Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ELLI!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε για το τραγουδάκι!!!!!!

τί θα κάναμε χωρίς μουσική;;;;;

Καλημέρα jeniaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περαστικά στο κοριτσάκι σου!!!!!!!

ευχαρηστω καλη ευτηχος δεν ηταν τιποτα !! αχ πολυ μου αρεσει η σημερινη μερα αν και δεν εχω κοιμηθει εδω και δυο εβδομαδες απο την ζουζουνα μου εχω αντοχες χιχι!! εσυ πως τα πας !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλάααα......θέλω διακοπές, θέλω να κολυμπάω σε πράσινες θάλασσες χωρίς να σκέφτομαι τίποτα, χωρίς έννοιες- και να αράζω σε μοναχικές παραλίες ήρεμες

ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ;;;;;;;;;;; 00020456.gif

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Καλάααα......θέλω διακοπές, θέλω να κολυμπάω σε πράσινες θάλασσες χωρίς να σκέφτομαι τίποτα, χωρίς έννοιες- και να αράζω σε μοναχικές παραλίες ήρεμες

ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ;;;;;;;;;;; 00020456.gif

sig.asp?img=ad1

πολλα δεν ζητας παρεα θελεις να ερθω και εγω δεν θελω πολυ βεβαια 3 μερες μονο αλλα να μην εχω κανεναν αλλον δεν θελω αλλη φασαρεια θελω ηλιο-αντιλιακο -φραπε - περιοδικο και ξαπλωστρα !!

πολλα δεν ζητας παρεα θελεις να ερθω και εγω δεν θελω πολυ βεβαια 3 μερες μονο αλλα να μην εχω κανεναν αλλον δεν θελω αλλη φασαρεια θελω ηλιο-αντιλιακο -φραπε - περιοδικο και ξαπλωστρα !!

00020110.gif

ελααααααααα!!!!!!, αλλά μόνο 3 ημέρες;;;;;;;;

εγώ θέλω 3 μήνεςςςςςςς!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα 000203FB.gif

μάλλον ζητάω πολλά....

0001092C.jpg

play.gif

sig.asp?img=ad1

00020110.gif

ελααααααααα!!!!!!, αλλά μόνο 3 ημέρες;;;;;;;;

εγώ θέλω 3 μήνεςςςςςςς!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα 000203FB.gif

μάλλον ζητάω πολλά....

0001092C.jpg

play.gif

sig.asp?img=ad1

ΝΑΙ !!! ξερεις τι ειναι να μην ακουσεις για τρεια 24ωρα ετσω μια φορα να σου λενε ντινα αυτο!! ντινα εκεινο!! ντινα το παιδι !! ντινα φαγητο!! ντινα τα παιδια ρουχα-μαπνιο-φαγητο !! αληθεια μου φτανουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνννννννννννννννν!!!!!!!!!!!!!!!!

000203FB.gif

Διαφημίσεις

ΝΑΙ !!! ξερεις τι ειναι να μην ακουσεις για τρεια 24ωρα ετσω μια φορα να σου λενε ντινα αυτο!! ντινα εκεινο!! ντινα το παιδι !! ντινα φαγητο!! ντινα τα παιδια ρουχα-μαπνιο-φαγητο !! αληθεια μου φτανουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνννννννννννννννν!!!!!!!!!!!!!!!!

000203FB.gif

....σαν να μου φαίνεται ότι είμαι λίιιιιγο τεμπελούλα 000203E1.gif

sig.asp?img=ad1

....σαν να μου φαίνεται ότι είμαι λίιιιιγο τεμπελούλα 000203E1.gif

sig.asp?img=ad1

οχι μωρο μου φυσιολογικη ειναι η φαση σου οπως και η δικη μου γιατι και εγω τρεις μηνες δεν θα αντεχα διακοπες θα εκοβα φλεβες αμα μαθεις να εισαι στην υπερενταση καθε μερα μετα μια τοση μεγαλη παυση σου σπαει τα νευρα !!! αντε οταν θα ερθει η σειρα σου και θα εισαι εδω που ειμαι εγω θα δεις τα ιδια θα λεες!!

στο υπογραφω 10000000000000000000000000000000000000%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

ΓΟΡΓΟΝΕς ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΜΟΥ

ΔΕΙΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ -1,80 ΥΨΩΣ-ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ(ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ)- ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ -ΜΑΥΡΟ ΜΑΤΙ -ΤΕΛΕΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΑΙ !!!

ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!

Διαφημίσεις

Δεν φαίνεται, μάλλον έχει αποκλεισμό στους μη φίλους / αφού είναι στο φβ

οκκκκκκκκ δεν πειράζει!!!!!!

ΖΩΗ76 πηγενε στο προφιλ μου χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!

sig.asp?img=ad1

ΖΩΗ76 πηγενε στο προφιλ μου χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!

τον είδα!!!!!!είδες άμα γυμνάζεται ο άνθρωπος!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D:D

Ηθελα αλλη να βαλω που φοραει μαγιο αλλα δεν μπορουσα να την ανεβασω αμα τον δεις χωρις μπλουζακι ειναι ειναι !! αυτο που ειπες πριν φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...