομάδες εκεί με βλέπω να γυροφέρνω :?! Τεσπα, το καλό είναι ότι προχωράμε με την αλληλοϋποστήριξη.

ευχαριστω κικη μου !! με το καλο η βαφτιση !!!! να χαιρεστε τα κοριτσακια σας !!!!

πηρα πρωτοβουλια βεβαιως βεβαιως... και μου λεει αν σ αφησω εσενα θα μου γεμισεις καμια δεκαρια απο δαυτα εδω μεσα ( εδειξε τη μπεμπα που κοιμοταν):D τεστακι ποτε να παρω ?? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Δε μασάς, ρε άτομο, έτσι;;;

Ψήνεσαι δλδ εσύ για τέταρτο επί τόπου;!

Είσαι φοβερή :mrgreen::mrgreen:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Δε μασάς, ρε άτομο, έτσι;;;

Ψήνεσαι δλδ εσύ για τέταρτο επί τόπου;!

Είσαι φοβερή :mrgreen::mrgreen:!

μα μια αδελφουλα , να εχει να μαλλιοτραβιεται να μην της κανω !!!???

τι θα φορεσεις στη βαφτιση ?? χρωμα κ τα σχετικα?

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D:D Αχ, το όνειρό μου, να γεννοβολάω παιδιά. Αλλά διάλεξα λάθος άντρα!!!!!!! Πφ,πφ,πφ.... Και δεν παίρνεις σήμερα... Τι έχεις να χάσεις;

Καλημέρα κι από μένα!

Θεά θα είσαι στη βάφτιση. Μπράβο ρε kiki!!!!!!! Ναι, για πες τι θα φορέσεις. Κρύωσε κι ο άτιμος ο καιρός (εγώ σήμερα τουρτουρίζω λέμε).

:D:D:D:D:D:D Αχ, το όνειρό μου, να γεννοβολάω παιδιά. Αλλά διάλεξα λάθος άντρα!!!!!!! Πφ,πφ,πφ.... Και δεν παίρνεις σήμερα... Τι έχεις να χάσεις;

θα βγω σε λιγο, λες ? περιμενω τη πριγκιπισσα να ξυπνησει αλλα δε βλεπω φως !!

12 εβοδμάδες για τα Χριστούγεννα!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;

Λοιπόν, τέρμα από σήμερα τα χαζά.... Μπαίνουμε δυναμικά!!!!!!!! (Θέλω να φορέσω στενό φορεματάκι δερμάτινο που έχω από παλιά να με βγάλει το μωρό μου τσάρκα)!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...