Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Βρε, τα είχες βάψει μαύρα μιλάμε....Αφού έλεγες δε ζυγίζομαι, δεν κάνω, δε φτιάνω, δε ράνω... Κι εγώ μαρή 50 κιλά ήμουν και κοντά 60 είμαι και τώρα, πιο ψύχραιμη όμως είμαι κι ήμουν από σένα....
Κοίτα να δεις και τώρα δεν θα ζυγιζομουν.Οπως και 47 κιλά που ήμουν δεν είχα ζυγιστει.Απο το γιατρό το έμαθα όταν με ζυγισε όταν ήμουν έγκυος.Γενικα δεν είμαι της ζυγαριά.Αν έχω χάσει θα το δω στα ρουχα μου όπως επίσης αν κάνω διαιτα τι νόημα έχει να ζυγιζομαι;Μπορουσα να κάνω κάτι περισσότερο από ότι εκανα;

Τώρα ζυγιστηκα γτ πρέπει να ξέρω ακριβώς πόσα κιλά χάνω. Αλλιως ούτε και τώρα θα το έκανα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Απαπα ποσα ειπατε χαθηκα...αχ αυτες τις διαιτες βρε κοριτσια πως τις μπορειτε...εγω θελω απ ολα εστω κ λιγο...κ αυτες που χανεις γρηγορα δεν ειναι καλες τα παιρνεις με το παραπανω τα κιλα μετα

Bonjour γοργονίτσες μου!!!!!!!

Σήμερα παραπάνω σταθερά στα 58. Η μασαμπούκα της Κυριακής, βλέπετε (έ, ήμουν και λίιιιιιιιιγο ατακτούλα Δευτέρα και Τρίτη, όχι πολύ λίγο), αλλά δε χαλιέμαι!!!!!!!!

Δώστε νούμερα για το πινακάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια :P, κατεβηκε λιγο ακομα η ζυγαρια !! 60.3 σημερα , λετε τις επομενες μερες να δω το 59 !!? ελπιζω , για να μη απογοητευτω και τα παρατησω !!!

εγω λιανα μου της εγκυμοσυνης τα κιλα δεν τα επαιρνα ποτε πισω. ελπιζω μονο τωρα μην αλλαξει ο μεταβολισμος επειδη περασανε 10 χρονια, δε τα λες και λιγα :rolleyes:!!!

μια χαρα mkcm !!!!! και το ευχαριστηθηκες και δεν πηρες !!!! εγω οταν το εκανα αυτο, μισο κιλο επαιρνα και μετα επρεπε να ειμαι νηστικη μια βδομαδα για να το χασω !!!

Διαφημίσεις

μια χαρα mkcm !!!!! και το ευχαριστηθηκες και δεν πηρες !!!! εγω οταν το εκανα αυτο, μισο κιλο επαιρνα και μετα επρεπε να ειμαι νηστικη μια βδομαδα για να το χασω !!!

gmnth, όπως έχω ξαναπεί είμαι πολύ τυχερή σε αυτό. Χάνω πάρα πολύ εύκολα και παίρνω πάρα πολύ δύσκολα. Λίγο να μαζευτώ στο φαγητό κυριολεκτικά λιώνουν τα κιλά από πάνω μου. Αυτό βέβαια είναι και λίγο επικίνδυνο, γιατί εφησυχάζομαι. Αν κάτσω να γράψω όλα αυτά τα χρόνια τι έτρωγα (ακόμα και τον προηγούμενο χρόνο που υποτίθεται ήμουν σε δίαιτα - τι δίαιτα δηλαδή 25% έκανα δίαιτα και 75% ξεκοιλιαζόμουν) θα δεις ότι τώρα κανονικά θα έπρεπε να είμαι 90 κιλά!

Τα κεφάλια μέσα δηλαδή τώρα. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ και απαιτώ να με ελέγξετε στη δέσμευση αυτή την επόμενη εβδομάδα να έχω χάσει 1 κιλό!!!! (Συνήθως, όταν παραφάω ή αποκλίνω από τη δίαιτα για 2 - 3 μέρες, ενώ έχει προηγηθεί ένα εύλογο διάστημα συγκράτησης - όχι μια δυο μέρες - μετά χάνω γρηγορότερα!)

καλημέρα κόρες

gmnth03 μπράβο!!!! αχ φαντάσου χαρά όταν δεις το 59!!!! έρχεται!!!

mkcm θα το χάσεις το κιλάκι σίγουρα!!!

cacao μπράβο κοπέλα μου!!!

και για μένα αυτή την εβδομάδα είχα μία μικρή απώλεια 82.100 έδειξε η ζυγαριά, αργά και σταθερά, προχωράμε!!!

από σήμερα που ξεκινάει αγγλικά η κορούλα, αρχίζω περπάτημα!!! αχ το περιμένω πως και πως!!!

ακουστικά στα αυτιά, αθλητικά παπούτσια, νεράκι και φύγαμε!! 7.30-9.00 έχει αγγλικά ίσως θα περπατήσω 7.30-8.30 μία ωρίτσα δηλαδή.

εχθές έκανα και ποδήλατο μία ώρα, ακούς gmnth03? έκανες τίποτα εσύ στο όργανο για τους κοιλιακούς ή στο ποδήλατο?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Απαπα ποσα ειπατε χαθηκα...αχ αυτες τις διαιτες βρε κοριτσια πως τις μπορειτε...εγω θελω απ ολα εστω κ λιγο...κ αυτες που χανεις γρηγορα δεν ειναι καλες τα παιρνεις με το παραπανω τα κιλα μετα

συμφωνώ απόλυτα!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

πως δεν έκανες? άρχισες δίαιτα!!!!!!!!!!!!!

Απο άσκηση εννοουσα:P Λοιπόν το αποφάσισα θα ξεκινήσω γυμναστήριο μόλις μπω στη 3η φαση της συγκεκριμένης διαιτας.Κι αυτό γιατί τρως τα πάντα πλέον τότε οπότε πιστεύω θα είναι καλύτερα. Να μην πάθω και καμιά εξάντληση ξέρω κι εγω;Λογικά μέχρι μέσα ή τέλη Νοεμβρίου θα είμαι στο στόχο που είναι και λίγο φλου κάπου 49-51.Αναλογα πως θα μου φαίνομαι θα σταματήσω.

3231580x15ta1yz3w.gif

mkcm:

1/6/16=62 κιλά,

5/9/16=59 Κιλά,

21/9/16=58 κιλά

μείον ένα κιλό!!!!!! μετά από μασαμπούκα και δύναμη και αποφασιστικότητα και δεσμεύσεις για συνέχεια. Πως το βλέπεις? απλά θεικό!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Απο άσκηση εννοουσα:P Λοιπόν το αποφάσισα θα ξεκινήσω γυμναστήριο μόλις μπω στη 3η φαση της συγκεκριμένης διαιτας.Κι αυτό γιατί τρως τα πάντα πλέον τότε οπότε πιστεύω θα είναι καλύτερα. Να μην πάθω και καμιά εξάντληση ξέρω κι εγω;Λογικά μέχρι μέσα ή τέλη Νοεμβρίου θα είμαι στο στόχο που είναι και λίγο φλου κάπου 49-51.Αναλογα πως θα μου φαίνομαι θα σταματήσω.

ξεκίνα τώρα καλύτερα σιγά σιγά, τώρα που είσαι "ζεστή" ακόμη.

πρωτεινική και άσκηση, θα φεύγουν τα κιλά νεράκι.

1527894gvxcsdbcpz.gif

ξεκίνα τώρα καλύτερα σιγά σιγά, τώρα που είσαι "ζεστή" ακόμη.

πρωτεινική και άσκηση, θα φεύγουν τα κιλά νεράκι.

Λες ε;Θα το δω.Κατσε να δω πως θα είμαι γιατί σήμερα μια αδυναμία την ένιωθα το πρωί. Είχα ξεχάσει να ξεκινήσω και τον σιδηρο -βιταμίνες όμως.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...