Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Λοιπόν, χθες έγινε το εξής. Είχαν έρθει τα πεθερικά στην Αθήνα για κάτι γιατρούς και πέρασαν το απόγευμα για καφεδάκι. Έρχεται η πεθερά, η οποία όπως την έκοψα πρέπει να έχει χάσει κανένα πεντάκιλο, και μου μοστράρεται προφανώς για να της πω, ότι έχασε, κλπ. Εγώ φυσικά έκανα το μακάκα. Τόσο καιρό μια κουβέντα για μένα δεν έχει πει, οπότε κι εγώ την παπια.

Καθόμαστε για καφέ, βγάζω κέικ και τσουρέκι που είχα και τη βλέπω να τα γλυκοκοιτάει. Περνάει κανάνα μισάωρα και μετά αφού είδε κι απόειδε (ήθελε να πάρω εγώ πρώτη) μας λέει: "Εγώ θα φάω λίγο κέικ και τσουρέκι, τώρα που έχασα βάρος με παίρνει". Ο άντρας μου απαντάει σε κάζουαλ ύφος: "Α, ναι; Έχασες βάρος;" "Βέβαια, 5 κιλά έχασα, καλά δε βλέπεις". "Άσε μας ρε μάνα, εσύ για να φανεί ότι έχεις χάσει βάρος πρέπει να ξεφορτωθείς πάνω από 20 κιλά. Τι να σου κάνουν τα 5; Άλλωστε, έτσι όπως τρως εσύ άμα σε πιάσει τα ξαναπαίρνεις πίσω σε ένα απόγευμα".

Και η αλήθεια είναι ότι μόνο εκείνη έφαγε (και τα παιδιά από 1 κομμάτι κέικ) και δεν έμεινε ψίχουλο (ούτε από το κέικ, ούτε από το τσουρέκι).

Ωστόσο, η άτιμη (που είχε να με δει από τις 25 Αυγούστου) πάλι δεν είπε τίποτα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

H αλήθεια είναι ότι δε θα τον χάλαγε να είμαι και μιράντα κέρ, απλά βαριέται να ασχοληθεί με το θέμα και θέλει παρέα στη μασαμπούκα!!!!! :confused:

καλημεραααα

κοιταξε θελει παρεα γιατι ξερει οτι προσεχεις τον εαυτο σου , και οτι δεν προκειται να τον αφησεις ποτε να παει 150 κιλα !! για γινε και θα σου πω μετα αν θα θελει μασαμπουκα ή αν δεν ενδιαφερεται !!!!

την ιδια αντιδραση και εγω θα ειχα με την πεθερουλα !!! :tongue:

ειχα και εγω συναντηση εχθες αλλα στην εισοδο. ηταν meeting 5 λεπτου !!!:tongue:

Καλημέρα γοργόνες!!!!!! Πως τα πάτε;

Λοιπόν, εγώ χθες τέλεια χάρη στην Cacao (εθνικό μου ήρωα θα σε αναδείξω). Πήγα μετά το μεσημεριανό να φάω κάτι χαζογλυκά που είχε φέρει ο άντρας μου, τη θυμήθηκα, όλα αυτά που έλεγε, ότι δεν αξίζει να σαμποτάρουμε οι ίδιες την προσπάθειά μας και δεν τα έφαγα. Ομοίως και το βράδυ. Είχε ανοίξει κάτι πατατάκια ο σύζυξ, πήγα μετά το σίδερο να ορμήσω, θυμήθηκα τα περί σαμποτάζ, δεν τα άγγιξα κι ανέβηκα πάνω στο κρεββάτι μου, παρέα με το βιβλιαράκι μου και δεν έφαγα σαχλαμάρες!!!!!!!!

Γιούπιιιιιιιιιιιιι! Cacao, είσαι έμπνευση κοριτσάρα!!!!!!!!!!!

Καλημερα!!!!Όταν φτάσεις λοιπόν τα 50 κιλά περιμένω λουλουδια:tongue:

Μπράβο σου πάντως!!!!Αξίζει για λιγα πατατάκια τώρα να ξεφευγεις;Εγω συνήθως όταν κάνω διαιτα δεν τρώω τίποτα ασχετο να σου πω την αλήθεια. Τα πλακώνω όμως μετά μόλις χάσω λίγο και έχω σταματησει

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Λοιπόν, χθες έγινε το εξής. Είχαν έρθει τα πεθερικά στην Αθήνα για κάτι γιατρούς και πέρασαν το απόγευμα για καφεδάκι. Έρχεται η πεθερά, η οποία όπως την έκοψα πρέπει να έχει χάσει κανένα πεντάκιλο, και μου μοστράρεται προφανώς για να της πω, ότι έχασε, κλπ. Εγώ φυσικά έκανα το μακάκα. Τόσο καιρό μια κουβέντα για μένα δεν έχει πει, οπότε κι εγώ την παπια.

Καθόμαστε για καφέ, βγάζω κέικ και τσουρέκι που είχα και τη βλέπω να τα γλυκοκοιτάει. Περνάει κανάνα μισάωρα και μετά αφού είδε κι απόειδε (ήθελε να πάρω εγώ πρώτη) μας λέει: "Εγώ θα φάω λίγο κέικ και τσουρέκι, τώρα που έχασα βάρος με παίρνει". Ο άντρας μου απαντάει σε κάζουαλ ύφος: "Α, ναι; Έχασες βάρος;" "Βέβαια, 5 κιλά έχασα, καλά δε βλέπεις". "Άσε μας ρε μάνα, εσύ για να φανεί ότι έχεις χάσει βάρος πρέπει να ξεφορτωθείς πάνω από 20 κιλά. Τι να σου κάνουν τα 5; Άλλωστε, έτσι όπως τρως εσύ άμα σε πιάσει τα ξαναπαίρνεις πίσω σε ένα απόγευμα".

Και η αλήθεια είναι ότι μόνο εκείνη έφαγε (και τα παιδιά από 1 κομμάτι κέικ) και δεν έμεινε ψίχουλο (ούτε από το κέικ, ούτε από το τσουρέκι).

Ωστόσο, η άτιμη (που είχε να με δει από τις 25 Αυγούστου) πάλι δεν είπε τίποτα!!!!!!!!!!!

Παστες επρεπε να της βγάλεις να πάρει 3 κιλα πίσω χαχαχαχα

Εγώ κάτι τέτοια τα κάνω επίτηδες χαχαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Επίσης εσύ δεν είσαι που έχεις τη πεθερά που σε ζυγίζει κάθε φορα;Αν ναι είσαι απαράδεκτη τόσο καιρό που δεν χάνεις οργανωμένα. Εγώ για της έμπαινα στο μάτι και μόνο 48 κιλά θα είχα φτάσει ουαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

καλημέρα κόρες,

Παρασκευούλα σήμερα!!!!

mkcm φοβερή! που κρατήθηκες!!!! μα ακόμη να μην σου πει τίποτα η άτιμη? άστην έχει το ακαταλόγιστο, άσε που πρέπει να ζηλεύει φουλ.

cacao πως πάει η ντούκαν? παλεύεται η μέρα πρωτείνης?

gmnth03 εσύ με τις σούπες? αν την συνεχίζεις πρέπει να έχεις χάσει κι άλλο. για 5 μέρες ήταν?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημερα!!!!Όταν φτάσεις λοιπόν τα 50 κιλά περιμένω λουλουδια:tongue:

Μπράβο σου πάντως!!!!Αξίζει για λιγα πατατάκια τώρα να ξεφευγεις;Εγω συνήθως όταν κάνω διαιτα δεν τρώω τίποτα ασχετο να σου πω την αλήθεια. Τα πλακώνω όμως μετά μόλις χάσω λίγο και έχω σταματησει

Εννοείται μια ανθοδέσμη ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπάθιο θα λάβεις!!!!!!!!

Επίσης εσύ δεν είσαι που έχεις τη πεθερά που σε ζυγίζει κάθε φορα;Αν ναι είσαι απαράδεκτη τόσο καιρό που δεν χάνεις οργανωμένα. Εγώ για της έμπαινα στο μάτι και μόνο 48 κιλά θα είχα φτάσει ουαχαχαχα

Κοίτα αν με ενδιέφερε πραγματικά η άποψή της, ή αν την έβλεπα ανταγωνιστικά ίσως και να πείσμωνα. Αλλά τι να σου πω, έχω τόσο ουδέτερα συναισθήματα για τα πεθερικά μου (ούτε κακά, ούτε καλά, απλά για κάποιο λόγο τους νιώθω όπως νιώθω για το γείτονα που δεν έχουμε πολλά πολλά και λέμε απλά μια καλημέρα) που δε με πολυνοιάζει. Σχολιάζω τη συμπεριφορά της απλά και μόνο για να γίνει συζήτηση, γιατί περισσότερο διασκεδάζω με την κουταμάρα παρά ο,τιδηποτε άλλο.

καλημέρα κόρες,

Παρασκευούλα σήμερα!!!!

mkcm φοβερή! που κρατήθηκες!!!! μα ακόμη να μην σου πει τίποτα η άτιμη? άστην έχει το ακαταλόγιστο, άσε που πρέπει να ζηλεύει φουλ.

cacao πως πάει η ντούκαν? παλεύεται η μέρα πρωτείνης?

gmnth03 εσύ με τις σούπες? αν την συνεχίζεις πρέπει να έχεις χάσει κι άλλο. για 5 μέρες ήταν?

Καλημερα!!!Λοιπόν εγώ μάλλον έκανα βλακεια και ξεκίνησα με μέρα μόνο πρωτεΐνης ενώ μάλλον η πρώτη μέρα έχει και λαχανικά. Τελοσπαντων συνεχίζω σήμερα με πρωτεΐνη - λαχανικά δε πειράζει.

Γενικά καλά αλλά το απόγευμα επειδή δε κάνω κέφι να φαω κρέας ψιλοπειναω.Ειναι που δεν έχω οργανωθεί και καλά θα μπορούσα να είχα φτιάξει κάτι για τσιμπολογημα.Θα ψωνίσω αυτές τις μέρες διάφορα να φτιάχνω τίποτα. Έχω αποφασίσει να μην ξεκινήσω ανεκτά καθόλου μέχρι να χάσω τα μισά κιλά εκτός κι αν κουραστώ και τα ξεκινήσω νωριτερα (δε τρέχει και τιποτα)

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα κόρες,

Παρασκευούλα σήμερα!!!!

Καλημέρα Κατερινιώ.... Πρέπει να έχει απωθημένα. Βασικά μια ζωή μου λέει πως εκείνη ήταν σούπερ αδύνατη και δεν έτρωγε, κλπ., κλπ. Βέβαια, όποτε μου δείχνει φωτογραφίες σε όλες μα όλες από τότε που ήταν μωρό είναι παχουλή. Της το λέω και μια έγαιγαν κάτι φάρμακα που είχε πάρει, μια έφταιγε που ήταν μετά από διακοπές και την ανάγκαζε η γιαγιά της να τρώει και είχε παχύνει, μια την πάχαιναν τα ρούχα κλπ., κλπ. Ούτε μία φωτογραφία που να είναι αδύνατη δεν υπάρχει.

Μια φορά μάλιστα - ήταν σίγουρη ότι δεν είχε φωτό από τη συγκεκριμένη περίοδο - μου έλεγε ότι στα βαφτίσια της γνωστής συγγένισσας ήταν σκέτο κόκκαλο. Πως σπάει ο διάολος το ποδάρι του και μας βγάζει μια μέρα το καλοκαίρι η συγγένισσα κάτι φωτογραφίες και ήταν μερικές και από τη βάφτισή της και μαντέψτε: η πεθερά μπαουλάκι!!!!!!!!!!

Εκεί της την είπα πάλι: Καλά ρε πεθερά, εσύ δε μου είχες πει ότι τότε ήσουν κόκκαλο, και μου απαντάει, ότι μάλλον μπερδέυτηκε και εννοούσε όταν γνώρισε τον πεθερό μου και της απαντάει εκείνος: Τι λες καλέ, εσύ μια ζωή μπουτάρες και μπρατσάρες είχες!!!!!!!!!!!

Καλημερα!!!Λοιπόν εγώ μάλλον έκανα βλακεια και ξεκίνησα με μέρα μόνο πρωτεΐνης ενώ μάλλον η πρώτη μέρα έχει και λαχανικά. Τελοσπαντων συνεχίζω σήμερα με πρωτεΐνη - λαχανικά δε πειράζει.

Γενικά καλά αλλά το απόγευμα επειδή δε κάνω κέφι να φαω κρέας ψιλοπειναω.Ειναι που δεν έχω οργανωθεί και καλά θα μπορούσα να είχα φτιάξει κάτι για τσιμπολογημα.Θα ψωνίσω αυτές τις μέρες διάφορα να φτιάχνω τίποτα. Έχω αποφασίσει να μην ξεκινήσω ανεκτά καθόλου μέχρι να χάσω τα μισά κιλά εκτός κι αν κουραστώ και τα ξεκινήσω νωριτερα (δε τρέχει και τιποτα)

Ρε συ, τυράκι και αβγουλάκι δεν παίζουν; Είναι καλές κι εύκολες επιλογές.

με τον συζυγο τρελαινομαι !!!! η αντιδραση της μαμας ποια ηταν ? τι ειπε? οταν της ειπε οτι πρεπει να χασεις 20 κιλα??

Συνέχισε να μασαμπουκιάζει ακάθεκτη..... Δεν τη νοιάζει τι θα πει ο άλλος, άπαξ και κάτι πει η ίδια αυτό ισχύει. Για να καταλάβεις, πιθανά να πάει τώρα στο χωριό και να πει σε όλο τον κόσμο, ότι ο γιος της της είπε ότι αδυνάτισε πάρα πολύ.

Άσε, πολύ διασκεδαστική προσωπικότητα (εφόσον δεν την έχεις κοντά σου και τη βλέπεις μια το δίμηνο για ένα απογευματάκι).

Ρε συ, τυράκι και αβγουλάκι δεν παίζουν; Είναι καλές κι εύκολες επιλογές.

Τυρακι απαγορευονται αυτα που τρώω και αυγουλακι δεν θέλω κάθε μέρα. Έχω και μέσα στη γαλατοπιτα που τρώω το πρωί. Απλά σήμερα θα το μοιράσω και για απόγευμα γτ χθες πραγματικά πεινούσα και έφαγα 2 φέτες γαλοπούλα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Τυρακι απαγορευονται αυτα που τρώω και αυγουλακι δεν θέλω κάθε μέρα. Έχω και μέσα στη γαλατοπιτα που τρώω το πρωί. Απλά σήμερα θα το μοιράσω και για απόγευμα γτ χθες πραγματικά πεινούσα και έφαγα 2 φέτες γαλοπούλα.

Άμα τρως μόνο τα ασπράδια δε θα έχεις θέμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...