Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ναι τωρα ουτε και εγω τσακωνομαι, αυτο το περιστατικο ηταν πριν καμια δεκαετια ! ξερεις ποιο ηταν το θεμα, γιατι δεν εχω την πορτα ανοιχτη , να ανεβαινει οτι ωρα θελει επανω. ή να μπαινει με το κλειδι,ή να εχω το κλειδι εξω απο τη πορτα , πολλες λυσεις υπαρχουν, θεληση να υπαρχει !:rolleyes: αρκει να μπαινει οποτε θελει. και γιατι εκειν ηθελε την πεθερα της και τα πηγαινανε καλα , ενω εγω ειμαι ψυχρος ανθρωπος χουντικια και καθολου βατη( ετσι με ελεγε:tongue:) και πεταγεται ο πεθερος και λεει, εσυ τα πηγαινες καλα γιατι εμενε η πεθερα σου 200 χιλ μακρια και την εβλεπες δυο φορες το χρονο. και του απανταει η πεθερα, εσυ αντι να υποστηριξεις εμενα , την αλλη υποστηριζεις ?!!! :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

εξαρταται την περιοδο και τη κουραση, τους χειμερινους μηνες μπορει και καθε μερα, συνηθως μεσος ορος δυο τρεις τη βδομαδα, καλοκαιρινους μηνες που ειναι φουλ η δουλεια μια φορα τη βδομαδα. αα και τωρα που το εφερε και η κουβεντα , αποκατασταθηκε η "βλαβη" απο τον εκτο μηνα και μετα. επανηλθα φυσιολογικοτατα !! και ετσι δε χρειαστηκε να βαλω κρεμες.

εξαρταται την περιοδο και τη κουραση, τους χειμερινους μηνες μπορει και καθε μερα, συνηθως μεσος ορος δυο τρεις τη βδομαδα, καλοκαιρινους μηνες που ειναι φουλ η δουλεια μια φορα τη βδομαδα. αα και τωρα που το εφερε και η κουβεντα , αποκατασταθηκε η "βλαβη" απο τον εκτο μηνα και μετα. επανηλθα φυσιολογικοτατα !! και ετσι δε χρειαστηκε να βαλω κρεμες.

Τι κρέμες καλε;;:confused:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καταρχήν, πότε περιμένεις περίοδο. Βγαίνουν οι μέρες!!!!!!!!! :tongue:

2ον αν δεν τις έχεις ακόμη βαρεθεί τις σούπες μπράβο σου.

3ον κανένα εναλλακτικό για το μπρόκολο και το πράσο δεν παίζει που να σε πειράζει λιγότερο;

gmnth σούπα και τα μυαλά στα καγκελα;;:lol::lol::lol::lol::lol:

μπα αν ειναι να χασω θα κανω και εγω μουυυμουυυυ σαν την mkcm !!:tongue:

αυριο ομως για πεντε μερες ψαρακι!! θα γινω πραγματικη γοργονιτσα !!! θα βγαλω και λεπια σιγουρα !!!!!

εεεμμ αυτο ρωταω να μου πειτε κανενα συνδυασμο για τη σουπα. υποτιθεται οτι το πρασο και το σελινο ειναι λιποδιαλυτες. το θεμα ειναι οτι ολα τα πρασινοειδη με πειραζουν ! ή θα τρωω μια φορα τη μερα , ή να βαλω λιγη πατατα?!!

Διαφημίσεις

Τι κρέμες καλε;;:confused:

μου ειχε δωσει ο γυναικολογος που του ειχα πει οτι εχω προβλημα στην επαφη και ποναω πολυ, ενα τζελ . τελικα δε το εβαλα!! ηταν μου ειπε απο τη ξηροτητα. το προκαλει ο θηλασμος καμια φορα. και τελικα μου περασε τον 6ο μηνα. για περιοδος ουτε λογος. ακουω στην τηλεοραση καμια φορα, που λενε την επιασε πονος στη κοιλια και δεν ηξερε οτι ηταν εγκυος και γεννησε :tongue::tongue: λες να παω στο μηνα μου ???!!! και να λεω οτι φταιει το πρασο ??!!!:tongue::tongue:

μπα αν ειναι να χασω θα κανω και εγω μουυυμουυυυ σαν την mkcm !!:tongue:

αυριο ομως για πεντε μερες ψαρακι!! θα γινω πραγματικη γοργονιτσα !!! θα βγαλω και λεπια σιγουρα !!!!!

εεεμμ αυτο ρωταω να μου πειτε κανενα συνδυασμο για τη σουπα. υποτιθεται οτι το πρασο και το σελινο ειναι λιποδιαλυτες. το θεμα ειναι οτι ολα τα πρασινοειδη με πειραζουν ! ή θα τρωω μια φορα τη μερα , ή να βαλω λιγη πατατα?!!

Πατάτα ποτέ, ποτέ, ποτέ στη χημική δίαιτα. Θα είναι σα να μην την κάνεις, οπότε καλύτερα άλλη διατροφή!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν λες πράσινα εννοείς το χρώμα ή τα λαχανικά; Γιατί στα μη πράσινα μπορώ να σου προτείνω: κουνουπίδι, λάχανο, ντομάτα, πιπεριές (κόκκινες και κίτρινες), καρότα, κρεμμύδι.

μου ειχε δωσει ο γυναικολογος που του ειχα πει οτι εχω προβλημα στην επαφη και ποναω πολυ, ενα τζελ . τελικα δε το εβαλα!! ηταν μου ειπε απο τη ξηροτητα. το προκαλει ο θηλασμος καμια φορα. και τελικα μου περασε τον 6ο μηνα. για περιοδος ουτε λογος. ακουω στην τηλεοραση καμια φορα, που λενε την επιασε πονος στη κοιλια και δεν ηξερε οτι ηταν εγκυος και γεννησε :tongue::tongue: λες να παω στο μηνα μου ???!!! και να λεω οτι φταιει το πρασο ??!!!:tongue::tongue:

Ξέρεις....δε θέλω να στο πω απότομα, γιατί πρόκειται για μεγάλη αποκάλυψη.... Υπάρχουν κάτι πραγματάκια στα φαρμακεία που λέγονται ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.... Αν πάρεις ένα από αυτά δε θα πας στο μήνα σου! :tongue:

Ξέρεις....δε θέλω να στο πω απότομα, γιατί πρόκειται για μεγάλη αποκάλυψη.... Υπάρχουν κάτι πραγματάκια στα φαρμακεία που λέγονται ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.... Αν πάρεις ένα από αυτά δε θα πας στο μήνα σου! :tongue:

Άλλωστε αυτό το παγανιστικό δε σου έβγαλε ότι θα κάνεις ακόμη 1 παιδί;

Πατάτα ποτέ, ποτέ, ποτέ στη χημική δίαιτα. Θα είναι σα να μην την κάνεις, οπότε καλύτερα άλλη διατροφή!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν λες πράσινα εννοείς το χρώμα ή τα λαχανικά; Γιατί στα μη πράσινα μπορώ να σου προτείνω: κουνουπίδι, λάχανο, ντομάτα, πιπεριές (κόκκινες και κίτρινες), καρότα, κρεμμύδι.

ενταξει την απορριπτουμε την πατατα , ολααααααα αυτα με πειραζουν εκτος απο καροτα κολοκυθακια. θα φαω ρε παιδι μου , απλα οχι καθε μερα , οχι πολυ ποσοτητα . και λαχανο θα φαω, αν τρωω καθε μερα κουνουπιδι , θα παω στον αλλο κοσμο. καλα αφηνω ετσι οπως εχει, και θα βαλω λιγοτερο πρασο στην επομενη σουπα, και θα τρωω μονο ενα πιατο, οχι και βραδυ. και βλεπουμε. αλλωστε τωρα 5 μερες, θα ηρεμησω λιγο. μπορει να μη με πειραζει το πρασο , και να με πειραζει το μπεμπε που ξερεις ?!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...