Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Τελικα πατατακια της πηγε;Δεν μας ειπες:lol::lol::lol:

Καλημερααααα!

Εμας μας πηρε ο υπνος σημερα και τρεχαμε το πρωι σαν τρελοι:roll:

Πινουμε καφεδακι τωρα και σε λιγο θα παω να παρω τη μικρη απο τον παιδικο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημερααααα!

Ναι, ναι... Άλλη έννοια δεν είχε να κάνει 3 ώρες δρόμο νυχτιάτικα να της πάει πατατάκια..... :eek:

Του έστειλε όμως πριν λίγο μήνυμα: "Δεν το περίμενα ποτέ ότι σε μια δύσκολη στιγμή δε θα με στηρίξει ο γιός μου." - Φυσικά και αναφερόταν στα πατατάκια. Φυσικά και της απάντησε ο άντρας μου: "Για το καλό σου το κάνω. Σου έχει που σου έχει ανέβει η πίεση, μην στην εκτοξεύσει το αλάτι." Έχουμε τρελαθεί στα γέλια με τον άντρα μου. Ρε, τι διασκεδαστική που είναι αυτή.... By the way... ο πεθερός μου τελικά θα γυρίσει σήμερα....

Καλημερααααα!

cacao πως πας με την ντούκαν?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

mkcm κάνεις πρωτεινική τελικά?

(χαχαχαχα μέσω sms!!!!)

Βασικά, υπάρχουν μέρες που τρώω μόνο πρωτεΐνη και σαλάτα και άλλες που το βράδυ θα φάω και 2 φέτες ψωμί με τυρί και ντομέτα ή τοστάκι...

Από σήμερα λέω να επιστρέψω μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη πάλι ολοκληρωτικά στην Άτικνς γιατί βλέπω ότι τις τελευταίες βδομάδες έχει πάλι αρχίσει να επιβραδύνει ο ρυθμός απώλειας...

Κακάο, καλώς το δέχτηκες! Με γεια το τάμπλετ! Περαστικά στη μικρή!

Mckm, θα ηρεμήσει τώρα η πεθερούλα! Πώς αντέχεις χωρίς υδατάνθρακες; μπράβο! Αύριο είναι η μεγάλη μέρα! Θα ζυγιστούμε! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι! :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια....

Πώς είστε; Εγώ καλά, αν και με έχει ξετινάξει η περίοδος (μεγάλη ροή!). Η ζυγαριά εννοείται ότι παραμένει κολλημένη στα 58, καθότι αδιάθετη και καθώς τις τελευταίες μέρες δεν έπινα πολύ νερό (1,5l περίπου).

Περιμένω ζυγαριές....

Ο πεθερός επέστρεψε, η πεθερά μας μιλάει πάλι σα να μη συνέβη τπτ...:D

καλημερα !!!!

mkcm τα καλυτερα εχασα εχθες !!!!!! τα διαβασα ομως !!!!;)

σημερα ειχα και εγω παλι πονακια περιοδου , ερχονται και φευγουν δηλ.

παντα εχεις τοσο ροη στη περιοδο?

να σας πω βρε κοριτσια μου ειπε μια φιλη , που της το ειπε η φιλη , οτι η ντουκαν μπορει να προκαλεσει διαταραχη στη περιοδο, ισχυει?

εγω καλα παω, ατασταλιες δε κανω , προσεχω παρααααα πολυυυυ, πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο που πραγματικα εχω αντεξει τοσες μερες. σημερα ειναι η τελευταια μερα ψαριου, αλλα θα το κρατησω λιγο ακομα . κοριτσια να ομολογησω οτι η σουπα χωρις την πατατα δε μου πολυ αρεσε, οχι οτι δεν τρωγεται αλλα μαλλον θα μεινω στο ψαρι και στο κοτοπουλο, και μια φορα τη βδομαδα θα βαλω συκωτι γαλακτος για να μην εχω προβλημα με το σιδηρο.

59.3 σημερα με πολυ στερηση ! δεν πειραζει ομως ... τα καλα κοποις κτωνται !!

καλημέρα κόρες

gmnth03 μπράβο για την επιμονή σου κοπέλα μου!!! πιστεύω όταν σου έρθει περίοδος θα φύγουν αέρα τα κιλάκια .Εσύ νεράκι πίνεις?

Ioio πιστεύω θα έχεις μεγάλη απώλεια σήμερα στο πινακάκι!! τι δίαιτα κάνεις?

mkcm μία από τα ίδια και για μένα σήμερα. αχ βαχ!!! μάλλον χρειάζομαι μία δυνατή επανεκκίνηση!

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημερα !!!!

mkcm τα καλυτερα εχασα εχθες !!!!!! τα διαβασα ομως !!!!;)

σημερα ειχα και εγω παλι πονακια περιοδου , ερχονται και φευγουν δηλ.

παντα εχεις τοσο ροη στη περιοδο?

να σας πω βρε κοριτσια μου ειπε μια φιλη , που της το ειπε η φιλη , οτι η ντουκαν μπορει να προκαλεσει διαταραχη στη περιοδο, ισχυει?

εγω καλα παω, ατασταλιες δε κανω , προσεχω παρααααα πολυυυυ, πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο που πραγματικα εχω αντεξει τοσες μερες. σημερα ειναι η τελευταια μερα ψαριου, αλλα θα το κρατησω λιγο ακομα . κοριτσια να ομολογησω οτι η σουπα χωρις την πατατα δε μου πολυ αρεσε, οχι οτι δεν τρωγεται αλλα μαλλον θα μεινω στο ψαρι και στο κοτοπουλο, και μια φορα τη βδομαδα θα βαλω συκωτι γαλακτος για να μην εχω προβλημα με το σιδηρο.

59.3 σημερα με πολυ στερηση ! δεν πειραζει ομως ... τα καλα κοποις κτωνται !!

Μπράβο gmnth μου!!!!!!! Τέλεια τα πας....

Έχω πάρα πολύ ροή μετά τις γέννες. Στη μεγάλη είχα πολύ ροή για περίπου 1 χρόνο (από τη στιγμή που μου ήρθε περίοδος). Τώρα στο μικρό τις πρώτες φορές που είχα αδιαθετήσει δεν είχα μεγάλη ροή, από το Μάρτη όμως (ή Απρίλη, δε θυμάμαι) και μετά αρκετή ροή και τη δεύτερη μέρα τόση πολύ που μοιάζει με τα πρώτα λόχια... Άστα να πάνε. Και ο πόνος την ώρα που κατεβαίνει το αίμα είναι παρόμοιος με αυτόν της γέννας (μικρότερης βέβαια έντασης), αλλά ευτυχώς αυτός κρατάει από λίγες ώρες μέχρι μισή μέρα και μετά δεν πονάω....

Από τη μια αναπολώ τις μέρες που δεν είχα περίοδο, από την άλλη, όμως, χαίρομαι που αδιαθέτησα και ξεπρίστηκα!!!!!!!!

καλημέρα κόρες

gmnth03 μπράβο για την επιμονή σου κοπέλα μου!!! πιστεύω όταν σου έρθει περίοδος θα φύγουν αέρα τα κιλάκια .Εσύ νεράκι πίνεις?

Ioio πιστεύω θα έχεις μεγάλη απώλεια σήμερα στο πινακάκι!! τι δίαιτα κάνεις?

mkcm μία από τα ίδια και για μένα σήμερα. αχ βαχ!!! μάλλον χρειάζομαι μία δυνατή επανεκκίνηση!

Δεν πειράζει Κατερινιώ...μαζί εμείς στο -0 :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...