Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

εεεμμμμ πες το ντε !! γι αυτο του φαινεσαι κοντη !! πω πω σα στρουμφακι θα ειμαι διπλα του !!!

θα του λες εγω κανονικη ειμαι , εσυ εχεις το προβλημα !!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αστιευομαι !!!!

Η αλήθεια είναι, ότι κι εγώ δίπλα του στρουμφίζω λιγάκι, δε φοράω και τακούνια, οπότε άστα και βράστα.

Λες γι' αυτό να μη θέλει να αδυνατίσω, για να μη φαίνομαι σαν κόρη του; (Μου ρίχνει και λίγα χρονάκια - μικροδείχνω κι εγώ:tongue:).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

εεεμμμμ πες το ντε !! γι αυτο του φαινεσαι κοντη !! πω πω σα στρουμφακι θα ειμαι διπλα του !!!

θα του λες εγω κανονικη ειμαι , εσυ εχεις το προβλημα !!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αστιευομαι !!!!

Ε σχεδον όσο εγώ με το 1.63 και 1.84

Μήπως γι αυτό έπρεπε να φαρδύ για να πιάνω περισσότερο όγκο και να ξεγελάει στο ματι;χαχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εμάς τα ντουλάπια είναι θεόψηλα.... προς το παρόν - επειδή είναι μικρά - ανεβαίνω εγώ στον πάγκο!!!!!!!

αστα και εμας ψηλα ειναι πολυ, μιλαω για τα δυο κατω τα χαμηλα, για τα αλλα δυο-τρια που ειναι πανω , δε παιζει ουτε καρεκλα καν

θα ρθει η ωρα που θα σκαρφαλωνουνε !! στην αρχη θα χαιρονται, μετα θα λενε παλι εγωωω !!:tongue:

αστα και εμας ψηλα ειναι πολυ, μιλαω για τα δυο κατω τα χαμηλα, για τα αλλα δυο-τρια που ειναι πανω , δε παιζει ουτε καρεκλα καν

θα ρθει η ωρα που θα σκαρφαλωνουνε !! στην αρχη θα χαιρονται, μετα θα λενε παλι εγωωω !!:tongue:

Πλάκα μου κάνεις, ήδη η τετράχρονη όταν της ζητάω κάτι μου απαντάει: "Βαριέμαι".

Ε σχεδον όσο εγώ με το 1.63 και 1.84

Μήπως γι αυτό έπρεπε να φαρδύ για να πιάνω περισσότερο όγκο και να ξεγελάει στο ματι;χαχαχα

αυτο μου λεει μια θεια !! μην αδυνατισεις, μια χαρα εισαι, μετα θα χανεσαι διπλα στον αντρα σου!! δεν πειραζει της λεω ας χανομαι!!!

Διαφημίσεις

Πλάκα μου κάνεις, ήδη η τετράχρονη όταν της ζητάω κάτι μου απαντάει: "Βαριέμαι".

ειναι κοριτσι γι αυτο !!!χχαχα τα αγορια στο σκαρφαλωμα ειναι πιο δραστηρια !!! ειναι και στο παιδι βεβαια !!

αυτο μου λεει μια θεια !! μην αδυνατισεις, μια χαρα εισαι, μετα θα χανεσαι διπλα στον αντρα σου!! δεν πειραζει της λεω ας χανομαι!!!

Αυτό μου λέει ο άντρας μου. Είσαι που είσαι κοντή, θα γίνεις και σκελετός και θα βγαίνουμε βόλτα και θα με ρωτάνε σε ποια τάξη πας....

ειναι κοριτσι γι αυτο !!!χχαχα τα αγορια στο σκαρφαλωμα ειναι πιο δραστηρια !!! ειναι και στο παιδι βεβαια !!

Όχι, το σκαρφάλωμα δεν το βαριέται.... Σε αυτό επιδίδεται κανονικότατα... Στο να μου φέρει κάτι από τον πάνω όροφο ή από το δίπλα δωμάτιο αντιδρά :evil:

Αυτό μου λέει ο άντρας μου. Είσαι που είσαι κοντή, θα γίνεις και σκελετός και θα βγαίνουμε βόλτα και θα με ρωτάνε σε ποια τάξη πας....

χαχαχχχαχαχα εμενα με θελει σκελετο !!! και ας φαινομαι και γυμνασιο , δεν νομιζω να εχει προβλημα!!!!

σημερα το πρωι του λεω το βαρος , και μου λεει ποσο θελεις να πας, 55 καλα ειναι?? καλε τι 55 . 47 με 49 ειναι ο στοχος, οσο ημουν! αλλα για πρωτη φαση τα 50. επινε το πρωι το γαλα του και τον επνιξα !! μεχρι ποτε μου λεει. μεχρι τα χριστουγεννα του απαντω !! και ειχε ενα γελακι, που δεν το ψυχολογησα, ηταν μπραβο καλα θα πας,!!? μπραβο με αυτο το πλευρο να κοιμασαι ?!! θα τον μουρμουρισω το βραδυ ομως, δεν μου γλυτωνει!!!

Διαφημίσεις

Όχι, το σκαρφάλωμα δεν το βαριέται.... Σε αυτό επιδίδεται κανονικότατα... Στο να μου φέρει κάτι από τον πάνω όροφο ή από το δίπλα δωμάτιο αντιδρά :evil:

το φανταστηκα οτι κατι τετοιο θα επαιζε !! ποιον μου θυμιζει αραγε !!!!!:D

του λεω του μικρου σε παρακαλω πηγαινε να κλεισεις την τηλεοραση, παλι εγω , ολοι δουλο σας με εχετε κανει !!!!

χαχαχχχαχαχα εμενα με θελει σκελετο !!! και ας φαινομαι και γυμνασιο , δεν νομιζω να εχει προβλημα!!!!

σημερα το πρωι του λεω το βαρος , και μου λεει ποσο θελεις να πας, 55 καλα ειναι?? καλε τι 55 . 47 με 49 ειναι ο στοχος, οσο ημουν! αλλα για πρωτη φαση τα 50. επινε το πρωι το γαλα του και τον επνιξα !! μεχρι ποτε μου λεει. μεχρι τα χριστουγεννα του απαντω !! και ειχε ενα γελακι, που δεν το ψυχολογησα, ηταν μπραβο καλα θα πας,!!? μπραβο με αυτο το πλευρο να κοιμασαι ?!! θα τον μουρμουρισω το βραδυ ομως, δεν μου γλυτωνει!!!

Εσένα τουλάχιστον κάθεται κι ακούει για βάρος, κλπ. Εγώ όποτε του λέω ότι κάνω δίαιτα ή ότι έχασα τόσα σφυρίζει κυριολεκτικά αδιάφορα, συνεχίζει αυτό που κάνει χωρίς να μου ρίξει ούτε μια ματιά ή απλά αλλάζει συζήτηση. Εν ολίγοις χ@στηκε.

Εσένα τουλάχιστον κάθεται κι ακούει για βάρος, κλπ. Εγώ όποτε του λέω ότι κάνω δίαιτα ή ότι έχασα τόσα σφυρίζει κυριολεκτικά αδιάφορα, συνεχίζει αυτό που κάνει χωρίς να μου ρίξει ούτε μια ματιά ή απλά αλλάζει συζήτηση. Εν ολίγοις χ@στηκε.

δε με θελει παχια γι αυτο !! εσενα σε γουσταρει οπως και να εισαι !!ειτε ειναι πολλα είτε λιγα !!!:P:p

Καλημέρα γοργόνες!!!!!! Πως τα πάτε;

Λοιπόν, εγώ χθες τέλεια χάρη στην Cacao (εθνικό μου ήρωα θα σε αναδείξω). Πήγα μετά το μεσημεριανό να φάω κάτι χαζογλυκά που είχε φέρει ο άντρας μου, τη θυμήθηκα, όλα αυτά που έλεγε, ότι δεν αξίζει να σαμποτάρουμε οι ίδιες την προσπάθειά μας και δεν τα έφαγα. Ομοίως και το βράδυ. Είχε ανοίξει κάτι πατατάκια ο σύζυξ, πήγα μετά το σίδερο να ορμήσω, θυμήθηκα τα περί σαμποτάζ, δεν τα άγγιξα κι ανέβηκα πάνω στο κρεββάτι μου, παρέα με το βιβλιαράκι μου και δεν έφαγα σαχλαμάρες!!!!!!!!

Γιούπιιιιιιιιιιιιι! Cacao, είσαι έμπνευση κοριτσάρα!!!!!!!!!!!

δε με θελει παχια γι αυτο !! εσενα σε γουσταρει οπως και να εισαι !!ειτε ειναι πολλα είτε λιγα !!!:P:p

H αλήθεια είναι ότι δε θα τον χάλαγε να είμαι και μιράντα κέρ, απλά βαριέται να ασχοληθεί με το θέμα και θέλει παρέα στη μασαμπούκα!!!!! :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...