Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ξέρεις....δε θέλω να στο πω απότομα, γιατί πρόκειται για μεγάλη αποκάλυψη.... Υπάρχουν κάτι πραγματάκια στα φαρμακεία που λέγονται ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.... Αν πάρεις ένα από αυτά δε θα πας στο μήνα σου! :tongue:

χαχχαχαχαχαχαχαχ

πω πω τι μου θυμισες !!! ημουν 21.5 και του λεω του αντρα μου, δεν αδιαθετησα , εε καλα περιμενε, μα ειμαι τυπικη, μα ουτε μια στο εκατομμυριο δεν εισαι. εε και τι θελεις να κανουμε τωρα, να πας να παρεις ενα τεστ. απα πα δεν φοραω βερα , θα δουνε οτι δεν ειμαστε παντρεμενοι , ντρεπομαι. να πας εσυ, εε μη στα πολυλογω τελικα πηγε εκεινος !!! ακου τι σκεφτηκα τοτε !! λες και με ηξερε ο φαρμακοποιος ή με ενοιαζε τι θα πει !!:tongue::tongue:

αρχες ιουλιου με εφαγε μια φιλη πω πω τοσους μηνες και δεν αδιαθετησες, να πας να κανεις τεστ. μια μου το ειπε δυο, εε τι να κανω με επεισε και πηγα. δεν το εκανα με τα πρωτα πρωινα ομως :tongue:. αρνητικο , μετα απο λιγες μερες εκανα τεστ παπ και μου εκανε και υπερηχο. δυο τρεις φορες ελευθ επαφες τον ιουλιο και 5-6 τον αυγουστο, αλλα μεχρι 20 αυγουστου . απο τοτε οσες φορες και να του ειπα οτι δεν εχω περιοδο δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω , δεν μπορω να τον πεισω με τιποτα !!!:tongue:

χαχχαχαχαχαχαχαχ

πω πω τι μου θυμισες !!! ημουν 21.5 και του λεω του αντρα μου, δεν αδιαθετησα , εε καλα περιμενε, μα ειμαι τυπικη, μα ουτε μια στο εκατομμυριο δεν εισαι. εε και τι θελεις να κανουμε τωρα, να πας να παρεις ενα τεστ. απα πα δεν φοραω βερα , θα δουνε οτι δεν ειμαστε παντρεμενοι , ντρεπομαι. να πας εσυ, εε μη στα πολυλογω τελικα πηγε εκεινος !!! ακου τι σκεφτηκα τοτε !! λες και με ηξερε ο φαρμακοποιος ή με ενοιαζε τι θα πει !!:tongue::tongue:

Και τελικά ήσουν έγκυος; Τα καλύτερα δε λες...

αρχες ιουλιου με εφαγε μια φιλη πω πω τοσους μηνες και δεν αδιαθετησες, να πας να κανεις τεστ. μια μου το ειπε δυο, εε τι να κανω με επεισε και πηγα. δεν το εκανα με τα πρωτα πρωινα ομως :tongue:. αρνητικο , μετα απο λιγες μερες εκανα τεστ παπ και μου εκανε και υπερηχο. δυο τρεις φορες ελευθ επαφες τον ιουλιο και 5-6 τον αυγουστο, αλλα μεχρι 20 αυγουστου . απο τοτε οσες φορες και να του ειπα οτι δεν εχω περιοδο δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω , δεν μπορω να τον πεισω με τιποτα !!!:tongue:

Έπρεπε τότε να παντρευτείς χαϊβάνι, τον ήθελες έξυπνο. Λούσου τα τώρα...

Διαφημίσεις

Για να απαντήσω κι εγώ στο ερώτημα που έθεσα: 3 - 4 φορές την εβδομάδα.

να το διευκρινησω , η δικη μου απαντηση ειναι πριν το μωρο. :rolleyes:

τωρα που συνηλθα εγω , κα με επιασε η διαθεση κατι γινεται περισσοτερο.

το θεμα ειναι ποιος κανει την αρχη !!:tongue:

να το διευκρινησω , η δικη μου απαντηση ειναι πριν το μωρο. :rolleyes:

τωρα που συνηλθα εγω , κα με επιασε η διαθεση κατι γινεται περισσοτερο.

το θεμα ειναι ποιος κανει την αρχη !!:tongue:

Ε, εμείς περάσαμε στάδια. Μετά τη μεγάλη κάναμε αρκετό καιρό να μπούμε σε φόρμα. Δηλαδή, μετά τα 2 χρόνια (κάτι κάναμε, αλλά όχι πολύ συχνά). Μόλις ξεκινήσαμε πάλι δυναμικά... τσούπ ο μικρός (ούτε δίμηνο δεν το χαρήκαμε :confused: ). Μετά το μικρός πιο γρήγορα. Τώρα πια είμαστε στις 3 - 4 φορές και το ξεκινάμε μια ο ένας μια ο άλλος....

Ε, εμείς περάσαμε στάδια. Μετά τη μεγάλη κάναμε αρκετό καιρό να μπούμε σε φόρμα. Δηλαδή, μετά τα 2 χρόνια (κάτι κάναμε, αλλά όχι πολύ συχνά). Μόλις ξεκινήσαμε πάλι δυναμικά... τσούπ ο μικρός (ούτε δίμηνο δεν το χαρήκαμε :confused: ). Μετά το μικρός πιο γρήγορα. Τώρα πια είμαστε στις 3 - 4 φορές και το ξεκινάμε μια ο ένας μια ο άλλος....

σε τετοια φαση ακομα δεν εχουμε μπει . που θα μου παει ομως. :rolleyes: ειμαστε στο μια φορα εγω, δεκα εκεινος :cool:

Διαφημίσεις

σε τετοια φαση ακομα δεν εχουμε μπει . που θα μου παει ομως. :rolleyes: ειμαστε στο μια φορα εγω, δεκα εκεινος :cool:

Να του πεις, ότι αν είναι να κάνετε ελεύθερα θα παίρνεις περισσότερες φορές πρωτοβουλία :wink:

μπα αν ειναι να χασω θα κανω και εγω μουυυμουυυυ σαν την mkcm !!:tongue:

αυριο ομως για πεντε μερες ψαρακι!! θα γινω πραγματικη γοργονιτσα !!! θα βγαλω και λεπια σιγουρα !!!!!

εεεμμ αυτο ρωταω να μου πειτε κανενα συνδυασμο για τη σουπα. υποτιθεται οτι το πρασο και το σελινο ειναι λιποδιαλυτες. το θεμα ειναι οτι ολα τα πρασινοειδη με πειραζουν ! ή θα τρωω μια φορα τη μερα , ή να βαλω λιγη πατατα?!!

Η πατάτα είναι υδατάνθρακας οπότε νομιζω καλύτερα όχι ή λιγο

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...