Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημέρα κόρες

Ioio μπράβο κοπέλα μου!!!

gmnth03 είδες το 59!!!!! φαντάζομαι χαρά!!

cacao σούπερ!!!!

mkcm τι λες καλέ? θα παραδώσεις όταν φτάσεις το στόχο σου!!!

να σας πω εχθές έπεσα πάνω σε μία διαφήμιση στο φατσοβιβλιο

που έλεγε = 20 λεπτά γυμναστική την εβδομάδα αρκούν!!!

το διάβασα 2-3 φορές μήπως δεν έβλεπα καλά!!

είδα αναλυτικότερα και λέει για το Miha Bodytec που φοράς ένα γιλέκο και γίνεται ηλεκτροδιέγερση και γυμνάζεσαι, καις λίπος και αρκεί μία φορά την εβδομάδα!!! απίστευτο?

θα δω μπας και πάω.

Ρε κορίτσια, θαυμάζω την όρεξή σας για γυμναστική!!!! Μπράβο σας!!!! Εγώ ακούγοντας τη λέξη νιώθω σαν το διάολο που τον λιβανίζουν.... :oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

χαρα δε λετε τιποτα !!!! !!! αρκει να μη το χασω !!:rolleyes:

σα αυτο που λες και εγω ετσι ειμαι. γιατι οταν χανεις αργα, ναι μεν μπορει να ειναι καλο για το οργανισμο και να μην τα ξαναπαιρνεις , αλλα εγω προσωπικα κουραζομαι και απογοητευομαι !!

Σιγα καλε.Νερο θα είναι όλα αυτά χαχαχαχα λίπος πάντως δεν είναι.

Μπααα δεν το έχω εγώ για αρχηγός αστο.

Εντάξει, 2,5 κιλά νερό δεν είναι.... Μπορεί να μη βλέπεις διαφορά στα ρούχα λόγω του φουσκώματος (που είναι κατακράτηση, άρα αυτοαναιρείσαι ;) ) σε μια βδομαδούλα πάντως σε βλέπω εσένα στιλάκι....!!!!!!!!!! Τα γυαλιά θα μας βάλεις εσύ μαρή.

Ρε κορίτσια, θαυμάζω την όρεξή σας για γυμναστική!!!! Μπράβο σας!!!! Εγώ ακούγοντας τη λέξη νιώθω σαν το διάολο που τον λιβανίζουν.... :oops:

και εγω μια απο τα ιδια, για το σπτι . ημουν χρονια κολυμβητρια , το μονο αθλημα που μου αρεσε και το ποδηλατο εξω . μακαρι να μπορουσα να βρω χρονο να ξαναπηγαινα κολυμβητηριο. τωρα το βλεπω μετα τα 2-3 χρονια που θα παει παιδικο η μικρη. το στατικο δεν το μπορω καθολου !!

Εντάξει, 2,5 κιλά νερό δεν είναι.... Μπορεί να μη βλέπεις διαφορά στα ρούχα λόγω του φουσκώματος (που είναι κατακράτηση, άρα αυτοαναιρείσαι ;) ) σε μια βδομαδούλα πάντως σε βλέπω εσένα στιλάκι....!!!!!!!!!! Τα γυαλιά θα μας βάλεις εσύ μαρή.

τα :cool: δε λες τιποτα !!! και θα ειναι διπλα στη μαγειροπαρεα να μας μιλαει για τουρτες και σουφληδες !!!!!!:evil: και θα μεινουμε μονες μας ( μονη μαλλον, και εσυ ευκολα χανεις) να πινουμε τα νεροζουμια μας !!!

Διαφημίσεις

και εγω μια απο τα ιδια, για το σπτι . ημουν χρονια κολυμβητρια , το μονο αθλημα που μου αρεσε και το ποδηλατο εξω . μακαρι να μπορουσα να βρω χρονο να ξαναπηγαινα κολυμβητηριο. τωρα το βλεπω μετα τα 2-3 χρονια που θα παει παιδικο η μικρη. το στατικο δεν το μπορω καθολου !!

Εσύ το στατικό πουλά το λέμε!χαχαχαχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

τα :cool: δε λες τιποτα !!! και θα ειναι διπλα στη μαγειροπαρεα να μας μιλαει για τουρτες και σουφληδες !!!!!!:evil: και θα μεινουμε μονες μας ( μονη μαλλον, και εσυ ευκολα χανεις) να πινουμε τα νεροζουμια μας !!!

:lol::lol::lol::lol:

Και τώρα είμαι δίπλα στη μαγειροπαρέα αλλά γράφω για τις αλαδωτες μπριζόλες χαχαχα

Εσύ γτ τρώγεσαι να πίνεις ανανοαγγουροζουμια;Έλα να μου κάνεις παρέα. Εγώ τώρα τρώω γαλατοπιτα ντουκαν :rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Εύκολα χάνω.... το θέμα είναι να παραμείνει το στόμα ραμμένο, γιατί ΔΕ χάνω ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ και ο χειμώνας είναι άτιμος εχθρός (και ο άντρας μου άσπονδος φίλος).

Όχι βρε δεν πρέπει να είναι κατακράτηση το φούσκωμα. Κάτι σαν τυμπανισμος από τον ερεθισμό του εντέρου είναι.Παντως τώρα επειδή θα ξεκινήσω και τα λαχανικά μέρα παρά μέρα λένε ότι μπορεί να μπει κανένα κιλάκι πισω είναι φυσιολογικό διάβασα.Θα δείξει. Εγώ τώρα θα ζυγιστω σε μια βδομάδα και μετά από μέρα καθαρής πρωτεΐνης για να μην εχω κατακρατησεις

3231580x15ta1yz3w.gif

Εύκολα χάνω.... το θέμα είναι να παραμείνει το στόμα ραμμένο, γιατί ΔΕ χάνω ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ και ο χειμώνας είναι άτιμος εχθρός (και ο άντρας μου άσπονδος φίλος).

Μωρη mkcm!!!! Σορυ κιολας για το επιφώνημα. Αλλά εσύ που χάνεις εύκολα πιστεύω έπρεπε να είσαι λίγο πιο επικεντρωμενη και να ξεμπερδέψεις επιτέλους. Εγώ 2 χρόνια σχεδόν ήθελα να κάνω τη δίαιτα του τρώω και χάνω αλλά δεν τη βρήκα πουθενα:roll:

Πιστεύω ότι αν το πάρεις απόφαση σε 2 μήνες θα έχεις ξεμπερδέψει.Καλα τώρα ποιος μιλάει θα μου πεις....αλλα έτσι το βλέπω. Κανείς ότι έκανα κι εγώ διαιτες και μετά μασαμπουκα.Λιγο μια συντήρηση αν είχαμε κάνει δεν θα χρειάζονταν να κάνουμε κάθε τρεις και λίγο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Μωρη mkcm!!!! Σορυ κιολας για το επιφώνημα. Αλλά εσύ που χάνεις εύκολα πιστεύω έπρεπε να είσαι λίγο πιο επικεντρωμενη και να ξεμπερδέψεις επιτέλους. Εγώ 2 χρόνια σχεδόν ήθελα να κάνω τη δίαιτα του τρώω και χάνω αλλά δεν τη βρήκα πουθενα:roll:

Πιστεύω ότι αν το πάρεις απόφαση σε 2 μήνες θα έχεις ξεμπερδέψει.Καλα τώρα ποιος μιλάει θα μου πεις....αλλα έτσι το βλέπω. Κανείς ότι έκανα κι εγώ διαιτες και μετά μασαμπουκα.Λιγο μια συντήρηση αν είχαμε κάνει δεν θα χρειάζονταν να κάνουμε κάθε τρεις και λίγο.

Αν το πάρω ζεστά Cacao μου σε 1,5 μήνα έχω φτάσει εκεί που θέλω. Ξέρεις τι με τρώει εμένα:

1. το κλείσιμο στο σπίτι με τα παιδιά. Τις μέρες που βγαίνουμε βόλτες, κλπ. είμαι κυρία. Αν μείνουμε σπίτι (που τώρα μετά τις διακοπές είχαν μαζευτεί τόσες δουλειές που αναπόφευκτα μείναμε αρκετά μέσα) τότε ξεσπάω στο φαγητό.

2. Ο άντρας μου, που έχει βάλει 10 κιλά (τα οποία αποκαλεί εγκυμοσύνης), αλλά δεν τον νοιάζει Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ και θέλει συνέχεια καλούδια το βράδυ.

Αυτοί είναι οι βασικοί αναστολείς, αλλά που θα μου πάει... θα τους αντιπαλέψω!!!!!!!!!

mkcm και εγω αυτο σκεφτομαι, τον χειμωνα !!!!!!!

1.νοεμβριο γιορτη μεγαλου γιου,

2.δεκεμβριο γιορτη μικρου γιου,

3.γιορτη παπουδων ανηψιου ,

4. γιορτη μαμας (η δικη μου δηλ)

5.γενεθλια μεγαλου γιου , μετα ερχονται

5.τα χριστουγεννα ,

6. πρωτοχρονια ,

7.γεναρη γιορτη γιαγιας γιορτη μπεμπας,

8.τελος γεναρη γεννεθλια μπεμπας

9.γεννεθλια μικρου γιου

νομιζω το δεκακιλο το πηρα !!!!!!:D:D:tongue:

mkcm και εγω αυτο σκεφτομαι, τον χειμωνα !!!!!!!

1.νοεμβριο γιορτη μεγαλου γιου,

2.δεκεμβριο γιορτη μικρου γιου,

3.γιορτη παπουδων ανηψιου ,

4. γιορτη μαμας (η δικη μου δηλ)

5.γενεθλια μεγαλου γιου , μετα ερχονται

5.τα χριστουγεννα ,

6. πρωτοχρονια ,

7.γεναρη γιορτη γιαγιας γιορτη μπεμπας,

8.τελος γεναρη γεννεθλια μπεμπας

9.γεννεθλια μικρου γιου

νομιζω το δεκακιλο το πηρα !!!!!!:D:D:tongue:

Χαχαχαχαχαχαχα

Ξέρεις ποια είναι η πλάκα, ε; Όταν πάμε επίσκεψη κάπου ή έχω ετοιμάσει κάτι εγώ για επισκέψεις δεν έχω πρόβλημα να συγκρατηθώ. Το θέμα μου είναι μόλις χαλαρώσω το βράδυ κι αυτό όχι όταν είμαι μόνη, αλλά όταν ο άλλος, ο άσπονδος άντρας μου μου κουβαλάει διάφορες μλκιες.

Καλά κι εγώ επειδή δε δουλεύω και είμαι σπίτι έχω πάρει κάποια κιλά που θα μπορούσα να μην έχω. Αλλά επειδή εγώ προσωπικά βαρέθηκα όλη αυτή τη φάση λέω μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει.Αν δεν το βουλωσω τωρα πάλι μέχρι τους 4-5 μήνες που θα τελειώνω με τη διατροφή αυτή θα κάνω και θα ξανακανω και πάλι από την αρχή χωρίς αποτέλεσμα.Επισης πιστεύω αυτή η εποχή είναι η ευκολότερη.Δεν έχει πολλές γιορτές κοντά και μέχρι τότε θα μπορώ να φαω ένα ελεύθερο γεύμα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...