Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μου αρεσει η αισιοδοξια σου !!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αυτα να μου λες να με ανεβαζεις !!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ζηλιαρααααααα δε θελεις να σε φτασω εεεεεεε??!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κακάο, κι εγώ κάπως έτσι σκέφτηκα και το έχω ράψει αυτές τις μέρες. Βέβαια για μένα το ράψιμο σημαίνει 3 κύρια γεύματα και 2 σνακ. Έχω κόψει τις βλακείες και τα γλυκά.

Μπράβο, ρε Ιοιο. Άλλωστε, ό,τι ταιριάζει στην καθεμιά μας καλύτερα!!!!!!!!!!

Αφενός τι ύψος έχεις; Αφετέρου, νομίζω ότι έχεις το ίδια θέμα με μένα. Έχεις συνηθίσει το σώμα σου μια ζωή αδύνατο και σου είναι δύσκολο να το αποδεχτείς τώρα πια με πιασίματα. Γιατί κι εγώ, ενώ ξέρω ότι δεν είμαι ντουλάπα, κανονική είμαι, με βλέπω τεράστια....

Εντάξει ναι μίνι ψυγειακι πες χαχαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Κακάο, κι εγώ κάπως έτσι σκέφτηκα και το έχω ράψει αυτές τις μέρες. Βέβαια για μένα το ράψιμο σημαίνει 3 κύρια γεύματα και 2 σνακ. Έχω κόψει τις βλακείες και τα γλυκά.

θηλαζεις ακομα αν θυμαμαι καλα εε? στα γευματα μπηκατε? ή ειναι μικρο ακομα?

Εντάξει ναι μίνι ψυγειακι πες χαχαχαχαχα

Κανονική είσαι, ρε βλάκα. 56 κιλά άνθρωπος.... Τι ψυγειάκι και χαζομάρες. Θα μας διαβάσει και καμιά κοπέλα με παραπάνω κιλά και θα απογοητεύεται!!!!!!!!!!!

Κανονική είσαι, ρε βλάκα. 56 κιλά άνθρωπος.... Τι ψυγειάκι και χαζομάρες. Θα μας διαβάσει και καμιά κοπέλα με παραπάνω κιλά και θα απογοητεύεται!!!!!!!!!!!

Καλα ναι τώρα σ αυτό έχεις δίκιο!

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ετοίμαζα τις μπριζολιτσες πριν.

Λοιπόν βάζω τα γαντακια μου, τις βάζω σε ένα ταψάκι μικρό να τις πλυνω.Και λέω ωραία θα το γεμίσω με νερό να τις πλυνω μέσα για να μην πιτσιλισω κιολας το σύμπαν. Και... ξαφνικά γλιστραει μια μπριζόλα μέσα και μου έρχεται το νερό στη μουρη:evil::evil: Τα γαντακια με μάραναν :roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Με δείκτη μάζας σώματος 21 είσαι μέσα στα όρια του φυσιολογικού (19 - 25).

Ναι αλλά δεν είμαι. Δεν είναι σωστό πάντα αυτό να ξέρεις.Ειμαι πιο στρουμπουλή από ότι άλλη με τις ίδιες αναλογιες/κιλά.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ετοίμαζα τις μπριζολιτσες πριν.

Λοιπόν βάζω τα γαντακια μου, τις βάζω σε ένα ταψάκι μικρό να τις πλυνω.Και λέω ωραία θα το γεμίσω με νερό να τις πλυνω μέσα για να μην πιτσιλισω κιολας το σύμπαν. Και... ξαφνικά γλιστραει μια μπριζόλα μέσα και μου έρχεται το νερό στη μουρη:evil::evil: Τα γαντακια με μάραναν :roll:

Μπλιάξ!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...