Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημέρα Ioio μου, καλημέρα κόρες

καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

παραλίγο να κέρδιζα 5αρι στο λόττο ρε κόρες!!! είχα βάλει 12 νούμερα, πέτυχα τα 5 αλλά το σύστημα που είχα διαλέξει δεν έβαλε στήλη με τα 5 αυτά νούμερα!! άρα... κουβάς!!!!

δεν πειράζει, κερδίζουμε αλλού.

φιλάκια πολλά και καλή διατοβδομάδα!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα και από εμένα!

Δεν πειράζει, Κατερίνα! Την επόμενη φορά!

Καλή διαιτοβδομάδα και από εμένα! Πώς πήγε το σκ σας; το δικό μου τέλεια! Έκανα και μια μικρή παρασπονδία. Έφαγα μια μπάλα παγωτό. Ανυπομονώ για το ζύγισμα της Τετάρτης, πιστεύω θα φανεί η διαφορά :) φιλιά!

Καλημερα κοριτσια καλη βδομαδα!!!

Ηρθε ο καλος μου νωριτερα και εφερε δωρο ενα ροζ ταμπλετ για τα κοριτσια του!!Οποτε δεν θα ξεστραβωνομαι απο το κινητο για να σας γραφω.Εκτος κι αν θα παιζει η μικρη

Λοιπον ζυγιστηκα χθες κι εχω χασει μισο κιλο.Οποτε ειμαι μειον 3 κιλα στα 56,100

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

καλημερα κοριτσια !! μπραβο cacao !!!!!ξεκινησαμε με ευχαριστα !!!!με το καλο να φυγουν και τα υπολοιπα !!! καλως το δεχτηκατε το αγορι σας !!!!! εμενα καλα πηγε το σκ ! ζυγιστηκα αλλα η ζυγαρια δεν εχει πεσει, μια ανεβαινει,μια πεφτει στα ιδια. υπομονη που θα μας παει !! να σας πω την αληθεια δεν το περιμενα , γιατι ειμαι τυπικη στη διαιτα , προσεχω παρα πολυ !! πολυ αγωνας ρε κοριτσια, για να φυγουν 100 γρ, ποσα δυσκολα χανω πια !!!!?

ιοιο και εγω αγωνια για τη τεταρτη εχω , να δω ποσο θα με δειξει!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα έχει πέσει πάρα πολύ δουλειά, οπότε μπαίνω στα πολύ γρήγορα. Εμένα σχετικά οκ το Σ/Κ, εκτός από χθες που το βράδυ έφαγα σουβλάκι γιατί έχω τα προεόρτια της περιόδου μου!!!!!!!!!!!

Κακάο, καλώς τον δέχτηκες!!!!!!!! Θα κάτσει καιρό; ΆΝτε, καλή γυμναστική!!!!!!!!! ;) Θα λείπει και το παιδί τα πρωινά....θα γίνει της Πόπης....

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα έχει πέσει πάρα πολύ δουλειά, οπότε μπαίνω στα πολύ γρήγορα. Εμένα σχετικά οκ το Σ/Κ, εκτός από χθες που το βράδυ έφαγα σουβλάκι γιατί έχω τα προεόρτια της περιόδου μου!!!!!!!!!!!

Κακάο, καλώς τον δέχτηκες!!!!!!!! Θα κάτσει καιρό; ΆΝτε, καλή γυμναστική!!!!!!!!! ;) Θα λείπει και το παιδί τα πρωινά....θα γίνει της Πόπης....

Ενημερωτικα απλα αναφερω πως η μικρη εκανε δεκατα σημερα(ειχε κι ενα 38 προχθες)Οποτε προβλεπω να αρρωσταινουμε και οι τρεις:roll:

Ηδη με τριγυριζει γιατι εβγαλα ερπη σε δυο σημεια σταχειλια:roll::roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ενημερωτικα απλα αναφερω πως η μικρη εκανε δεκατα σημερα(ειχε κι ενα 38 προχθες)Οποτε προβλεπω να αρρωσταινουμε και οι τρεις:roll:

Ηδη με τριγυριζει γιατι εβγαλα ερπη σε δυο σημεια σταχειλια:roll::roll:

Αμάν πια αυτά τα παιδιά.... Ούτε τον άντρα μας να ευχαριστηθούμε δεν μπορούμε!!!!!!!!!!

Κορίτσια, καλημέρα. Εμένα η διατροφή πάει πολύ καλά, όμως δεν προβλέπεται να έχω απώλεια αυτές τις μέρες, καθώς περιμένω περίοδο και είμαι σούπερ πρισμένη.

Έχω όμως πολύ συνταρακτικά νέα... για την πεθερά. Παίρνει χθες ο άντρας μου τηλέφωνο, γιατί κάτι ήθελε τον πεθερό μου. Στην αρχή του τα μάσαγε και στη συνέχεια του είπε, ότι μάλωσαν κι έφυγε από το Σάββατο και δεν ξέρει που είναι!!!!!! :shock:

Παίρνει ο άντρας μου τον πεθερό μου τηλέφωνο και του λέει ότι έχει πάει στην αδερφή του (σε ένα χωριό στην Ήπειρο), γιατί η πεθερά του τα έχει κάνει τσουρέκια. Βασικά αυτό που έγινε ήταν το εξής: τον έστειλε η πεθερά για ψώνια με λίστα. Πήγε ο κακομοίρης ψώνισε κι όταν γύρισε είχε θυμηθεί η άλλη καναδυό ακόμα πράγματα. Ξαναπάει και με το που γυρίζει το δίνει άλλα 2 - 3 να πάρει. Ξαναπάει και του ξεφουρνίζει ότι χρειάζεται κι άλλα 2 - 3 πράγματα. Της λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάει κι εκεί αρχίζει το πανηγύρι. Το τι του είπε δε λέγεται. Αχαΐρευτο, ρεμπεσκέ, τεμπέλη, εγωιστή και μια σειρά ακόμη κοσμιτικά. Επειδή το σκηνικό αυτό έχει γίνει αρκετές ακόμη φορές, τα πήρε ο άνθρωπος στο κρανίο και την έκανε για 3 - 4 μέρες (έχει σκοπό να γυρίσει την Τετάρτη). Αυτή, εντωμεταξύ, επειδή ξέρει ότι είναι 100% φάουλ δε μας είχε πει τίποτα.

Μετά από 1 - 2 ώρες παίρνει η πεθερά τον άντρα μου να τον ρωτήσει τι έγινε κι αν τον βρήκε. Αφού έμαθε ότι είναι καλά, ήθελε να μάθει που είναι. Δεν της είπε ο άντρας μου, γιατί λέει έχει ο πεθερός δικαίωμα να την τσουρουφλίσει (και όντως έχει) και η πεθερά μου τσακώθηκε και με τον άντρα μου και του είπε ότι δε θα του ξαναμιλήσει. Μετά πήρε εμένα, άρχισε την κλαούρα, μου είπε το σκηνικό, εγώ άρχισα να γελάω (γιατί πραγματικά είναι τρομερά γελοίο το όλο σκηνικό) και τώρα δε μιλάει ούτε σε μένα.... Το τερμάτισε η τύπισσα σήμερα!!!!!!!!

Α, ναι, και μετά έστειλε μήνυμα στον άντρα μου (είπαμε δεν του μιλάει), ότι θέλει να φάει πατατάκια και δεν έχει, ούτε έχει αυτοκίνητο να πάει να πάρει και να της πάει ο άντρας μου (απόσταση 1,5 ώρα από Αθήνα πήγαινε και άλλη τόση έλα), αλλά να μην μπει στο σπίτι, να τα αφήσει απ' έξω, γιατί παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην του μιλάει.....:shock::

Αντιγράφω το μήνυμα: "Ξέμεινα από πατατάκια και θέλω πολύ να φάω από τη στενοχώρια μου. Δεν έχω αμάξι, γι' αυτό φέρε μου και άστα έξω από την πόρτα. Μην μπεις γιατί να ξέρεις ότι ακόμα δε σου μιλάω." :roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Είναι θεά η τύπισσα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα mkcm!!!!!

θέλω να φάω πατατάκια από τη στεναχώρια μου, αλλά άστα έξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρεεεεεεεεεεεεε δεν παίζεται η γυναίκααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα κόρες!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

αχαχαχαχα mkcm!!!!!

θέλω να φάω πατατάκια από τη στεναχώρια μου, αλλά άστα έξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρεεεεεεεεεεεεε δεν παίζεται η γυναίκααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα κόρες!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!! Δεν περνάμε τέλεια; Είναι η καλύτερη πεθερά ever!!!!!!!! Και δε μας αφήνει να πλήξουμε και είναι και καταπληκτική με τα παιδιά (να τα λέμε κι αυτά)!!!!!!!!!!

Ευτυχώς δεν είναι κοντά. Από μακριά είναι σούπερ διασκεδαστική η φάση!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!! Δεν περνάμε τέλεια; Είναι η καλύτερη πεθερά ever!!!!!!!! Και δε μας αφήνει να πλήξουμε και είναι και καταπληκτική με τα παιδιά (να τα λέμε κι αυτά)!!!!!!!!!!

Ευτυχώς δεν είναι κοντά. Από μακριά είναι σούπερ διασκεδαστική η φάση!!!!!!!!!!!!

Καλά, εννοείται πως με τον άντρα μου το έχουμε τρολάρει το θέμα όσο δεν πάει από χθες. Αφού μου είπε να πάρω τη μάνα μου και να της το πω και να τη βάλω να πάρει τηλέφωνο και καλά να δει τι κάνουν για να δούμε τι θα της πεί (που θα πει - δεν ντρέπεται) για να πάμε το τρολάρισμα σε άλλο level. Δυστυχώς, η μάνα μου δεν έχει ψηθεί ακόμη.... Αλλά το παλεύουμε.... Σε λίγο θα την πάρει και ο άντρας μου τηλέφωνο να την ψήσει....

Καλά, εννοείται πως με τον άντρα μου το έχουμε τρολάρει το θέμα όσο δεν πάει από χθες. Αφού μου είπε να πάρω τη μάνα μου και να της το πω και να τη βάλω να πάρει τηλέφωνο και καλά να δει τι κάνουν για να δούμε τι θα της πεί (που θα πει - δεν ντρέπεται) για να πάμε το τρολάρισμα σε άλλο level. Δυστυχώς, η μάνα μου δεν έχει ψηθεί ακόμη.... Αλλά το παλεύουμε.... Σε λίγο θα την πάρει και ο άντρας μου τηλέφωνο να την ψήσει....

Θεά η πεθερά! Δεν υπάρχει! Έτσι όπως τη βλέπω στη μαμά σου θα πει ότι ο άντρας σου είπε στον πεθερό σου να φύγει από το σπίτι και τώρα τον κρύβετε. Το τερμάτισα!

Θεά η πεθερά! Δεν υπάρχει! Έτσι όπως τη βλέπω στη μαμά σου θα πει ότι ο άντρας σου είπε στον πεθερό σου να φύγει από το σπίτι και τώρα τον κρύβετε. Το τερμάτισα!

Δε θα πάρει τηλέφωνο η άτιμη. Το ξέκοψε και στον άντρα μου.... Την πήρα κι εγώ να την ξαναπαρακαλέσω και μου είπε να βρούμε τίποτα άλλο να ασχοληθούμε και να μην κοροϊδεύουμε μεγάλη γυναίκα (αν και είμαι σίγουρη ότι από μέσα της γελούσε και ήθελε να πάρει, αλλά ας όψεται το σαβουάρ βίβρ)..... :?. Κρίμα. Μάλλον το βράδυ θα αναγκαστούμε να κάνουμε σεξ.... Μπα, ούτε αυτό. Είμαι αδιάθετη... Να δω τώρα τι θα κάνουμε το βράδυ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...