Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Βρε, λέτε;;; :rolleyes:

Μακάρι! Αν και αυτό δεν θα γίνει τώρα άμεσα.

Cacao, 51 είναι ο στόχος αλλά και στα 52 με γυμναστικούλα, πιστεύω μια χαρά θα είμαι.

Εσύ 59 κάτι δεν την ξεκίνησες; Έχασες πολύ, έτσι;

I know what you mean, you know what I mean :(

Είσαι πάρα πολύ καλά εγώ θα σου έλεγα απλά να μη τρως πολλές βλακειες και συνέχεια. Θα επανέλθεις μια χαρά.Εγω έχασα σε 2 μερες 2.300 αλλά εννοείται αυτά δεν ήταν λίπος. Θα συνεχίσω όμως και από μεθαύριο που μπαίνω στη κυρίως φάση της δίαιτας θα χάνω λίπος. Έτσι λένε τουλάχιστον.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ουάου!!!!!!!!!!! Να σου πω... Ξεφούσκωμα, διαφορά στα ρούχα έχεις δει;

Όχι ρε γαμωτο.Φουσκωμα έχω δει:lol::lol:γι αυτό ζυγιστηκα μια μέρα νωριτερα να δω τι γινεται.Εχω πρόβλημα όμως με το έντερο οπότε αλλάζω διατροφή. Με πειράζουν τα άτιμα τα γκλουκοφαζ.Πιστευω θα δείξει σε καμία βδομάδα. Να ξεφουσκωσω κι από τους άλλους λόγους.

3231580x15ta1yz3w.gif

Όχι ρε γαμωτο.Φουσκωμα έχω δει:lol::lol:γι αυτό ζυγιστηκα μια μέρα νωριτερα να δω τι γινεται.Εχω πρόβλημα όμως με το έντερο οπότε αλλάζω διατροφή. Με πειράζουν τα άτιμα τα γκλουκοφαζ.Πιστευω θα δείξει σε καμία βδομάδα. Να ξεφουσκωσω κι από τους άλλους λόγους.

Δηλαδή τέλος η ντούκαν για σένα;

Καλησπέρα, κορίτσια! Μέρα ζυγίσματος ήταν σήμερα; ξεχάστηκα τελείως. Ξυπνούσε και η μικρή ανά μία ώρα. Κρίμα και αυτή τη βδομάδα τα πήγα πολύ καλά διατροφικά. Την άλλη βδομάδα θα δώσω μέτρηση. Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Δηλαδή τέλος η ντούκαν για σένα;

Όχι βρε.Απλα θέλει χρόνο για να συνηθίσει ο οργανισμός μου τη νέα διατροφή. Το φάρμακα είναι που μου κανουν τη δουλειά. Σε καμία βδομάδα το πολυ θα είμαι καλυτερα.Συνεχιζω κανονικά εννοειται.

3231580x15ta1yz3w.gif

καλημερα κοριτσια !! cacao μπηκα σημερα , στο σαιτ. εκανα το τεστ για την ντουκαν. λοιπον μου εβγαλε οτι το ιδανικο βαρος ειναι 52.42 (η ακριβεια μ αρεσει) ! πρωτη φαση τρεις μερες, και -1.1 , επομενη στις 53 μερες -6.5 και στις 2-1-17 θα εχω πετυχει το στοχο.

αν δεν κανω τιποτα μ αυτο που αρχισα ή βαρεθω ( ολα παιζουν σε μενα) θα την ξεκινησω . η αληθεια ειναι οτι στο σαιτ που μας εστειλες, ειδα κατι σουφλε σοκολατας !!:tongue:

ζυγιστηκα και σημερα 59.8 !! σηκωθηκα στις πεντε , με τα νερα που πινω και τις σουπες, ολο τουαλετα τρεχω. ζυγιστηκα , 60.2 . λεω πω πω τσαμπα τοση πεινα επεσε εχθες. ( να σας πω μετα γιατι πεινασα) στις 6.30 ξυπνησε η μικρη τη θηλασα . και ξαναπηγα για ζυγισμα , λεω κατσε να δουμε εφυγε καθολου γαλα :rolleyes: και ειδα το 59!! λεω ενταξει καλα ειμαστε , δεν θα ορμισω στο ντουλαπι το πρωι !!:tongue:

εχθες λοιπον επεσε πεινα, γιατι με επιασε αηδια με το φαγητο. ειχαν ερθει οι δικοι μου . και το μεσημερι φαγαμε μαζι, εν τω μεταξυ ηρθε και ο αντρας μου απο τη δουλεια. και αρχισανε τη μουρμουρα και το δουλεμα τι σουπα ειναι αυτη που τρως , και συγονταρανε και τα παιδια . και τι μου λεει ο μεγαλος , μαμα η σουπα ειναι σαν εμετος σκυλου που εχει φαει γρασιδι !! εεε αυτο ηταν μου κοπηκε η ορεξη και δεν μπορεσα να ξαναφαω ουτε το βραδυ .μονο το ανανοζουμο εφαγα, φυσικα και αυτο μου το σχολιασε αλλα προλαβα και τον ηπια !! κανε παιδια να δεις καλο:evil::evil:

Καλησπέρα, κορίτσια! Μέρα ζυγίσματος ήταν σήμερα; ξεχάστηκα τελείως. Ξυπνούσε και η μικρή ανά μία ώρα. Κρίμα και αυτή τη βδομάδα τα πήγα πολύ καλά διατροφικά. Την άλλη βδομάδα θα δώσω μέτρηση. Φιλιά σε όλες!

Καλέ, δώσε μέτρηση, θα τον ξαναφτιάξω τον πίνακα, δεν υπάρχει θέμα!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!! Πως τα πήγατε χθες;

Ένα κιλό γαλα ήπιε η μικρή σου;:tongue:Εμένα κάτι λίγα ml :lol::lol:

Εγω σημερα ζυγιστηκα επίσημα όπως έπρεπε και είμαι μείον 100 γρ ακομα:tongue:

Οπότε μπαίνω στη β φαση στα 56.600.

Σήμερα θα φτιάξω μπριζολιτσες στο γκριλ.Ουτε καν ξέρω πόσες είναι μέσα στο πακέτο.Τις έβγαλα όλες από χθες να ξεπαγωνουν και θα χω να τρώω μερικές μερες.

3231580x15ta1yz3w.gif

Που λες για το τεστ κι εμένα τα ίδια πάνω κάτω αλλά βλέπω ότι έχασα το διπλάσιο στην α φαση . Μακάρι να χάσω πιο ευκολα και τα υπόλοιπα.Γενικα προτιμώ να τα χασω γρήγορα και να μείνω πιο πολύ μετά στη συντήρηση.Τουλαχιστον θα νιωθω πιο ωραία.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !! cacao μπηκα σημερα , στο σαιτ. εκανα το τεστ για την ντουκαν. λοιπον μου εβγαλε οτι το ιδανικο βαρος ειναι 52.42 (η ακριβεια μ αρεσει) ! πρωτη φαση τρεις μερες, και -1.1 , επομενη στις 53 μερες -6.5 και στις 2-1-17 θα εχω πετυχει το στοχο.

αν δεν κανω τιποτα μ αυτο που αρχισα ή βαρεθω ( ολα παιζουν σε μενα) θα την ξεκινησω . η αληθεια ειναι οτι στο σαιτ που μας εστειλες, ειδα κατι σουφλε σοκολατας !!:tongue:

ζυγιστηκα και σημερα 59.8 !! σηκωθηκα στις πεντε , με τα νερα που πινω και τις σουπες, ολο τουαλετα τρεχω. ζυγιστηκα , 60.2 . λεω πω πω τσαμπα τοση πεινα επεσε εχθες. ( να σας πω μετα γιατι πεινασα) στις 6.30 ξυπνησε η μικρη τη θηλασα . και ξαναπηγα για ζυγισμα , λεω κατσε να δουμε εφυγε καθολου γαλα :rolleyes: και ειδα το 59!! λεω ενταξει καλα ειμαστε , δεν θα ορμισω στο ντουλαπι το πρωι !!:tongue:

εχθες λοιπον επεσε πεινα, γιατι με επιασε αηδια με το φαγητο. ειχαν ερθει οι δικοι μου . και το μεσημερι φαγαμε μαζι, εν τω μεταξυ ηρθε και ο αντρας μου απο τη δουλεια. και αρχισανε τη μουρμουρα και το δουλεμα τι σουπα ειναι αυτη που τρως , και συγονταρανε και τα παιδια . και τι μου λεει ο μεγαλος , μαμα η σουπα ειναι σαν εμετος σκυλου που εχει φαει γρασιδι !! εεε αυτο ηταν μου κοπηκε η ορεξη και δεν μπορεσα να ξαναφαω ουτε το βραδυ .μονο το ανανοζουμο εφαγα, φυσικα και αυτο μου το σχολιασε αλλα προλαβα και τον ηπια !! κανε παιδια να δεις καλο:evil::evil:

Ρε είδες που είδες το 59!!!!!!!!!!!! Μπράβο και ξαναμαναμπράβο!!!!!!!!!!!!

Ένα κιλό γαλα ήπιε η μικρή σου;:tongue:Εμένα κάτι λίγα ml :lol::lol:

Εγω σημερα ζυγιστηκα επίσημα όπως έπρεπε και είμαι μείον 100 γρ ακομα:tongue:

Οπότε μπαίνω στη β φαση στα 56.600.

Σήμερα θα φτιάξω μπριζολιτσες στο γκριλ.Ουτε καν ξέρω πόσες είναι μέσα στο πακέτο.Τις έβγαλα όλες από χθες να ξεπαγωνουν και θα χω να τρώω μερικές μερες.

56,6......... Είσαι θεά!!!!!!!!!!!!!!! Μήπως να αναβαθμιστείς σε αρχηγός, ωρέ;;;;;;;;;;;;;; Τα πας καλύτερα από όλες μας!!!!!!!!!!!

Τι λέτε οι υπόλοιπες; Ήρθε νομίζω η ώρα να παραδώσω κι εγώ τη σκυτάλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα κόρες

Ioio μπράβο κοπέλα μου!!!

gmnth03 είδες το 59!!!!! φαντάζομαι χαρά!!

cacao σούπερ!!!!

mkcm τι λες καλέ? θα παραδώσεις όταν φτάσεις το στόχο σου!!!

να σας πω εχθές έπεσα πάνω σε μία διαφήμιση στο φατσοβιβλιο

που έλεγε = 20 λεπτά γυμναστική την εβδομάδα αρκούν!!!

το διάβασα 2-3 φορές μήπως δεν έβλεπα καλά!!

είδα αναλυτικότερα και λέει για το Miha Bodytec που φοράς ένα γιλέκο και γίνεται ηλεκτροδιέγερση και γυμνάζεσαι, καις λίπος και αρκεί μία φορά την εβδομάδα!!! απίστευτο?

θα δω μπας και πάω.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...