Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα Κατερινιώ.... Πρέπει να έχει απωθημένα. Βασικά μια ζωή μου λέει πως εκείνη ήταν σούπερ αδύνατη και δεν έτρωγε, κλπ., κλπ. Βέβαια, όποτε μου δείχνει φωτογραφίες σε όλες μα όλες από τότε που ήταν μωρό είναι παχουλή. Της το λέω και μια έγαιγαν κάτι φάρμακα που είχε πάρει, μια έφταιγε που ήταν μετά από διακοπές και την ανάγκαζε η γιαγιά της να τρώει και είχε παχύνει, μια την πάχαιναν τα ρούχα κλπ., κλπ. Ούτε μία φωτογραφία που να είναι αδύνατη δεν υπάρχει.

Μια φορά μάλιστα - ήταν σίγουρη ότι δεν είχε φωτό από τη συγκεκριμένη περίοδο - μου έλεγε ότι στα βαφτίσια της γνωστής συγγένισσας ήταν σκέτο κόκκαλο. Πως σπάει ο διάολος το ποδάρι του και μας βγάζει μια μέρα το καλοκαίρι η συγγένισσα κάτι φωτογραφίες και ήταν μερικές και από τη βάφτισή της και μαντέψτε: η πεθερά μπαουλάκι!!!!!!!!!!

Εκεί της την είπα πάλι: Καλά ρε πεθερά, εσύ δε μου είχες πει ότι τότε ήσουν κόκκαλο, και μου απαντάει, ότι μάλλον μπερδέυτηκε και εννοούσε όταν γνώρισε τον πεθερό μου και της απαντάει εκείνος: Τι λες καλέ, εσύ μια ζωή μπουτάρες και μπρατσάρες είχες!!!!!!!!!!!

xaxaxaxaxxa

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Διαφημίσεις

κόρες άσχετο

εχθές έπαιξα λόττο

παίζω σπάνια αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε

βρήκα 12 νούμερα κι έπαιξα ένα σύστημα (τυποποιημένο αυτό που δίνουν από τον οπαπ)

με κόστος 11 εύρω.

θα πιάσω τίποτα άραγε ή θα κλαίω το 11ευρω? μάλλον το πρώτο, αλλά καλή είναι και η ελπίδα.

εσείς παίζεται?

1527894gvxcsdbcpz.gif

κόρες άσχετο

εχθές έπαιξα λόττο

βρήκα 12 νούμερα κι έπαιξα ένα σύστημα (τυποποιημένο αυτό που δίνουν από τον οπαπ)

με κόστος 11 εύρω.

θα πιάσω τίποτα άραγε ή θα κλαίω το 11ευρω? μάλλον το πρώτο, αλλά καλή είναι και η ελπίδα.

εσείς παίζεται?

Μια φορά πήγα να παίξω τζόκερ και ρωτούσα τον προποτζή πως να το κάνω... Τα γέλια με απέτρεψαν από το να ξαναπάω....

Αν κερδίσει, βουρ για νέα γκαρνταρόμπα.... Αχ, να τα δικά μου απωθημένα....

καλημέρα κόρες,

Παρασκευούλα σήμερα!!!!

mkcm φοβερή! που κρατήθηκες!!!! μα ακόμη να μην σου πει τίποτα η άτιμη? άστην έχει το ακαταλόγιστο, άσε που πρέπει να ζηλεύει φουλ.

cacao πως πάει η ντούκαν? παλεύεται η μέρα πρωτείνης?

gmnth03 εσύ με τις σούπες? αν την συνεχίζεις πρέπει να έχεις χάσει κι άλλο. για 5 μέρες ήταν?

καλα παω με τις σουπες !! αλλα το προβλημα μου ειναι οτι το εντερακι αρχισε να διαμαρτυρεται ,εκτος και αν ειμαι εγκυος:tongue::tongue:αυτη την ιδεα μου την εβαλε ο συζυγος εχθες ! μου λεει μαναρι μου τι κοιλιτσα ειναι αυτη που εκανες , δεν πιστευω να εχει κανενα μπεμπε εκει μεσα !!!! του λεω καλε τυμπανισμος ειναι !!! αλλωστε απο 20 αυγ εχουμε να το κανουμε ελευθ. και μου λεει, εε ναι ενας μηνας ειναι μονο, δεν ειναι κανα εξαμηνο !!! αα του λεω μη μου βαζεις ιδεες και αρχισουν τα ψυχολογικα μου !!!

τ σημερα ειναι η τελευταια μερα της σουπας, δεν νομιζω να εχω χασει αλλο . απο αυριο ξεκιναει το δευτερο πενθημερο, που περιλαμβανει το βραστο ψαρι . μετα ομως που θα επιστρεψω στις σουπες, εκει κοριτσια πρεπει να κανω μια παραλλαγη, γιατι με πειραζει το πρασο και το μπροκολο στο εντερο. το λιγο μπροκολο δεν πειραζει, το πολυ ομως, και το καθημερινο εχω θεμα !! και ειδικα τωρα χωρις χαπια !!

κόρες άσχετο

εχθές έπαιξα λόττο

με κόστος 11 εύρω.

εσείς παίζεται?

καλη επιτυχια !!!!!!!!:lol:

Η αλήθεια είναι ότι ο πεθερος μου μιλάει σπάνια, αλλά όταν μιλήσει τα σπάει...........:lol:

μια απο τα ιδια, μια φορα τσακωνομασταν με τη πεθερα , και ο πεθερος πηρε το μερος μας , και λεει η πεθερα, εσυ αντι να υποστηριξεις το σπιτι σου , τον αλλον υποστηριζεις !!!:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Το έχω κάνει έτρωγα 2 μερες.Ομως δεν με πολύ συγκίνησαν.Γενικα είχα ξεμείνει και από αυγά χθες ομως:tongue:

χαχαχαχαχα, δεν είναι ότι δε μου αρέσουν τα αβγά, απλά βαριέμαι να πάω να ψωνίσω.... Άι μωρή!!!!!!!!!!!!

μια απο τα ιδια, μια φορα τσακωνομασταν με τη πεθερα , και ο πεθερος πηρε το μερος μας , και λεει η πεθερα, εσυ αντι να υποστηριξεις το σπιτι σου , τον αλλον υποστηριζεις !!!:mrgreen::mrgreen:

Α, εγώ δεν τσακώνομαι.... Απλά απολαμβάνω το θέατρο του παραλόγου (π.χ. λέει μια ιστορία 20 φορές σε 20 διαφορετικές παραλλαγές). :tongue:

καλα παω με τις σουπες !! αλλα το προβλημα μου ειναι οτι το εντερακι αρχισε να διαμαρτυρεται ,εκτος και αν ειμαι εγκυος:tongue::tongue:αυτη την ιδεα μου την εβαλε ο συζυγος εχθες ! μου λεει μαναρι μου τι κοιλιτσα ειναι αυτη που εκανες , δεν πιστευω να εχει κανενα μπεμπε εκει μεσα !!!! του λεω καλε τυμπανισμος ειναι !!! αλλωστε απο 20 αυγ εχουμε να το κανουμε ελευθ. και μου λεει, εε ναι ενας μηνας ειναι μονο, δεν ειναι κανα εξαμηνο !!! αα του λεω μη μου βαζεις ιδεες και αρχισουν τα ψυχολογικα μου !!!

τ σημερα ειναι η τελευταια μερα της σουπας, δεν νομιζω να εχω χασει αλλο . απο αυριο ξεκιναει το δευτερο πενθημερο, που περιλαμβανει το βραστο ψαρι . μετα ομως που θα επιστρεψω στις σουπες, εκει κοριτσια πρεπει να κανω μια παραλλαγη, γιατι με πειραζει το πρασο και το μπροκολο στο εντερο. το λιγο μπροκολο δεν πειραζει, το πολυ ομως, και το καθημερινο εχω θεμα !! και ειδικα τωρα χωρις χαπια !!

Καταρχήν, πότε περιμένεις περίοδο. Βγαίνουν οι μέρες!!!!!!!!! :tongue:

2ον αν δεν τις έχεις ακόμη βαρεθεί τις σούπες μπράβο σου.

3ον κανένα εναλλακτικό για το μπρόκολο και το πράσο δεν παίζει που να σε πειράζει λιγότερο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...