Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Λες ε;Θα το δω.Κατσε να δω πως θα είμαι γιατί σήμερα μια αδυναμία την ένιωθα το πρωί. Είχα ξεχάσει να ξεκινήσω και τον σιδηρο -βιταμίνες όμως.

έτσι λένε για τις πρωτεινικές, ότι έχεις αδυναμία τις πρώτες μέρες.

λένε δηλαδή πως σε λίγο που θα μπεις σε κέτωση, που θα καίει δηλαδή λίπος ο οργανισμός, θα έχεις απίστευτη ενέργεια.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

έτσι λένε για τις πρωτεινικές, ότι έχεις αδυναμία τις πρώτες μέρες.

λένε δηλαδή πως σε λίγο που θα μπεις σε κέτωση, που θα καίει δηλαδή λίπος ο οργανισμός, θα έχεις απίστευτη ενέργεια.

Αντε να δουμε γιατί κάτι αντίστοιχο δεν έχω ξαναδοκιμασει.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Bonjour, από μια ξενυχτισμένη!

Το μπεμπέκι μου βαράει 39άρια κι η μύτη είναι τόσο βουλωμένη, που πραγματικά απορώ, πόσο καιρό θα χρειαστεί αυτό το συνάχι για να φύγει :(.

Στα δικά μας. Στον παροξυσμό επάνω χθες βράδυ μασούλησα διάφορα και σήμερα το πρωί η ζυγαριά έδειξε 54. Δεν πτοούμαι, αργά αργά αλλά θα γίνει.

Cacao, πολλά μπράβο για την προσπάθεια! Και φυσικά σε όλο το παρεάκι για τις απώλειες!!!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Το μπεμπέκι μου βαράει 39άρια κι η μύτη είναι τόσο βουλωμένη, που πραγματικά απορώ, πόσο καιρό θα χρειαστεί αυτό το συνάχι για να φύγει :(.

Στα δικά μας. Στον παροξυσμό επάνω χθες βράδυ μασούλησα διάφορα και σήμερα το πρωί η ζυγαριά έδειξε 54. Δεν πτοούμαι, αργά αργά αλλά θα γίνει.

Cacao, πολλά μπράβο για την προσπάθεια! Και φυσικά σε όλο το παρεάκι για τις απώλειες!!!

Σ ευχαριστω! !!Καλά εσύ μόλις σταματήσεις να θηλάζεις θα τα χάσεις.Ποσο θες να πας;50;Θηλάζεις καλά δε θυμαμαι;

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα!!!

56.700 ζυγιστηκα επειδή τρωγομουν μ αυτά που λέγαμε χθες.Κανονικα αύριο τελειώνω με την α φαση της δίαιτας και τότε πρέπει να ζυγιστω.

Μαρή, τέλεια πας!!!!!!!!!!! Συνέχισε έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπαίνω σε πειρασμό για την ντούκαν....χωρίς πλάκα.... Για λε, για λε....

Διαφημίσεις

kiki, μια χαρά είσαι στο 54!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αυτό που σου λέει η Cacao για το θηλασμό ισχύει 100%.

καλημέρα κόρες

gmnth03 μπράβο!!!! αχ φαντάσου χαρά όταν δεις το 59!!!! έρχεται!!!

mkcm θα το χάσεις το κιλάκι σίγουρα!!!

cacao μπράβο κοπέλα μου!!!

και για μένα αυτή την εβδομάδα είχα μία μικρή απώλεια 82.100 έδειξε η ζυγαριά, αργά και σταθερά, προχωράμε!!!

από σήμερα που ξεκινάει αγγλικά η κορούλα, αρχίζω περπάτημα!!! αχ το περιμένω πως και πως!!!

ακουστικά στα αυτιά, αθλητικά παπούτσια, νεράκι και φύγαμε!! 7.30-9.00 έχει αγγλικά ίσως θα περπατήσω 7.30-8.30 μία ωρίτσα δηλαδή.

εχθές έκανα και ποδήλατο μία ώρα, ακούς gmnth03? έκανες τίποτα εσύ στο όργανο για τους κοιλιακούς ή στο ποδήλατο?

Αργά και σταθερά θα μας βάλεις σε λίγο τα γυαλιά εσύ.... Αν αρχίσεις και περπάτημα, πάει καήκαμε....!!!!!!! Μοντελάκι σε βλέπω μέχρι τα Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια :P, κατεβηκε λιγο ακομα η ζυγαρια !! 60.3 σημερα , λετε τις επομενες μερες να δω το 59 !!? ελπιζω , για να μη απογοητευτω και τα παρατησω !!!

εγω λιανα μου της εγκυμοσυνης τα κιλα δεν τα επαιρνα ποτε πισω. ελπιζω μονο τωρα μην αλλαξει ο μεταβολισμος επειδη περασανε 10 χρονια, δε τα λες και λιγα :rolleyes:!!!

Αν συνεχίσεις έτσι, νομίζω ότι την επόμενη Τετάρτη θα έχεις στο τσεπάκι σου το 59!!!!!!!!!!!!!

ΠΙΝΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

__________αρχικό βάρος _____15/09 ___21/09__απώλεια__στόχος

Cacao_________________________57,9______56,7______-1,2______49

gmnth_______74________________60,7______60,3______-0,4______50

katerina71____92_______________82,4______82,3______-0,3______75

mkcm________68_______________58________58_________0_______50

kiki v__________________________53,9______54________+0,1______51

matri__________________________68,4______69________-0,6______65 Ioio___________________________69,9______69,9_______0________60

Liana________90,1______________67________67________0________65

Πάντως κι εγώ επηρεάζομαι τρελλά όταν τα μικρά είναι άρρωστα. Με το που ξεκινούν τα δεκατάκια η ψυχολογία στο πάτωμα και το ρίχνω στη σαβούρα. Δεν πειράζει που χθες έφαγες, προσπάθησε να συγκρατηθείς σήμερα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μαρή, τέλεια πας!!!!!!!!!!! Συνέχισε έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπαίνω σε πειρασμό για την ντούκαν....χωρίς πλάκα.... Για λε, για λε....

Τι να σου πω καλε;;Αφού σου έστειλα ένα σάιτ που την αναλύει σε όλες τις φασεις της.Βασικα στη πρώτη φάση που ανάλογα πόσα κιλά πρέπει να χάσεις κρατάει από 2 έως 6 μέρες χάνεις συνήθως αρκετά.Καποια που έχει να χάσει πολλά κιλά μπορεί και 3.5κιλα πχ ή παραπάνω. Το καλό είναι ότι αυτά δεν τα ξαναπαίρνεις στην ουσία μετά ακολουθεί η κανονική δίαιτα που χάνεις όλα τα κιλά που θες.Μπες εκει που σου είπα να τα μελετησεις:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

εχθές έκανα και ποδήλατο μία ώρα, ακούς gmnth03? έκανες τίποτα εσύ στο όργανο για τους κοιλιακούς ή στο ποδήλατο?

δεν ακουσα , πως ειπατε , οριστε ?!!!! συγνωμη κυρια μου !!! ποια ειστε ?!!!!

:shock: μια ωραααα ,πω πω !!!!μου εβαλες τα γυαλια:cool:

ουτε καν το ξεσκονισα εγω !!! σημερα το υποσχομαι το βραδυ να κανω και απο τα δυο !!!!!!!

Τι να σου πω καλε;;Αφού σου έστειλα ένα σάιτ που την αναλύει σε όλες τις φασεις της.Βασικα στη πρώτη φάση που ανάλογα πόσα κιλά πρέπει να χάσεις κρατάει από 2 έως 6 μέρες χάνεις συνήθως αρκετά.Καποια που έχει να χάσει πολλά κιλά μπορεί και 3.5κιλα πχ ή παραπάνω. Το καλό είναι ότι αυτά δεν τα ξαναπαίρνεις στην ουσία μετά ακολουθεί η κανονική δίαιτα που χάνεις όλα τα κιλά που θες.Μπες εκει που σου είπα να τα μελετησεις:tongue:

Ξανστέλνεις λίγο το λίνκ, γιατί δεν το βρίσκω :oops:.

Nevermind... τη βρήκα.... Πόσες μέρες την κάνεις και πόσο έχεις χάσει;

Σ ευχαριστω! !!Καλά εσύ μόλις σταματήσεις να θηλάζεις θα τα χάσεις.Ποσο θες να πας;50;Θηλάζεις καλά δε θυμαμαι;
kiki, μια χαρά είσαι στο 54!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αυτό που σου λέει η Cacao για το θηλασμό ισχύει 100%.

Βρε, λέτε;;; :rolleyes:

Μακάρι! Αν και αυτό δεν θα γίνει τώρα άμεσα.

Cacao, 51 είναι ο στόχος αλλά και στα 52 με γυμναστικούλα, πιστεύω μια χαρά θα είμαι.

Εσύ 59 κάτι δεν την ξεκίνησες; Έχασες πολύ, έτσι;

Πάντως κι εγώ επηρεάζομαι τρελλά όταν τα μικρά είναι άρρωστα. Με το που ξεκινούν τα δεκατάκια η ψυχολογία στο πάτωμα και το ρίχνω στη σαβούρα. Δεν πειράζει που χθες έφαγες, προσπάθησε να συγκρατηθείς σήμερα!!!!!!!!

I know what you mean, you know what I mean :(

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...