Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

cacao πως πας με την ντούκαν?

Καλημερα!!

Το ειδα χθες και μετα ξεχασα να σου απαντησω δε ξαναμπηκα.

Καλα παει αν και οταν σκεφτομαι οτι καθε μερα για τοσους μηνες θα τρωω ετσι (για ο βασικο γευμα εννοω) παθαινω ενα κατι και σκεφτομαι αν θα το αντεξω.:roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημερα!!

Το ειδα χθες και μετα ξεχασα να σου απαντησω δε ξαναμπηκα.

Καλα παει αν και οταν σκεφτομαι οτι καθε μερα για τοσους μηνες θα τρωω ετσι (για ο βασικο γευμα εννοω) παθαινω ενα κατι και σκεφτομαι αν θα το αντεξω.:roll:

Θα αντέξεις εσύ. Ερωτήσεις:

1) Τι λέει σήμερα η ζυγαριά;

2) Πως εφαρμόζουν τα ρούχα;

3) Τι λέει ο άντρας σου; Παρατήρησε διαφορά;

Κακάο, καλώς το δέχτηκες! Με γεια το τάμπλετ! Περαστικά στη μικρή!

Mckm, θα ηρεμήσει τώρα η πεθερούλα! Πώς αντέχεις χωρίς υδατάνθρακες; μπράβο! Αύριο είναι η μεγάλη μέρα! Θα ζυγιστούμε! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι! :)

Σ ευχαριστω!Ελα ντε πως αντεχω;Να δω για ποσο...

3231580x15ta1yz3w.gif

καλημερα !!!!

mkcm τα καλυτερα εχασα εχθες !!!!!! τα διαβασα ομως !!!!;)

σημερα ειχα και εγω παλι πονακια περιοδου , ερχονται και φευγουν δηλ.

παντα εχεις τοσο ροη στη περιοδο?

να σας πω βρε κοριτσια μου ειπε μια φιλη , που της το ειπε η φιλη , οτι η ντουκαν μπορει να προκαλεσει διαταραχη στη περιοδο, ισχυει?

εγω καλα παω, ατασταλιες δε κανω , προσεχω παρααααα πολυυυυ, πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο που πραγματικα εχω αντεξει τοσες μερες. σημερα ειναι η τελευταια μερα ψαριου, αλλα θα το κρατησω λιγο ακομα . κοριτσια να ομολογησω οτι η σουπα χωρις την πατατα δε μου πολυ αρεσε, οχι οτι δεν τρωγεται αλλα μαλλον θα μεινω στο ψαρι και στο κοτοπουλο, και μια φορα τη βδομαδα θα βαλω συκωτι γαλακτος για να μην εχω προβλημα με το σιδηρο.

59.3 σημερα με πολυ στερηση ! δεν πειραζει ομως ... τα καλα κοποις κτωνται !!

Δεν εχω ιδεα τωρα περιμενω περιοδο αλλα δεν αποκλειεται.Επειδη αυτο δεν αποκλειεται σε καμια διαιτα να ξερεις.

Πως παει το αγγουροζουμο;;;:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια....

Πώς είστε; Εγώ καλά, αν και με έχει ξετινάξει η περίοδος (μεγάλη ροή!). Η ζυγαριά εννοείται ότι παραμένει κολλημένη στα 58, καθότι αδιάθετη και καθώς τις τελευταίες μέρες δεν έπινα πολύ νερό (1,5l περίπου).

Περιμένω ζυγαριές....

Ο πεθερός επέστρεψε, η πεθερά μας μιλάει πάλι σα να μη συνέβη τπτ...:D

Παρε κανενα παυσιπονο ομως.Μη το κανεις κι εσυ σανμιαφιλη μου που δεν παιρνει ποτε και υποφερει(αδικα θα ελεγα)

Εγω αυριο θα ζυγιστω.Λενε παντα μετα απο πρωτεινικη μερα.:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Παρε κανενα παυσιπονο ομως.Μη το κανεις κι εσυ σανμιαφιλη μου που δεν παιρνει ποτε και υποφερει(αδικα θα ελεγα)

Δεν παίρνω πια και μου έχει βγει σε καλό. κάποια στιγμή, ως φοιτήτρια, για καμιά διετία τα κατάπινα τα ντεπόν, πονστάν, παναντόλ σαν καραμέλες για ό,τι κι αν είχα, με αποτέλεσμα μετά από ένα σημείο να μη με πιάνουν.

Τώρα πια θα πιω ένα χαπάκι ντεπόν όταν π.χ. έχω τρελλό πονόδοντο ή απάλευτο πονοκέφαλο ή πυρετό πάνω από 38,5 και με πιάνει με τη μία. Οπότε, όσο είμαι λειτουργική δεν παίρνω παυσίπονο για κανέναν λόγο.

Μπράβο gmnth μου!!!!!!! Τέλεια τα πας....

Έχω πάρα πολύ ροή μετά τις γέννες. Στη μεγάλη είχα πολύ ροή για περίπου 1 χρόνο (από τη στιγμή που μου ήρθε περίοδος). Τώρα στο μικρό τις πρώτες φορές που είχα αδιαθετήσει δεν είχα μεγάλη ροή, από το Μάρτη όμως (ή Απρίλη, δε θυμάμαι) και μετά αρκετή ροή και τη δεύτερη μέρα τόση πολύ που μοιάζει με τα πρώτα λόχια... Άστα να πάνε. Και ο πόνος την ώρα που κατεβαίνει το αίμα είναι παρόμοιος με αυτόν της γέννας (μικρότερης βέβαια έντασης), αλλά ευτυχώς αυτός κρατάει από λίγες ώρες μέχρι μισή μέρα και μετά δεν πονάω....

Από τη μια αναπολώ τις μέρες που δεν είχα περίοδο, από την άλλη, όμως, χαίρομαι που αδιαθέτησα και ξεπρίστηκα!!!!!!!!

εγω αυτο σκεφτομαι , καλα ειμαι τωρα που δεν εχω , γκρινιαζω που δεν εχω περιοδο, μετα θα γκρινιαζω που θα εχω περιοδο , εμεις οι γυναικες με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες :tongue::tongue:

αυτο με τη ροη και εγω αν θυμαμαι το ειχα , για αρκετα χρονια , και μου αλλαξε ο κυκλος , ειχα μεγαλυτερο , κ εγινε μικροτερος, βεβαια εχει να κανει και με την ηλικια νομιζω, αλλο 20 αλλο 35 .

Οπότε, θα φτιάξω πινακάκι αύριο. Σε θέλουμε οπωσδήποτε εντός πίνακα!!!!!

Απάντησε και στις άλλες δύο ερωτήσεις:

Ρούχα και σύζυγο!!!!

Θα αντέξεις εσύ. Ερωτήσεις:

1) Τι λέει σήμερα η ζυγαριά;

2) Πως εφαρμόζουν τα ρούχα;

3) Τι λέει ο άντρας σου; Παρατήρησε διαφορά;

Λοιπον

1.Η ζυγαρια θα πει αυριο.Ειπα να μη το ξεφτιλισω και ζυγιστω και σημερα απο περιεργεια:rolleyes:

2.Ποια ρουχα καλε;;;

3.Εεε ναι εχω χασει απο τον χειμωνα.Βασικα περισι ειχα παρει παλι αλλα δεν μου ειπε τιποτα γιατι ξερει οτι στεναχωριεμαι.

Λοιπον για τα ρουχα.Τωρα που γυρισα απο τον παιδικο εβγαλα απο τη ντουλαπα κατι ρουχα που δεν μου εκαναν περισι το χειμωνα και καποια μου μπαινουν.Λεω μπαινουν γτ ειναι τσιτα αλλα οκ.Μερικα φοριουνται.Βεβαια κατι 34αρια παντελονια που εχω ουτα καν:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

εγω αυτο σκεφτομαι , καλα ειμαι τωρα που δεν εχω , γκρινιαζω που δεν εχω περιοδο, μετα θα γκρινιαζω που θα εχω περιοδο , εμεις οι γυναικες με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες :tongue::tongue:

Προπαγάνδα των αντρών..... Μη μασάς :cool:

Λοιπον

1.Η ζυγαρια θα πει αυριο.Ειπα να μη το ξεφτιλισω και ζυγιστω και σημερα απο περιεργεια:rolleyes:

2.Ποια ρουχα καλε;;;

3.Εεε ναι εχω χασει απο τον χειμωνα.Βασικα περισι ειχα παρει παλι αλλα δεν μου ειπε τιποτα γιατι ξερει οτι στεναχωριεμαι.

Λοιπον για τα ρουχα.Τωρα που γυρισα απο τον παιδικο εβγαλα απο τη ντουλαπα κατι ρουχα που δεν μου εκαναν περισι το χειμωνα και καποια μου μπαινουν.Λεω μπαινουν γτ ειναι τσιτα αλλα οκ.Μερικα φοριουνται.Βεβαια κατι 34αρια παντελονια που εχω ουτα καν:roll:

Εγώ έχω ένα berska τζην 34άρι και ανεβαίνει, αλλά δεν κουμπώνει. Είναι ο στόχος μου για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!

Οπότε, θα φτιάξω πινακάκι αύριο. Σε θέλουμε οπωσδήποτε εντός πίνακα!!!!!

Απάντησε και στις άλλες δύο ερωτήσεις:

Ρούχα και σύζυγο!!!!

Εσυ τωρα θελω να σε ρωτησω.Η Ατκις που λες δεν θελει μαγειρεματα ιδιαιτερα;;;;;Γιατι λιγο που την ειχα δει καπου μου φανηκε χειροτερη απο αυτη που κανω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Λοιπον

2.Ποια ρουχα καλε;;;

Και τσίτα μια χαρά είναι. Ό,τι ανέβει και κουμπώσει σημαίνει ότι μας χωράει, ακόμη κι αν δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε!!!!!!!!!1 :D:D:D:D:D:D

Δεν εχω ιδεα τωρα περιμενω περιοδο αλλα δεν αποκλειεται.Επειδη αυτο δεν αποκλειεται σε καμια διαιτα να ξερεις.

Πως παει το αγγουροζουμο;;;:tongue:

καλα εννοειται οτι με τις περισσοτερες διαιτες συμβαινει αυτο. αυτο της ειπα και εγω!! αυτη τη βδομαδα δεν εχω αγγουροζουμο, εχω μια αλλη βλακεια με φλουδες μηλου δεν το πινω ομως :rolleyes::rolleyes::rolleyes: τσαι πινω, λουιζα ή πρασινο ή τουρλου τουρλου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...