Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλά κι εγώ επειδή δε δουλεύω και είμαι σπίτι έχω πάρει κάποια κιλά που θα μπορούσα να μην έχω. Αλλά επειδή εγώ προσωπικά βαρέθηκα όλη αυτή τη φάση λέω μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει.Αν δεν το βουλωσω τωρα πάλι μέχρι τους 4-5 μήνες που θα τελειώνω με τη διατροφή αυτή θα κάνω και θα ξανακανω και πάλι από την αρχή χωρίς αποτέλεσμα.Επισης πιστεύω αυτή η εποχή είναι η ευκολότερη.Δεν έχει πολλές γιορτές κοντά και μέχρι τότε θα μπορώ να φαω ένα ελεύθερο γεύμα.

Με εμπνέεις τρελλά αυτή τη στιγμή!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα σε έχω μέντορα από δω και μπρος.

mkcm και εγω αυτο σκεφτομαι, τον χειμωνα !!!!!!!

1.νοεμβριο γιορτη μεγαλου γιου,

2.δεκεμβριο γιορτη μικρου γιου,

3.γιορτη παπουδων ανηψιου ,

4. γιορτη μαμας (η δικη μου δηλ)

5.γενεθλια μεγαλου γιου , μετα ερχονται

5.τα χριστουγεννα ,

6. πρωτοχρονια ,

7.γεναρη γιορτη γιαγιας γιορτη μπεμπας,

8.τελος γεναρη γεννεθλια μπεμπας

9.γεννεθλια μικρου γιου

νομιζω το δεκακιλο το πηρα !!!!!!:D:D:tongue:

αχαχαχαχα καλά εσύ πια δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να κάνεις δίαιτα :tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Μέχρι να αρχίσω να τρώω χαχαχαχαχα

Μπα, σε βλέπω αποφασισμένη αυτή τη φορά. Τρελή διαφορά ψυχολογίας σε σχέση με πριν το καλοκαίρι. Σαν να μας μιλάει άλλος άνθρωπος!!!!!!

Μπα, σε βλέπω αποφασισμένη αυτή τη φορά. Τρελή διαφορά ψυχολογίας σε σχέση με πριν το καλοκαίρι. Σαν να μας μιλάει άλλος άνθρωπος!!!!!!

Η ίδια ντουλαπα παρόλα αυτά. Εντάξει ντουλαπάκι όχι ντουλαπα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αλλά σοβαρά τώρα σκεφτόμουν πως αν είχα ξεκινήσει τον Ιούλιο τώρα θα ήμουν κομπλέ.

Ξέρεις πόσες φορές το σκέφτομαι αυτό.... Άπειρες.....

Το θέμα είναι ότι με ξεγελάει και η ζυγαριά. Τρώω π.χ.2 - 3 βδομάδες τα κέρατά μου και δεν παίρνω (ενώ θα μπορούσα να χάνω την περίοδο αυτή) και αυτό με κάνει να επαναπαύομαι του τύπου "Αφου δεν έχω πάρει, ας φάω και σήμερα και από αύριο το ράβω" και αυτό γίνεται κάθε μέρα, μέχρι να περάσει π.χ. 1 - 1,5 μήνας να έρθει το πρώτο κιλάκι, να το ξαναράψω για 1 - 2 βδομάδες, να χάσω πάλι 1 - 2 κιλά και ξανά τα ίδια... Στην ουσία δηλαδή, χάνω τα κιλά με 1 -2 βδομάδες δίαιτα ανάμεσα σε φαγοπότια επικά....

μαρη να με λετε και μενα μωρη !!!:tongue:

εγω εξαρταται τι φαση θα με πιασει. υπαρχουν φορες που κρατιεμαι και αλλες οχι. αλλα επειδη ποτε δεν ημουν πολλα κιλα. παντα επαιζα 2-3 που κανεις δε το καταλαβαινε( εκτος απο τον αντρα μου) το εβλεπα εγω στα ρουχα. και ετσι δεν με πειραζε να φαω , λεω σημερα θα φαω , αυριο θα το ραψω, και ετσι εχανα το κιλο. τωρα αυτο το πραγμα που περασα το καλοκαιρι δεν το περιμενα, ειχα μεινει, στο γιο που εχασα 20 κιλα σε 3 μηνες. και λεω σιγα μωρε ποσο καιρο θα μου παρει !!!!

το προηγουμενο σαββατο ειχαμε παρτυ. και αυτο το σαββατο παλι παρτυ εχουμε !! δεν θα φαω ομως !!! ή τουλαχιστον θα προσπαθησω !!

και αυτο με το σπιτι δυσκολο ειναι. και εγω την παταω ετσι, και εχω και τη δουλεια εδω μεσα !! δραμα η κατασταση!!

να φανταστειτε θελω να παω στην αποθηκη να παρω κατι, και αντι να κοιταξω στα ραφια , ανοιγω το ψυγειο , και το κοιταω μια ωρα, προσπαθωντας να θυμηθω τι θελω !!

Διαφημίσεις

Η ίδια ντουλαπα παρόλα αυτά. Εντάξει ντουλαπάκι όχι ντουλαπα.

Αφενός τι ύψος έχεις; Αφετέρου, νομίζω ότι έχεις το ίδια θέμα με μένα. Έχεις συνηθίσει το σώμα σου μια ζωή αδύνατο και σου είναι δύσκολο να το αποδεχτείς τώρα πια με πιασίματα. Γιατί κι εγώ, ενώ ξέρω ότι δεν είμαι ντουλάπα, κανονική είμαι, με βλέπω τεράστια....

μαρη να με λετε και μενα μωρη !!!:tongue:

εγω εξαρταται τι φαση θα με πιασει. υπαρχουν φορες που κρατιεμαι και αλλες οχι. αλλα επειδη ποτε δεν ημουν πολλα κιλα. παντα επαιζα 2-3 που κανεις δε το καταλαβαινε( εκτος απο τον αντρα μου) το εβλεπα εγω στα ρουχα. και ετσι δεν με πειραζε να φαω , λεω σημερα θα φαω , αυριο θα το ραψω, και ετσι εχανα το κιλο. τωρα αυτο το πραγμα που περασα το καλοκαιρι δεν το περιμενα, ειχα μεινει, στο γιο που εχασα 20 κιλα σε 3 μηνες. και λεω σιγα μωρε ποσο καιρο θα μου παρει !!!!

το προηγουμενο σαββατο ειχαμε παρτυ. και αυτο το σαββατο παλι παρτυ εχουμε !! δεν θα φαω ομως !!! ή τουλαχιστον θα προσπαθησω !!

και αυτο με το σπιτι δυσκολο ειναι. και εγω την παταω ετσι, και εχω και τη δουλεια εδω μεσα !! δραμα η κατασταση!!

να φανταστειτε θελω να παω στην αποθηκη να παρω κατι, και αντι να κοιταξω στα ραφια , ανοιγω το ψυγειο , και το κοιταω μια ωρα, προσπαθωντας να θυμηθω τι θελω !!

Αχ, αυτό το σπίτι.... Αυτό θα μας φάει, να μου το θυμηθείτε..... Αλλά όχι, βαδίζω στη ρότα που έβαλε η Κακάο, ξορκίζω τα κιλά μου.

Καλά κι εγώ επειδή δε δουλεύω και είμαι σπίτι έχω πάρει κάποια κιλά που θα μπορούσα να μην έχω. Αλλά επειδή εγώ προσωπικά βαρέθηκα όλη αυτή τη φάση λέω μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει.Αν δεν το βουλωσω τωρα πάλι μέχρι τους 4-5 μήνες που θα τελειώνω με τη διατροφή αυτή θα κάνω και θα ξανακανω και πάλι από την αρχή χωρίς αποτέλεσμα.Επισης πιστεύω αυτή η εποχή είναι η ευκολότερη.Δεν έχει πολλές γιορτές κοντά και μέχρι τότε θα μπορώ να φαω ένα ελεύθερο γεύμα.

Κακάο, κι εγώ κάπως έτσι σκέφτηκα και το έχω ράψει αυτές τις μέρες. Βέβαια για μένα το ράψιμο σημαίνει 3 κύρια γεύματα και 2 σνακ. Έχω κόψει τις βλακείες και τα γλυκά.

αχαχαχαχα καλά εσύ πια δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να κάνεις δίαιτα :tongue:

μου αρεσει η αισιοδοξια σου !!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αυτα να μου λες να με ανεβαζεις !!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ζηλιαρααααααα δε θελεις να σε φτασω εεεεεεε??!!!!!!!!!!!!!!!!

μου αρεσει η αισιοδοξια σου !!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αυτα να μου λες να με ανεβαζεις !!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ζηλιαρααααααα δε θελεις να σε φτασω εεεεεεε??!!!!!!!!!!!!!!!!

Έτσ..... ευγενής άμιλλα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...